Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ağlama bebekim benim.
eniştede güzel karısını üzdüğü için pişamndır birazdan barışırsınız
hasta olunca gerginlik olmuş geçer birazdan bebekim

yanına gidip affettirdim kendimi bebekim dayanamadım...
oda hemen affetti zaten o benim gibi inatçı değil

ne güzel haber bu böyle......inşallah o bir gün gelir bin olur,milyon olur...tedavi mi oluyordunuz,doktorunuz kim canım..bitkisel de kullanıyor musunuz?çok soru sordum farkındayım ama kusuruma bakma artık

bahar spermiogram mı yaptırıyosunuz pamık şekerim?

canım kaan hoca bu ay genartta yaptırmamızı istedi spermiogramı...
allahın izniyle çıkış devam ederse dondurulacak haftaya cuma günü gidecek kociş...
inş bol bol sperm bulunur...
rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin...
sen nasılsın canım karar verdiniz mi spermiogramı nerede yaptıracağınıza ??

Masal canım hoşgeldin geçen gün yazmışsın topiğe ama ben yoktum eşin sperm testi vercekmiş iyi bir yer sormuşsun sana eşimin gittiği yerin adres ve telini vereyim sadece bu laborant bize sperm çıkışı olduğunu söylemişti biraz pahallı ama indirim yapıyorlar.özellikle eşinin azolu olduğunu ve çok iyi incelenmesi gerektiğini ayrıca santrifüjlü baktırmak istediğinizi söyleyin birde istersen sperm yesti verdikten sonra idrarada baktırın benim eşimde bu şekilde bulunmuştu.inşallah sizdede güzel sonuçlar alırız sizin tenkürüde bitti sanırım şimdi test ve yüzünüzün gülme zamanı geldi.neyse çok konuştum
bahçelievler merkez tıbbi tahlil&androloji laboratuarı:çalışlar caddesi celal nuri sok. No:1 d:6 bahçelievler_ist.
Tel:02126430690

çoook sevindim canımmm. gözün aydın.
allah dahada çook spermlerinizi göstersin inşallahh.
alllah hayırlısını nasip etsin bol bol sperm göstersin canım benim...
kızlar güzel bir haber aldıkk

saol canım inş. güzel haberlerin devamı gelir allah hepimize göstersin

iyi akşamlar canım allah razı olsun...
demek sizinkide mi ocakta...
rabbim hepinizi sevindirir inş
canım buarada siz kaç aydır tedavideydiniz ??

eşim ilk ameliyatını mayısta olmuştu.
ondan sonra ilk emre beye,sonrada kaan beye muayene gittik. kaan beyin verdiği ilaçları 5 aydır kullanıyoruz. bu ayda devam edicez, ocak 15-16 sı gibi tahlil tarihimiz.
bakalım ne diyecek. aslında emre bey ile kaan bey arasında kararsızız,ameliyat konusunda. tese ameliyatlarında emre beyde kendisine çok güveniyor.
bilmiyorum baharcığım bakalım hayırlısı.

biz ilk evlendiğimiz zamanlar beraber izlemiştik kocişle musallatı çok heyecanlıydı :18:
bakarsın alı gelir kocişin
size iyi seyirler canım benim görüşmek üzere

canımcımm htmzl arkadaşımızın tese günü belli oldu. onu konuşuyorduk.
sen nasılsın canım benimm.

sperm testi yaptırcaz yer arıyorum işte canım.....
vck bi yer söylemişti...orayı bi araştırcam..istanbulda oturanlar neresi güvenilir?
htmzlnin de inşallah sperm bulunur da onlar da evlatlarına kavuşurlar....
tedavideki herkesin Rabbim yardımısı olsun.
bende herşey aynı..koşturup duruyorum öyle yorgunum ki anlatamam...
sen nasılsın canımmmm

çok sagol arkadaş inşallah hepimizin eşinde sperm çıkar allah yar ve yardımcımız olsun ..:18:
tedaviye başlayan arkadaşlar Allah yar ve yardımcınız olsun ne zaman oluyosunuz?bilelim de dua ederiz...

