Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hoşgeldin eksikliğin çok hissedildi canım

arkadaşlar içinizde benim çocuğum olmaasa korkusunu yenen varmı?içi rahat olan ?bazen bu korku benim içim sarınca nefes bile alamıyormuşum gibi geliyor

olmaz mı?hergün her saat aklımdan çıkmıyor.en son dün aklımdan geçti acaba bu sefer sperm bulunurmu?bebeğim olurmu yoksa tekrar eski hüzün yıllarınamı geri dönerim diye düşündüm.sonra bu sefer asla böyle birşeye izin vermiycem .eğer ki benim kısmetimde yoksa kanımdan canımdan evlat sahibi olmak.bende evlat edinicem.rabbim benim hakkımda ne hayırlısı ise onu versin.evet böyle bir karar vermek önce insana çok zor geliyor.ama sonra insan alışıyor.seneler gelip geçiyor.ben evlatsız evlatlar ana babasız yaşıyor.bu sefer evet bu sefer inşallah herşey gönlümüzce olacak

Arkadaşlar içinizde benim çocuğum olmaasa korkusunu yenen varmı?İçi rahat olan ?Bazen bu korku benim içim sarınca nefes bile alamıyormuşum gibi geliyor

canım bu korku hepimizin içinde var ama elden ne gelir.
kaderimizde evlat sahibi olmak yoksa yapacak hiçbişeyimiz yok.
bazen umutsuz bazen umutlu oluyoruz ya hep bunlar işte korkuarımızdan aslında.
ama ben şunu kabullendim allah bana evlat vermeyecekse benim anlımda bu yazılmışsa tevekkül etmekten başka çaremiz yok.

afiyet olsun canım benimm yarasın şifa olsun inşallahhh

sağol canım allah razı olsun şimdide eltim aradı kahvaltıya çağırmak için geç kaldın dedim kadıncağız inanamadı.
Dün bana diyorki bence madem eşinin problemi çok ağır sende üçüz yap.birdaha tüpbebek için uğraşmazsın.
Bende oldu canım birini bulduk üçüzümüz eksik kaldı dedim.
Nerden biliyorsun belki olur istemişken üç tane iste dedi.
Kızlar ben ikizden vazgeçtim artık üçüz istiyorum

afiyet olsun canım benimm yarasın şifa olsun inşallahhh

sağol canım allah razı olsun şimdide eltim aradı kahvaltıya çağırmak için geç kaldın dedim kadıncağız inanamadı.
Dün bana diyorki bence madem eşinin problemi çok ağır sende üçüz yap.birdaha tüpbebek için uğraşmazsın.
Bende oldu canım birini bulduk üçüzümüz eksik kaldı dedim.
Nerden biliyorsun belki olur istemişken üç tane iste dedi.
Kızlar ben ikizden vazgeçtim artık üçüz istiyorum

aslında benimde aklımdan geçiyor.eşimlede konuştuk kendi çocuğumuz olsa bile bir çocuğu en azında koruyucu ailesi olucaz.Ona evimizde bir oda yapıcaz.Hafta sonları yanımıza alıcaz.Bizimle tattillere götürücez.Tüm masaraflarını karşılıcaz.Anne babası olamasakta onu bu dünyada sahipsiz bırakmıcaz.
Ama ben daha çocuğumuzun olmayacığına kabullenemedim.Birde bizim ailelerimizde daha bilmiyor.Siz söylediniz mi?

Haklısın ama bunun için çok daha güçlenmek gerekiyor.İnşaallah allah o gücü içimize doldurur.

eseslim canım bende tevekkül ediyorum .ablam birgün çocuğunu hastaneye götürmüş.o sırada çocuk esirgeme kurumun servisi gelmiş.ve içinden 15 veye daha çok bebek indirilmiş.kontorole getirmişler bebekleri.ablamın bebeği olduğu halde içi gitmiş onlara şimdi kardeşim burda olsaydı kimbilir ne yapardı demiş.ben çok hassasım çocuklara karşı.inan eğer evlatlık almıyorsam kendi tedavimizden vazgeçerim diyedir.çünkü benim için belki kendi evladımın olması çok önemli ama o masum bebekleri görünce içim acıyor.keşke hayat bu kadar acımasız olmasa onları ana basından bizide kendi evlatlarımızdan mahrum bırakmasa

canım ben 7.5 senelik evliğim ailelerimiz biliyor.benim babam hariç.çünkü bilse beni bir dakika bile burada bırakmaz.geçen gün kaynanam eşimin ameliyat olmasını istemiyorya o yüzden dolaylı yoldan evlatlık alın belki onun yüzü suyu hürmetine rabbim size evlat verir dedi.hem bebeği emzirirsen göğsünden süt gelir.böylece size haram olmaz dedi.eşimin amcasınında askerdeyken yumurtakığının üstüne kasa düşmüş çocuğu olmamış.bu şekilde bi bebeğe bakmışlar sonra bebek ölmüş.bebeğin öldüğü hafta karısı kendi çocuğuna hamile kalmış.ve şimdi 5 çocuğu var.belki bizim mucizemizde gelir ne dersin.bunun haricinde benim ablamın biri 5 biri 3 yaşında allah bağışlasın 2 tane çocuğu var eşi biraz sorumsuz.hep biz bakarız onlara hep bizimledirler.yanımıza alırız birlikte gezmeye gideriz.oyunlar oynarız.bizim olmayan çocuklara bizimmiş gibi bakarız.ben hem evlatlı hemde evlatsızın işte benim durumum bu .

kadın şaşırdı demek. alışık olmayınca tabi. hayret etmiştir
artık 2 den fazla emriyo koyulmuyormuş canım yeni yasa öle çıkmış geçen gittiğim dr öle dedi.
eltime sordu hamileliğini filanda oda 4 üz dü 1 i öldü 3üz doğdu filan dedi.
artık 2 den fazla koyulmuyor filan dedi.
yani biz gene ikiz isteyelim veren allah..

Süpersin hayatım.Senin gibi birisiyle tanıştığım için çok memnunum.bizde sadece kayınvaldem biliyor durumu oda çok destekçi.Kendi annem bile bilmiyor.Çünkü ailem istanbulda ben izmirdeyim.Öğrenirlerse yıkılcaklar akıllı hep bende kalıcak.Ne yapıcam nasıl söylicem bilmiyorum.

aynen canım tv da o kadar şeyler görüyoruz içimiz kaldırmıyor çok üzülüyoruz.
tabiki öyle bebeklerin anneye babaya ihtiyacı var eğer bizim evladımız olmayacaksa onlara anne baba oluruz.
hayat işte canım o kadar acımasız ki.
hayat kaderi inat seni sil baştan yaşayacağım......

sağol canım bende çok memnun oldum senin gibi biriyle tanıştığıma .ben şimdi dışarıya çıkıcam geldiğim zaman uzun uzun konuşuruz.bende sizin azo sebebini falan merak ediyorum seninle daha önce yazışmadım .hakkında biraz bilgi edinirim

olur canım.bir dahaki sefer uzun konuşuruz.görüşürüz

Açıkcası sana iğneleri kullan diyorum ama bende çok korkarım demir eksikliği için şurup gibi olanlardan var onunda çok faydası oluyormuş ondan yazmadımı doktorun.. ben kullanmıştım bi ara...

hoşgeldin canım yokluğun çok belli oluyor özlemez olurmuyuz çok özledikk....

Selamun aleyküm nasılsınız can kuşlarım.bende daha kahvaltı yapmadım hadi hazırlıyorum koşun gelin

aleyküm selam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın, neler yapıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…