Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende iyiyim haftasonuda fena değildi eve yeni geldik sayılır gündüz hava iyi gibiydi ama şimdi çok soğuk

Evt cnm çok soğuk
sen istanbulda oturuyosun dimi profiline baktımda
bende istanbulda oturuyorum anadolu yakası cnm

şimdi de ben geldim sen yoksun tatlım.
gezmeye gittik geldik eşimle.
şimdi de behzatç.yi izliyoruz.

iyi yapmışsınız canım biz de gezmeye gittik bugün kocişle iyi geldi...

iyi akşamlar canlarım bizde gezdik geldik daha sonra misfirlerim vardı yemekte onlarla ilgilendim sizlere selam verip çıkıyorum

iyi akşamlar canım

kızlar azospermi-sebepsiz kısırlık mı oluyor. şu beyinden hormon salgılanmaması olayı mı

inşlh cnm öyle demesem hayyatta yemez çok inatçı o bakkal kapatıyor bu saat oldu hala gelmedi ilaçlarını içirmek için bekliyorum oda benim için yatsada kurtulsam diyor gün boyu temizlik yaptım ütü yaptım çok yoruldum sabahda işe gidicem hala gelmedi benim hayatm daha zor siz yine şanslısınız cnm hakkımızda hayırlısı artık..

allah korusun cnm pes etmek yok bidaha öyle şeler söyleme duanın ne zaman kabul olacağı belli olmaz allah korusun sabret cnm..

Hayatım biz ilk microtesemizi ege üni.profösörlerden birine yaptırdıl.Oda sifa hastanesiyle anlaşmalıymış.3 sene önce kaan aydosun bugün tesede aldığı paranın 3 katını aldı.birde bize ilk önce bulundu .Sonra spermler üremediiği için olumsuz dediler.bu açıklamayı hiç bir doktor anlamadı.Ege üni.tüp bebek merkezinin başında Prof.Dr.Erol Tavmergen var.Çok başarılı diyorlar.Bizim çok kötü anılarımız olduğundan orayı düşünmemiştik ama yapılacak bişey yok yine şifaya gidicez.Zaten bu hafta yılbaşı haftası olduğundan eşim çok yoğun.2 ocak gibi düşünüyoruz.Bu arada hayatım eşin İzmire geldiğinde herhangi bişeye ihtiyacı olursa bizler burdayız aklında bulunsun.Hemen yeteşiriz.

kusura bakma yazdıklarını gördüm ama anca toparladım kendimi birde eşime belli etmemeye çalıştım.Ama şimdi iyiyyim allaha çok şükür.

ÖNCELİKLE ELLERİNE SAĞLIK BU KADAR UZUN YAZMIŞSIN ŞİMDİ KAAN AYDOSU ÖNERİCEM KEDİSİNE inşallah umut olur 10 yıldır evliler benim müşterim tesadüf oldu belki umut olur diee inşallah......yazdıklarınıda tek tek yazıp vericemmmm benim de 6 yıldır yok bebegim allah hepimize nasip etsin inşallah

hayırlı sabahlar kızlar, güzel bi hafta diliyorum herkese...

arkadaşlar belki biliyosunuzdur ama hatırlatmak istedim bugün hicri safer ayının başlangıcı... bu ayda bela ve müsibetlerin birinci kat semaya indiği ay. bu bela ve kazalardan korunmak için kılınan namaz var.. kılmak isteyenler için aşağıya kopyalıyorum...

BELALARIN 1. KAT SEMAYA İNDİĞİ AY"SAFER AYI"

(Efendimiz SAV bu ayda ölüm hastalığına tutulmuştur)

Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır. Bir dahaki safer ayına kadar bu 320.000 beladan birinin size isabet etmesinden korunmak isterseniz, aşağıda tarif edilen namazları kılınız, tesbihatları yapınız. Aile efradınıza ve çevrenize de tavsiye ediniz. Bu namazları kılanların, bir dahaki sene aynı güne kadar (üzerine kat'i yazılmış yani ALLAH'ın Teâlâ'nın C.C., senin üzerinde gerçekleşmesine kesin hüküm verdiği kazalar müstesna) kazalardan korunacağı rivayeti vardır.

Safer ayının ilk ve son çarşamba gününün gecesinde, yani salı gecesi kılınacak namazdır;
(İSLÂM'da gece günden önce gelir. Yani Cuma günü, Perşembe Günü akşam ezanı okunduğunda giriyor)
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 17 Kevser Sûresi
2 Rekât : Fatiha'dan Sonda; 5 İhlâs Sûresi
3 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Felâk Sûresi
4 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Nâs Sûresi

Safer ayının ilk ve son çarşamba günü, öğlen ve ikindi namazı arasında kılınacak namazdır;
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 11 İhlâs Sûresi
2 Rekât : Fatiha'dan Sonda; 11 İhlâs Sûresi
Bu namazdan sonra 100 kere "Yâ dâfia'l-belâyâ, idfâ anna'l-belâyâ, fallâhü hayrun hâfizan ve hüve Erhâmü'r-Râhimin, inneke alâ külli şey'in kadir" okunmalı ve dua edilmelidir.