meraba masalcım pek girmiyosun artık iyimisin bizimkinin günü belli degil hoca tedaviden 3 ay sonra demişti tedaviye başlayalı bu ayın sonlarına dogru üç ay olacak mail attım bakalım ne zaman derse biz hazırız ozaman gideriz hayırlısı inşallh bulunsaydı bari popomuza bakarak gelmeyiz inşallah.:26:

canım benim bende az önce yazmıştım anemon gelsede bize güzel haberler verse diye...
inan çok sevindim gözünüz aydın
rabbim devamınıda göstersin inş

ayyy gözün aydın canım ne tedavisi uygulandıydı yani sizde kaan aydosamı gidiyorsunuz hangi ilaçları verdi ve azo sebebiniz neydi inşallah haftaya dondurun hemen ..

canım kaan hocaya 1 kere gitti eşim sudafed ve endol vermişti birde macun kullandık başka bir şey yok
bu gün 2 kez sperm verdik 1. cok lokosit cıkmış bayan birdaha verin dedi belki onda daha coktu 2. 1 tane cıktı bakalım hayırlısı kızlar inş. sizlerde milyonları görürsünüz inş. tekrar çıkış olursa dondurcaz başka bir yere gitcez

canım sebebi belli değil sudafed endol birde baharın verdiği kür var onu kullandık başka bi şey yok rabbim hepimize nasip etsin

çok sevindim..
inşallah hepimiz böyle hayırlı haberler vermeye devam ederiz.
Allah en kısa zaman da bebişini kucağına almayı nasip etsin tatlım.

hakkınızda hayırlısı canım benim...
inş rabbim hayırlı olana yönlendirir sizi

inşallah bol bol çıkar baharım...gideceğin zaman söyle yasin okurum size...
kızlar bakın eğer tedaviye başlayacak varsa haber versin dua ederim dilim döndüğünce...
iyi haberler duymayı özledik ya....hadi ayağınızı sürüyün peşinize tkılaaımmmmmm

canım çok sağol ya....bi de buraya gidelim bakalım....ne kadar peki?veya 1 tane de olsa dondururlar mı?malum o 1 bile bizim için milyon gibi........

ne güzel haber bu böyle......inşallah o bir gün gelir bin olur,milyon olur...tedavi mi oluyordunuz,doktorunuz kim canım..bitkisel de kullanıyor musunuz?çok soru sordum farkındayım ama kusuruma bakma artık

cok saol canım darısı cok daha fazlası başınıza diyelim macun kullandık kaan hoca doktorumuz kırmızı cinseng kullandık

hakkınızda hayırlısı canım benim...
inş rabbim hayırlı olana yönlendirir sizi

Aminnnnnn.
Bişey sormak istiyorum. Hep arkadaşımız anlattı. selin arkadaşımız varmış ilk ameliyatında başarısız olup,ikincisinde sperm bulunan. topikte o arkadaşın yazdıklarını okumak istiyorum ama bulamıyorum. nasıl bulabilirim acaba? yardımcı olurmusun?

allah razı olsun bebekimm haftaya cuma vericek...
inş mübarek günde rabbim sevindirir bizi...
dua içinde çok teşekkürler bitanem...
benim için ettiğin duaların kat be kat fazlasını sana versin rabbim inş
hayırlısıyla güzel haberler aldık devamıda gelir inş

canım bende okudum bugün hepin yazdıklarını ama ben hatırlayamadım...
istiyorumbebeğimi biliyordu galiba o yardımcı olabilir belki...

canım iş yoğunluğundan girmiyorum ama aklım sizde....
inşallah bu kez herşey hayal ettiğin gibi olurbazı şeyler gerçekten insanın umutlarını kırıyor ama yine toparlnıp yola devam ediyoruz..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...çünkü bazen bu durum dayanılmaz olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…