herkese selamlar
bu hafta içi abdullah arman özdemir e gidecez hakkımızda hayırlısı başka giden varmı ona nedense o doktora çok güveniyorum
kızlar keşke sizde bu doktora gitseniz eğer olumlu sonuç alırsam hepinizin yakasına yapışcam bu doktora gidin die
dedim ya bi arkadaş o doktorda tedavi gördü onunla konuştuk 5 senedir her doktor onlara sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz paranıza yazık
demişler sonra arman beye gittiler ,ben artık bıraktım hanım çok istedi die gittik yoksa hiç ümidim yoktu bunaldım 5 senede iğne iğne haplar sıkıldım dedi
sonra arman beyin verdiği iğneyi 2 ay kullandı ve sperm çıkışı oldu ve tekrar kullanarakda sperm sayısını çoğalttı inş bizimde çıkar yanlız ilaç çok pahalıymış öle dedi 2 aylık ilaç 7 8 milyarmış
BU HAFTA öğrenecez işte ilaçlar tam ne kadar tutuyor hakkımızda hayırlısı ARTIKKK
bilmiyorum öyle dedi 7 8 milyar tutuyor dedi 2 aylık ilacı ama onların raporu var ucuza yaptırdı tüp bebeği bile 500 tly yaptırdılar eğer bu kadar pahalıysa bizde rapor çıkartacağız
rapor nasıl çıkarılıyor onuda bilmiyorum ya neyse ...eşim çarşamba günü gideriz dedi haber veririm size
Eseslim cnm hoşgeldin
özlettin kendini nerlerdeydin tatlım
hoşbuldum hayatım
valla canım yoğun cumartesi pazar geçrdim biraz.
misafirliğe gittim misafir ağırladım filan
fırsat bulup gelemedim.
ama aklım hep burdaydı. fırsat aradım hep ama bi pazar kociş uyurken girebildim.
sen nasılsın canım ?
Ahh cnm yoğun geçmiş yorulmuşsundur ...
insan giremyince aklı hep burda nasıl bağlandık buraya bizz
bende sabah 11 gibi dışarda işim vardı hallettim geldim şimdi temizliğe başlıycam pazarda var bugün ama yoruldum belki giderim ...
öle işte cnmmm
öyle valla canım hem yoruldum hem uykusuzdum.
neyse bugün biraz uyuyup arayı kapattım
valla canım bağımlı olduk
dikkat et kendine yorma
soğuktur şimdi dimi orası ?
burda güneş var gibi ama baya soğuk burasıda.
Vallla cnm hiç kendimi yormuyorum cnm ne zaman isterse o zaman yapıyorum işleri şuan ev yani berbat durumda heryeri dağıtmışız
ya ben önceden böle değildim çok düzenliydim titizdim şimdi boşladım herşeyi sıkmıyorum kendimi ....bazen bi hırs geliyo sadece hiç oturmuyorum ..
burası dünde güzeldi bugünde sabah ben giderken güneş vardı şimdi de iyi fena sayılmaz ama cumartesi kar yağıyodu ...yinede ayaz var akşamları dahada soğuk oluyo...
belaların 1. Kat semaya indiği ay"safer ayı"
(efendimiz sav bu ayda ölüm hastalığına tutulmuştur)
safer ayında levhi mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır. Bir dahaki safer ayına kadar bu 320.000 beladan birinin size isabet etmesinden korunmak isterseniz, aşağıda tarif edilen namazları kılınız, tesbihatları yapınız. Aile efradınıza ve çevrenize de tavsiye ediniz. Bu namazları kılanların, bir dahaki sene aynı güne kadar (üzerine kat'i yazılmış yani allah'ın teâlâ'nın c.c., senin üzerinde gerçekleşmesine kesin hüküm verdiği kazalar müstesna) kazalardan korunacağı rivayeti vardır.
Safer ayının ilk ve son çarşamba gününün gecesinde, yani salı gecesi kılınacak namazdır;
(islâm'da gece günden önce gelir. Yani cuma günü, perşembe günü akşam ezanı okunduğunda giriyor)
1 rekât : Fatiha'dan sonra ; 17 kevser sûresi
2 rekât : Fatiha'dan sonda; 5 ihlâs sûresi
3 rekât : Fatiha'dan sonra ; 1 felâk sûresi
4 rekât : Fatiha'dan sonra ; 1 nâs sûresi
safer ayının ilk ve son çarşamba günü, öğlen ve ikindi namazı arasında kılınacak namazdır;
1 rekât : Fatiha'dan sonra ; 11 ihlâs sûresi
2 rekât : Fatiha'dan sonda; 11 ihlâs sûresi
bu namazdan sonra 100 kere "yâ dâfia'l-belâyâ, idfâ anna'l-belâyâ, fallâhü hayrun hâfizan ve hüve erhâmü'r-râhimin, inneke alâ külli şey'in kadir" okunmalı ve dua edilmelidir.
