Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar ben geldim
baharcım yarın inşallah güzel güzel spermenlerin cıkar inşallah bu akşamki dualarım seninle

hoşgeldin esmacım allah razı olsun bitanem...
yarın sadece hormon testlerini yaptırıcaz...
sperm testi cuma günü hayırlısıyla...
inş yüzümüz güler
sen nasılsın canım görüşmeyeli ??

allah rüyalarını gerçekleştirsin inş......
Başka diyecek şeyim yok...
Kocaman bir amin den başkka...
allah razı olsun canım benim için ettiğin dualar senide bulsun inşallah
inşallah baharcığım inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin.evet canım çok güzel ve çok iyi bir merkez ama doktor ilaç tedavisinden falan bahsetmedi.sık sık sperm testi yaptırın ve çıkarsa donduruuruz çıkmazsa da %40mikrotesede şansınız var demiş.aynı zamanda testis boyuuda biri6cc.diğeri 8cc sizin kaç bilen varmı.eşime ufak demiş.ama sperm çıkmaz demiyorum demiş.hayırlısı allah'tan
evet canım artık üzmeyeceğim kendimi tabi insanoğlu dünya hiçbir zaman güllük gülistanlık geçmez ama çocuğum olmayacaksada hakkımda hayırlısı öyledir diye düşünücem benim için dua etmeyen kimse kalmadı olacaksa allah'ın izniyle olacak olmayacaksada zorlamanın alemi yok.ben bir adım attım rabbim inşallah hakkımızda hayırlısını versin

bende bu aralar dualarımda rabim diyorum evlat vereceksen içimdeki umudu yaşat vermeyeceksen içimdeki bu umudu sök at bu duruma bir an evvel alışmamı nasip et diyorum.
sonrada şüpheye düşüyorum uygun bir duamıdır bu?

canım benimm...
geç cvp yazıyorum yoğurt yaptım da.
bide kocişin ısırgan çayını yaptım.
üf kokusu bile bi tuhaf adamcağız nasıl içiyo valla.

canlarım birde eşim hiç mutlu değil.Benimde çok fazla umutlanmamamı söyledi sonra çok üzülüyormuşum zaten doktor kesin olur dememiş.benimde canımı sıkıyor

canım sıkma sen canını.
o senin umutlanıp eğe kötü sonuç alırsanız üzülmeni istemediği için öyle söylüordur.
üzülme sıkma canını.
biz hep senin anındayız

baharcığım söylediklerine katılıyorum bu sefer seneler önce doktorun beni düşürdüğü umutsuzluğa düşmiycem allah'ın izniyle bu yolda ilerliycem iyi yada kötü rabbim emeklerimi inşallah boşa çıkarmaz ama ben en azından elimden geleni yapayım gerisi rabbime kalmış.inşallah çok inanıyorum rabbim beni seviyor ve benim için ne iyiyse onu vercektir

canım ilaç tedavisine başlamayacaklarsa siz kaan hocayla başlasanız tedavinize...
yine eşin sık sık sperm testi yaptırsa ve çıkanlar dondurulsa daha iyi olmaz mı ??
rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş...
canım ben bilmiyorum testis boyutunu ama kaan hoca iyi demişti...

bizim testis boyutu için iyi demiş.
ama kaç cc bilmiyoruz canım....
yüce Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...

canım benimm...
geç cvp yazıyorum yoğurt yaptım da.
bide kocişin ısırgan çayını yaptım.
üf kokusu bile bi tuhaf adamcağız nasıl içiyo valla.

hmm ellerine sağlık canım benim...
canım kaan hoca bize poşet çay halindede var demişti...
biz öyle alıyoruz tadıda çok güzel oluyor...
belki sizinki daha etkilidir ama bilemiycem...

iyim canım (iyi diyelim iyi olsun durumu) misafirlerim vardı öğretmen arkadaşlarım vardı kuran okuduk dua ettik rabbim kabul eder inşallah

bahar canım bakalım sperm testi yaptıralım çünkü laboratuvarları çok iyiye benziyordu üstelik ben doktora sordum kesinlikle çok iyi incelenecek diye yazı yazdı laboranta vede genetik problemden dolayı çok incelemeler yapılarak tüpbebek yapılacakmış bu tarafı içime sindi diğer şeklide kaan hocaya gidip onunda tedavisine başlamayı hatta heriki taraftada tedavi görebileceğimizi düşünüyorum buranın laboratuvar ve genetik incelemsi çok içime sindi tek eksiği hocanın ilaç tedavisinden bahsetmemesidir

bende inanıyorum canım benim...
allahın izniyle tedaviniz sonucunda kavuşacaksınız bebişlerinize

Baharcığım inşallah sizinde güzel haberlerinizle topiğimiz bayram yerine döner

inş canım benim ağzından bal damlıyor

canım merkezin böyle iyi olması çok güzel...
tek eksik dediğin gibi ilaç tedavisi...
onuda kaan hocayla yürütür testlerinizi orda yaptırırsınız...
inş bundan sora herşey sizin için çok güzel olacak...

inşallah canım.doktora sordum genetik problemimiz olduğu için gebelik oluşaması ve gebeliğin düşükle sonuçlanması olasımı diye hayır dedi.çünkü en iyi olan sperm ve yumurta testlere tabi tutulduktan sonra embriyo oluşturuluyor.sen kafanı yorma bakalım sperm çıkarsa. Dondururuz çıkmazsa da ameliyatla bulma şansımız %40dedi.benim için şansımız olması bile umut rabbim fazla aratmasın inşallah.canlarım ben şimdi çıkıyorum malum hem ruhen hem bedenen çok yoruldum hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız

sende iyi ki varsın bitanem...
ben herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum...
rabbim yüzünüzü güldürecek inş...
sana iyi geceler canım öpüyorum kocaman

hmm ellerine sağlık canım benim...
canım kaan hoca bize poşet çay halindede var demişti...
biz öyle alıyoruz tadıda çok güzel oluyor...
belki sizinki daha etkilidir ama bilemiycem...
ben hep yogurdumu kendim yaparım.
geçen nohutlu boynuzlu bi karışımdan bahsetmiştim hatırlıyormusun bilmiyorum.
eşim onu akşamları üzüm çekirdeğiyle karıştırıyor yoğrtla birlite yiyor.
tadının daha iyi olduğunu söyledi bu şekilde.

bizimkini ısırgaı kayınvalidem kuruttu.
sallama çayda var ama ben kurusunu demliyorum.
zorda kalırsak kullanırız sallamayı dedik.

canlarım benim ya allah razı olsun sizden
sizden bunları duymak beni nasıl mutlu ediyor anlatamam

bunu mutlu olman için söylmedim canım..yani içini rahatlatmak için değil..(hani öyesine değil yani)
uf yanlış keiimelermi kullanıyorum ne..
içimden öyle geçiyor.çıkacak sizde ve sende yaza bebişlerinle gireceksin...inş...

iyi geceler canımmmm....
sende iyiki varsın canım birsürü şey öğğreniyorum senden Allah razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…