ınsallah cıkar arkadaslar sızlerın eslerınızde de......ama ben ce korkmayın..almanda bır tane sperm bulana kadar doktorlar devam edıyolar dıye bılıyorum....o yuzden korkmayın bende cok heyecanlanmıstım ama mutlu sonlandı ...sımdı bakalım hamılemıyım..ıkıgun sonra bellı olucak...
hayırlısı olsun inşallah yüüzünüz gülsün darısı hepimizin başına ya kızlar doktora özellikle sormadım kesin bi cevap vermez die nasılsa da aşağı yukarı benim akibetim ne zaman belli olur ya ayın 2 sinde iğnelerim başladı
bundan sonrakinde insallah dahada yukselmis olur ne guzel bi mucize
bizimde boyle bi mucize olsa ne iyi olurda ,bizimki birazdaha farkli sanki
esimin yumurtaliklar gelismemi, ondan kendiliginden yukselmez zannediyorum
canım benim eşimin olayıda inmemiş çift taraflı testis 7 yaşında farkedilmiş iş işten geçmiş durumları çokta umutlanılıcak bi durumu yok kırmayın ümidinizi belki bizimde ilk ve son oldu bidaha gelmicek en azından eşim ameliyat olmasın die o kadar çok dua ettim ki belkide Allahım kabul ettti işte ne bilim
yarın gidicem ben şimdi yarın 7, iğnem olucak ama zayıfım die düşük doz uygulicam dedi bakalım
merhabalar bugün memorial e gittik görüşmeye semih beyle görüştük ortamı çok beğendim merkezler arasında karar vermek ne zormuş ya
keçi boynuzu ve nohut kürünü aynı anda kullandı bi süre sonra bide ona aktardan bi karışım ve arı sütü tableti ekledik hepsini birden kullandı hani kürleri birlikte kullanmayın diolar ya eşim dediki çöp olsa yicem bi faydası olsun yeterki doping etkisi yapar ben hepsini birden içicem dedi öylede yaptı karaciğeri çok hasastır ağrı kesici bile içemez ama onları içti hiç bi yan etki bişi görmedik bayada bize göre tavan yaptı sperm sayısı
Sympatique benim esim 2 aydir kullaniyor tribulus. Beni bio mazadan aldim fiyatti biraz yüksek ama ne yapalim yeter ki faydali olsun.
canim esimde daha once 2 ay kullandi ,sonrasinda doktor yapamam deyince yukseldimi yukselmedimi bi test falanda yapilmadi dedim heralde yukselmediki doktor yapamma dedi oylece hep biraktik
bizde o ilaci internetten aldik ,bio magazasinda satildigini bilmiyodum yada almanyada sordumoyle bisey hic duymadik dediler baska bi yere sormadan internetten aldik
cok pahali bisey degilya biz 23mu 25 euroya almistik
siz kaca almistiniz peki
bide esin gunde kac tane aliyo ,uzerinde kullanan kisinin kilosuna gore kullanim sekli yaziyodu
inşallah pozitiftir canım 10 gününmüydü bugün..
buarada kıslar artgık aktif halde gireceğim foruma.. bugün keselerimizi gördük darısı başınıza olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?