Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

az kaldı büyük güne baharım.allah umutlarınızı boşa çıkarmasın inş.topikte problem var evet.yazdıklarım yayınlanmıyo.hata oluştu diyo.bizi ayırmasınlar.

ah bebekimm ah ben sana ne diyeyim...
neden kendini bu kadar ihmal ediyorsun
ben rahmindeki yarayı dondurdun sanıyordum...
testlerini yaptırdıktan sonra bidaha kontrole gitmediğini hiç düşünmemiştim...
yapma böyle bebekimmm senin sağlığın çok önemli...
sen iyi olacaksın ki bebişlerin sana sıkı sıkı tutunabilesin...
spermler çıkana kadar senin tüm rahatsızlıklarından kurtulman lazım...
bak sana taa yazın anlatmıştım bu konuyu konuştuğumuzda...
benim öğretmen arkadaşımdada vardı aynı sorun bel ağrısı iyice artınca aksamaya başlıyordu...
sürekli değil ama ara ara tekrarlıyordu...
meğer bel fıtığı başlangıcı varmış...
evlendi biara yine dra gitmiş arttığı için...
dr bu şekilde hamile kalman tehlikeli sorunun çözülene kadar dikkat edin demiş...
hatırlamışsındır belki anlatmıştım sana ozaman...
aman ihmal etme bebekimm...
kötü olacak diye bişey yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım...
sen en kısa zamanla git kocişinle tüm kontrollerini yaptır olur mu bebekimm

Son düzenleme:

aminnnnn aminnnn
ne güzel bir dua allah kabul etsin inşallahh.

az kaldı büyük güne baharım.allah umutlarınızı boşa çıkarmasın inş.topikte problem var evet.yazdıklarım yayınlanmıyo.hata oluştu diyo.bizi ayırmasınlar.

allah razı olsun canım benim inş hiçbirimizin umudu boşa çıkmaz

çok haklsıın bitanem ama o kadar çok dr a giidnce dr yüzü göresim gelmiyor.
evet ekim ayında gitmiştim canım dr sonra bana adetin bitince gel demişti ama ben bidaha gitmedim.
sonuçları bile almaya zor gittim aldım o gün dr olmayınca tekrar da gitmedim.
kaldı yani oda öyle... bakalım ne zaman dondurum bilmiyorum.
evt canım hatrıladım anlatmıştın.
bende işte ara ara çekiyorum bu ağrıyı bazen şiddetli 2-3 gün sürüyor bazen olmuyr
öyle sürünp gidiyor işte.
haklısın bebekim hamilelikte çok zorlanırım bundan dolayı ama bilmiyorum kociş bugün masaj yaparım ben sana krem sürerim dedi.
oda çok çektiği için biliyor bu ağrıyı bakalım belki iyi gelir. sonrada gider bi mr çektirim.
ne yapılacaksa olur artık.

kızlar benn geldimm..azönce gölcükten gelcek olan siparişimiz geldi yani macunlar

hoşgeldin sadecik gözün aydın...
inş şifa olur macunlar kocişine
2 ayın geçmesini bende sabırsızlıkla bekliycem...
herşey dilediğiniz gibi olur inş...

ihmal etme bebekimm ciddi şeyler bunlar...
hastane dr görmek istemiyoruz artık ama mecbur kalıyoruz işte
kocişin gelince bi güzel masaj yapsın sana hafifler inş ozaman...
sonrada ilk fırsatta git kontrole bebekimm...

hoşgeldin sadecik gözün aydın...
inş şifa olur macunlar kocişine
2 ayın geçmesini bende sabırsızlıkla bekliycem...
herşey dilediğiniz gibi olur inş...

