Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar herkeze merabalar Iyimisiniz ben iyiyim sadece kaygı içindeyim ayın 17 sini düşünmeden edemiyorum allah yardımcımız olsun diyeyim ne diyeyim hayırlısı ..:18:

canım inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin siz kaç ay tedavi oldunuz neler kullandınız sorun neydi hatırlayamadım bi özet geçermisin cnm bizde merakla bekliyoruz sizlerin durumunu cnm inşl rabbim kucağınızı doldursun dualarım seninle cnm antalyadaki arkadaşlar fırsat olunca bir gün toplanıp tanışmayıda çok istiyorum..

a.s canım hoşgeldin
Gözün aydın canım benim inşallah diğerleride temiz çkar..

sağol canım allah razı olsun inan kaç gündür öldüm öldüm dirildim hiç kimse annenin yerini tutmuyor birde hastalık çok kötü insanın moralide bozuk oluyor .allah'a şükür şimdilik iyi görülüyor.

a.s gözün aydın cnm inşlh diğer sonuçlarda temiz çıkar
rabbim amansız dertler vermesin inşlh
annelerimiz en kıymetlilerimiz geçen ay annem anjıo olacağında bende çok üzüntü sıkıntılar yaşadım
rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın
hastalara acil şifalar versin inşl tekrar geçmiş olsun
inşlh herşey yolunda gider cnm ..

amin canım allah razı olsun evet canım sağlık gibisi yok rabbim bize bugünlerimizi aratmasın inşallah özellikle sevdiklerimizin acısını yaşatmasın.inşallah canım yılbaşından sonra diğer testleri de temiz çıkar rahat bir nefes alırız.ölümlü dünya tabiki kimimiz hastalıktan kimimiz kazadan ölecek ama en kötüsü hastalık insanın ölümünü beklemesi çok kötü rabbim düşmanımın başına bile vermesin:2::2::2::2::2:

ayy yatmadım canım ne bileyim buseferde ona kafayı takarım gibi düşündüm sagol bitanem bende herdakika kendime ve sizlere dua ediyorum zaten elimizden bişey gelmiyor başka ahh ahh şu tedaviyi bir güzel sonuçlandırsak .
valla gün belli oldugundan beri gece uyku zor tutuyor belki yataga girdikten iki saat sonra uyuyorum benimkide korku sardı ya çıkmazsa filan diyor bende napalım kaçış yok bu gerçekle yüzleşecez mecburen ya sevincez ya üzülcez çıkmazsa dünyanın sonu degil ya tek bizimmi başımızda falan filan deyip morel veriyorum tabi içim neler söylüyor orası başkada amannn hangi derdime yanayımın hesabı işte.
biz kaan beyde 3 ayı yeni ğeçti tedavi oolmaya başlayalı ondan öncedirde bitkiseller kullanıyordu belki bir yıldır bitkisel macunlar meşhur vitaminler filan hepsini kullandı 3 aydırda proxeed pulus endol kullandı bitkisellerde yanında işte böyle kaan aydos yeter mikrotese yapalım diyor inşallah allah hepimizin önce göbegini sonra kucagını doldursun canım.

canım gözün aydın tabiki ana gibi yar olmaz sagken kıymetini bilmak lazım inşallah birdaki testlerde iyi çıkar geçmiş olsunnn.

inşalla canım ilerde burda çocuklarımızın yaramazlıkların dert yanarız

canım gözün aydın tabiki ana gibi yar olmaz sagken kıymetini bilmak lazım inşallah birdaki testlerde iyi çıkar geçmiş olsunnn.

teşekkür ederim canım amin allah razı olsun canım tefriciye işini ne yaptın benim eşim cumartesi günü test verecek ben başladım allah kabul eder inşallah.canım sende başla ben yardımcı olurum ama beni haberdar et

kızlar herkeze merabalar iyimisiniz ben iyiyim sadece kaygı içindeyim ayın 17 sini düşünmeden edemiyorum allah yardımcımız olsun diyeyim ne diyeyim hayırlısı ..:18:

Merhaba cnm
ben iyiyim cnm çok şükür sende iyi olucaksın inş. hayırlısıyla tedaviniz güzel sonuçlanınca daha iyi olursun şimdi ne kadar düşünmemeye çalışsanda çıkmaz insanın aklından
hepimizin bebeği olsun istiyorum ama senin daha fazla olsun istiyorum cnm inş. bebeğine kavuşucaksın hayırlısıyla rabbim yardımcınız olsun..

