Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet ama ben ütü çok yaparım haliyle hızlı olmalı o yüzden kireç çözücü koymam lazımdı.hatta şimdi bir oda dolusu ütüm birikti.şimdide sinemaya gidicekmişiz eşim arada al arabanın anahtarını gel dedi işler yarına kaldı.neyse gezip geliyim ben.tabi kıskanırım anca beraber kanca beraber

çok haklısın canım ne gördüler ki aile adına..
bir aileyi, nasıl kuracaklar..
sevgi görmemişler hep yaşıtları ile büyümüşler. çok zor bi durum gerçekten..
bir anlık zevkle onlar bebek sahibi oluyorlar kazayla oldu diyolar bide. sonrada olan doğan çocuğa oluyor...

bende iyiyim eseslim çok şükür ... anladımki sen hep fitsin canım ne güzel bende zaten çok yemek yiyen biri değilim ama şu abur cuburlar yokmu beni mahvetti...

hoşgeldin canım tedavin inşallah iyi sonuçlanır kilonu verirsin hamilelikte zaten bol bol alırsın o kiloları.ama spordan ve bol su içmekten iyi kilo verdiren birşey yok bence

Rabbim hamile kalmayı nasip etsin kiloyu takan kim valla canım... inşallah bu fazlalıklarda kurtulmuş bi şekilde başlarım tedaviye...

hoşbulduk baharcım.. doğru söylüyorsun maydanozun kilo verdirdiğini duymuştum fakat sabah aç karna içebilirmiyim bilmiyorum ki... ama denemeye değer sağol canım... siz ne yaptınız test yaptırdınızmı spermleri donduracaktınız... inşallah bu sefer bol bol çıkış olur baharcım....

tama anlaştık bende seni görürüm inşallah.ay canım naneli sakızdan daha çok bulanıyor yani yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal

yarın halledersin işlerini tatlım gidip keyfini çıkarın sinemanın
size iyi seyirler ozaman
tabi canım anca beraber kanca beraber

tama anlaştık bende seni görürüm inşallah.ay canım naneli sakızdan daha çok bulanıyor yani yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal

inşallahh canım..
rüyalarda buluşalımm
aaa bana naneli sakız çok iyi geliyor valla geçiriyor bulantıyı.
geçer inşallah canımcım.

valla canım benim fitlik çirozluğa doğru gidiyor bakalım. yakında safinaz gibi olmazsam iyidir

öyle bebekimm rabbim kimsesiz tüm çocuklara sıcak bi yuva ve sevgi dolu anne babalar gönderir inş

İyi akşamlar cnm hoşgeldin
biz iyiyiz çok şükür
tedavin hayırlı olsun cnm ....verirsin kiloları inş. 5 kilo neki verirsin
bende 4-5 gündür diyetteyim ama haftasonu kayınvalidemlerde biraz kaçırdım ama şimdi toparladım ekmeği kestim tam buğday ekmeği aldım günde 2 dilim anca yiyiyorum abur cubur çok
yerdim onları kestim..bakalım başarabilicekmiyim ...inş. sen verirsin cnm tedaviye kadar

bende hep zayıftım 2,5 sene öncesine kadar...
1,5 senede 15 kilo aldım meğer tiroidim az çalışıyormuş ( hipotiroid )...
1 senedir ilaç tedavisi görüyorum allaha şükür verdim şimdi iyiyim
o sıralarda bu kürü denedip bi 20 gün kadar sürdürdüm ama faydasını gördüm ben...
bu cuma gidecek kociş ankaraya canım...
inş çıkış olur tatlım dualarınıza ihtiyacımız var..

aminnnnn bebekim aminnnn.
benim kocişte gelmedi hala 1 saatten beri 5 dk sonra diyo hala yok ortada

ooo bu saatten sonra gelicek yemek yiyecekte nezaman dinlenecek...
sanırım sabahlarıda erken gidiyor değil mi bebekimm ??
allah kolaylık versin valla zor...

valla güldürdün beni Allah ta seni güldürsün... aman ye iç dikkat et kendine eseslim...can boğazdan gelir derler....

ay yiyorum canım ya ama kilo ileri gitmiyo sabitlendi sanki ama geri gidiyor
valla doğru söylüyorsun canım can boğazdan gelir
bende abur cubur sevmiyom işte heralde birazda ondan almıyor olabilirim.

ooo bu saatten sonra gelicek yemek yiyecekte nezaman dinlenecek...
sanırım sabahlarıda erken gidiyor değil mi bebekimm ??
allah kolaylık versin valla zor...

valla ya bide yorgun nasıl dinlenecek bilmem.
sabahları çok yorgun olursa 1-2 saat yatıyor abisi açıyor işyerini. ama genelde erken gidiyor. 8 de gidiyor.
sabah saati belli de akşam saati böyle belli olmuyor işte bebekim..

sağol canım hoşbulduk... 4-5 günde verebildinmi peki ben 2 gün oldu bugün tartıldım baskülde eski yerinden hiç bi değişiklik yoktu... abur cuburu bende bıraktım bugün çok güzel bi dilim yaş pasta getirdiler hayır dedim inanamadım kendime

sabahları yine kocişin kahvaltı etmekte ilacını içmekte nazlanıyor mu bebekim ??

yok cnm henüz bi değişiklik sabırla bekliyorum acaba verebilicekmiyim netten herşeyin kalorisine bakıyorum kalorisi yüksek yiyecekleri yemiyorum ....

her zaman dualarımdasınız canım inşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını verecektir. şimdiye kadar hiç dondurmadınız sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…