iyi geceler kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi en kocamanından
kızlar, merhaba
benim bir yakınım azospermi. bu kısırlık mı oluyor. sperm için kanallara baktılar açık çıktı. sperm almak istemiş doktor ne canlı ne ölü yokmuş. bir şans diyevmikrobiyoloğa yollamış yine de sperm yokmuş. aynı zamanda parça alıp biyopsiye yollamış.
bu durumda olup bebeği olan var mı? kısırlık mı bunun adı
canim gecmis olsun yakinivin kan sonuclarina flan bakilmisdir her halde nasil?birde burda bir cok arkadasimin doktoru kaan hoca herkes cok memnun kendisinden ona gide bilir yakininiz birde microtese ameliyati yaplmismi?detayli bilgi verirsen burdaki butun arkadaslarim size yardimici olurlar kesin
ALLAH RAZI OLSUN CEVABIN İÇİN. fsh YÜKSEK ÇIKMIŞ. microtese ameliyatı nedir bilemiyorum ama ince bir iğne ile iki kasıktan kanaldan girmişler. kanal açıkmış sorun yokmuş ama alman hast. doktoru sperm bulamamış. umut tüp bebek ULUN ULUĞ adlı doktorda.
anladim canim siz Prof.dr Kaan Aydos mail atin isterseniz dedigim gibi burdaki arkadaslarin nerdeye tumu onun hastasi durumunuz yazib mail atin size mutlaka cvb yazicaktir kendisi uzmeyin kendinizi insallah guzel olucak hersey tabikide ikinci ameliyatda sperim bulunan cok arkadasimiz oldubu topiki takib et cok guzel kurler sohbetler bilgiler paylasiyoruz burda
saol canım. takipteyim. allah hepinize bir evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatli. rabbim bu yolda sizi yalnız bırakmasın
herkese günaydın canlarım benim
Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize..
Bizim burda hava buzz gibi.
sanada iyi hafta sonları canım burdada hava dünden beri yagışlı soguk tabi oranın soğukğunla buranınki kıyaslanmaz .herkese günaydın canlarım benim
güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize..
bizim burda hava buzz gibi.
GÜNAYDIN CANLARIM ,İYİ HAFTA SONLARIBUGÜN BENİ UYKUMDAN TELEFONUMUN SESİ UYANDIRDI TELEFONUN ÖBÜR UCUNDAKİ KİŞİ TÜPBEBEKLE BENİM VASITAMLA HAMİLE OLAN ARKADAŞIMDI.DOĞUM YAPMIŞ ŞÜKÜRLER OLSUN ODA BEBEĞİDE SAĞLIKLI.BANA DOĞUM ESNASINDA ÇOK DUA ETMİŞ.İNŞALLAH ALLAH KABUL EDER BİZLERDE BİR GÜN MİS KOKULU BEBEĞİMİZE KAVUŞURUZ. O ZAMAN BU YOLDA HARCADIĞIMIZ EMEKLERİMİZ BOŞA ÇIKMAMIŞ OLUR İNŞALLAH
GÜNAYDIN CANLARIM ,İYİ HAFTA SONLARIBUGÜN BENİ UYKUMDAN TELEFONUMUN SESİ UYANDIRDI TELEFONUN ÖBÜR UCUNDAKİ KİŞİ TÜPBEBEKLE BENİM VASITAMLA HAMİLE OLAN ARKADAŞIMDI.DOĞUM YAPMIŞ ŞÜKÜRLER OLSUN ODA BEBEĞİDE SAĞLIKLI.BANA DOĞUM ESNASINDA ÇOK DUA ETMİŞ.İNŞALLAH ALLAH KABUL EDER BİZLERDE BİR GÜN MİS KOKULU BEBEĞİMİZE KAVUŞURUZ. O ZAMAN BU YOLDA HARCADIĞIMIZ EMEKLERİMİZ BOŞA ÇIKMAMIŞ OLUR İNŞALLAH
günaydın canım .bizim burası da çok soğuk aman kendine dikkat et sende baharım gibi hasta olma.bize lazımsınız.
sanada iyi hafta sonları canım burdada hava dünden beri yagışlı soguk tabi oranın soğukğunla buranınki kıyaslanmaz .
Hepinize günaydınnnnn en tatlı anne adayları.. En güzel, en sabırlı anneler olacaksınızzzzzzz Allahın izniyle.. Nasılsınız kızlar
bahar canim hastalanmisin gecmis olsun canimdaha yeni okudum.
herkese günaydın canlarım benim
güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize..
bizim burda hava buzz gibi.
slm kızlar...
tese günümüz belli oldu. 24 ocak salı günü.
Allah yardımcımız olsun bakalım..
inş.güzel geçerrrrrrrrrrrrrrr:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?