Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bende gittim ama biz ona zeynep kamil hastanesindeyken gittik hala orda sanırım ama pek ilgilenmedi benim eşimin değeri 48.000 filandı boşuna beklemeyin direk tüp bebege geçin dedi bizde zeynep kamilden tüp bebek raporu aldık

tabi canım raporla alnırsa öyle alırsınız.
bi gidin bakalım hayırlsı ile haberlerini bekliyoruz o zaman..

kızlar adetin 3. günü hormon tahlillerimi yazıyorum bilgisi olan paylaşsın iyimi kötümü ok...
TSH 1.847
SERBEST T3 3.15
SERBEST T4 1.66 BUNUN NORMALDE 1.52 DEN DÜŞÜK OLMASI GEREKİOMUŞ BİR TEK BUNDA SORUN GÖZÜKÜO SANIRIM
FSH 7.26
LH 5.77
PROLAKTİN 17.59

Eseslim cnm hoşgeldin
özlettin kendini nerlerdeydin tatlım

hoşbuldum hayatım
valla canım yoğun cumartesi pazar geçrdim biraz.
misafirliğe gittim misafir ağırladım filan
fırsat bulup gelemedim.
ama aklım hep burdaydı. fırsat aradım hep ama bi pazar kociş uyurken girebildim.
sen nasılsın canım ?

Ahh cnm yoğun geçmiş yorulmuşsundur ...
insan giremyince aklı hep burda nasıl bağlandık buraya bizz
bende sabah 11 gibi dışarda işim vardı hallettim geldim şimdi temizliğe başlıycam pazarda var bugün ama yoruldum belki giderim ...
öle işte cnmmm

öyle valla canım hem yoruldum hem uykusuzdum.
neyse bugün biraz uyuyup arayı kapattım
valla canım bağımlı olduk
dikkat et kendine yorma
soğuktur şimdi dimi orası ?
burda güneş var gibi ama baya soğuk burasıda.

Vallla cnm hiç kendimi yormuyorum cnm ne zaman isterse o zaman yapıyorum işleri şuan ev yani berbat durumda heryeri dağıtmışız
ya ben önceden böle değildim çok düzenliydim titizdim şimdi boşladım herşeyi sıkmıyorum kendimi ....bazen bi hırs geliyo sadece hiç oturmuyorum ..
burası dünde güzeldi bugünde sabah ben giderken güneş vardı şimdi de iyi fena sayılmaz ama cumartesi kar yağıyodu ...yinede ayaz var akşamları dahada soğuk oluyo...

herkese hayırlı günler ben 1 haftadır giremedim ne oldu ne bitti bilgim tok dua okuduğumuz kızların durumu hakkında bilgi sahibi olan var mı? lucrin iğnesi yapıyorum 4 gündür ocak 2 de adetim olucak yaklaşık ne kadar zamanda tüp bebek transferi yapılacak bilgisi olan var mı?

kocişler evde olunca çok dağılıyor ev canım yani biizm öyle oluyor.
sonrada topla topla bitmiyor sanki bütün evi alt üst ediyoruz
evet artık iyice kış geldi güneşi zor göreceğiz gibi..

ne güzel bende kılacağım cnm ilki salı akşamı 2.cisini ne zaman kılacağız cnm allah senden razı olsun..
bazen insan çok karamsar oluyor.birde ben umudumu kaybettim.ama savaşmayı bırakmıcam
kaybetme cnm güçlü olmak zorundayız eğerki ipin ucunu biz bırakırsak herşeyi bırakmış olacağız o yüzden daha güçlü daha inatçı bir şekilde yolumuza devam edicez birgün mutlaka emeklerimizin karşılığını alacağız ben çok inanıyorum rabbim yüzümüze gülecek emin ol..

ay cnm bak bende merak ettim şimdi ilk defa senden duyuyorum bu ismi üroloji dr felanmı nerdeymiş yeri bizede bilgilerini verirsen sevinirim inşlh size faydalı olur bizlerede ışık olursun ...

kızlar herkeze merabalar iyimisiniz ben iyiyim sadece kaygı içindeyim ayın 17 sini düşünmeden edemiyorum allah yardımcımız olsun diyeyim ne diyeyim hayırlısı ..:18:

kızlar herkeze merabalar iyimisiniz ben iyiyim sadece kaygı içindeyim ayın 17 sini düşünmeden edemiyorum allah yardımcımız olsun diyeyim ne diyeyim hayırlısı ..:18:

merhaba.....içini ferah tutmaya çalış...namazlarından sonra çok dua et canım...inanki RABBİM ol derse olacak inş. doktorlar sadece vesile...kaan hoca da mı karar verdiniz...inş.emeklerinizinin mükafatını alırsınız... 2012 nin annesi olursun hayırlısıyla... ben çıkıyorum hekese selam...

ocak 2 gibi adet olucaksan hemen hemen ocak 17-18 gibi transver olur tabi herkezin bünyesine baglı daha erkende olabilir bir kaç gün geçte olabilir yumurtalarının kaç günde büyümesiyle alakalı hayırlısı olsun inşallah ğüzel sonuçlansın canım.

sagol canım inşallah allah hepimizin emeğini karşılıksız bırakmasın ister istemez stres oluyorum elimde degil evet kaan hocada kararlıyız bakalım nolucaz .:26:

çok haklısın canım düşünmen ama sıkıntı yapma.
allah ne derse o olacak canım benim.
sen kalbini ferah tut. bol bol dua et.
iştraye yatayım diyordum yattınmı canım ?
hakınızda inşallah hayırlsıı olur bitanem. çoook dua ediyorum senn için.
yeğenlerimiz gelecek inşallahh. bizde göreceğiz onları allah nasip ederse canım.

merhabalar canım..
iyiyiz canım şükür..
valla ben daha gün belli olmadan strese girdim senin girmen çok normal..
inşallah ameliyatı iyi geçer çok sperm blunur inşallah..
ALLAH hepimizinyardımcısı olsn..

Selamun aleyküm canlarım nasılsınız.ben de bugün çok mutluyum allah'a şükür annemin sonuçları temiz çıktı inşallah diğerleride temiz çıkar.ama üzerimden büyük bir yük kalktı diyebilirim.allah benim ve annem için dua eden herkesten razı olsun.ne muradınız varsa versin bebişlerinizi de çifter çifter kucağınıza almayı nasip etsin

a.s canım hoşgeldin
gözün aydın canım benim inşallah diğerleride temiz çkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…