- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Fıstık biz de akşam sinemadaydık.Sümelanın Şifresi 2saat boyunca güldük güzel bir Trabzon turu yaptık.Vakti imkanı gülmeye ihtiyacı olan herkese sesleniyrum gidin çok iyi geliyo...
canım aradım konuştum sperm tahlili için 90 tl dediler ama dondurma işlemi yapmıyolarmış antalyada tüp bebek merkezlerinide aradım dondurma işlemi yapan yer yok akşam eşimle konuşacağım belki eser lab.yaptırırız herşey için teşekkürler...
canım kardeşim allah gönlünüzün muradını verir inşallah bütün emeklerimiz yer bulur inşlh hayırlı güzel haberler alırız senden..
inşlh cnm evt canım bizde elonge olgunlaşmamış sperm hücreleri var onları olgunlaştırmaya çalışıyoruz rabbim izin verirse...
hadiiiiiiiicanlarım nihayet karar verdim ve şimdi randevu aldım yarın alman hastanesine gidiyoruz saat 4 te inşallah hakkımızda hayırlısı olsun:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
amin canımmm...bizim tese gününü belirlemiş hoca 17 ocak çarşambağünü sabah 7de genartda yapalım demiş hoca sizinki 24 demiydi bizimkini daha önceye vermiş allah pişman etmesin yardımcımız olsun.
merhaba arkadaşlar nasılsınız forumu çok sık takip edemiyorum yine geçmişten okumam gereken bir 150 sayfa var birşey kaçırmamak adına onları okumam lazım.bizim tedavimizin 2.ayıda doluyor eşim perşembe günü sperm ,fsh,LH, ve testosteron testi yaptıracak m-sure yarın bitiyo 2 kutu kullandı eşim onun yerine com vitexe devam edicez ve aczaneden 3 tabletini 432 tl ye aldık inşallah perşembe günü çok güzel sonuçlar çıkar spermlerimiz olgunlaşmıştırda bol bol görünürler yalnız antalyada sperm donduran yer yok akdeniz üniversitesiylede görüştüm dondurmadıklarını söylediler adam gibi bir sperm tahlili yapan bi yer bile yok çok yazık((
sagol canım inşallah busefer allahın yardımıyla çıkar sperm bulunmazsa naparız bilmem düşüncesi bile kötü okursanız sevinirim allahım ğönlünüze göre versin benim kuran dili az yasinden gerisini beceremiyorum internetten takip etsem olurmu .
canım kuranı elbette internetten takip edebilirsin hem bu sayede okumanada düzelir.onun haricinde benim söylediğim tefriciye salavattır.ayetel kürsi kadar falan yani öğrenmek için açabilirsin ama devamlı ondan takip etmek zor olur.inşallah ezberleyerek daha kolay okursun.birde bu tefriciye için niyet etmek ve öncesinde namaz kılmak gerekiyor.daha sonra ne bir eksik nede bir fazla olmaksısızın bir hafta içinde teslim ediyorsun daha sonra dileyin gerçekleşsin diye sadaka veriyorsun .sen tefriciyeye niyet edip namazını kılıcaksın sonra bizlerde senin için mesela ben 500 bahar 100 tane okuycaz.anlatabildim mi canım.inşallah buda bir vesile olur.
sagol canım inşallah busefer allahın yardımıyla çıkar sperm bulunmazsa naparız bilmem düşüncesi bile kötü okursanız sevinirim allahım ğönlünüze göre versin benim kuran dili az yasinden gerisini beceremiyorum internetten takip etsem olurmu .
canım kuranı elbette internetten takip edebilirsin hem bu sayede okumanada düzelir.onun haricinde benim söylediğim tefriciye salavattır.ayetel kürsi kadar falan yani öğrenmek için açabilirsin ama devamlı ondan takip etmek zor olur.inşallah ezberleyerek daha kolay okursun.birde bu tefriciye için niyet etmek ve öncesinde namaz kılmak gerekiyor.daha sonra ne bir eksik nede bir fazla olmaksısızın bir hafta içinde teslim ediyorsun daha sonra dileyin gerçekleşsin diye sadaka veriyorsun .sen tefriciyeye niyet edip namazını kılıcaksın sonra bizlerde senin için mesela ben 500 bahar 100 tane okuycaz.anlatabildim mi canım.inşallah buda bir vesile olur.
canım bunu kime yazdığını göremedim.
kaçırdım sanırım ama tefriciyenin 1 hafta içinde okuması gerektiğine eminmisin?
ben bilmiyordum.
