Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Fıstık biz de akşam sinemadaydık.Sümelanın Şifresi 2saat boyunca güldük güzel bir Trabzon turu yaptık.Vakti imkanı gülmeye ihtiyacı olan herkese sesleniyrum gidin çok iyi geliyo...

evet canım bizde ona niyetle gittik ama ablamlarla gittik onların bıdıklarının uykusu gelir diye girmedik

aaa dondurma işlemi yokmuymuş aşime bulursak dondururuz demişlerdi dondura biliyoruz burda birtane bile olsa dondururuz demişler hatta orda ikikere yapılan testlerde bir ölü sperm ğörülmüştü oranın doktoru canlı olsaydı dondururduk demiş ne bileyim benimkimi lafı biyerlerinden anlıyor benimkini saf buldular maytapmı geçiyorlar bilmiyorum neyse genede orda yaptırsanız çoğu yerden iyi inceliyorlar bence çıkarsa zaten bir hafta sonra tüp bebek merkezinde birdaha yaptırır dondursunuz .:26:

Allah razı olsun canımın içi.
Allah seninde ne muradın varsa versin inş..

canlarım nihayet karar verdim ve şimdi randevu aldım yarın alman hastanesine gidiyoruz saat 4 te inşallah hakkımızda hayırlısı olsun:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hadiiiiiiii
hayırlısı olsun inşşşşşşşşşşşşşş.....

bizim tese gününü belirlemiş hoca 17 ocak çarşambağünü sabah 7de genartda yapalım demiş hoca sizinki 24 demiydi bizimkini daha önceye vermiş allah pişman etmesin yardımcımız olsun.
amin canımmm...
dualarımız seninle.
inşAllah senkle gülmeye başlarız bizde devamını getiririz...........

canım biz antalya ıvf de yazın test yaptırdık.
eğer sperm bulunsa donduracaklardı.
orayla bi görüşsen...

evet vck 4444 tane okunması gerekmiş bunu ben biara yarım bırakmıştım kaç sene önce ezberimde yok anca kitaptan bakarak okuyabilirim okumak isteyen olursa yapalım ah keşke dileğim gerçekleşsin veririm sadakayı zaten adadım şeyler var allah bir çocuk verirse hiç önemli değil keşke olsa .

canım bunu kime yazdığını göremedim.
kaçırdım sanırım ama tefriciyenin 1 hafta içinde okuması gerektiğine eminmisin?
ben bilmiyordum.
şuan için ablama başlamıştım.
ama bir haftayı geçti
bitiremedim.
ayrıca sadaka verilmesi gerektiğini de yeni öğrendim.
bende ki tam dua kitabında böyle bişey yazmıyo.
ben kendimiz çin 1 defa,
arkadaşlarım bizim için bi dafe okuttuk ama sadaka vermedik..

canım benim benim bildiğim bu şekilde ben genelde cuma günü sabah namazında başlarım cuma günü bitiririm ve sadaka işine gelince ben sadakanın çok ehemmiyeti olduğuna inanırım en azından ekmek dağıta bilirsin bazende halk ekmek satan büfelere para verebilirsin biliyorsun o tür yerlerden maddi durumu olmayan kişiler genelde ekmek alır.yada satıcı az çok kimin ihtiyacı olduğunu biliyor.onlara ekmek dağıtabilirsin hem seni görmemiş oluyorlar.inşalllah sadaka belaları def ettiği gibi eşlerimiz hastalığınıda def eder beebişlerimize kavuşuruz

arkadaşlar merhaba benim eşimde azospermi var.Amerikan hastanesinden Dr. Bülent Urman ve Eurofertil tüp bebek merkezinden Dr.Hakan Özörnek hangisi daha başarılı bir sonuç verebilir sizce:44:

