Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayyyy çoook sevindim ne kadr güzel siz böyle söy ledikçe bize de umut oluyorsunuz 1 1 diye bu çogalır sende hamiş olursun

canım böyle doktorları ne yapmalı bilmem tebiyesizlik bu moral vereceği yerde tıp bu kadar ilerlemişken inş. bebeğimize hepimiz kavuşacağız

TERBİYSİZLİKTE LAFMI BENİM UMUTLARIMI ALDI SENELERİM BOŞUNA GEÇTİ SIKINTI VE HÜZÜNLERLE.BELKİ O ZAMAN DOĞRU DOKTORU BULSAYDIK ŞİMDİ BEBEĞİM OKULA BİLE GİDERDİAMA EN AZINDA BU TOPİĞİ GÖRDÜMDE TEKRAR ÜMİTLERİM YEŞERDİ İYİKİ VARSINIZ HEP VAR OLUN BEBİŞLERİMİZLE TABİKİ

canlar yeni yasa gereği 35 yaşın altındaki bayanlara tüp bebek tedavisinde 1 embriyo yerleştiriliyormuş...
ama bazı merkezler buna uymuyormuş...
ya kızlar bu çok kötü bişey değil mi ??
sözüm ona çoğul gebelikleri önlüyorlarmış...
zaten tüp bebek yaptıranlar evlat sahibi olamayanlar...
neden insanların elinden şanslarını alırlar çözemedim...
tabi herşey rabbimin taktiri 1 taneside o istedikten sonra tutunur...
siz neler düşünüyorsunuz bu konuda

hayvan doktor ya çok kötü oldum ben offf ALLAH sana evlat versinde al kucana oo doktora dikil

kızlar kapı caldıııııııııııııııııııııı
benım kocıs geldııııııııııııııııııııııııı ben kactımmmmmmmmmmmmmmmmm

baharcığım zaten bizim gibi umutsuz vakalarda isteğe bağlı 2 yada 3 tane konuluyor nede olsa kimse sonrasını görmüyor.benim arkadaşımın yaşıda küçüktü 35 yaş altıydı 2 tane çok sağlıklı embriyo konuldu ama bir tanesi tuttu.üzülme yani doktorla senin aranda

anladım tatlım çok teşekkürler

hayvan doktor ya çok kötü oldum ben offf allah sana evlat versinde al kucana oo doktora dikil

canım bende zaten o günü bekliyorum aynı senin dediğin gibi yapıcam kızım olursa adını döndü koyarmışım
Ben bugün coştum sanırım uykusuzluk fena vurdu beni

canım benim bizde öyle bişey yazmıyordu sanırım kimsede yazmıyor onun için cevap vermedik sakin ol

nasıl yani emin misin?bizde neden yazıyor dikkat et bak likefaksiyonun altında yazıyor.çünkü ben tüpbebek merkezini aradım bana fruktoz olunca sperm olur dediler bende hiç bir şey anlamadım.

nasıl yani emin misin?bizde neden yazıyor dikkat et bak likefaksiyonun altında yazıyor.çünkü ben tüpbebek merkezini aradım bana fruktoz olunca sperm olur dediler bende hiç bir şey anlamadım.

slm cnm bizdede öyle bişey yazmıyor. ayrıca sakın doktorun gazına gelipte çocuğunun adını döndü koyma )) güldürdün beni ya ... tedaviniz nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…