ben hep yogurdumu kendim yaparım.
geçen nohutlu boynuzlu bi karışımdan bahsetmiştim hatırlıyormusun bilmiyorum.
eşim onu akşamları üzüm çekirdeğiyle karıştırıyor yoğrtla birlite yiyor.
tadının daha iyi olduğunu söyledi bu şekilde.
bizimkini ısırgaı kayınvalidem kuruttu.
sallama çayda var ama ben kurusunu demliyorum.
zorda kalırsak kullanırız sallamayı dedik.
bunu mutlu olman için söylmedim canım..yani içini rahatlatmak için değil..(hani öyesine değil yani)
uf yanlış keiimelermi kullanıyorum ne..
içimden öyle geçiyor.çıkacak sizde ve sende yaza bebişlerinle gireceksin...inş...
Hemencik alışverişi yaptım geldim....
Sitede bi komşumu gördüm beni rüyasında görmüş şu 1 haftada beni rüyasında hamile gören 4. kişi ne oluyo bende kendimi tuahf hissetmeye başladım...heyecan yaptım hepside erkek görüyolarmış ay kadın bana nasıl dua ediyo hayırlısı artık....umudum 2012 den :26:
aramıza hosgeldın cnm ınşllh sende azoyu yenıp bebıs sahıbı olursunarkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum. benim de sorunum azosperm. Ben 2 yıılık evliyim ve eşimde azosprm çıktı. sperm sayısı 0 çıktı. Hormonlarıda yüksek fh 26 testesteron 3 ne yapacağımı bilmiyorum.Bu sonuçlar nasıl arkadaşlar açıklayacak birileri olursa sevinirim
cnm hosgeldın tatlımmmmmmmmteşekkür ederim canım inşallah bende size güzel haberler veririm
canlarım doktora test sonuçalrını götürdük fsh ve lh 'ın yüksek olduğunu testesteronun düşük olduğunu söyledi bunu bende biliyorum.onun haricinde genetik problem olduğu için mikrotesede %60 olan şansın bizim için %40olduğunu söyledi.ve en sonunda 5 sene önce 2 tane sperm çıkmıştı ya onun çok önemli olduğunu eğer gerçekten spermse ara ara sperm çıkacağını söyledi bu sebepten dolayı eşim sperm testi yaptıracak bugün yaptıracaktı ama çok geç kalmıştı ve laboratuvar kapanmıştı cumartesi yada pazartesi test yaptıracak ve sperm bulunursa ara ara gidip dondurtacakmış .aklıma gelenler bunlar.
çıkıyorum canlarım ben.
bugün çok ders çalıştım.
kafam bi dünya..
hepinizi öpüyorum..
hoşçakalınnnnnnnnnn
çıkıyorum canlarım ben.
bugün çok ders çalıştım.
kafam bi dünya..
hepinizi öpüyorum..
