ya bide yenmemesi gereken şeyleride yazmış en başta sigara alkol kahve eşim ne yazıkki sigarayı bırakamıyorve bir kelime yazmış macunu yerken sölencekmiş:44: eşimde pek ilgilenmez böle şeylere pek inanmaz bana da yollamış toz karışım yoğurtle yenecek bide çay...2 ay midemiz harap olmazsa iyidir rabbim bizlerede bebek nasip et eltiye başladım bebeğine bişeyler almaya zıbın palto patik falan aldım ve komşunun bebeği oldu ona elbise aldım çıkarıp çıkarıp dolaptan onlara bakıyorum
macun bebişi sözünü beğendim.olsunda macun bebişi olsun dımı.karışımın içinde neler var canım.
canım sorun var olduğu sürece zorlanacağın hareketler yaptıkça ağrın başlayacak...
inş en kısa zamanda kurtulursun ozaman dilediğin herşeyi rahatça yaparsın...
evet canım çook haklısın. aynen öyle oluyor.
bak söylemeyi unuttum yaa.
ben rüyamda gördüm seniii.
karda yürüyorduk bembeyazdı heryer.
rüyada kar görmek hayalleriniz gerçeklerşeceğine istediğiniz bişeyi elde edeceğinize diyor bebekim
canım biz türk kahvesi iyi geliyor diye biliyoruz...
hepimiz içiriyoruz kocişlerimize...
allahtan benim kocişte alkol sigara yok sarun olmuyor...
inş kendi bebişin içinde yapacaksın hazırlık canım...
rabbim hepimize hayırlısıyla gösterecek o günleri inş
hayırlı akşamlar kızlarrr
nasılsınız bakalım
maşallah topik dolmuş
ayrıca sayfalar yine almış başını gitmiş
canım inşallah inanın o kadar umutluyum ki..bu aralar çok zor durumdayım psikolojik olarak..eltiye bebeği için bişeyler almaya başladım zıbın patik palto falan ve komşunu kızı oldu ona elbise aldım ya inanmazsın çıkarıp çıkarıp dolaptan onalara bakıyorum duramıyorum..herkes bebek telaşında patikler yelekler örülüyor eşyalar alınıyor hep bebek konuşuluyor asla kıskanmak değilde ne bileyim çok ama çok üzülüyorumherkes diyor kıskanma sakın bende ben çocukmuyum kıskancak hasetlenecek olsam o bana neler yaptı ne laflar söledi bebeğim olmuyo diye ona kızıp o gece hastaneye götürmezdim ben o bebeğe bişey olmasın o kadına bişey olmasın diye hastanede 4 döndüm diyorum kıskanmıyorum ama çok üzülüyorum özeniyorum
bebekiimmm nasıl söylemeyi unutursun bu güzel rüyayı
hayrolsun bebekimm inş rüyan hayra çıkar ikimiz içinde
ne güzel rüyalar bunlar yaaa...
aa bu aktarda içilmeyecek yazmış:44::44: her hoca kendi bildiğini okur diye boşa dememişler
hayırlı akşamlar kızlarrr
nasılsınız bakalım
maşallah topik dolmuş
ayrıca sayfalar yine almış başını gitmiş
kendi ağrıma unuttum bebekim bida olmaz
unutmadan hemen anlatırım
kar görmek iyimiş yani baktınmı sende ?
bak rüyada buluşalım dedim bende rüyalarımda gördüm seni
canım bunlar kıskanma değil sadece içimizde o kadar çok özlediğimiz bebeğimize olan özlememiz.
onun olmasını onun o zıbınlar paltolar içinde görmek isteyişimizden...
sen kıskanç biri olsan eltinin sana olan o laflarından sonra dönüp yüzüne bile bakmazsın.
ama sen iyi bir insna olduğun için onu hastaneye götrdün sabaha kadar başında bekledin.
bu kıksançlık olamaz canımcım.
bu günler geride kalacak inşallah canım.
sonra kendi bebeğimn için bişeyler alacaksın.
Ben kaçıyom arkadaşlarım.öpüyorum hepinizi.allaha emanet olun.rabbim hep güzel haberlerle buluştursun bizleri inş.
Slm kızlar
pazara gidip geldim yemek yapıcam şimdi ıspanak yemeği yapıcam balık aldım ama sonra yaparım artık
komşum ayva reçeli yapmış bende heveslendim aldım ayvaları deniycem bakalım yapabilirim inş....
daha önce hiç reçel yapmadım çünkü,,, sizler ne yemek yaptınız bakimmmm menüde neler varrrr
aferin sana sakın bidaha böyle güzel bi haberi vermeyi unutma
baktım canım senin yazdığın gibi hayallere ulaşmakla ilgili uzun uzun anlatmışlar
evet canım ya bende demiştim ama ben göremedim seni bu defa
ahh canım kendi bebeğim lafı bile çok ama çok heyecanlandırıyor beni..inş rabbim yeni yıl da yüzümüzü güldürür hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?