kızlar ben sordum bi taneyi donduruyomusunuz diye evet dedi tekrar test verirsiniz cıkaları dondururuz böylece birikir dedi ama
prosedür gereği donduramıyormuş söyleseydi başka yere giderdik olsun 1 hafta sonra gideceğiz yeni bir yer araştırıyoruz
bu arada arada kacırıp cevap veremediğim arkadaşlar varsa kusura bakmayım hepiniz cok saolun
1 tane 1tane biriktircez bakalım
canım böyle doktorları ne yapmalı bilmem tebiyesizlik bumoral vereceği yerde tıp bu kadar ilerlemişken inş. bebeğimize hepimiz kavuşacağız
kızlar sizin eşlerinizin sperm tesitnde fruktoz yazan yerde ne yazıyor (+)mı yazıyor açıklarmısınız
TERBİYSİZLİKTE LAFMI BENİM UMUTLARIMI ALDI SENELERİM BOŞUNA GEÇTİ SIKINTI VE HÜZÜNLERLE.BELKİ O ZAMAN DOĞRU DOKTORU BULSAYDIK ŞİMDİ BEBEĞİM OKULA BİLE GİDERDİAMA EN AZINDA BU TOPİĞİ GÖRDÜMDE TEKRAR ÜMİTLERİM YEŞERDİ İYİKİ VARSINIZ HEP VAR OLUN BEBİŞLERİMİZLE TABİKİ
Bahar sana bayılıyorum tam yerinde hareket ediyorsun ama kimse alınmıyor
sorma kız sürekli an kolluyorum ben
canlar yeni yasa gereği 35 yaşın altındaki bayanlara tüp bebek tedavisinde 1 embriyo yerleştiriliyormuş...
Ama bazı merkezler buna uymuyormuş...
Ya kızlar bu çok kötü bişey değil mi ??
Sözüm ona çoğul gebelikleri önlüyorlarmış...
Zaten tüp bebek yaptıranlar evlat sahibi olamayanlar...
Neden insanların elinden şanslarını alırlar çözemedim...
Tabi herşey rabbimin taktiri 1 taneside o istedikten sonra tutunur...
Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
kızlar kapı caldıııııııııııııııııııııı
benım kocıs geldııııııııııııııııııııııııı ben kactımmmmmmmmmmmmmmmmm
zekı kadınsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ama anlayıpta ben okurum dıyen yokkkkkkkkkkkkkkk
baharcığım zaten bizim gibi umutsuz vakalarda isteğe bağlı 2 yada 3 tane konuluyor nede olsa kimse sonrasını görmüyor.benim arkadaşımın yaşıda küçüktü 35 yaş altıydı 2 tane çok sağlıklı embriyo konuldu ama bir tanesi tuttu.üzülme yani doktorla senin aranda
hayvan doktor ya çok kötü oldum ben offf allah sana evlat versinde al kucana oo doktora dikil
Neden kimse soruma cevap yazmıyor
canım benim bizde öyle bişey yazmıyordu sanırım kimsede yazmıyor onun için cevap vermedik sakin ol
nasıl yani emin misin?bizde neden yazıyor dikkat et bak likefaksiyonun altında yazıyor.çünkü ben tüpbebek merkezini aradım bana fruktoz olunca sperm olur dediler bende hiç bir şey anlamadım.
nasıl yani emin misin?bizde neden yazıyor dikkat et bak likefaksiyonun altında yazıyor.çünkü ben tüpbebek merkezini aradım bana fruktoz olunca sperm olur dediler bende hiç bir şey anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?