merhaba kızlar ben geldim
baharcım yarın inşallah güzel güzel spermenlerin cıkar inşallah bu akşamki dualarım seninle
allah razı olsun canım benim için ettiğin dualar senide bulsun inşallahallah rüyalarını gerçekleştirsin inş......
Başka diyecek şeyim yok...
Kocaman bir amin den başkka...
inşallah baharcığım inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin.evet canım çok güzel ve çok iyi bir merkez ama doktor ilaç tedavisinden falan bahsetmedi.sık sık sperm testi yaptırın ve çıkarsa donduruuruz çıkmazsa da %40mikrotesede şansınız var demiş.aynı zamanda testis boyuuda biri6cc.diğeri 8cc sizin kaç bilen varmı.eşime ufak demiş.ama sperm çıkmaz demiyorum demiş.hayırlısı allah'tancanım en azından bi fikir edinmiş oldunuz...
Inş bundan sonraki testlerde azar azarda olsa spermler bulunur ve dondurulur...
Inş ameliyata gerek kalmadan başlarsınız tedavinize...
Bunun dışında merkezden memnun kaldın mı ne bileyim ısınabildin mi ??
Inan aklım hep sendeydi sırf senden haber alabilmek için erken girdim topiğe
evet canım artık üzmeyeceğim kendimi tabi insanoğlu dünya hiçbir zaman güllük gülistanlık geçmez ama çocuğum olmayacaksada hakkımda hayırlısı öyledir diye düşünücem benim için dua etmeyen kimse kalmadı olacaksa allah'ın izniyle olacak olmayacaksada zorlamanın alemi yok.ben bir adım attım rabbim inşallah hakkımızda hayırlısını versinhadi hayırlısı bakalım..
Allah hakkıızda hayırlısı neyse onu versin canım..
Sen de dmişsin şu 3 günlük dünyada canımı sıkmayacağım diye.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.sıkma tabiki..
çektiğimiz sıkıntılarımızı günahlarımızın kefareti saysın inş.
canım benimm...amin canım benim allah hepimize sabır versin...
dediğin gibi başka söylenebilecek bişey yok
kötü hissetme kendini canım benim sen uygun olduğunda sürekli okuduğunu en iyi bilen kişi benim...
hepimiz allah rızası için arkadaşlarımız için çabalıyoruz...
rabbim kabul etsin inş...
canlarım birde eşim hiç mutlu değil.Benimde çok fazla umutlanmamamı söyledi sonra çok üzülüyormuşum zaten doktor kesin olur dememiş.benimde canımı sıkıyor
baharcığım söylediklerine katılıyorum bu sefer seneler önce doktorun beni düşürdüğü umutsuzluğa düşmiycem allah'ın izniyle bu yolda ilerliycem iyi yada kötü rabbim emeklerimi inşallah boşa çıkarmaz ama ben en azından elimden geleni yapayım gerisi rabbime kalmış.inşallah çok inanıyorum rabbim beni seviyor ve benim için ne iyiyse onu vercektircanım evet doktor kesin olur dememiş ama olması imkansızda dememiş ki...
Ki biliyorsun imkansız denilen kişilerin bile bebişi olmuş hep beraber okuduk bu forumda...
Rabbimin taktiri bu kimse bilemez ki ne olup olmayacağını...
Tamam senin kendini kaptırıp hayalkırıklığı yaşamanı önlemek için böyle konuşuyor olabilir...
Ama sonucu olumsuz olabilir düşüncesizle kendini herşeye alıştırmaya çalışırken umutsuzluğa düşmekde doğru değil...
Eşin sana bunları söylerken kendide bukadar negatif düşünmemeli...
Siz umutla başlayacaksınız yolunuza...
Gerisi rabbime kalmış...
Hepimiz duacınızız biliyorsun...
Inş herşey yolunda gidecek ve eşin bugün düşündükleri için pişman olacak...
Sen sakın canını sıkma bitanem benim
inşallah baharcığım inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin.evet canım çok güzel ve çok iyi bir merkez ama doktor ilaç tedavisinden falan bahsetmedi.sık sık sperm testi yaptırın ve çıkarsa donduruuruz çıkmazsa da %40mikrotesede şansınız var demiş.aynı zamanda testis boyuuda biri6cc.diğeri 8cc sizin kaç bilen varmı.eşime ufak demiş.ama sperm çıkmaz demiyorum demiş.hayırlısı allah'tan
allah razı olsun canım benim için ettiğin dualar senide bulsun inşallah
inşallah baharcığım inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin.evet canım çok güzel ve çok iyi bir merkez ama doktor ilaç tedavisinden falan bahsetmedi.sık sık sperm testi yaptırın ve çıkarsa donduruuruz çıkmazsa da %40mikrotesede şansınız var demiş.aynı zamanda testis boyuuda biri6cc.diğeri 8cc sizin kaç bilen varmı.eşime ufak demiş.ama sperm çıkmaz demiyorum demiş.hayırlısı allah'tan
evet canım artık üzmeyeceğim kendimi tabi insanoğlu dünya hiçbir zaman güllük gülistanlık geçmez ama çocuğum olmayacaksada hakkımda hayırlısı öyledir diye düşünücem benim için dua etmeyen kimse kalmadı olacaksa allah'ın izniyle olacak olmayacaksada zorlamanın alemi yok.ben bir adım attım rabbim inşallah hakkımızda hayırlısını versin
canım benimm...