hoşçakalınnnnnnnnnn
canlarım birde eşim hiç mutlu değil.Benimde çok fazla umutlanmamamı söyledi sonra çok üzülüyormuşum zaten doktor kesin olur dememiş.benimde canımı sıkıyor
allah razı olsun canım benim için ettiğin dualar senide bulsun inşallah
inşallah baharcığım inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin.evet canım çok güzel ve çok iyi bir merkez ama doktor ilaç tedavisinden falan bahsetmedi.sık sık sperm testi yaptırın ve çıkarsa donduruuruz çıkmazsa da %40mikrotesede şansınız var demiş.aynı zamanda testis boyuuda biri6cc.diğeri 8cc sizin kaç bilen varmı.eşime ufak demiş.ama sperm çıkmaz demiyorum demiş.hayırlısı allah'tan
evet canım artık üzmeyeceğim kendimi tabi insanoğlu dünya hiçbir zaman güllük gülistanlık geçmez ama çocuğum olmayacaksada hakkımda hayırlısı öyledir diye düşünücem benim için dua etmeyen kimse kalmadı olacaksa allah'ın izniyle olacak olmayacaksada zorlamanın alemi yok.ben bir adım attım rabbim inşallah hakkımızda hayırlısını versin
Merhaba arkadaşım ben aranızı yeni girdim benim eşimde microtese oldu ama bulunamadı.Şimdi Kaan aydosta ilaç tedavisindeyiz.Doktor kararı çok önemli bu işi sırf para için yapanlar var.Bizim başımıza geldi hiçbir tahlil istemeden 3 sene önce sadece kendine 5.000.00 ,tl aldı daha harcadıklarımız yok içinde bence herkes kaan Aydos mutlaka gitmeli.Oçok mütevazi ve bilgili bir doktor.Ben İzmirden gidiyorum çok zor ama bebek sahibi olmak için herşeyi hepimiz gibi yapıcaz.Görüşürüz
kızlar iyi geceler bugün adet oldum ve yarın büyük gün yarın tüp bebek süreci başlıyor bizim için.yarın kontrol muayeneden sonra ila.lara başlıyprum.ulun uluğ bey arayacak yarın bakalım.10 gün sonra da inş eşim emre beyde microtese olacak.kızlar dualarınızı bekliyorum.cevap yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim sayfalarını akış hızına yetişmek çoook zor maşşallahcevap yazamadığım bütün arkadaşlardan özür diliyorum.durumumu tekrardan anlatayım ; eşim tek taraflı inmemiş testis durumu var 30 yaşında 1,5 yıllık evliyiz 20 aydır emre beyde tedavide eşim.hormonlar normal sınırlarda.emre bey çok olumlu baakıyor duruma.hayırlısı bakalım.
bi yarım saat önce yedik bebekimm...
senin kociş gelmesine daha var mı ??
gelince sıkıştır yarın gidip alsın sonuçları...
günaydın eseslim bebekimmm seni görmek ne güzel ya
sayende güne güzel başlıycam...
benim hemen çıkmam lazım yoksa geç kalıcam
öpüyorum seni en kocamanından
günaydın canım
nasılsın ?
damlacım canım hoşgeldin aramıza...
keşke bu dertten birarada olmasaydık ama buda bizim sınavımız işte...
öncelikle çok geçmiş olsun canım...
allah şifa versin kocişine...
canım siz zaten kaan hocaya gidecekmişsiniz en doğru kararı vermişsiniz...
kaan hoca alanında çok iyi bi dr...
biçok arkadaşın tedaviyle hormonları normal değerlere düştü...
onun için sen hiç korkma...
heleki kanallarda tıkanıklık varsa o da hiç sorun değil...
tedaviyle açılabiliyor...
benim eşim 2 defa lenf kanseri tedavisi gördü...
2. tedaviden sonra azosperm oldu...
bizimde hormonlar testisler iyi durumda...
kaan hoca tedaviler nedeniyle kanallarda tıkanıklık olabileceğinden şüphelenmişti...
sizden ilk ay sonunda çıkış bekliyorum dedi...
dediği gibi de oldu...
ilk ay sonunda bikaç sahada 1-2 sperm görüldü...
yarın 2. ayımız dolacak hayırlısıyla...
cuma günü kociş ankarada sperm testi yaptıracak ve çıkış olursa dondurulacak...
bizim gibi fbyildiz arkadaşımızda kaan hocayla tedavileri sonucunda sperm testinde 2000 sperm sayısını gördüler...
geçen hafta cuma günü anemon arkadaşımızda ilk ayki tedavileri sonucunda 1 sperm bulundu...
yani tedaviyle normal çıkışda sağlanabilinir...
çıkış olmasada içeride üretmi arttırdıkları için ameliyattaki şans oranı artıyor...
onun için sen içini ferah tut...
inş allahın izniyle sizin tedavinizde olumlu sonuçlanacak...
ilaçların yanında eşine bitkiselleide kullandırmanda yarar var...
biz sana elimizden gelen yardımı yaparız...
canın sıkıldıkça gel topiğe...
bizi bizden başkası anlayamaz...
tekrar aramıza hoşgeldin damlacım...
inş en kısa zamanda güzel haberlerinide alırız burada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?