GÜNAYDIN CANLARIM ,İYİ HAFTA SONLARIBUGÜN BENİ UYKUMDAN TELEFONUMUN SESİ UYANDIRDI TELEFONUN ÖBÜR UCUNDAKİ KİŞİ TÜPBEBEKLE BENİM VASITAMLA HAMİLE OLAN ARKADAŞIMDI.DOĞUM YAPMIŞ ŞÜKÜRLER OLSUN ODA BEBEĞİDE SAĞLIKLI.BANA DOĞUM ESNASINDA ÇOK DUA ETMİŞ.İNŞALLAH ALLAH KABUL EDER BİZLERDE BİR GÜN MİS KOKULU BEBEĞİMİZE KAVUŞURUZ. O ZAMAN BU YOLDA HARCADIĞIMIZ EMEKLERİMİZ BOŞA ÇIKMAMIŞ OLUR İNŞALLAH
sperm testi yaptırcaz yer arıyorum işte canım.....
vck bi yer söylemişti...orayı bi araştırcam..istanbulda oturanlar neresi güvenilir?
htmzlnin de inşallah sperm bulunur da onlar da evlatlarına kavuşurlar....
tedavideki herkesin Rabbim yardımısı olsun.
bende herşey aynı..koşturup duruyorum öyle yorgunum ki anlatamam...
sen nasılsın canımmmm
Hepinize günaydınnnnn en tatlı anne adayları.. En güzel, en sabırlı anneler olacaksınızzzzzzz Allahın izniyle.. Nasılsınız kızlar
kızlarrrrrrr ben geldimbu gün test yaptırdık ve 1 tane sperm çıktı bakılan alanda hareketlilik %70 dedi donduralam dedim (burası özel bir tüp bebek merkezi) ünv. hast. olacaklarmış purosedür gereği donduramıyorlarmış hem kızdım hem cok sevindim 1 hahta sonra başka yerde yaptıracağız ve donduracağız tabi çıkış olursa çok sevindim kızlar anlatamam ilk öğrendiğimizde de arada yaptırmıştık tedavi işe yamış dedi test için birkere ücret aldı birdaha almadı
cervanım bebekimm tünaydın nasılsın
baharımmmm iyiyim tatlım sen nasılsın...
koşuşturuyorum canım ya kociş hadi çıkalım diyo bekliyo bende accık topiğe bakayım dedim..
bu enerji ne anlamıyorumkiii.
sen nasılsın canımıniçi bugün iyimisin iyileştinmi bebekim..
bugün daha iyiyim düne göre bebekimm...
ama dikkat edicem yinede kendime pazartesiye kadar toparlanmam lazım...
dışarı mı çıkıyorsunuz bebekimm aman dikkat edin sizde hastalanmayın benim gibi
iyi olmana sevindim canımıniçi..
amannn dikkat et dışarı çıkma ıhlamur kaynat kendine dinnlen bebekim..
evet dışarı çıkıyoruz benim kociş yerinde duramaz havada çok soğuk..
sıkı sıkı giyineyimde çıkalım bari çıkıp napıcaksak işte bu soğukta..
neyse canım ben kaçtım kendine çoooook iyi bak öpüyorum
arkadaşlar merhaba nasılsınız uzun zamandır yazamıyordum biz aralık adetiyle tüp bebek tedavisine başlıyoruz yani 2 gün sonra muhtemelen 19-20 aralık gibi.tüp bebek ilaçlarını v.s herşeyi ayarladık eşimle birlikte heyecanlı bir şekilde beklemeye koyulduk.tekrardan hatırlatayım durumumuzu eşim ve ben 30 yaşındayız eşimde tek taraflı inmemiş testis durumu var 20 aydır emre beyde tedavide hormonlar en son 10 gün önceki sonucumuz FSH : 7,01 total testesteron : 7,16 LH : 0,25 umut tüp bebek merkezinde işlemimiz olacak benim doktorum ulun uluğ bey eşimin emre bakırcıoğlu.hemen hemen yılbaşı veya 1 gün sonrasına felan denk geliyor eşimin mikrotese ameliyatına.heyecan dorukta bizlerde.adet ağrılarım 1 hafta önce başladı.muhtemelen pazartesi gibi gözüküyor.inş bizlerde şahit olduğumuz inmemiş testisli başarılı microtese ameliyatlı arkadaşların grubuna katılırız.bol bol sperm bulunur inş.emre bey çok ümit verdi ama benim hala tereddütlerim var.emre beyi biliyorum kolay kolay çok ümit vermez ama bize %80-90 gibi buluruz dedi.sadece kafam bu LH 20 aydan bu yana niye yükselmedi anlamadım.emre bey telefonda eşime LH'nin yükselmemesi normal demişti küçük iken yapılan inmemiş testis ameliyatında kanallarda hasar veya üretimde bir bozukluktan kaynaklanıyor büyük ihtimal demişti ama mikrotesede sıkıntı stres yapmayın büyük ihtimal buluruz dedi.birçok çift taraflı inmemiş testis durumlarında bile sperm bulunduğuna şahit olduk hatta hormonal durumları bozuk olduğu halde bizim durumlarumız iyi gibi gözüküyor kaan beyde mailde o da emre bey gibi büyük ihtimal bulunur demişti.hayırlısı bakalım dualarınızı bekliyoruz saygıdeğer kaderdaş dostlarım.
MERABA arkadaslar...
tünaydın bebekimmm
aman dikkat et bidenem dışarı çıkacaksın bugün sakın sende hasta olma...
ben bugün daha iyiyim düne göre...
inş pazartesiye atlatmş olucam
kızlar ben geldim ama kimsecikler yok galiba
bebekimmm nasılsınn ?
ben bugün arkadaşlardaydım. hava çok soğuktu dondum resmen. akşamda kayınvalidemlerle çıkacaz yemeğe.
her hafta çıktığımız yemeği kayınvalidemlerle yapıcaz bu akşam.
kayınvalidem hastada yemek yapmasın dedik.
yarında kociş ist gidiyor beni yanlız bırakıyo evde. maça gidiyo
biraz daha iyimisin canımcım
huuuu kızlar nerlerdesiniz buğün herkez tatil modunda galiba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?