Cemrem inşallah yemek odan değil bebek odan olacak orası rabbim çok aratmadan versin bebeğini.inşallah dediğin gibi bu seferde azodan kurtulan hamişler oluruz güzel bir topik açar herkese umut oluruz.ben yeni evlendiğimde daha bir iki aylık gelinim rüyamda(hayırdır inşallah)bir yatır görmüştüm herkes gelip dilekte bulunuyordu.bende içeri girdim ve hayırlı salih evladımın olması için dua ederken yatırdaki şahıs mezarından kalktı ve bana elini sürdü mucize gerçekleşsin diye ve o kişi kimdi biliyormusun hz. Zekeriyya ben bu rüyanın çok etkisinde kalmıştım.ve çocuğum olursa ismini yasin koymayı düşünmüştüm.ramazan ayındada birgün herkese meryem suresini ve yasin suresini okumak aklımdan geçti ben genelde içime doğan hislerime çok güvenirim.aynı zamanda meryem suresinde hz.zekeriyyanın çocuğu olsun diye rabbime duası bildiriliyor.inşallah bu seferde hislerim beni yanıltmaz belki yarın gideceğim doktorda tedavi olmam ama artık tedaviye başlama zamanımızın geldiğine inanıyorum
bu site beni deli edicek ya habire bakımda diyor...
bi bitemediler şu bakımı...
ya bu sayfalarda takılıyo cok gec acılıyo sızınde mı oyle
Cemrem inşallah yemek odan değil bebek odan olacak orası rabbim çok aratmadan versin bebeğini.inşallah dediğin gibi bu seferde azodan kurtulan hamişler oluruz güzel bir topik açar herkese umut oluruz.ben yeni evlendiğimde daha bir iki aylık gelinim rüyamda(hayırdır inşallah)bir yatır görmüştüm herkes gelip dilekte bulunuyordu.bende içeri girdim ve hayırlı salih evladımın olması için dua ederken yatırdaki şahıs mezarından kalktı ve bana elini sürdü mucize gerçekleşsin diye ve o kişi kimdi biliyormusun hz. Zekeriyya ben bu rüyanın çok etkisinde kalmıştım.ve çocuğum olursa ismini yasin koymayı düşünmüştüm.ramazan ayındada birgün herkese meryem suresini ve yasin suresini okumak aklımdan geçti ben genelde içime doğan hislerime çok güvenirim.aynı zamanda meryem suresinde hz.zekeriyyanın çocuğu olsun diye rabbime duası bildiriliyor.inşallah bu seferde hislerim beni yanıltmaz belki yarın gideceğim doktorda tedavi olmam ama artık tedaviye başlama zamanımızın geldiğine inanıyorum
ya bu sayfalarda takılıyo cok gec acılıyo sızınde mı oyle
evet canım birde şu sağlı sollu reklamlarda olmazsa çok iyi olacak
canım benim rabbim o güzel rüyanı gerçekleştirir inş...
Sen gönlü tertemiz birisin rabbim mükafatını verecektir elbet...
Bunca sene çektiğin sıkıntıların hepsini unutturacak bebişlerin inş...
Yarın bi git görüş merkezle içine sinmezse başka yer bakarsın...
Ama dediğin gibi sakın vazgeçme...
Herşeyin bi zamanı var inş sizin zamanınızda gelmiştir...
2012 hepimize beişlerimizi getirir inş...
canlarım benımkocıs gene uyudu koltukta
ben cıkıp hem onu hemde kendımı yatırıyım
hepınıze ıyı uykular
yarın hayırlı haberler duyalım hepımız
canlarım benımkocıs gene uyudu koltukta
Ben cıkıp hem onu hemde kendımı yatırıyım
Hepınıze ıyı uykular
yarın hayırlı haberler duyalım hepımız
Inşallah canım bugün karar verdim bundan sonra beni hüç bir şey üzemeyecek.insanız elbet duygusal anlar yaşıycaz ama en önemlisi bunu içimde çok fazla yaşamıycam.üç gün önce komşumun bebeği oldu bebğin kalbnin yarısı oluşmamış yada çürük bilemiyorum.annesi yıkılmıştı.rabbim ona sabır versin evaldını ona bağışlasın.canım inan bana olmayınca üzülüyoruz ama olupta hasta olunca yada bebeği kaybedince onun acısı daha kötü oluyor. öyle bir zamanda yaşıyoruz ki dünyaya gelen bebekler bile hasta doğuyorlar.rabbim ne bebekle nede bebeksiz sınamasın bizleri
Inşallah yarın ben cuma günü de bahar ve annemden güzel haberler duyucaz
Bahar en altta kullanıcı bilgilerinde kimin okuduğu yazıyorya en başta kim görülüyor
ahh canım ya çok üzüldüm rabbim şifa versin o bebişe
Allah annesine babasıda güç kuvvet versin çok zor evlat acısı yaşamak
Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...
Rabbim bize onların acısını yaşatmasın...
eseslim gelmiş bebekimm gelmişşş
nasılsın bidenem kocişinden nasıl fırsat bulup da girdin
geldimmmmmm bebekimmm
Tavla oynuyorbende size bakayım dedim
geldimmmmmm bebekimmm
tavla oynuyorbende size bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?