yok cnm henüz bi değişikliksabırla bekliyorum acaba verebilicekmiyim netten herşeyin kalorisine bakıyorum kalorisi yüksek yiyecekleri yemiyorum ....
nzlyn canım hoşgeldin
biz seninle hemşeriymişiz tatlım daha önce hiç bahsetmedin seydişehirli olduğundan...
biz aslen bozkırlıyız ama bilirsin bozkır seydişehir arası azdır akrabaların yarısı seydişehirde...
ben manavgatta büyüdüm ailem orada senelerdir orası benim memleketim gibi ama aslen konyalıyız işte...
seydişehirde halam, amcam teyzem var...
onlara yakın olayım diye bende seydişehire çok yakın bi yere atanmıştım ilk atamamda...
1,5 sene orda kaldıktan sonra buraya balıkesire istedim tayinimi...
her zaman dualarımdasınız canım inşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını verecektir. şimdiye kadar hiç dondurmadınız sanırım...
asla etmiyor bebekim.
bu guatr ilaçlarını hiç aksatmadı. maşallah
aksatmadığı içinde zaten ilerleme görüldü.
ben çıkıyorum kızlar benim kociş geldi
öpüyorum hepinizi.
gece gelirim belki bekleyin beni
evet canım seydişehirliyim. bir gün seninle tanışmayı çok isterim......12. seneye girdik evlendim antalyaya geldim.seydişehire giderim yazları çok güzel oluyor.annem babam orda.özledim şimdi aklıma gelince.....ahh rabbim bize hayırlı bir evlat verseydi nerde olsak farketmez mutlu olurduk.inş. istemeye devam edeceğiz ki ALLAH büyüktür verecek...
kızlar..biliyorsunuz bugün sperm testi yaptıracaktık...dün yasin okudum,ismi azam,kenzül arş salavat hepinizin de adını saydım dua ettim bol bol...
gece de rüyamda 20 tane sperm çıkmış %70 hareketliymiş..nasıl seviniyorum....sabah gittik umut tüp bebekte yaptırdık testi 1 tane bile çıksa dondurun dedik..ama maalesef çıkmadı(okadar üzüldüm ki..kullandıklarımız bi b.ka yaramamış!
kızlar..biliyorsunuz bugün sperm testi yaptıracaktık...dün yasin okudum,ismi azam,kenzül arş salavat hepinizin de adını saydım dua ettim bol bol...
gece de rüyamda 20 tane sperm çıkmış %70 hareketliymiş..nasıl seviniyorum....sabah gittik umut tüp bebekte yaptırdık testi 1 tane bile çıksa dondurun dedik..ama maalesef çıkmadı(okadar üzüldüm ki..kullandıklarımız bi b.ka yaramamış!
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ben çıkıyorum canlarım inşallah yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum
sağol canım..inşallah dediğin gibidir...inşallah Rabbim yardım eder bize de...canım benim öyle söyleme bunda da vardır bi hayır daha zamanı değilmiş demek elbet birgün güzel sonuçları da göreceksiniz canım,inşallah.
bahar sağol canım....gerçekten çok sağol..ama şu an karmaşıık duygularla boğuşuyorum...dün dua ettim ağladım ağladım..size hepinize dua ettim..masalım öncelikle allah senden razı olsun dualarına bizi de kattığın için
canım bende üzüldüm sonucun o çıkmasına...
ama sonuçta siz daha tedaviye başlamadınız...
sadece bitkiseller kullandınız...
ki bunlarında fayda etmediğini bilemeyiz...
belki çıkış yok ama içeride üretimi arttırdı...
siz hayırlısyla tedavinize başlayıp ilaçlarınızı kullanmaya başlayınca inş ozaman göreceksiniz spermleri
ben inanıyorum bebişinizin olacağına...
sana hep derdim ya ben topikte ilk senin hamiş haberini alıcaz öyle hissediyorum diye...
bu çıkmadı ama hala yürekten inanıyorum bebişine kavuşacağına
canım kıyamam ben sana üzme kendini. umudunu inancını kaybetme hiç bir zaman birgün rüyan gerçek olacak kavuşacaksın bebeğine
görüşmek üzere canım kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?