Yine Korunmak için;
Ayet-el Kûrsi:
Evden çıkarken ve eve girerken Ayet-el Kûrsi okunmalıdır: Evden çıkarken okuyan her işinde muvaffak olur ve hayırlı işleri başarır. Evine gelince okursan iki Ayet-el Kûrsi arasındaki işlerin hayırlı olur ve fakirliğin önlenir. Bir kimse evinden çıkarken Ayet-el Kûrsi'yi okursa, Hakk Teâlâ yetmiş Meleğe emreder, o kimse evine gelinceye kadar ona dua ile istiğfar ederler.

Evden çıkarken üç kere: "BİSMİLLAHİ HASBİYALLAHİ LAİLAHE İLLA HÛ ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBİL ARŞİL AZİYM" söylenmelidir.

Safer ayında her gün mutlaka 100 kere "LA HÂVLE VELÂ KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM" denilmelidir. Günde 100 kere söyleyenden, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela, musibet kaldırılır.

Ayrıca yine safer ayında (ve her zaman) her gün mutlaka günde 100 kere salâvat getirmek lazımdır. salâvat çok bela ve musibetleri çevirir, dünya ve Ahirette kurtuluşuna sebep olur. En EFDÂL Salâvat'ı Şerife: "ELLAHÜMME sâlli âla seyyidina Muhammedin ve ve âla âlihi ve sahbihi efdâle salevatike ve adade me'lumatike ve bârik ve sellim"

ALLAH'u Teâlâ'yı devamlı zikretmek lazımdır. Zira ALLAH'u Teâlâ'yı zikretmek en büyük ibadettir, belaları musibetleri çevirir. En efdal zikir "LA İLAHE İLLALLAH" dır.

hayatım benim eşim nohut kürü kullanıyor.Sanki bir yerde iki kür aynı anda kullanılmaz diye okumuştum senin bir bilgin varmı.Bu arada sen benim içime umut dolduruyorsun.Çokk teşşekkür ederim.

Bazen insan çok karamsar oluyor.birde ben umudumu kaybettim.Ama savaşmayı bırakmıcam

sorma bebekim ya yalan oldu..
sonra uyudu dedim ya saat 7 de kalktı..
sonra işimiz vardı çarşıda onu halletmek için çıktık sonrada gece 3 e kadar film izledik
uyuyunca çok dinlenmiş..
dedim kız uyuma dedim azck dışarı çıkalım sonra uyudu dedim.
kalkıyım gezeriz dedi. 1 saat yemek yedik geldik yani. onuda işmişz olmasa çıkmayacaktık da.
öle işte bi pazarda böyle geçti..

hayır olsun canım rüyan ..
sonuçlar iyi çıkıyormu ??
benim saçlar düz canım ismimde neşe yada şende yok
neşelenecez belkide ondan öyle bişi gördün olabilir dimi ama
hayır olsun inşallah canım.

kusura bakma yazdıklarını gördüm ama anca toparladım kendimi birde eşime belli etmemeye çalıştım.Ama şimdi iyiyyim allaha çok şükür.

aman canım iyi ol.
toparlanmana sevindim ...

Günaydın herkese

günaydın canımmm

hayırlı sabahlar canım.
ilk defa duydum bu namazı canım. salı gecesimi kılıcaz bu namazı şimdi canım ?

herkese selamlar
bu hafta içi abdullah arman özdemir e gidecez hakkımızda hayırlısı başka giden varmı ona nedense o doktora çok güveniyorum
kızlar keşke sizde bu doktora gitseniz eğer olumlu sonuç alırsam hepinizin yakasına yapışcam bu doktora gidin die
dedim ya bi arkadaş o doktorda tedavi gördü onunla konuştuk 5 senedir her doktor onlara sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz paranıza yazık
demişler sonra arman beye gittiler ,ben artık bıraktım hanım çok istedi die gittik yoksa hiç ümidim yoktu bunaldım 5 senede iğne iğne haplar sıkıldım dedi
sonra arman beyin verdiği iğneyi 2 ay kullandı ve sperm çıkışı oldu ve tekrar kullanarakda sperm sayısını çoğalttı inş bizimde çıkar yanlız ilaç çok pahalıymış öle dedi 2 aylık ilaç 7 8 milyarmış
BU HAFTA öğrenecez işte ilaçlar tam ne kadar tutuyor hakkımızda hayırlısı ARTIKKK

slm canım.
bu dr bizde gidecektim ist da işimiz vardı o zaman aradık ama dr muayenede değilmiş o gün gidemedik.
sonrada biz ist gidemedik.
gittiğimiz zamn bizde gidip muayene olmak istiyorz.
siz önce gideceksiniz bakalım neler söyleyecek.
hayırlısı inşallah.
ne ilacıymış öyle ki 7-8 milyar tutan bende merak ettim.
siz öğrenin bakalımda inşallah bizde gideriz.

bilmiyorum öyle dedi 7 8 milyar tutuyor dedi 2 aylık ilacı ama onların raporu var ucuza yaptırdı tüp bebeği bile 500 tly yaptırdılar eğer bu kadar pahalıysa bizde rapor çıkartacağız
rapor nasıl çıkarılıyor onuda bilmiyorum ya neyse ...eşim çarşamba günü gideriz dedi haber veririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…