valla eseslim ben herzamanki gibi kullanmasını isterimde pek muhterem kocacım gene problem çıkaracaktır ama genede şansımı deneyecem.fsh kaçtı hatırlamıyorum.akşama bakarım.fsh düşük mü olmalı.cakşir suyunu daha önceleri duymuştum çok iyiymiş güyya sperm üretiminde.bu karışımları aktardan alsam ben kendim macun yapamazmıyım sence.
Slm kızlar
tünaydın
ben işlere giriştim anca bakabildim...
müziği açmışım son ses hem iş hem dans ohhhh
selam kızlar herkeze iyi haftalar neşem yerinde çok şükür kaynanatörü dün yolladık kurtuldumohhh ohh dünya varmış özgürlüğün kıymetini bilmek lazım eve gezinip gezinip oh diyorum çok şükür bugünüde gördük yandan halimem yandan severim seni candan :118::118:
bu çakşır suyu evet çok iyimiş spermlere çok iyi geliyormuş.
hatay tarafından geliyormuş sanırım ordaki keçiler bu otu yiyince ikiz yavruları oluyormuş.
ama işte biz hocaya gittiğimizde sormuştuk onu kullanmayın dedi fsh yükseltiyor dedi. fsh yüksek olmaması gerekiyor canım.
tabiki yaparsın büütn malzemelri alırsın evde kendin can bi r kavonozda tahta kaşıkla karıştırıp yapabilrsin.
esparkın altında bi aktar varya ordan al canım. en güvenilir yer orası. biz ordan almıştık. hatta oranın bi karışımı varmış o karışımdan yaptı bize.biz kendi tarifimizle gitmiştik. onlarında elinde olan bi karışım listesi vardı hatta bi müşterisine vermişler.
biz onların o karışımlarından yaptırmıştık.
sogol canım ya sorma kal demedik kal gitme filan desek daha kalırdı yüzsüz 1.5 ay kaldı doymaz otur otur gittiği yerde çok kalmaya bayılıyor kaldığı bişey değil çene durmuyor gitmesi şerefine dün aşure yaptım lahmacun yaptırdık annemğili kardeşimgilide çağırdık yedirdik içirdik yolladık akşam ohhh çok şükür valla ne kadınmış bıt bıt bıt gidesiye kadar bile hiç susmadı neyse buğünüde gördük kurtulduk ya gerisi mühüm degil ohh ohh yandan yandan.:118:
süpersin canım.bende düşünüyodum hangi aktarcıya gideyim acaba diye.aslında hamam yolunda aktarcıda çalışan üniversiteden bi arkadaşım var.çok güvenilir bi çocuktur ama ondanda isteyemem utanırım bu karışımı hazırlaması için.es parkın altkatındaki aktarcıyı hatırladım tamam ordan alırım otları.balım var.babamda bal üreticisi ama 3 kilo çıkmaz.ozaman otların gramajlarını mı düşüreyim.yerse devamını da yaparım.
senden ne var neyok görüşmeyeli nasılsın
hamamyolundaki taşbaşındaki aktarların hiçbiri iyi dğeil canım çok araştırdık biz.
en garantili o esparktaki istanbullu bir firmaymış zaten burdaki şubesi.
balda var orda canım. istersen onun karışımın listesine bakarsın içine sinerse onu yaptırırsın. ama elindeki liste ilede yaptırablirsin.
keisnlikle canım 3 kilo çok gelir bizde o kadar çok yaptırmıştık ama şimdi durup duruyo. kullanmadık eşimin hastalığından dolayı yani kullanamadık.
o aktar sana gereken bilgileri verir canım 1 kilo bala ne kadar gram ot kullanacağını filan.
ilk başka 1 kilo bala yaptır yerse sonra gider tekrar alıp yaptırırsın. boşuna para verme yani.
az da değl baya para tutuyor çünkü.
bende aynıyım canım değişen bişi yok. benimkide yarın guatr testini yaptıracak. cumartesi yaptırması gerekiyordu aslında erteledi. yarın yaptıracak inşallah bakalım değerlerde değişme olmuşmu
görecez.
geçolsun güç olmasın derler.hayırlısıyla sonuçları dahada iyi çıkar inş.benim senin hakkındaki düşüncem açıkçası şu.şu guatır problemini aşarsanız allahın izniyle kendiliğinden hamile kalacakmışsın gibi.tabi allahın izniyle inş.allahım ogünleride göstersin.1 kilo organik balım var diğer otlarında da 300 gr alırım alırım dediğin gibi kendim karışımı yaparım.hafta sonu esparktaydık.bilseydim alırdım.ama öncelikle kocayı ikna etmek lazım.of of.
ohhh ne güzel işte gelmesin kafan rahat gelipte morelini bozacagına gelmemesi daha hayırlı iş arama kendine tadını çıkar kaynanasız günlerin .OHHHH Hadi gözün aydın cnm
Allah neşeni daim etsin inş..... seninkide gelince gitmek bilmiyo benimkide gelmiyo arkadaşlar başına iş mi arıyosun diyo ben gelmiyolar diyince ....