Allah korusun canım ya ne tehlikeli şeyler yapmışsın öyle.Kiraç sökücüyü eve bile sokmamak lazım sen ütüye döktün.Zehirlenirsin çok kötü oluyo okarışımın kokusu.Ütünün kireç tutmaması için suyuna sirke damlat ben bulaşık makinasına bile parlatıcı yerine sirke koyuyorum.Ev temizliğinde kapı kollarını silmede ne bilim bisürü yerde sirke kullanıyorum.Mikrop kırıcı öz. olan kimyasal olmayan hem de yiyip-içilebilen süper bişiy sirke.Yakında kendim üretmeye başlayacam napiym dayanmıyo bana sirke

görüşürz canım dikkat et kendne hasta filan olma

hayret bişey yaa.
90 lira için yapılan muameleye bak.
hayır bide ödediysen neden işlem yapıyorlar öncesinden uyarı filan gönderseydiler ya.

bol bol spermleriniz görülür inşallah canım.
siz bu m-sureyi bırakmadınız canım inşallah faydasını görürsünüz.
allah hayırlısını versin inşallah..

canlarım nihayet karar verdim ve şimdi randevu aldım yarın alman hastanesine gidiyoruz saat 4 te inşallah hakkımızda hayırlısı olsun:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

hadi canım hayırlı olsun inşallahh.
adım attın tedaviye.
inşallah bundan sonra güzel güzel haberler alacağız senden.
dualarım sneinle canım benim

bizim tese gününü belirlemiş hoca 17 ocak çarşambağünü sabah 7de genartda yapalım demiş hoca sizinki 24 demiydi bizimkini daha önceye vermiş allah pişman etmesin yardımcımız olsun.

hayırlı olsun canım az kaldı inşallah.
hakkınızda hayırlısı olsun
dualrım seninle canımcım. inşallah bize çok güzel haberler vereceksin.

Slm arkadaşlar herkese en son dün girdim yine birsürü birikmiş onları okuyodum.Önce Bahar sonra istiyorumbebeğim,hmztnl,gelincik ,vck ve hatırlayamayıp yakın zamanada sonuca yönelik işlemler yaptıracak herkesin Allah yolunu açık etsin.Gönlünüzden geçen tüm güzellikler,sizi gülümseten tüm hayalleriniz gerçek olsun.Eseslim Canım sizin guatr sonucunuzdan da hayırlı haberler gelsin bugün inşallah.

slm canım.
inaşlah bugün güzel haber alabilirz sonuçlar ne zamn çıkacak bilgim yok ama belki bikaç gün sonra çıkabilir sonuçlar.
eşm kendi giidp yaptırdı sonuç hakkındada henüz konuşmadık.
inşallah gelişme olmuştur.

arkadaşlar merhaba benim eşimde azospermi var.Amerikan hastanesinden Dr. Bülent Urman ve Eurofertil tüp bebek merkezinden Dr.Hakan Özörnek hangisi daha başarılı bir sonuç verebilir sizce:44:

canım eşin azospermse mikrotese olacak mikrotesede başarılı olan yer seçin istanbula gidecekseniz umut tüp bebege emre bakırcı ogluna gidin mikrotesede çok bilgili başarılı doktor yada abdullah arman özdemire gidin tedavi filan oldunuzmu yoksa hiç bişey denemeden direk tüp bebek tedavisine başlıcaksınız eger tedavi düşünürseniz önce şansınız daha yüksek olur emre bakırcı ogluna önce tedaviye başlayın yada bizler burda çogumuz ankarada kaan aydosa gidiyoruz azospermde bilgili doktor eger ona tedavi olursa eşin mikroteseyide o doktora yaptırırsınız benim amerikan hastanesiyle yada medyatik hakan öz örnekle fazla bilğim yok iyi başarı doktor diye bunları biliyoruz azosperm sebebi bellimi hiç tedavi oldunuzmu hakkınızda hayırlısı inşallah iyi biyere yönlenirsiniz.

sağol canım inşallah allah hepimizin gölünün muradını versin tez zamanda bu derten hepimizi kurtarsın allahım.

sağol canım inşallah iyi haberler verebilirim sizlere kötüsünü düşünmek bile insanın canını acıtıyor allah hepimize yardım etsin.

eseslim çok heycanlısındır eminim.rabbim boşa çıkarmasın inş.umutlarınızı.

sirkeyi bende duymuştum ama hiç denemedim.aslında süper bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…