geç cvp yazıyorum yoğurt yaptım da.
bide kocişin ısırgan çayını yaptım.
üf kokusu bile bi tuhaf adamcağız nasıl içiyo valla.
hoşgeldin esmacım allah razı olsun bitanem...
yarın sadece hormon testlerini yaptırıcaz...
sperm testi cuma günü hayırlısıyla...
inş yüzümüz güler
sen nasılsın canım görüşmeyeli ??
canım ilaç tedavisine başlamayacaklarsa siz kaan hocayla başlasanız tedavinize...
Yine eşin sık sık sperm testi yaptırsa ve çıkanlar dondurulsa daha iyi olmaz mı ??
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş...
Canım ben bilmiyorum testis boyutunu ama kaan hoca iyi demişti...
baharcığım söylediklerine katılıyorum bu sefer seneler önce doktorun beni düşürdüğü umutsuzluğa düşmiycem allah'ın izniyle bu yolda ilerliycem iyi yada kötü rabbim emeklerimi inşallah boşa çıkarmaz ama ben en azından elimden geleni yapayım gerisi rabbime kalmış.inşallah çok inanıyorum rabbim beni seviyor ve benim için ne iyiyse onu vercektir
Baharcığım inşallah sizinde güzel haberlerinizle topiğimiz bayram yerine döner
ben güzel haberler alacağımızı hissediyorum...:124::124::124:
iyim canım (iyi diyelim iyi olsun durumu) misafirlerim vardı öğretmen arkadaşlarım vardı kuran okuduk dua ettik rabbim kabul eder inşallah
bahar canım bakalım sperm testi yaptıralım çünkü laboratuvarları çok iyiye benziyordu üstelik ben doktora sordum kesinlikle çok iyi incelenecek diye yazı yazdı laboranta vede genetik problemden dolayı çok incelemeler yapılarak tüpbebek yapılacakmış bu tarafı içime sindi diğer şeklide kaan hocaya gidip onunda tedavisine başlamayı hatta heriki taraftada tedavi görebileceğimizi düşünüyorum buranın laboratuvar ve genetik incelemsi çok içime sindi tek eksiği hocanın ilaç tedavisinden bahsetmemesidir
canım merkezin böyle iyi olması çok güzel...
Tek eksik dediğin gibi ilaç tedavisi...
Onuda kaan hocayla yürütür testlerinizi orda yaptırırsınız...
Inş bundan sora herşey sizin için çok güzel olacak...
inşallah canım.doktora sordum genetik problemimiz olduğu için gebelik oluşaması ve gebeliğin düşükle sonuçlanması olasımı diye hayır dedi.çünkü en iyi olan sperm ve yumurta testlere tabi tutulduktan sonra embriyo oluşturuluyor.sen kafanı yorma bakalım sperm çıkarsa. Dondururuz çıkmazsa da ameliyatla bulma şansımız %40dedi.benim için şansımız olması bile umut rabbim fazla aratmasın inşallah.canlarım ben şimdi çıkıyorum malum hem ruhen hem bedenen çok yoruldum hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız
ben hep yogurdumu kendim yaparım.hmm ellerine sağlık canım benim...
canım kaan hoca bize poşet çay halindede var demişti...
biz öyle alıyoruz tadıda çok güzel oluyor...
belki sizinki daha etkilidir ama bilemiycem...
canlarım benim ya allah razı olsun sizden
sizden bunları duymak beni nasıl mutlu ediyor anlatamam
inşallah canım.doktora sordum genetik problemimiz olduğu için gebelik oluşaması ve gebeliğin düşükle sonuçlanması olasımı diye hayır dedi.çünkü en iyi olan sperm ve yumurta testlere tabi tutulduktan sonra embriyo oluşturuluyor.sen kafanı yorma bakalım sperm çıkarsa. Dondururuz çıkmazsa da ameliyatla bulma şansımız %40dedi.benim için şansımız olması bile umut rabbim fazla aratmasın inşallah.canlarım ben şimdi çıkıyorum malum hem ruhen hem bedenen çok yoruldum hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?