A.Selam cnm iyiyim çok şükür sende iyisin ne güzl annenin sonuçlarıda iyi çıkmış çokk sevindim ...insan ailesinden birisi hasta olunca nasıl üzülüyo heleki bu annesiyse rabbim başımızdan eksik etmesin onları :26: aile çokkk önemli.cnm ...amin cnm hepimize inş. versin çifter çifter bebeişleri

allah razı olsun canım evet şükürler olsun mutlu haber aldık.inşallah bundan sonra rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .geçen gün hastaneye gittik dönüşte kadının birine kaynanam soruyor kaç çocuğun var diye o da 2 tane var yeter bana şimdide bana milli piyangodan para çıksın istiyorum demezmi bende güldüm hay allah'ım insanoğlu işte doyumsuz hep birşeyler istiyoruz.ev, araba, para ,çocuk.benim de yüzüm evlatla gülecek dedim.oda aman paran olsun bebği ne yapacaksın dedi.bende insan kendinde ne eksikse onu istiyor sen evlatsızlığı nerden bileceksin.senden şimdi evladı alıp para verseler kabul edermisin dedim.hiç birşey diyemedi.işte insanlara ahkam kesmek kolay geliyor.gel derdimle dertlen diyince kaçacak delik arıyorlar.

amiiiinn hepimize rabbim istediğimiz sonuçları versin..

ahh ahh insan oglu işte biz birtane bulamazken birini bulan ikinci için yanıyor iki bulur busefer kız oglan derdine düşer hiç olmayanı anca hiç olmayan anlar dün annemgildeydim bir kadın geldi o da annem kadar vardı yaşı kapıdan girdim hoşgeldiniz dedim oturdum neyse anneme kızınmı yoksa dedi oda evet kızım oglanları filan görmüş daha önce evde ee senin kaç çocugun var diyor anneme annem beştane dedi 3 oglan iki, kız ne güzel ya filan benim kızın iki kızı var nerde çocuk görse deliriyor seren serengilin hastalıgı varmış ikinciyi kesinlikle yasak dediler dinlemedi neyse bişey olmadı çok dogurmak istiyor deli oluyor bende dedim kaçtane var sanki kadın hiç çocugu yok gibi konuşmasına iki tane var o oldu şimdi yasaklamış doktor dogurmucan diyorlarmış bende dedim ikitane varmış şükretsin daha ne filan dedim tabi aslında benim hiç olmadıgını bilmiyorda genede sinir oldum sonra kadının lafını degiştirdim konuyu kapattım annem sesi çıkmadı hiç insan oglu işte ikitane bulmuş daha ne istersin allahından belamı bekliyorsun insan oglu doyumsuz hiç olmayan napsın bide onu bilseler ..

aynen canım sana ktılıyorum geçen bir tanıdığım çocuğunu sebepsiz dövdü çok siniri bozukmuş sinirini çocuktan çıkarıyor.bende kızdım oda keşke olmasalardı en azından bir derdim olacaktı şimdi bin derdim var dedi.bende o bir dert insanın içinde milyon kere dert oluyor.bir laftır tutturmuşsunuz olanın bin derdi olmayanın bir derdi varmış. Siz olmamanın ne olduğunu biliyormusunuz ki derdin büyüklüğünü biliyormusunuz dedim.aman en azından kafan rahat istediğin gibi gez dolaş dedi.allah'ım konuştukça batıyordu.en iyisi daha çok konuşmasın beni deli edecek diye çıktım gittim işim var benim gitmem lazım dedim. Beni birkaç kere aradı davet etti. Her defasında bir bahane buldum gitmiyorum.benim derdimi anlamayan ne konuştuğumu anlamayan kişiyle ne konuşa bilirim ki.benim en iyi dostum ve derdimi paylaşacağım kişiler sizlersiniz.iyiki varsınız

amann aynen öyleler canım o derdi çekmeyen bilmez bizim içimide neler var ne anlasınlar çocuğun yoksa derdin yok çocugun yoksa işin yok dert onlarda iş onlarda kolay degil biz çalıp oynuyoruz ne sıkıntımız olsun demi ama ..

CANLARIM BENİM..
yine kızdırdılar etraftakiler değilmi sizi=??
bizi bizden başka kim anlayabilirki..
tabiki evlat acısı çekenleri kastetmiyorum.
o da çok zordur.;sonra yok şöyle huysuz,yok böyle yaramaz dedikleri zaman çok kızıyorum..
hepsi o kadar kızıyo çocuklarına ama bir kere gelip annem diye sarılınca hepsini unutuyorlar öpüp kokluyorlar yanımızda.
hani kötüydü zordu anne olmak..
bak bende çok kızdım şimdi...
Allahımm kaldıramayacağımız yükler yükleme omzumuza...bizlere de hayırlı bebekler gül kokulu bebekler salih evlatlar nasip eyle...

merhabalar herkese.
ben direk girdim konuşmaya slm vermeden..
nasılsınız??bakalım??
istiyorumbebeğimi stresmi yaptın canım şimdiden..
Allah yüzünüzü güldürsün inş....

vck canım annenin sonuçları temiz çıkmış sanırım..
Allah başınızdan eksik etmesin.
gözünüz aydın

Allah razı olsun canım.
iyiki söyledin bende namazını kılarım inş..
Allah hepimzi musibetlerden korusun..
dualarınızdan eksik etmeyin biizleri..

merhaba canım..
hadi gitte öğren bakalım.
inşAllah faydası olur..
Rabbim size de nasip eder..
(sanki bize etmiş gibi söyledim ama)
bizimde tesemiz güze geçer inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…