Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar, merhaba

benim bir yakınım azospermi. bu kısırlık mı oluyor. sperm için kanallara baktılar açık çıktı. sperm almak istemiş doktor ne canlı ne ölü yokmuş. bir şans diyevmikrobiyoloğa yollamış yine de sperm yokmuş. aynı zamanda parça alıp biyopsiye yollamış.

bu durumda olup bebeği olan var mı? kısırlık mı bunun adı

canim gecmis olsun yakinivin kan sonuclarina flan bakilmisdir her halde nasil?birde burda bir cok arkadasimin doktoru kaan hoca herkes cok memnun kendisinden ona gide bilir yakininiz birde microtese ameliyati yaplmismi?detayli bilgi verirsen burdaki butun arkadaslarim size yardimici olurlar kesin

ALLAH RAZI OLSUN CEVABIN İÇİN. fsh YÜKSEK ÇIKMIŞ. microtese ameliyatı nedir bilemiyorum ama ince bir iğne ile iki kasıktan kanaldan girmişler. kanal açıkmış sorun yokmuş ama alman hast. doktoru sperm bulamamış. umut tüp bebek ULUN ULUĞ adlı doktorda.

anladim canim siz Prof.dr Kaan Aydos mail atin isterseniz dedigim gibi burdaki arkadaslarin nerdeye tumu onun hastasi durumunuz yazib mail atin size mutlaka cvb yazicaktir kendisi uzmeyin kendinizi insallah guzel olucak hersey tabikide ikinci ameliyatda sperim bulunan cok arkadasimiz oldu bu topiki takib et cok guzel kurler sohbetler bilgiler paylasiyoruz burda

saol canım. takipteyim. allah hepinize bir evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatli. rabbim bu yolda sizi yalnız bırakmasın

GÜNAYDIN CANLARIM ,İYİ HAFTA SONLARIBUGÜN BENİ UYKUMDAN TELEFONUMUN SESİ UYANDIRDI TELEFONUN ÖBÜR UCUNDAKİ KİŞİ TÜPBEBEKLE BENİM VASITAMLA HAMİLE OLAN ARKADAŞIMDI.DOĞUM YAPMIŞ ŞÜKÜRLER OLSUN ODA BEBEĞİDE SAĞLIKLI.BANA DOĞUM ESNASINDA ÇOK DUA ETMİŞ.İNŞALLAH ALLAH KABUL EDER BİZLERDE BİR GÜN MİS KOKULU BEBEĞİMİZE KAVUŞURUZ. O ZAMAN BU YOLDA HARCADIĞIMIZ EMEKLERİMİZ BOŞA ÇIKMAMIŞ OLUR İNŞALLAH

herkese günaydın canlarım benim
güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize..
bizim burda hava buzz gibi.
sanada iyi hafta sonları canım burdada hava dünden beri yagışlı soguk tabi oranın soğukğunla buranınki kıyaslanmaz .

günaydın canım hayırlı olsun arkadaşına inşallah 2012 de de sen ona açarsın dogum ettim diye darısı olmayanların başına .

Hepinize günaydınnnnn en tatlı anne adayları.. En güzel, en sabırlı anneler olacaksınızzzzzzz Allahın izniyle.. Nasılsınız kızlar

canım benim ne güzel iyi yürekli arkadaşın varmış senin için doğum sırasında dua etmiş. allah razı olsun ondan.
bebeğini ona bağışlasın rabbim.
analı babalı büyüsün inşallah.
sende inşallah en kısa zamnda hamile kalacaksın canımcım

günaydın canım .bizim burası da çok soğuk aman kendine dikkat et sende baharım gibi hasta olma.bize lazımsınız.

evet canım ya bugün bide arkadaşıma gidicem uzak yer değil yürüyerek gidicem sıkı sıkı giyinmem lazım.
yoksa hasta olurum burasının ayazıda çok fena oluyor. insanın içini donduruyor.
sağol bitanemm benimm allah razı olsun senden. hepimiz birbirimize lazımız..

tünaydın canlarım benim
hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum

bahar canim hastalanmisin gecmis olsun canimdaha yeni okudum.

tünaydın canım çok saol bugün sanırım dünden daha iyiyim ama yinede dikkat edicem kendime...
pazartesiye kadar kendimi toparlamam lazım...
sen nasılsın tatlım ???

herkese günaydın canlarım benim
güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize..
bizim burda hava buzz gibi.

tünaydın bebekimmm
aman dikkat et bidenem dışarı çıkacaksın bugün sakın sende hasta olma...
ben bugün daha iyiyim düne göre...
inş pazartesiye atlatmş olucam

slm kızlar...
tese günümüz belli oldu. 24 ocak salı günü.
Allah yardımcımız olsun bakalım..
inş.güzel geçerrrrrrrrrrrrrrr:18:

canım benim inşallah ameliyatta bol bol sperm bulunur vede ikiz bebişin olur inşallah..
çoook çoook dua edicem tatlım inşallah hayırlı haberler verirsin bize..
ameliyat iyi geçerde inşallah eşininde ağrısı sızısı olmaz çooook kolay bir ameliyat olur inşallah sonuda güzel olur inşallah...
ALLAH yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…