Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincim bu arada yeni nikin hayırlı olsun canım..........

başınız sagolsun canım.abin adınada çok sevindim darısı sana bana ve isteyen bütün herkese dualarım seninle.

walla sen herkese umut oldun..benım esım mıkrotesede cok sayıda bulundu gerci ama en guzel normal yolla cocuk sahıbı olmak.....ben inanılmaz umutlandım .................kendıne o akdar ıgne yap ...sonra bekle falan ınanılmaz streslı bu tup bebek ısı ömrümden ömür gitti ...Allah yinede derman sız dert vermesin...kısmet işte....

evet canim gercekten mucize olmus
aslinda bu tur mucizelerede cok rastlaniyo, insallah bizlerdede bi mucize olur
demek alman hastanesine gittiniz
bende arastiriyorum ,emre bakircioglu en cok dusunuyorum

biizim doktorumuz emre beydi..tavsiye ederim....cok yeteneklı bir adam..bide konusmasıyla bizi bayagı umutlandırmıstı...mikrotesede de sperm buldu..genelde herkes de buluyor....

son 3 gunum........pufffffffffffffffffffffffffffff

aaaaaaa sakin ol stres yok bak annesin sen şimdi en azından 12 günlüğünede olsa annesin bırak tadını çıkar tuttumu tutmadımı diye stres yapma yiğenlerimide strese sokma sakin ol onlarla konuş bolbol gülencim de böyle diyordu bak şimdi hamile tutdu bebişleri canım inşallah seninde tutcak sadece sakin ol stres yok ayaga kalkma yorma kendini bide ananas ye hadi az kaldı şafak 3

biizim doktorumuz emre beydi..tavsiye ederim....cok yeteneklı bir adam..bide konusmasıyla bizi bayagı umutlandırmıstı...mikrotesede de sperm buldu..genelde herkes de buluyor....

amin canim ya insalah bizdede bulunur ,burdaki bi doktor yaparsam bulamam demisti, aceba bulurmu diye umutlaniyorum
sende alman hastanesinde tadavi oldun dimi
ya bide sorcagim alman hastanesi bahceci klinigi ayni yermi oluyo ,yani ayni adres
esim agustosta izin gitcek emre bey sonuclari gostercek goruscek,bunun icinde randovumu almamiz gerekiyo

alman hastanesınde tup bebek merkezının kurucusuda bahcecı klınıgınde mustafa bahceci .....alman hastanesi taksımde ...emre bey ordada calısıyor..bahceci klınıgı nısantasında..yumurta toplama esının amelıyatı embrıyo koyma da bahceci klınıgıne gıtsende alman hastanesınde bu ıslemler....benım doktorumda mustafa bahceci idi...esimin ki de emre beydi...mustafa beyın muayene ucreti 250 tl..emre beyin de 150 tl..

alman hastanesınden emre beyden randevu alabılırsın....bahcecıden de ..karar senin...

ya aslında benım yarın 12.gunum..hemsıre kız 9 temmuz yazmıs kagıdıma...14.gune...ya ben yaptırım en ıyısı..stres yapıyorum walla..Allah nasıp ettıyse olucak nasıp etmedıyse olmıcak ıste..aslında stres degılde merak edıyorum....ben bı trıplere gırdım kı normalde kıloma acaıp dıkkat ederım..sımdı canım sureklı tatlı ıstıyor..yıyorum da yıyorum...sımdıden 3-5 kılo aldım....esımde ne ıstersem yapıyo..bu hamılelık olayı guzel seymıs..kımse bana sesını cıkarmıyo..ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...bende aslında bu surenın hıc bıtmesını ıstemıyorum ama merak da edıyorum..:lepi:

bana doktor cok yatma dedı..gunluk hayatına devam et dedı..ben yatmıyorum walla..sıkılıyorum cok...ananas neden yenıyor..hıc duymadım ben ya.....ve yemedım ya tutmazsa sımdı senağlama

arkadaslar kimse bilmiyomu ,ginsengi dun toz seklinde bulamamis esim ve kok seklinde almis nasil kullanilabilir diye?

günaydın bacılar nasılsınız bugün?ben biraz stresliyim malum reglym başlıycak onun sıkıntısı...

lamyay canım netten baksana ama çakşır kökü gibi kaynatılıp içiliyordur herhalde canm...CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…