şuan için ablama başlamıştım.
ama bir haftayı geçti
bitiremedim.
ayrıca sadaka verilmesi gerektiğini de yeni öğrendim.
bende ki tam dua kitabında böyle bişey yazmıyo.
ben kendimiz çin 1 defa,
arkadaşlarım bizim için bi dafe okuttuk ama sadaka vermedik..
rica ederim evet canım bizim için iğne ucu kadar bir ışık yeterli oluyor hemen seviniyoruz.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.spermlerde kavuşursak ve sonra bebişlerimize ohh değmeyin keyfimize.canım midemi üşütmedim ama mutfağı çamaşırsuyuyla temizledim sonra ütüme kireç çözücü döküp fişe taktım çamaşırsuyu ve kireç çözücünün etkileşimiyledeçıkan asitten midemi bozdum
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım
Gnc de %30 indirim varmış bende eşimin kullndığı ilaçı almaya gidicem indirim sadece bugünlükmüş ama havada yağmurlu
boncuk filan da almam lazım kurs için ,akşama görüşürüz kızlar inş....
iyiyim canım bende.
sabah sabah postacı gedli.
ödenmemiş kredi borcum varmış üniversiteden.
90 lira o da.
onun için işlem yapacaklaemış.
hayret bişey ya..
normalde indirimli ödedim ama kabul edilmemiş malesef.
arıyorum deminden beri kyk yı teli açan yok.
sinir oldum.
merhaba arkadaşlar nasılsınız forumu çok sık takip edemiyorum yine geçmişten okumam gereken bir 150 sayfa var birşey kaçırmamak adına onları okumam lazım.bizim tedavimizin 2.ayıda doluyor eşim perşembe günü sperm ,fsh,LH, ve testosteron testi yaptıracak m-sure yarın bitiyo 2 kutu kullandı eşim onun yerine com vitexe devam edicez ve aczaneden 3 tabletini 432 tl ye aldık inşallah perşembe günü çok güzel sonuçlar çıkar spermlerimiz olgunlaşmıştırda bol bol görünürler yalnız antalyada sperm donduran yer yok akdeniz üniversitesiylede görüştüm dondurmadıklarını söylediler adam gibi bir sperm tahlili yapan bi yer bile yok çok yazık((
canlarım nihayet karar verdim ve şimdi randevu aldım yarın alman hastanesine gidiyoruz saat 4 te inşallah hakkımızda hayırlısı olsun:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bizim tese gününü belirlemiş hoca 17 ocak çarşambağünü sabah 7de genartda yapalım demiş hoca sizinki 24 demiydi bizimkini daha önceye vermiş allah pişman etmesin yardımcımız olsun.
Slm arkadaşlar herkese en son dün girdim yine birsürü birikmiş onları okuyodum.Önce Bahar sonra istiyorumbebeğim,hmztnl,gelincik ,vck ve hatırlayamayıp yakın zamanada sonuca yönelik işlemler yaptıracak herkesin Allah yolunu açık etsin.Gönlünüzden geçen tüm güzellikler,sizi gülümseten tüm hayalleriniz gerçek olsun.Eseslim Canım sizin guatr sonucunuzdan da hayırlı haberler gelsin bugün inşallah.
arkadaşlar merhaba benim eşimde azospermi var.Amerikan hastanesinden Dr. Bülent Urman ve Eurofertil tüp bebek merkezinden Dr.Hakan Özörnek hangisi daha başarılı bir sonuç verebilir sizce:44:
sağol canım inşallah allah hepimizin gölünün muradını versin tez zamanda bu derten hepimizi kurtarsın allahım.Slm arkadaşlar herkese en son dün girdim yine birsürü birikmiş onları okuyodum.Önce Bahar sonra istiyorumbebeğim,hmztnl,gelincik ,vck ve hatırlayamayıp yakın zamanada sonuca yönelik işlemler yaptıracak herkesin Allah yolunu açık etsin.Gönlünüzden geçen tüm güzellikler,sizi gülümseten tüm hayalleriniz gerçek olsun.Eseslim Canım sizin guatr sonucunuzdan da hayırlı haberler gelsin bugün inşallah.
hadi canım hayırlı olsun inşallahh.
adım attın tedaviye.
inşallah bundan sonra güzel güzel haberler alacağız senden.