hoşbuldum canım..valla nasıl yiyecek o macunu bilmem ben motive amaçlı aa çok güzel kokuyor çok güzel dedim bi kaşık aldı yüzünü buruşturdu yapma öle bak ne güzel kokuyor şımarma dedim zorla bana da 1 çay kaşığı verdi aman alllahımm o nası iğrenç bi tat vallahi çaktırmamaya da uğraştım ama gerçekten allah kolaylık versin kocama

ah yavrum seninde mi belfıtığın var.anne babamında var ameliyatta oldular gene babam olacak yakın bi tarihte.sen zayıfça kızssın olmaması lazımsende.allah şıfanı versin inş.ama baharın dediği doğru sen gibi bilinçli birinin tedaviyi ihmal etmemeli.çok zor yoruldn artık doktor peşinde koşmaktan ama ne edelim bizimde kaderimiz bu.b

canım tüm macunlar öyle ne yazıkki
allah kocişlerimize şifa versinde kurtulsunlar bu sıkıntıdan...

ihmal etme bebekimm ciddi şeyler bunlar...
hastane dr görmek istemiyoruz artık ama mecbur kalıyoruz işte
kocişin gelince bi güzel masaj yapsın sana hafifler inş ozaman...
sonrada ilk fırsatta git kontrole bebekimm...

inşallahh bebekim hafifler masajla.
eevt haklısın bitanem ihmal etmiycem bu seferki farklı ağrıyor zaten.
bidde biz cumartesi akşamı bowling oynamaya gititk sanıırm birazda orda ağrıttım:26:

valla ne olduğunu bilmiyorum canım uzun zamndır ara ara çekiyorum bu ağrıyı.
eşimde bel fıtığından ameliyat oldu oda bu konuda tecrübeli olduğundan sen de var fıtık diyor ama dr gitmeden de belli olmaz işte.
valla o kadar yoruldum ki dr yüzü göresim yok.
bıktım dr lardan.haklısın buda bizim kaderimiz ...

inşallahh bebekim hafifler masajla.
eevt haklısın bitanem ihmal etmiycem bu seferki farklı ağrıyor zaten.
bidde biz cumartesi akşamı bowling oynamaya gititk sanıırm birazda orda ağrıttım:26:

canım sorun var olduğu sürece zorlanacağın hareketler yaptıkça ağrın başlayacak...
inş en kısa zamanda kurtulursun ozaman dilediğin herşeyi rahatça yaparsın...

canım tüm macunlar öyle ne yazıkki
allah kocişlerimize şifa versinde kurtulsunlar bu sıkıntıdan...

ya bide yenmemesi gereken şeyleride yazmış en başta sigara alkol kahve eşim ne yazıkki sigarayı bırakamıyor ve bir kelime yazmış macunu yerken sölencekmiş:44: eşimde pek ilgilenmez böle şeylere pek inanmaz bana da yollamış toz karışım yoğurtle yenecek bide çay...2 ay midemiz harap olmazsa iyidir rabbim bizlerede bebek nasip et eltiye başladım bebeğine bişeyler almaya zıbın palto patik falan aldım ve komşunun bebeği oldu ona elbise aldım çıkarıp çıkarıp dolaptan onlara bakıyorum

aminn canım sizden güzel haberler alalım allahın iznyle bizlerede vesile olursun inşallah..

canım inşallah inanın o kadar umutluyum ki..bu aralar çok zor durumdayım psikolojik olarak..eltiye bebeği için bişeyler almaya başladım zıbın patik palto falan ve komşunu kızı oldu ona elbise aldım ya inanmazsın çıkarıp çıkarıp dolaptan onalara bakıyorum duramıyorum..herkes bebek telaşında patikler yelekler örülüyor eşyalar alınıyor hep bebek konuşuluyor asla kıskanmak değilde ne bileyim çok ama çok üzülüyorumherkes diyor kıskanma sakın bende ben çocukmuyum kıskancak hasetlenecek olsam o bana neler yaptı ne laflar söledi bebeğim olmuyo diye ona kızıp o gece hastaneye götürmezdim ben o bebeğe bişey olmasın o kadına bişey olmasın diye hastanede 4 döndüm diyorum kıskanmıyorum ama çok üzülüyorum özeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…