arkadasla solmistim ben su an alman hastanesinde tüp bebek tedavisindeyim durumumuz çok iyi olduğundan deil en iyisi olsun bidaha 2. denemeyi zor yaptırırım die ordayım ama benim bi tanıdığım medical park ta yaptırdı ekstra çok masraf çıkarıyolarmı söyledikleri haricinde alman hastanesinde size ne fiyat söylüyolarsa o azı oluyo daha fazlası olmuyo haberiniz olsun hatta bana bazı tahliller için gidin sosyal güvencenizin olduğu yerde yaptırın burda fazla tutar farketmez dediler yani insanı söğüşlemeye çalışmıyolar ve size birşey daha söylicem doktor işi şans işidir çok fazla bişey demek istemiyorum ama benim alman hastanesinde tanıdık bi çalışan vardı bende burdan duyduklarım kadarıyla emre beyle görüşücem die ggittim ama bizim tanıdık tansel beyin bu konuda daha iyi olduğunu dahaa eski ve tecrübeli olduğunu söyledi emre beyle hiç görüşmeden direk tansel beye başladık ve alman hastanesinde doktorların özgeçmşi vs baktığımda tansel beyin bu tür ameliyatlarından bahsediyo 3000 i aşkın ameliyat mtese yani yapmış ama emre beyin öz geçmişinde böyle bi açıklama olmadığını gördüm doktorlada görüşünce çok doğru bi karar verdiğimi anladım hastaneye gün aşırı gidiyorum şuan ve hiç hastaneye gidiyomuşum gibi hissetmiyorum o kadar rahatlatıp o kadar motive ediyolarki muayene sırasında ve diğer zamanlarda hep gülerek geçiyor zaman inanın pişman olmazsınız daha pahalı gibi gelio ama dier hastaneler ekstra masraf çıkartıp daha yüksek fiyatlara gelebiliyo
selam kızlar sabah annemle alışverişe çıktık yeni geldik evi topla falan anca oturdum çok yoruldum alaina madem 12. günün yaptır bitest ama ede kendin idrardan yapma onda çıkmaya biliyor kandan yaptır kesin olsun hadi bakalım hayırlısı sende kesinleş artıkda umudumuz dahada artsın inşallah
canim cok doru soyluyosunda iste zaten bizde kesin biseye karar vermedik ,bende hangisi iyiyse orayi istiyorum , sadece aralardaki fark neden diye merak ettim
tansel beyide duydumda sanki cok kisi emre beye gidiyo, snein dedigin gibi belkide o daha bilgili ama fazla bilinmiyodur
iste kim ne derse aklim ona kayiyo ,bak simdi sen tansel bey dedin aklim ona gitti ,iste sonuclari bekliyorum doktorlara mail gondercem ,insallah hayirlisi olsun canim
igneye gelince ,bende daha once yumurtalari uyari igne vuruldum 7-10 gun kadar unuttum tam gununu
cannim agri varsa yumurtalar buyuyo demektir ,sagda veya solda hangi tarafin agriyoda ordaki yumurta daha fazla buyuk demektir, cunku doktorum demisti ,yumurta buyudukce kasiklarinda agri olur diye, agri olmasi normal yani
htta bugunlerde benim agriyo bisey kullanmiyorum dedim heralde yumurtlyomuyum ne diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadaslar bide bisey sorucam pregon iğne kullanıyorum 6.günüm bugun iğneye başladığım yumurtalıklarımda bugun ağrı var normalmi ya sizlerdede oluyomuydu
ınsallah cıkar arkadaslar sızlerın eslerınızde de......ama ben ce korkmayın..almanda bır tane sperm bulana kadar doktorlar devam edıyolar dıye bılıyorum....o yuzden korkmayın bende cok heyecanlanmıstım ama mutlu sonlandı ...sımdı bakalım hamılemıyım..ıkıgun sonra bellı olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?