- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
iyi geceler bahar,eseslim,vck,hmtnzl,masal5758
unutmadım sizleri iz peşindeyim :)
merhaba arkadaşlar nasılsınız forumu çok sık takip edemiyorum yine geçmişten okumam gereken bir 150 sayfa var birşey kaçırmamak adına onları okumam lazım.bizim tedavimizin 2.ayıda doluyor eşim perşembe günü sperm ,fsh,LH, ve testosteron testi yaptıracak m-sure yarın bitiyo 2 kutu kullandı eşim onun yerine com vitexe devam edicez ve aczaneden 3 tabletini 432 tl ye aldık inşallah perşembe günü çok güzel sonuçlar çıkar spermlerimiz olgunlaşmıştırda bol bol görünürler yalnız antalyada sperm donduran yer yok akdeniz üniversitesiylede görüştüm dondurmadıklarını söylediler adam gibi bir sperm tahlili yapan bi yer bile yok çok yazık((
bizim tese gününü belirlemiş hoca 17 ocak çarşambağünü sabah 7de genartda yapalım demiş hoca sizinki 24 demiydi bizimkini daha önceye vermiş allah pişman etmesin yardımcımız olsun.
canım işallah bu son olur o Ankara yolları sana bayram olur 17 ocağa birşey kalmadı Gennartta bizde olduk tese işallah siz sevinirsinizbizim tese gününü belirlemiş hoca 17 ocak çarşambağünü sabah 7de genartda yapalım demiş hoca sizinki 24 demiydi bizimkini daha önceye vermiş allah pişman etmesin yardımcımız olsun.
merhaba arkadaşlar nasılsınız forumu çok sık takip edemiyorum yine geçmişten okumam gereken bir 150 sayfa var birşey kaçırmamak adına onları okumam lazım.bizim tedavimizin 2.ayıda doluyor eşim perşembe günü sperm ,fsh,LH, ve testosteron testi yaptıracak m-sure yarın bitiyo 2 kutu kullandı eşim onun yerine com vitexe devam edicez ve aczaneden 3 tabletini 432 tl ye aldık inşallah perşembe günü çok güzel sonuçlar çıkar spermlerimiz olgunlaşmıştırda bol bol görünürler yalnız antalyada sperm donduran yer yok akdeniz üniversitesiylede görüştüm dondurmadıklarını söylediler adam gibi bir sperm tahlili yapan bi yer bile yok çok yazık((
slm kızlar...
tese günümüz belli oldu. 24 ocak salı günü.
Allah yardımcımız olsun bakalım..
inş.güzel geçerrrrrrrrrrrrrrr:18:
[
okuda gel canım. inşallah canım ilaçlar şifa olmuştur.bol bol spermleri görür dondurtursunuz ve bebeğine kavuşursun.sizde olgunlaşmamış sperm mi var canım
inşallah faydası olmuştur bol bol spermler ğörürsünüz .canım işallah bu son olur o Ankara yolları sana bayram olur 17 ocağa birşey kalmadı Gennartta bizde olduk tese işallah siz sevinirsiniz
inşallah sagol canım allah razı olsun sizin bulunmuşmuydu orda kaan hocamı yaptı teseyi memnun kaldınızmı inşallah bulunur bulunmazsa büyük bir yıkım bizim için .:18:
canım işallah sonuçlar çok güzel çıkar benim eşimde ocağın ilk haftası yaptırıcak bakalım bizde 2 şişe M Sure yi bitirdik hayırlısı artık
sagol canım inşallah busefer allahın yardımıyla çıkar sperm bulunmazsa naparız bilmem düşüncesi bile kötü okursanız sevinirim allahım ğönlünüze göre versin benim kuran dili az yasinden gerisini beceremiyorum internetten takip etsem olurmu .canım benim gözünüz aydın hoca size tese için gün vermiş.inşallah tedaviniz hayırlısıyla sonuçlanır.bu sefer bebeğine kavuşursun .bence senin bu sefer yüzünün gülme zamanıdır.istersen hep beraber tefriciye okuyalım
kızlarrrrrrr ben geldimbu gün test yaptırdık ve 1 tane sperm çıktı bakılan alanda hareketlilik %70 dedi donduralam dedim (burası özel bir tüp bebek merkezi) ünv. hast. olacaklarmış purosedür gereği donduramıyorlarmış hem kızdım hem cok sevindim 1 hahta sonra başka yerde yaptıracağız ve donduracağız tabi çıkış olursa çok sevindim kızlar anlatamam ilk öğrendiğimizde de arada yaptırmıştık tedavi işe yamış dedi test için birkere ücret aldı birdaha almadı
inşallah faydası olmuştur bol bol spermler ğörürsünüz .
sagol canım inşallah busefer allahın yardımıyla çıkar sperm bulunmazsa naparız bilmem düşüncesi bile kötü okursanız sevinirim allahım ğönlünüze göre versin benim kuran dili az yasinden gerisini beceremiyorum internetten takip etsem olurmu .
