günaydın arkadaşlar.cuma gününden beri yoktum.biraz rahatsızdım işe gelmedim.özledim sizleri.geçmişi okuyacam şimdi.bakalım nelere var topiğimizde.
sorma bebekimm ya benide sinir ediyor bu site
az önce sana cevabı yazdım cevaplaya bastım dondu kaldı bi türlü ilerlemiyor...
kapattım tekrar açmayı deniyorum açılmıyor sinir oldum iyice
neyseki sonunda açıldı...
uzun zamandır böyle oluyor forumda aslında buna bi çare bulmaları gerekiyor...
Canım benim biz görüştük Saraçoğluyla.Hem de çok ilgilendi eşimle de benle de konuştu ayrı ayrı nerdeyse yarım saat konuştuk.Şu anda sadece onun kürünü kullanıyoruz birinci kür bitti ikinciye başladık ocakta test yaptırıp arıcaz tekrar.2+2 Aylık daha kürleri var.İlk kürü 3aylık(1+2)şeklinde.Hücreleri yenilemeye çalışıyomuş biz de gayet inançlı ve istikraralı kullanıyoruz.Hayırlısı
Canım benim biz görüştük Saraçoğluyla.Hem de çok ilgilendi eşimle de benle de konuştu ayrı ayrı nerdeyse yarım saat konuştuk.Şu anda sadece onun kürünü kullanıyoruz birinci kür bitti ikinciye başladık ocakta test yaptırıp arıcaz tekrar.2+2 Aylık daha kürleri var.İlk kürü 3aylık(1+2)şeklinde.Hücreleri yenilemeye çalışıyomuş biz de gayet inançlı ve istikraralı kullanıyoruz.Hayırlısı
canım bende nette sorun var sanıyodum ama sadece topiğe girerken böyle oluyo..
burdan yetkililere sesleniyorummmm bir özüm bulun lütfennnnnnnn:44:
sevalcim geçmiş olsun baya kötü olmuşsun...
aman dikkat et kendine tatlım
sogol canım ya sorma kal demedik kal gitme filan desek daha kalırdı yüzsüz 1.5 ay kaldı doymaz otur otur gittiği yerde çok kalmaya bayılıyor kaldığı bişey değil çene durmuyor gitmesi şerefine dün aşure yaptım lahmacun yaptırdık annemğili kardeşimgilide çağırdık yedirdik içirdik yolladık akşam ohhh çok şükür valla ne kadınmış bıt bıt bıt gidesiye kadar bile hiç susmadı neyse buğünüde gördük kurtulduk ya gerisi mühüm degil ohh ohh yandan yandan.:118:
ciddi mi arkadaşım.demek kendisi de çıkabiliyor tele.ama biraz da şans.deneyeyim bende ozaman belki bende denk getirebilirim.
ah baharcım bende şu bahar nerelerde diyodum ki topikteymişsin.ne var neyok görüşmeyeli.baharcım ya bana ne oldu bi anlayabilsem.cuma gecesinden bi mide bulantısı tuttu beni.ardından kanamam oldu hemde çok.9 gün gecikmişti zaten hastalığım.şimdi gayet iyiyimde.neydi o anlamadım.üşüttüm herhalde ne bileyim.
kızlar bengeldim nasılsınız bugün
umarım çok kaynatmamışsınızdır ben bi okuyup geleyim
bebekimmm beni seni sabah göremedim ama :26:
5 dk vardı merak ettim bi gireyim topiğe dedim...
baktım kimse yok gece yazılanları okudum...
sonrada hemen çıktım seni görseydim bende mutlu olurdum bak üzüldüm şimdi
kyamam ben bebekime üzülme canım benim bende hemen çıkmıştım dün zaten...
allaha şükür bugün daha iyiyim canım sanırım kurtuldum hastalıktan
sen nasılsın bebekimm enişte nasıl ıslanmışmı itiraf etti mi
canım inş şifa olur kocişine kullandıkları
testede az kalmış inş güzel haberlerinizi alırız...
allah yardımcınız olsun...
selam kızlar
nasılsınız canlarım??????
ben gördüm seni bebekim ama yazmayınca çıktın sandım.
yazdım sana hemeen ama görmedin beni
gece yazamadım çok üzüldüm nete sorun oldu o sırada da kociş geldi.
hep söylendim durdum
ıslanmamış ama kapalıymış ısıtıcılar bile varmış.
video çekmiş hepsini gördüm
yorulmuş gelmiş işte az önce geldi yemek yedide akşam hiçbiyere gitmeyelim yatayım uyuyayım diyo
bugün benimde bir belim ağrıyor sorma canım kalçama vuruyor ağrısı arada hep ağrıyordu zaten bugünde aşırı ağrıyo.
eğilemiyorum yürümekte zorlanıyorum.
geçer inşallah..
Allah razı olsun canım arkadaşım.Önce senden alacaz cuma günü haberleri arkasından bizler gelecez sıra sıra inşallah.Ayrıca ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN HASTALANMIŞIN aMA GEÇTİ Dİ Mİ?Canım bir de bugün ailenle olanları okudum.Allah sabrının selametini versin inşallah.Anne-babanın da gönül gözlerini açık eylesin.
görmedim bebekimm senin topiğe girdiğini bile görmedim ben
enişte senden korktuğu için tedbirini almış bebekimm
iyi bari allahtan üşümemiş hasta olmasında yorulsun boşver
buda ona bi ders olur böylece
geçmiş olsun bebekimm ya sanırım biz seninle bu konuyu daha önce konuşmuştuk...
canım bi dra görünsene allah korusun bi sebebi vardır belki...
ihmal etme bebekimmm inş hemen geçer
benim eşimin abiside kaç sene önce yerine gidip görüştüler.
bi,zde bu konunun üzerine çok düşmedik ama aradık asistanları çıkıncada boşverdik aramadık bi daha tlf da görüştrmediler hocaya aktarcaz sonra o sizi arar filan deidler
ama biz konuyu detaylı anlatmadık .
hadi inşallah kullandıklarınız faydalı olur canım .şifa allahtan..
yok canım benim kendisi çıkmıyo asistanları çıkıyo durumumuzu anlatınca hocaya aktarıyo.yani öyle olmuş işin bu aşamalarıyla eşim ilgilendi.son ra ben de konuştum kendisiyle.ama mail attığımızda bize de size gelen gibi bir mail geldi.bence arayın eşin görüşsün çünkü çok olumlu ve ikna edici konuşuyo.ama olumlu derken umut tacirliği yapmıyo adam.verecek allahtır diyo biz vesile olacaz inşallah diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?