Yine korunmak için;
ayet-el kûrsi:
Evden çıkarken ve eve girerken ayet-el kûrsi okunmalıdır: Evden çıkarken okuyan her işinde muvaffak olur ve hayırlı işleri başarır. Evine gelince okursan iki ayet-el kûrsi arasındaki işlerin hayırlı olur ve fakirliğin önlenir. Bir kimse evinden çıkarken ayet-el kûrsi'yi okursa, hakk teâlâ yetmiş meleğe emreder, o kimse evine gelinceye kadar ona dua ile istiğfar ederler.
Evden çıkarken üç kere: "bismillahi hasbiyallahi lailahe illa hû aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbil arşil aziym" söylenmelidir.
Safer ayında her gün mutlaka 100 kere "la hâvle velâ kuvvete illa billahil aliyyil aziym" denilmelidir. Günde 100 kere söyleyenden, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela, musibet kaldırılır.
Ayrıca yine safer ayında (ve her zaman) her gün mutlaka günde 100 kere salâvat getirmek lazımdır. Salâvat çok bela ve musibetleri çevirir, dünya ve ahirette kurtuluşuna sebep olur. En efdâl salâvat'ı şerife: "ellahümme sâlli âla seyyidina muhammedin ve ve âla âlihi ve sahbihi efdâle salevatike ve adade me'lumatike ve bârik ve sellim"
allah'u teâlâ'yı devamlı zikretmek lazımdır. Zira allah'u teâlâ'yı zikretmek en büyük ibadettir, belaları musibetleri çevirir. En efdal zikir "la ilahe illallah" dır.
kaybetme cnm güçlü olmak zorundayız eğerki ipin ucunu biz bırakırsak herşeyi bırakmış olacağız o yüzden daha güçlü daha inatçı bir şekilde yolumuza devam edicez birgün mutlaka emeklerimizin karşılığını alacağız ben çok inanıyorum rabbim yüzümüze gülecek emin ol..bazen insan çok karamsar oluyor.birde ben umudumu kaybettim.ama savaşmayı bırakmıcam
herkese selamlar
bu hafta içi abdullah arman özdemir e gidecez hakkımızda hayırlısı başka giden varmı ona nedense o doktora çok güveniyorum
kızlar keşke sizde bu doktora gitseniz eğer olumlu sonuç alırsam hepinizin yakasına yapışcam bu doktora gidin die :d :d :d
dedim ya bi arkadaş o doktorda tedavi gördü onunla konuştuk 5 senedir her doktor onlara sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz paranıza yazık
demişler sonra arman beye gittiler ,ben artık bıraktım hanım çok istedi die gittik yoksa hiç ümidim yoktu bunaldım 5 senede iğne iğne haplar sıkıldım dedi
sonra arman beyin verdiği iğneyi 2 ay kullandı ve sperm çıkışı oldu ve tekrar kullanarakda sperm sayısını çoğalttı inş bizimde çıkar yanlız ilaç çok pahalıymış öle dedi 2 aylık ilaç 7 8 milyarmış
bu hafta öğrenecez işte ilaçlar tam ne kadar tutuyor hakkımızda hayırlısı artıkkk
kızlar herkeze merabalariyimisiniz ben iyiyim sadece kaygı içindeyim ayın 17 sini düşünmeden edemiyorum allah yardımcımız olsun diyeyim ne diyeyim hayırlısı ..:18:
herkese hayırlı günler ben 1 haftadır giremedim ne oldu ne bitti bilgim tok dua okuduğumuz kızların durumu hakkında bilgi sahibi olan var mı? lucrin iğnesi yapıyorum 4 gündür ocak 2 de adetim olucak yaklaşık ne kadar zamanda tüp bebek transferi yapılacak bilgisi olan var mı?
merhaba.....içini ferah tutmaya çalış...namazlarından sonra çok dua et canım...inanki RABBİM ol derse olacak inş. doktorlar sadece vesile...kaan hoca da mı karar verdiniz...inş.emeklerinizinin mükafatını alırsınız... 2012 nin annesi olursun hayırlısıyla... ben çıkıyorum hekese selam...
kızlar herkeze merabalariyimisiniz ben iyiyim sadece kaygı içindeyim ayın 17 sini düşünmeden edemiyorum allah yardımcımız olsun diyeyim ne diyeyim hayırlısı ..:18:
Selamun aleyküm canlarım nasılsınız.ben de bugün çok mutluyum allah'a şükür annemin sonuçları temiz çıktı inşallah diğerleride temiz çıkar.ama üzerimden büyük bir yük kalktı diyebilirim.allah benim ve annem için dua eden herkesten razı olsun.ne muradınız varsa versin bebişlerinizi de çifter çifter kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?