dualarım sneinle canım benim
hayırlı olsun canım az kaldı inşallah.
hakkınızda hayırlısı olsun
dualrım seninle canımcım. inşallah bize çok güzel haberler vereceksin.
eseslim çok heycanlısındır eminim.rabbim boşa çıkarmasın inş.umutlarınızı.slm canım.
inaşlah bugün güzel haber alabilirz sonuçlar ne zamn çıkacak bilgim yok ama belki bikaç gün sonra çıkabilir sonuçlar.
eşm kendi giidp yaptırdı sonuç hakkındada henüz konuşmadık.
inşallah gelişme olmuştur.
aaa dondurma işlemi yokmuymuş aşime bulursak dondururuz demişlerdi dondura biliyoruz burda birtane bile olsa dondururuz demişler hatta orda ikikere yapılan testlerde bir ölü sperm ğörülmüştü oranın doktoru canlı olsaydı dondururduk demiş ne bileyim benimkimi lafı biyerlerinden anlıyor benimkini saf buldular maytapmı geçiyorlar bilmiyorum neyse genede orda yaptırsanız çoğu yerden iyi inceliyorlar bence çıkarsa zaten bir hafta sonra tüp bebek merkezinde birdaha yaptırır dondursunuz .:26:[/QUO
CANIM ÇOK AYRINTILI BİR ŞEKİLDE KONUŞTUM TEDAVİDE OLDUĞUMUZU İLAÇ KULLANDIĞIMIZI 2.AYIN TAHLİLLERİ OLDUĞUNU AMA SPERM ÇIKARSA TÜP BEBEK MERKEZLERİNDE DONDURMA İŞLEMİNİ YAPTIRIRSINIZ DEDİLER MALESEF VİTELA VE ANADOLU HASTANESİ VE TIP LA GÖRÜŞTÜM DONDURMA İŞLEMİNİ YAPMADIKLARINI SÖYLEDİLER..
Allah korusun canım ya ne tehlikeli şeyler yapmışsın öyle.Kiraç sökücüyü eve bile sokmamak lazım sen ütüye döktün.Zehirlenirsin çok kötü oluyo okarışımın kokusu.Ütünün kireç tutmaması için suyuna sirke damlat ben bulaşık makinasına bile parlatıcı yerine sirke koyuyorum.Ev temizliğinde kapı kollarını silmede ne bilim bisürü yerde sirke kullanıyorum.Mikrop kırıcı öz. olan kimyasal olmayan hem de yiyip-içilebilen süper bişiy sirke.Yakında kendim üretmeye başlayacam napiym dayanmıyo bana sirke
aaa dondurma işlemi yokmuymuş aşime bulursak dondururuz demişlerdi dondura biliyoruz burda birtane bile olsa dondururuz demişler hatta orda ikikere yapılan testlerde bir ölü sperm ğörülmüştü oranın doktoru canlı olsaydı dondururduk demiş ne bileyim benimkimi lafı biyerlerinden anlıyor benimkini saf buldular maytapmı geçiyorlar bilmiyorum neyse genede orda yaptırsanız çoğu yerden iyi inceliyorlar bence çıkarsa zaten bir hafta sonra tüp bebek merkezinde birdaha yaptırır dondursunuz .:26:[/QUO
CANIM ÇOK AYRINTILI BİR ŞEKİLDE KONUŞTUM TEDAVİDE OLDUĞUMUZU İLAÇ KULLANDIĞIMIZI 2.AYIN TAHLİLLERİ OLDUĞUNU AMA SPERM ÇIKARSA TÜP BEBEK MERKEZLERİNDE DONDURMA İŞLEMİNİ YAPTIRIRSINIZ DEDİLER MALESEF VİTELA VE ANADOLU HASTANESİ VE TIP LA GÖRÜŞTÜM DONDURMA İŞLEMİNİ YAPMADIKLARINI SÖYLEDİLER..
canım ben tüp bebek merkezleri donduruyor diye biliyorum ben gelecek tüp bebek merkezinde yaptırmıştı eşim ordaki doktor bulursak dondururuz demiş 300 tl alırız demişlerdi bulunmadı bizde vitaleyi bilmem antalya tüp bebek merkezide donduruyor biliyorum vitale yanına yeni açılan onun bitişiği tüp bebek merkezi antalya ıvf onlarda dondurma işlemi olması lazım onlarda dondurmazsa kimse dondurmaz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?