şimdi benim eşimdaha önce varıkosel ameliyatı geçirdiği için onun kanalları tıkama ihtimali varmış. Yanlış ameliyatlarda oluyormuş Ve ben ankara da bir doktorla konuştum oda işinde iyi bir doktor biz o söyledi.
biizm sorunumuz yok.
yani herşey normal.
sadece sperm yok.
genetik olabilir dedi doktor.
o da sperm çıktıktan sonra önemli şuanda test yaptırmanıza gerek yok dedi.
herşey Allahtan...
sağolasın canım.canım benim benim bildiğim bu şekilde ben genelde cuma günü sabah namazında başlarım cuma günü bitiririm ve sadaka işine gelince ben sadakanın çok ehemmiyeti olduğuna inanırım en azından ekmek dağıta bilirsin bazende halk ekmek satan büfelere para verebilirsin biliyorsun o tür yerlerden maddi durumu olmayan kişiler genelde ekmek alır.yada satıcı az çok kimin ihtiyacı olduğunu biliyor.onlara ekmek dağıtabilirsin hem seni görmemiş oluyorlar.inşalllah sadaka belaları def ettiği gibi eşlerimiz hastalığınıda def eder beebişlerimize kavuşuruz
Allah razı olsun canımmm...Slm arkadaşlar herkese en son dün girdim yine birsürü birikmiş onları okuyodum.Önce Bahar sonra istiyorumbebeğim,hmztnl,gelincik ,vck ve hatırlayamayıp yakın zamanada sonuca yönelik işlemler yaptıracak herkesin Allah yolunu açık etsin.Gönlünüzden geçen tüm güzellikler,sizi gülümseten tüm hayalleriniz gerçek olsun.Eseslim Canım sizin guatr sonucunuzdan da hayırlı haberler gelsin bugün inşallah.
merhabalar arkadaşlar.benimde eşim azospermi hastası.Sizlerin yazdıklarını okuyordum.Ama yazamıyordum .Benim eşimde 2 kere microtese oldu ama sonuç olumsuz.İlk microtesede hormon tahlilerine bile bakılmadan micotese yaptılar.hemde çok pahalı bir rakama.Şimdi Kaan aydos ilaç tedavisindeyiz.Ama artık korkularım çok yüksek.olumsuzluğa tahamül edemicem gibi geliyor.Hormon değerlerimiz normal seviyede genetik problemde yok herşey normal ama sonuç yok.Bizim gibi olupta sperm çıkışı olan hastalar varmış.Ama bana İmkansız gibi geliyor.Umut yok artık gibi.Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım damar tıkalıysa nasıl sperm çıkacak.peki tıkalı olursa norml yoldan bebek sahibi olunabiliyormu yoksa tek seçenek tüp bebek mi
baharcımmmmmmmmmmmmmm .iyi akşamlar kızlar ben geldim nasılsınız
baharcımmmmmmmmmmmmmm .
canım benimmmm.
nasılsın?
stresmi bastı..
allah yardımcınız olsun..
peygamber sabrı versin size..
canım dua okuyamıyoorum regl oldum...
son aldığım da duruyor.
okuyamadım onuda.
sana da okumak isterdim cumadan önce ama..
iyiyim canım benim dün kocişle baya kapıştık akşam barıştık ama
arkadaşının işi için gitti 6 da gece 1,30 da geldi...
üstelik akşam ki ilaçlarının hepsi kaldı bende tabi bütün gece bekle bekle iyice sinir olup patladım...
bağırdım çağırdım ağladım falan...
neyseki bugün barıştık...
hatasının farkında onun için özürler diledi...
aslında bende biraz alttan alabilirdim ama azo beni çok sinili yaptı elimde olmuyor bazen
neyseki şimdi çok iyiyiz o da bende hatamızın farkına vardık...
aşkım bi de diyor ki :
sen ankaraya gideceğim için mi barıştın benimle dönünce yine küscen mi diyor
yok aşkım olur mu ben de hatalıyım ikimizde birbirimizi affettik demi falan dedim kapattım konuyu...
