amin canım bizde yiğenimde yaşamıştık eğer bebeğe birşey olsaydı ben herhalde kafayı yerdim ablam bazen benim kıyafetlerimi giyiyordu ben onları hemen dolabımdan atmıştım giyemem diyordum aklıma ablamın hamileliği gelir diyordum sonra bebeğin .........rabbim sabır versin bugünde annem aradı amcamın kızı ikinci kere düşük yapmış.dayımın kızıda hamile kalıyor daha sonra bebeğin kalp atışları duyulmuyor diye kürtaj yapmak zorunda kalıyor.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
ne iyi ettin bebekimm yaaman oynasın eniştede seni rahat bıraksın
sen niye yatmadın canımcım daha
sen niye yatmadın canımcım daha
bebekimm bugün topikten çıktıktan sonra uyudum bi 2 saat...
sonra dizimi izledim aslında yatıcaktım ama kocişi arkadaşı çağırmıştı...
işle ilgili bi sorun varmış edremite gittiler onu bekliyorum...
az kalmış gelmesine o gelsin öyle yatıcam...
hacıyatmaz
Bahar nicenı değiştir istersen
dimi ama
Uyku uyumuyor kız valla.
Kıyamam uyucak oda ama artık yormıycak kenidni
iiy yapmışsın canımcım uyuduysan.
biraz olsun uykunu almışındır.
bi giriyim dedim bende ne varne yok diye.
şimdide yatıyorum bebekim
öpüyorum seni iyi geceler iyi uykular
dimi ama
uyku uyumuyor kız valla.
kıyamam uyucak oda ama artık yormıycak kenidni
herkese iyi geceler kızlarr
öpüyorum hepinizi
rüyalarda buluşalım
hamilelerin çok uykusu gelirmiş artık hamileliğinde bol bol uyur
neyse kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin
canım eşin azospermse mikrotese olacak mikrotesede başarılı olan yer seçin istanbula gidecekseniz umut tüp bebege emre bakırcı ogluna gidin mikrotesede çok bilgili başarılı doktor yada abdullah arman özdemire gidin tedavi filan oldunuzmu yoksa hiç bişey denemeden direk tüp bebek tedavisine başlıcaksınız eger tedavi düşünürseniz önce şansınız daha yüksek olur emre bakırcı ogluna önce tedaviye başlayın yada bizler burda çogumuz ankarada kaan aydosa gidiyoruz azospermde bilgili doktor eger ona tedavi olursa eşin mikroteseyide o doktora yaptırırsınız benim amerikan hastanesiyle yada medyatik hakan öz örnekle fazla bilğim yok iyi başarı doktor diye bunları biliyoruz azosperm sebebi bellimi hiç tedavi oldunuzmu hakkınızda hayırlısı inşallah iyi biyere yönlenirsiniz.
kızlar hepiniz yattınız.ama ben anca fırsat bulup girebildim. benim kafam karıştı.eşim tese oldu.iğne, haplar, bitki kürleri denendi.olmadı. kendimizi 2 senede anca toparladık.tekrar tedavi için araştırmaya başladık. hormonları, genetik vs. hepsi normal ama sperm yok.ya zamanı var bebişimin yada hiç olmayacak bebiş sevdasındayız. şimdide mikrotese deniycez.ama her kez farklı isim verince ben kime gidiceğimi şaşırdım. amerikan hastanesini tavsiye etti bir tanıdık.sizlerden umut tüp bebek emre bakırcı, kaan aydos, abdullah arman özdemir isimleri geldi.napıcam ben.tavsiyelerinizi bekliyorum.iyiki varsınız.hepinizi opuyorum.gorusmek uzere.
merhaba eselim ,masal1981 nasılsınız sonunda sayfaları okumayı bitirdim yarın iş yoğumluğum yine başlıyor inşlh çok fazla çoğalmaz sayfalar :)))[/QUOTE
İyi olmaya çalışıyorum.Bende şirketteyim.biraz sonra çıkıcam ofisten.Çıkmadan sayfaları okuyorum:))
buğün benimde bi velim geldi üçüncüye hamileymiş aldırmayı düşünüyormuş. içim sızladı aldırmayın dedim vardır onunda nasibi dedim.sonra konuştukça 2 yıl bebekleri olmamış bu üzüntüyü çok iyi bildiğini anlattı o anda kadına sarılmak istedim bende aynı durumdayım demek istedim.ama ah öğretmenlik mecburi kurman gereken otorite yi düşünüp vaz gectim.sıkı sıkı tembihledim sakın aldırmayın dedim.gittim tuvalete ağladım ağladım kendimi kaybettim kendimi toparlayıp cıktım.bütün öğerncilerim sordu iyimisiniz öğretmenim diye.tuttum bi tanesini sarıldım.gömdüm içime acımı dersimi anlattım
kızlar..biliyorsunuz bugün sperm testi yaptıracaktık...dün yasin okudum,ismi azam,kenzül arş salavat hepinizin de adını saydım dua ettim bol bol...
gece de rüyamda 20 tane sperm çıkmış %70 hareketliymiş..nasıl seviniyorum....sabah gittik umut tüp bebekte yaptırdık testi 1 tane bile çıksa dondurun dedik..ama maalesef çıkmadı(okadar üzüldüm ki..kullandıklarımız bi b.ka yaramamış!
canım antalyaya geliyorum arada...
eğer gelirsem seninle ve istiyorumbebeğimiyle tanışmak isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?