özgürlüğün tadını çıkar cnmmmm
evet canım okadar bunaltıyor bıt bıt bıt hiç susmuyor rahatça filim bile bakamıyoruz diziyi kendi çeviriyor her laflarını tekrarlar durmadan yorum yapar vede çok haksız hareketleri var uysan kavga hazır onun hareketlerini sabaha kadar anlatsam bitmez egoist .kız seni okadar mı bunalttı kayınvaliden.halaylar çekiyon.güldürdün beni valla.farklı şehire mi gitti yoksa evinden mi gitti.
ay ne demek sen gel ben sana neler hazırlarım canım lafımı olur keşke gelseniyi bari canım kal deseydiniz 1,5 ay daha kalır seni çileden çıkarırdı valla
ohh keyfini çıkarın kocanla valla canım
aşk olsun insan bizide çağırırdı
neyse canım gitti ya önemli olan bu gözün aydın tekrardan
bidahaki gelinceye kadar rahatsın. ohh
ay ne demek sen gel ben sana neler hazırlarım canım lafımı olur keşke gelsenaman inşallah gelemez birdahası hiç olmasını istemeyorum zaten eşime dedim gelmesin annen birdaha diye işi yok dedim bu hafta hergün annesi yüzünden kavga ettik biraz daha kalsa ben başımı alıp gidecektim çok şükür buseferde atlattık allahın cezası neyse gitti ya vürüsten kurtulduk..
ayy inşallah gelirim bigün belli mi olur
o zamn marifetli ellerinden yemeklerini yerim
valla canım bencede iyi olduğu gittiği kocişle birbirinize girdiniz iyice.
ailesine laf söyletmez erkekler. hele annesi olunca vay vay ağzını açmazsın.
önümüzdeki ay sizin için önemli m. tese var diyordun.
karar verebildinizmi?
valla kaan hoca mail attım ikiğün önce mikroteseye gün verecekmisiniz diya buğün cevap gelmiş ikinizin ismini yazın lütfen sizi dosyaya bakayım demiş hatırlamadı tabi büssürü hastası var adamın haklı bende isimlerimizi yazdım yolladım geri ne dicek bakalım hayırlısı aslında emre bakırcı oglunada gidesim geliyor mikrotesede başarılı filan diyorlar para hepsinede aynı gidecek fark eden bişey yok yada şu şeyede gitsekmi diyorum abdullah arman özdemire onada iyi diyorlar ne bileyim düşünüyorum pişman olurmuyuz diyede korkuyorum açıkcası hangisi hakkımızda hayırlısıysa ona yönelelim inşallah.:26:
baharcımm günaydın bebekim seni gördüğüme çok sevinidm
akşam benim nette sorun oldu yazamadım iyi geceler diyeçok üzüldüm.
nasılsın bu sabah bitanem daha iyisin dimi ?
selam kızlar
nasılsınız canlarım??????
selam bebekimm bende yeni geldim iyiyim allaha şükür...
sen nasılsın canım
selam kızlar herkeze iyi haftalar neşem yerinde çok şükür kaynanatörü dün yolladık kurtuldumohhh ohh dünya varmış özgürlüğün kıymetini bilmek lazım eve gezinip gezinip oh diyorum çok şükür bugünüde gördük yandan halimem yandan severim seni candan :118::118:
hoşgeldin canımmm..
iyiyim bende ama siteyle alakalı bir sorun var herhalde..
azönce girdim net gitii sonra tekrar girmek istedim ama bayaa bekletti..
sen siteye girerken sorun oluyomu?
saraçoğlunu bende çok aramıştım.
tlf larına ulaşmak ölüm çok zor.
sonra ulaştık asistanlar çıktı onlar sordu fialn onlara anlatmadık bizde. sarçoğlu ile direk görüştürmüyorlar.
sen aradın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?