Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar nasılsınız forumu çok sık takip edemiyorum yine geçmişten okumam gereken bir 150 sayfa var birşey kaçırmamak adına onları okumam lazım.bizim tedavimizin 2.ayıda doluyor eşim perşembe günü sperm ,fsh,LH, ve testosteron testi yaptıracak m-sure yarın bitiyo 2 kutu kullandı eşim onun yerine com vitexe devam edicez ve aczaneden 3 tabletini 432 tl ye aldık inşallah perşembe günü çok güzel sonuçlar çıkar spermlerimiz olgunlaşmıştırda bol bol görünürler yalnız antalyada sperm donduran yer yok akdeniz üniversitesiylede görüştüm dondurmadıklarını söylediler adam gibi bir sperm tahlili yapan bi yer bile yok çok yazık((

com vitexin 30 tabletini 43 tl ye aldık yanlış yazmışım kızlar kusura bakmayın...

bizim tese gününü belirlemiş hoca 17 ocak çarşambağünü sabah 7de genartda yapalım demiş hoca sizinki 24 demiydi bizimkini daha önceye vermiş allah pişman etmesin yardımcımız olsun.

canım benim gözünüz aydın hoca size tese için gün vermiş.inşallah tedaviniz hayırlısıyla sonuçlanır.bu sefer bebeğine kavuşursun .bence senin bu sefer yüzünün gülme zamanıdır.istersen hep beraber tefriciye okuyalım

bizim tese gününü belirlemiş hoca 17 ocak çarşambağünü sabah 7de genartda yapalım demiş hoca sizinki 24 demiydi bizimkini daha önceye vermiş allah pişman etmesin yardımcımız olsun.
canım işallah bu son olur o Ankara yolları sana bayram olur 17 ocağa birşey kalmadı Gennartta bizde olduk tese işallah siz sevinirsiniz

canım işallah sonuçlar çok güzel çıkar benim eşimde ocağın ilk haftası yaptırıcak bakalım bizde 2 şişe M Sure yi bitirdik hayırlısı artık

canım işallah sonuçlar çok güzel çıkar benim eşimde ocağın ilk haftası yaptırıcak bakalım bizde 2 şişe M Sure yi bitirdik hayırlısı artık[/QUOT

allah razı olsun canım inşallah bunların vesilesiyle rabbim eşlerimizin şifasını verir...

[

okuda gel canım. inşallah canım ilaçlar şifa olmuştur.bol bol spermleri görür dondurtursunuz ve bebeğine kavuşursun.sizde olgunlaşmamış sperm mi var canım

canım işallah sonuçlar çok güzel çıkar benim eşimde ocağın ilk haftası yaptırıcak bakalım bizde 2 şişe M Sure yi bitirdik hayırlısı artık[/QUOTE]

siz gerçek m sureyi mi kullandınız canım.inşallah sizde sperm çıkışı başlamıştır.Rabbim yüzünüzü güldürsün

slm kızlar...
tese günümüz belli oldu. 24 ocak salı günü.
Allah yardımcımız olsun bakalım..
inş.güzel geçerrrrrrrrrrrrrrr:18:

canım kardeşim allah gönlünüzün muradını verir inşallah bütün emeklerimiz yer bulur inşlh hayırlı güzel haberler alırız senden..
[

okuda gel canım. inşallah canım ilaçlar şifa olmuştur.bol bol spermleri görür dondurtursunuz ve bebeğine kavuşursun.sizde olgunlaşmamış sperm mi var canım

inşlh cnm evt canım bizde elonge olgunlaşmamış sperm hücreleri var onları olgunlaştırmaya çalışıyoruz rabbim izin verirse...

inşallah faydası olmuştur bol bol spermler ğörürsünüz .
sagol canım inşallah busefer allahın yardımıyla çıkar sperm bulunmazsa naparız bilmem düşüncesi bile kötü okursanız sevinirim allahım ğönlünüze göre versin benim kuran dili az yasinden gerisini beceremiyorum internetten takip etsem olurmu .

