Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ahh canım ya rabbim sabır versin kuzenlerine...
inş en kısa zamanda kavuşurlar yavrularına hayırlısıyla...

sen niye yatmadın canımcım daha

bebekimm bugün topikten çıktıktan sonra uyudum bi 2 saat...
sonra dizimi izledim aslında yatıcaktım ama kocişi arkadaşı çağırmıştı...
işle ilgili bi sorun varmış edremite gittiler onu bekliyorum...
az kalmış gelmesine o gelsin öyle yatıcam...

iiy yapmışsın canımcım uyuduysan.
biraz olsun uykunu almışındır.
bi giriyim dedim bende ne varne yok diye.
şimdide yatıyorum bebekim
öpüyorum seni iyi geceler iyi uykular

iiy yapmışsın canımcım uyuduysan.
biraz olsun uykunu almışındır.
bi giriyim dedim bende ne varne yok diye.
şimdide yatıyorum bebekim
öpüyorum seni iyi geceler iyi uykular

tamam canım sana da iyi geceler öpüyorum en kocamanından

dimi ama
uyku uyumuyor kız valla.
kıyamam uyucak oda ama artık yormıycak kenidni

canım ne yapayım kociş daha ortada yok yatsamda aklım onda :26:

herkese iyi geceler kızlarr
öpüyorum hepinizi
rüyalarda buluşalım

rüyalarda buluşalım bebekimmm

neyse kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin

canım eşim önce tese/tesa oldu. mikrotese olmadı.ama hiç sperm bulamadılar. ardından iğneler haplar bitkisel kürler felan sonuç yine sıfır oldu. mikroteseyi denemek istiyoruz son bir kez verdiğin isimleri yazdım.hayırlısı inşallah.canım tekrar sağol

kızlar hepiniz yattınız.ama ben anca fırsat bulup girebildim. benim kafam karıştı.eşim tese oldu.iğne, haplar, bitki kürleri denendi.olmadı. kendimizi 2 senede anca toparladık.tekrar tedavi için araştırmaya başladık. hormonları, genetik vs. hepsi normal ama sperm yok.ya zamanı var bebişimin yada hiç olmayacak bebiş sevdasındayız. şimdide mikrotese deniycez.ama her kez farklı isim verince ben kime gidiceğimi şaşırdım. amerikan hastanesini tavsiye etti bir tanıdık.sizlerden umut tüp bebek emre bakırcı, kaan aydos, abdullah arman özdemir isimleri geldi.napıcam ben.tavsiyelerinizi bekliyorum.iyiki varsınız.hepinizi opuyorum.gorusmek uzere.

Merhaba arkadaşım ben aranızı yeni girdim benim eşimde microtese oldu ama bulunamadı.Şimdi Kaan aydosta ilaç tedavisindeyiz.Doktor kararı çok önemli bu işi sırf para için yapanlar var.Bizim başımıza geldi hiçbir tahlil istemeden 3 sene önce sadece kendine 5.000.00 ,tl aldı daha harcadıklarımız yok içinde bence herkes kaan Aydos mutlaka gitmeli.Oçok mütevazi ve bilgili bir doktor.Ben İzmirden gidiyorum çok zor ama bebek sahibi olmak için herşeyi hepimiz gibi yapıcaz.Görüşürüz

merhaba eselim ,masal1981 nasılsınız sonunda sayfaları okumayı bitirdim yarın iş yoğumluğum yine başlıyor inşlh çok fazla çoğalmaz sayfalar :)))

ah esmacığım ne kadar içten anlatmışsın duygularını benide ağlattın rabbim en kısa sürede bizide bu dertten kurtarır inşallah hepimizin kucağını doldurur inşl cnm sabır canım sabır ve şükür((

masalcığım sabırlı olun canım belki vakti zamanı değilmiştir eşimde yarın tahlillerini yaptıracak yüreğim hop oturup hop kalkıyor ama eldende bişey gelmiyor sabır sabır inşlh rabbimde sesimizi duyacak(

canım antalyaya geliyorum arada...
eğer gelirsem seninle ve istiyorumbebeğimiyle tanışmak isterim...

baharcığım bende antalya merkezdeyim bende tanışmak isterim seninle ve diğer arkadaşlarla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…