Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende arada kendim yapıyorum herzaman yapsam daha iyi olacak ama...
hatırlıyorum canım çok iyi olmuş tabi...
bizde aklımıza geldikçe yiyor kociş üzümçekirdeği tozunu yoğurtla...
canım ben sizin zaten öylesine söylemediğinizi biliyorum...
gerçekten içinizden öyle geçtiğini bildiğim için bukadar mutlu oluyorum...
biz birbirimizi çok iyi tanıdık artık...
kimin neyi ne niyetle söylediğini çözebiliyoruz...
ben sizin içinizden bunların geçtiğini biliyorum...
ve bu bana daha da umut oluyor...
allah hepinizden razı olsun canlarım benim

Son düzenleme:

hadi inşAllah hayırlara çıkar bu güzel rüyalar.
Allah gönlüne göre verssin.
ne güzel olur doğal yoldan hamile kalsan.
hayalimden sonra bi mucizelere inanır oldum...

çıkıyorum canlarım ben.
bugün çok ders çalıştım.
kafam bi dünya..
hepinizi öpüyorum..
hoşçakalınnnnnnnnnn

aramıza hosgeldın cnm ınşllh sende azoyu yenıp bebıs sahıbı olursun
fsh bazen benım esımınde yuksek oluyor
sız tedavıye baslayın gerısı duzelecektır .......

cnm hosgeldın tatlımmmmmmmm
bana gore bı yol katedılmıs nıye dersen
dr sıze kotu cevaplar vermemıs mıcro tese dısında butun soylenenler umutlandırıcı.......
ara ara sperm cıkısı oluyorsa ıcerlerde bı yerde sperm var demek kı
ama bellı olmaz bı anda spermler dolar tasar
mıcroya gelınce bız neler okuyoruz mıcroda bı tane bulunup tup yapan
sen rahat ol kafana takılanları ogrenmıssın ya o bıle rahatlatır senı.......

canlarım birde eşim hiç mutlu değil.Benimde çok fazla umutlanmamamı söyledi sonra çok üzülüyormuşum zaten doktor kesin olur dememiş.benimde canımı sıkıyor

Canım sanki hangimize kesin olur diyebiliyoki doktorlar.Hem şans yüksek denenlerde sperm bulunamazken şans düşük denilenlerde sperm bulunduğunu da burdan okuduk biliyoruz.Tüm umudumuzu buna bağlamak tabii ki yanlış biliyoruz çünkü olabilir de olmayabilir de.Biz yapılabilecek her şeyi yaptıktan sonra takdir Allah'ın.Hakkımızda neyin iyi neyin kötü olduğunu bir tek bilen O'dur.İyi olanı vermesi için duacıyız hepimiz birbirimiz için.Allah'ım bundan daha büyük bir dert vermesin de uğraşacağımız tek derdimiz bu olsun Ve sonunda da derdimizin devasını versin inşallah...

Testis boyutuna renkli doppler ile mi bakıldı?Birimlerdeğişiyo mu bilmiyorum ama bizdeki sonuçta biri2.77 diğeri 5.51ml.

canım aramıza hoş geldin. tesekkürler görüşleriniz benim için çok değerli. Allah yardımcın olsun canım.en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız inşallah.

kızlar iyi geceler bugün adet oldum ve yarın büyük gün yarın tüp bebek süreci başlıyor bizim için.yarın kontrol muayeneden sonra ila.lara başlıyprum.ulun uluğ bey arayacak yarın bakalım.10 gün sonra da inş eşim emre beyde microtese olacak.kızlar dualarınızı bekliyorum.cevap yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim sayfalarını akış hızına yetişmek çoook zor maşşallah cevap yazamadığım bütün arkadaşlardan özür diliyorum.durumumu tekrardan anlatayım ; eşim tek taraflı inmemiş testis durumu var 30 yaşında 1,5 yıllık evliyiz 20 aydır emre beyde tedavide eşim.hormonlar normal sınırlarda.emre bey çok olumlu baakıyor duruma.hayırlısı bakalım.

arkadaşlar hepimiz ilaç,tese, bitkisel derken kaptırdık gidiyoruz. ama atladığımız bir şey var. oda işin psikolojik boyutu. yaniiii eşlerimiz sperm makinaları değil. şöyle bir şey öğrendim yakın bir zamanda sperm üretimi için erkeklerin bilinçaltı, çocukluk dönemi anne baba ile olan ilişkiler, cinsel yaşamınız gibi pek çok sebepten dolayı beyin sinyal göndermeyip üretim gerçekleşemeyebiliyormuş.mesela çocuk istiyorum diyen bazı erkeklerde aslında bilinçaltında çeşitli nedenlerden dolayı çocuk istemediği psikoterapiler sırasında çıkabiliyormuş. yada anne veya baba ile çocukluk ve gençlik dönemlerinde sorun yaşayanlar bu sperm sıkıntısını çekebilirmiş. buna benzer pekçok nedenlerden dolayıda sperm oluşamayabiliyor arkadaşlar.herşey biyolojik değil, psikolojik sıkıntılarda spermsizlik nedeni. peki biz naptık bunu bir doktor tanıdığımdan öğrenip iyi bir psikoterapiste başladık. bir kaç haftadır gidiyoruz.bilinç altı denen yerde neler neler saklanıyor insanın kendinin bile bilmediği.tavsiye ederim. belki işe yarar.sperm üretimi olurmu bilmiyorum ama çiftlerin sağlıklı bir evlilik geçrmesi ve bu dönemleri sıkıntısız atlatması için bence bu da şart.

Tedaviniz hayırlı olsun arkadaşım
İnş. herşey yolunda gider ..:26:

Günaydın herkese
Güzel birgün geçirmek dileğyle ,bugün kursum var birazdan çıkıcam görüşürüz akşama
hepinizi

günaydın eseslim bebekimmm seni görmek ne güzel ya
sayende güne güzel başlıycam...
benim hemen çıkmam lazım yoksa geç kalıcam
öpüyorum seni en kocamanından

bi yarım saat önce yedik bebekimm...
senin kociş gelmesine daha var mı ??
gelince sıkıştır yarın gidip alsın sonuçları...

inşallah bbebekim alacam dedi bakalım.

günaydın eseslim bebekimmm seni görmek ne güzel ya
sayende güne güzel başlıycam...
benim hemen çıkmam lazım yoksa geç kalıcam
öpüyorum seni en kocamanından

günaydın bitanem
bebekimm benimmm bende snei gördüğüme çok sevindim.
aman geç kalma bebekim
benimde sayende günüm çok güzel geçecek
iyi dersler bebekimee

günaydın canım
nasılsın ?

iyiyim bacım sen nasılsın herifi işe gönderdim uyyamadım kalktım kaç gündür rüyamda ya hamileyim ya yeni doğurmuşum ama hep kız olarak görüyorum aklıma takldı birazda canımı sıktı kalktım işte yatamıyorum

Çok teşekkür ederim bahar beni çok rahatlattın sağol kaç gündür ölü gibi geziyorum.Kimseyede anlatılmıyor kimseyle konuşamıyorsun. İnsanlar yüzüne garip garip bakıyorlar ve şunu da öğrendim bir sıkıntın oldumu herkes fasa fiso ama annelerimiz öylemi bizimle üzülüyorlar inşallah bizde bir gün anne oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…