deniz bulut daha önce demiştim size bizde antalyadayız güllükte eser tıbbi özel labarutuvar var çok inceliyorlar doktoruda var konuşun onunla durumunuzu anlatırsanız daha iyi incelerler birtanenin bile kıymetli oldugunu ve dondurmalarını söyleyin dondurma imkanları var inşallah bulunursa dondururlar bulunursa galiba 150tl ye donduruyorlar bize öyle söylediler 90tl sperm testi çıksında bence bunlar çok bir para degil bence siz bilirsiniz ama oraya gidin derim .
işte geldim burdayım.canım yazılanları okuyordum ama bitiremedim midem çok bulanıyor yarısını okuya bildim.neyse yarının sonra okurum Allah'tan topikte sorun varmış sorun olmasaydı herhalde yazdıklarınızdan tren yolu yapardık.evet canım fruktoz şeker ama spermin olmazsa olmazıymış.bir tüpbebek merkezi bana fruktoz çıktıysa içerde sperm olabilir.çünkü spermi özellikle şeker besliyor dedi.ama başka birşey bilemiyorum.ona bakarsan eşlerinde sperm çıkan arkadaşların fruktoz diye birşey yazmıyormuş testlerinde
darısı bizlerin başına canım çok sevindim böyle şeyler duymak insanı çok rahatlatıyor inşallah bundan sonra spermleriniz su gibi akar..
pardon canım dikkatimden kaçmış yardımların için allah razı olsun telefon numarası varmı yada netten bulurum hemen arayıp konuşacağım ..
evet ama ben ütü çok yaparım haliyle hızlı olmalı o yüzden kireç çözücü koymam lazımdı.hatta şimdi bir oda dolusu ütüm birikti.şimdide sinemaya gidicekmişiz eşim arada al arabanın anahtarını gel dedi işler yarına kaldı.neyse gezip geliyim ben.tabi kıskanırım anca beraber kanca beraber
Sağol canım benim.Minicik bir ışık bile olsa yetiyo sanki insanın içini aydınlatmaya.Ya da biz öyle olmasını istediğimiz için öyle oluyo.Geçmiş olsun sen de üşüttün herhalde mideni.Annem olsa hemen nane-limon-zencefil karışımını yapardı bana da iyi gelirdi sen de dene belki sana da iyi gelir:))
arkadaşlar merhaba nasılsınız uzun zamandır yazamıyordum biz aralık adetiyle tüp bebek tedavisine başlıyoruz yani 2 gün sonra muhtemelen 19-20 aralık gibi.tüp bebek ilaçlarını v.s herşeyi ayarladık eşimle birlikte heyecanlı bir şekilde beklemeye koyulduk.tekrardan hatırlatayım durumumuzu eşim ve ben 30 yaşındayız eşimde tek taraflı inmemiş testis durumu var 20 aydır emre beyde tedavide hormonlar en son 10 gün önceki sonucumuz FSH : 7,01 total testesteron : 7,16 LH : 0,25 umut tüp bebek merkezinde işlemimiz olacak benim doktorum ulun uluğ bey eşimin emre bakırcıoğlu.hemen hemen yılbaşı veya 1 gün sonrasına felan denk geliyor eşimin mikrotese ameliyatına.heyecan dorukta bizlerde.adet ağrılarım 1 hafta önce başladı.muhtemelen pazartesi gibi gözüküyor.inş bizlerde şahit olduğumuz inmemiş testisli başarılı microtese ameliyatlı arkadaşların grubuna katılırız.bol bol sperm bulunur inş.emre bey çok ümit verdi ama benim hala tereddütlerim var.emre beyi biliyorum kolay kolay çok ümit vermez ama bize %80-90 gibi buluruz dedi.sadece kafam bu LH 20 aydan bu yana niye yükselmedi anlamadım.emre bey telefonda eşime LH'nin yükselmemesi normal demişti küçük iken yapılan inmemiş testis ameliyatında kanallarda hasar veya üretimde bir bozukluktan kaynaklanıyor büyük ihtimal demişti ama mikrotesede sıkıntı stres yapmayın büyük ihtimal buluruz dedi.birçok çift taraflı inmemiş testis durumlarında bile sperm bulunduğuna şahit olduk hatta hormonal durumları bozuk olduğu halde bizim durumlarumız iyi gibi gözüküyor kaan beyde mailde o da emre bey gibi büyük ihtimal bulunur demişti.hayırlısı bakalım dualarınızı bekliyoruz saygıdeğer kaderdaş dostlarım.
darısı bizlerin başına canım çok sevindim böyle şeyler duymak insanı çok rahatlatıyor inşallah bundan sonra spermleriniz su gibi akar..
Pardon canım dikkatimden kaçmış yardımların için allah razı olsun telefon numarası varmı yada netten bulurum hemen arayıp konuşacağım ..
şuanda numarası yanımda yok internetten antalyada esr labarutuvarı diye yazarsan çıkıyor evde degilim yoksa vardı numarası tahlil kağıdının üstünde bulamazsan eve gittiğimde bakar yazarım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?