iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın
masalcım sonuca çok üzüldüm ama canım bozma hemen moralini bu işler çok zor çok sabır istiyo... inşallah rüyan gerçek olacak canım sabırla, duaya ve tedaviye devam inşallah...
masalcım .....üzülmek serbest ama pes etmek yok.siz daha yenisiniz galiba. tedavilere devam edin...inşallah olacak eşine sonna kadar dastek ol.. hele ilk günler zor oluyor ama insan nelere alışmıyorkii....inş. rüyaların gerçek olur. sabırlı ol canım.
bahar sağol canım....gerçekten çok sağol..ama şu an karmaşıık duygularla boğuşuyorum...dün dua ettim ağladım ağladım..size hepinize dua ettim..
o göz yaşları ciğerimi yaktı sanki...çimden bi his bi rüya görsem dedim...sonra bu rüyayı gördüm...uça uça gittim ama nasıl döndümeşim çok üzüldü...o durumda bana üzülme dedi durdu..ona çaktırmamaya çalııyorum..ben kaçtım şimdi kızlar eşim burda ok.yine görüşürüz..
bende çıkıyorum kızlar hepinize hayırlı akşamlar...
hoşbulduk canım bugün tüp bebek merkezlerini gezdim zaten izmirde 5 tane var 3 üne gittik konuştuk tam karar veremedik
sperm testini ocağın ilk haftası yaptırmaya karar verdik bu aradada inş. karar vermiş oluruz
antalya merkezdeyiz. antalyaya geliyormusunuz...
inş doğru yerde karar kılarsınız canım benim...
biliyorsun bizde balıkesirdeyiz...
kaan hocadan haberimiz yokken bende çok araştırmıştım izmirdeki tüp bebek merkezlerini...
neyseki kaan hocayı bulduk ve başladık tedaviye...
aklına yatan yerler oldu mu canım ??
az çok benimde fikrim olmuştu araştırma yaparken...
gozun aydın kızzzzzzzzzzzzohhh ne güzel işte gelmesin kafan rahat gelipte morelini bozacagına gelmemesi daha hayırlı iş arama kendine tadını çıkar kaynanasız günlerin .
evet canım okadar bunaltıyor bıt bıt bıt hiç susmuyor rahatça filim bile bakamıyoruz diziyi kendi çeviriyor her laflarını tekrarlar durmadan yorum yapar vede çok haksız hareketleri var uysan kavga hazır onun hareketlerini sabaha kadar anlatsam bitmez egoist .
ay ne demek sen gel ben sana neler hazırlarım canım lafımı olur keşke gelsenaman inşallah gelemez birdahası hiç olmasını istemeyorum zaten eşime dedim gelmesin annen birdaha diye işi yok dedim bu hafta hergün annesi yüzünden kavga ettik biraz daha kalsa ben başımı alıp gidecektim çok şükür buseferde atlattık allahın cezası neyse gitti ya vürüsten kurtulduk..
tatlım gecmıs olsun kıyamammmmmmmmmmmmvalla ne olduğunu bilmiyorum canım uzun zamndır ara ara çekiyorum bu ağrıyı.
eşimde bel fıtığından ameliyat oldu oda bu konuda tecrübeli olduğundan sen de var fıtık diyor ama dr gitmeden de belli olmaz işte.
valla o kadar yoruldum ki dr yüzü göresim yok.
bıktım dr lardan.haklısın buda bizim kaderimiz ...
kızlar..biliyorsunuz bugün sperm testi yaptıracaktık...dün yasin okudum,ismi azam,kenzül arş salavat hepinizin de adını saydım dua ettim bol bol...
gece de rüyamda 20 tane sperm çıkmış %70 hareketliymiş..nasıl seviniyorum....sabah gittik umut tüp bebekte yaptırdık testi 1 tane bile çıksa dondurun dedik..ama maalesef çıkmadı(okadar üzüldüm ki..kullandıklarımız bi b.ka yaramamış!
canım irenbe aklıma yattı ortamı güzel temiz doktorlarda iyi izmirin en eskilerindenmiş.
sen hangilerini arştırmiıştın. ankara bize cok uzak ailemde bilmiyo nasıl gideceğiz eşim ankaraya gittiğinde bile cok zor oldu
canım sizin testede az kaldı heyecanlımısınız ben çok umutluyum güzel haberler vereceğinden
canım hepsini araştırmıştım internet üzerinden...
irenbeyi iyi diye duşmuştum...
ama sanırım çoğunluk kent hastanesini daha çok beğeniyor...
biz şimdi tedavinin başında dondurma işlemi falan orada olsun istiyoruz...
ben zaten tedaviye ancak temmuz başında başlayabilirim yaz tatiline girince...
ozamana kadar inş herşey yoluna girer...
heyecanlı olmaz mıyım canım ya 3,5 gün kaldı :18:
inş dediğin gibi olur canım dua et bizim için
canlarım ben geldım 2 gundur yokum ama arada bakıp cıkıyorum
kursa gıttıgım ıcın fırsat olmuyo
yaaaaaaaaaaaaaa
ne kadar sayfa gecmıs neysekı okudum ohhhhhhhhhh
yetıstımmmmmmmm
hoşgeldin canım nasılsın
özletiyorsun kendini sonrada isyan ediyorsun sayfalar ilerledi diye
ah tatlımmm
gunlergecmez sana sımdı
gıt gel hayırlarla ınsallh sonrakı gıdıssssssssssss
tup ıcın olsuninşllh cnm benım
ah be tatlım ısın espırısı o
ben sızsız yapamam kızzzzzzzz
ıs olunca kendımı bıle unutuyorum
ne yapıyım bende ev ısı yapıp kursa gıdıp kafa dagıtıyorum
tabıı sızıde kacırıyorum ama neyse okuyup yetısıyorum
canım hepsini araştırmıştım internet üzerinden...
irenbeyi iyi diye duşmuştum...
ama sanırım çoğunluk kent hastanesini daha çok beğeniyor...
biz şimdi tedavinin başında dondurma işlemi falan orada olsun istiyoruz...
ben zaten tedaviye ancak temmuz başında başlayabilirim yaz tatiline girince...
ozamana kadar inş herşey yoluna girer...
heyecanlı olmaz mıyım canım ya 3,5 gün kaldı :18:
inş dediğin gibi olur canım dua et bizim için
valla son günler geçmiyor canım ya
bu defa ben gitmiycem kociş yalnız gidip gelecek...
bende sabırsızlıkla güzel haberini bekliycem işte
inş bidaha ki onun için olur canım yaa allah razı olsun...
rabbim hepimize göstersin o günleri...
siz yeni testi nezaman yaptıracaksınız canım yılbaşından sonra mıydı ??
canlarım ben çıkıyorum macunumuz bitti onu hazırlıyacağız şimdi öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?