deniz bulut daha önce demiştim size bizde antalyadayız güllükte eser tıbbi özel labarutuvar var çok inceliyorlar doktoruda var konuşun onunla durumunuzu anlatırsanız daha iyi incelerler birtanenin bile kıymetli oldugunu ve dondurmalarını söyleyin dondurma imkanları var inşallah bulunursa dondururlar bulunursa galiba 150tl ye donduruyorlar bize öyle söylediler 90tl sperm testi çıksında bence bunlar çok bir para degil bence siz bilirsiniz ama oraya gidin derim .

darısı bizlerin başına canım çok sevindim böyle şeyler duymak insanı çok rahatlatıyor inşallah bundan sonra spermleriniz su gibi akar..

pardon canım dikkatimden kaçmış yardımların için allah razı olsun telefon numarası varmı yada netten bulurum hemen arayıp konuşacağım ..

sagol canım inşallah busefer allahın yardımıyla çıkar sperm bulunmazsa naparız bilmem düşüncesi bile kötü okursanız sevinirim allahım ğönlünüze göre versin benim kuran dili az yasinden gerisini beceremiyorum internetten takip etsem olurmu .

canım kuranı elbette internetten takip edebilirsin hem bu sayede okumanada düzelir.onun haricinde benim söylediğim tefriciye salavattır.ayetel kürsi kadar falan yani öğrenmek için açabilirsin ama devamlı ondan takip etmek zor olur.inşallah ezberleyerek daha kolay okursun.birde bu tefriciye için niyet etmek ve öncesinde namaz kılmak gerekiyor.daha sonra ne bir eksik nede bir fazla olmaksısızın bir hafta içinde teslim ediyorsun daha sonra dileyin gerçekleşsin diye sadaka veriyorsun .sen tefriciyeye niyet edip namazını kılıcaksın sonra bizlerde senin için mesela ben 500 bahar 100 tane okuycaz.anlatabildim mi canım.inşallah buda bir vesile olur.

Sağol canım benim.Minicik bir ışık bile olsa yetiyo sanki insanın içini aydınlatmaya.Ya da biz öyle olmasını istediğimiz için öyle oluyo.Geçmiş olsun sen de üşüttün herhalde mideni.Annem olsa hemen nane-limon-zencefil karışımını yapardı bana da iyi gelirdi sen de dene belki sana da iyi gelir:))

canlarım nihayet karar verdim ve şimdi randevu aldım yarın alman hastanesine gidiyoruz saat 4 te inşallah hakkımızda hayırlısı olsun:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

şuanda numarası yanımda yok internetten antalyada esr labarutuvarı diye yazarsan çıkıyor evde degilim yoksa vardı numarası tahlil kağıdının üstünde bulamazsan eve gittiğimde bakar yazarım canım.

Fıstık biz de akşam sinemadaydık.Sümelanın Şifresi 2saat boyunca güldük güzel bir Trabzon turu yaptık.Vakti imkanı gülmeye ihtiyacı olan herkese sesleniyrum gidin çok iyi geliyo...

rica ederim evet canım bizim için iğne ucu kadar bir ışık yeterli oluyor hemen seviniyoruz.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.spermlerde kavuşursak ve sonra bebişlerimize ohh değmeyin keyfimize.canım midemi üşütmedim ama mutfağı çamaşırsuyuyla temizledim sonra ütüme kireç çözücü döküp fişe taktım çamaşırsuyu ve kireç çözücünün etkileşimiyledeçıkan asitten midemi bozdum

canım inşlh hayırlı güzel sonuçlarınız olsun herşey yolunda gide inşlh..

eser biyolojik bilimler arge ltş.
Güllük cad. 73/12 antalya

eser tıbbı tahlil laboratuvarı
güllük cad. 73/13 antalya

eser gıda analiz laboratuvarı
adnan menderes bulvarı kent iş mrk. D:5 antalya

tel & fax : (242) 248 57 14 - (242) 247 15 31

şuanda numarası yanımda yok internetten antalyada esr labarutuvarı diye yazarsan çıkıyor evde degilim yoksa vardı numarası tahlil kağıdının üstünde bulamazsan eve gittiğimde bakar yazarım canım.

canım aradım konuştum sperm tahlili için 90 tl dediler ama dondurma işlemi yapmıyolarmış antalyada tüp bebek merkezlerinide aradım dondurma işlemi yapan yer yok akşam eşimle konuşacağım belki eser lab.yaptırırız herşey için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…