öyle işte canım testle alakası yok genel olarak bu tedavi sürecinde baya sinirli oldum...
ama inş bundan sonra daha dikkatli olucam...
canım benim yanlış anlama sakın ben sık sık paylaşıyorum okuyan olursa diye...
herkes herzaman uygun olacak diye bişey yok canım benim
allah razı olsun bitanem duaların yeter bana...
teşekkür ederim canım inşallah bende size güzel haberler veririm
Alman hastanesine karar vermişiniz canım hayırlı olur inşallah sizin için başarılı bir merkez çok hastası varmış onlarında. güzel haberlerini bekliyorum canım...
vck cim merhaba..
doktora gidecektiniz ya bugün ne dedil?
naptın bacım bugün dr a gidiyordunuz sonuç
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum. benim de sorunum azosperm. Ben 2 yıılık evliyim ve eşimde azosprm çıktı. sperm sayısı 0 çıktı. Hormonlarıda yüksek fh 26 testesteron 3 ne yapacağımı bilmiyorum.Bu sonuçlar nasıl arkadaşlar açıklayacak birileri olursa sevinirim
Cemrem inşallah yemek odan değil bebek odan olacak orası rabbim çok aratmadan versin bebeğini.inşallah dediğin gibi bu seferde azodan kurtulan hamişler oluruz güzel bir topik açar herkese umut oluruz.ben yeni evlendiğimde daha bir iki aylık gelinim rüyamda(hayırdır inşallah)bir yatır görmüştüm herkes gelip dilekte bulunuyordu.bende içeri girdim ve hayırlı salih evladımın olması için dua ederken yatırdaki şahıs mezarından kalktı ve bana elini sürdü mucize gerçekleşsin diye ve o kişi kimdi biliyormusun hz. Zekeriyya ben bu rüyanın çok etkisinde kalmıştım.ve çocuğum olursa ismini yasin koymayı düşünmüştüm.ramazan ayındada birgün herkese meryem suresini ve yasin suresini okumak aklımdan geçti ben genelde içime doğan hislerime çok güvenirim.aynı zamanda meryem suresinde hz.zekeriyyanın çocuğu olsun diye rabbime duası bildiriliyor.inşallah bu seferde hislerim beni yanıltmaz belki yarın gideceğim doktorda tedavi olmam ama artık tedaviye başlama zamanımızın geldiğine inanıyorum
canlarım doktora test sonuçalrını götürdük fsh ve lh 'ın yüksek olduğunu testesteronun düşük olduğunu söyledi bunu bende biliyorum.onun haricinde genetik problem olduğu için mikrotesede %60 olan şansın bizim için %40olduğunu söyledi.ve en sonunda 5 sene önce 2 tane sperm çıkmıştı ya onun çok önemli olduğunu eğer gerçekten spermse ara ara sperm çıkacağını söyledi bu sebepten dolayı eşim sperm testi yaptıracak bugün yaptıracaktı ama çok geç kalmıştı ve laboratuvar kapanmıştı cumartesi yada pazartesi test yaptıracak ve sperm bulunursa ara ara gidip dondurtacakmış .aklıma gelenler bunlar.
teşekkür ederim canım inşallah bende size güzel haberler veririm
canlarım doktora test sonuçalrını götürdük fsh ve lh 'ın yüksek olduğunu testesteronun düşük olduğunu söyledi bunu bende biliyorum.onun haricinde genetik problem olduğu için mikrotesede %60 olan şansın bizim için %40olduğunu söyledi.ve en sonunda 5 sene önce 2 tane sperm çıkmıştı ya onun çok önemli olduğunu eğer gerçekten spermse ara ara sperm çıkacağını söyledi bu sebepten dolayı eşim sperm testi yaptıracak bugün yaptıracaktı ama çok geç kalmıştı ve laboratuvar kapanmıştı cumartesi yada pazartesi test yaptıracak ve sperm bulunursa ara ara gidip dondurtacakmış .aklıma gelenler bunlar.
Allah bozmasın aranızı..
herkes aynı şeyleri yaşıyor işte.
o ya da bu bahaneyle.
Allah hepimize sabır versin..
başka ne denir değilmi??
canımm paylaş tabiki duaları..
bende paylaşmandan yanayım..
hiççç rahatsızlık ta duymadım sadece okuyamayıp kaldığında kötü hissediyorum kendimi.
regl olacağımı bilerek almıştım duayı hemende oldum zaten.
canlarım birde eşim hiç mutlu değil.Benimde çok fazla umutlanmamamı söyledi sonra çok üzülüyormuşum zaten doktor kesin olur dememiş.benimde canımı sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?