Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eseslim nasılsın canım?
ilaçlarını kullanmaya başlamışsın inşallah biran önce düzelirsin.
iğneleri ihmal etme bebekim bende çok korkarım iğneden ama daha çabuk iyileşirsin..

iyim bidenem sen nasılsın ?
evet canım başladım bakalım inşallah hemen düzelirim.
düşünüyorum bakalım bi defa yaptırım belki :44:

ben geldim.kimse yokmu?

hoşgeldin canım ben burdayım.

kızlar iki gündür giremiyorum çatlıycam sizle konuşamadım diye.
of okul cok gergindii bugün bi arkadaşımla gerildik biraz.yarın spermyogram var ay cok fenayım ben:18::18::18::18::18::18::18::18:

ahh canım sen neden giremedin int sorunmu vardı ?
ayy yarın büüyk heyecan var desene canım.
inşallah bol bol spermler görürsünüz canım benim.
bizi haberdar et olurmu?

bahaaaaaaaaaaaaaaaaaar.hayatım hoşgeldin.kız seni özlemezmiyiz.sen bizim herşeyimizsin.bidaha bizi bırakma.çok çok topiğe giremesemde senin yazılarını hep görmem lazım.öyle alıştım.biz bıraktığın gibiyiz.senden nevar neyok.

kızlar iki gündür giremiyorum çatlıycam sizle konuşamadım diye.
of okul cok gergindii bugün bi arkadaşımla gerildik biraz.yarın spermyogram var ay cok fenayım ben:18::18::18::18::18::18::18::18:

dualarımız seninle inşallah güzel haberler alırız arka arkaya.Haftayada bizim var.Allah inşallah bu sene hepimizin yüzünü güldürür.

içim param parça....... biliyorum cuk uzun sürmez bu hallerim düzelirim...
24 kasımda adet olmam lazımdı olmadım tabi bende bi heyecan bi heyecan acaba....?
25 kasım oldu yok acaba...?
26 kasım oldu benim yine yok acaba...? eşime caktırmadan gittim gebelik testi aldım.sabaha kadar bekledim sabah ezanında kalktım gizli gizli test yaptım çift cizgi cıktı banyoda bayılıverecektim içimden bi ses git kaldır eşiini göster dedi nasıl olduysa kendimi durdurmayı başardım.ona caktırmadım onu okula yolladım arkasından koşa koşa sağlık ocağına gittim anlattım cift cizgi gördüm dedim doktorum gülümsedi sanki kendimi gercekten hamile gibi hissettim doktorun gülümsemesini görünce... doktor biz burda kan testi yapamıyoruz hemen hastaneye gittim kan verdim dedilerki ertesi gün öğleden sonra sonuçlar cıkıyor.
iyi madem dedim okula gittim derslere giriyorum her tenefüs tuvalete gidip kontro ediyorum yok gelmemiş oluyor.tabi ben artık bayağı umutlanıyorum eve geldim hala yok ikindiyi kıldım o arada eşim geldi ona söylesemmi acaba diye düşünürken akşam ezanı okunda hadi dedim akşamı kılayım diye banyoya gittim benim ki gelmiş göçtüm sanki sanki her ay gelen adetim değilmişte düşük yapıyormuşum gibi hissettim ve halada öle hissediyorum.mutfaga gittim yemeği hazırladım yemeği yedik ama ben bende değilimki...
hemen banyoya gittim açtım sıcak suyu oturdum yere agladım ağladım ağladım su aktı başım aşayıya ben ağladım.
hala o cift cizgi çıkan testi atmadım ne bileyim belki bi daha hiç cift çizgi göremem.ama kendimi hamile sandığımı 3 gün bile cok güzeldi sanki bebişim var gibiydi.
içim param parça......bilirim uzun sürmez toparlanırım.ama cok içim acıdı be kızlar bunu kimseye söyleyememek eşime bile söyleyememek beni mahvetti.

kıyamam canım benim duygulandırdın beni.
kendimi gördüm sende bu anlattıklarınla ..
ee peki canım çift çizgi nasıl çıkar hamile değilsen.
sen bi gidip muayene olsana.
hani adet görürken bile hamile olabiliyormuşsun ya.
bizişm bi akraba vardı 5 ay adet görmüş anlamamış hamile olduğunu sonra karnı şişmeye başlamış midesi bulanmaya öle dr gidiyor ve 5 aylık hamile olduğunu öğreniyor.
sende git muayene ol canım.
kanda ne çıktı sonuç peki.?

yok canım benim benim kan sonucu negatif cıktı.
cok ağlayasım var benim kendimi durduramıyorum .benim hiç gecikmez hatta hep 1 gün erken gelir.bu sefer 3 gün gecikince şok oldum birde aralık benim için önemliydi.cünkü 13 aralıkta bırakmıştık korunmayı 1 yıl oldu bebişimi beklemeye başlayalı.cok fenayım ben esesli ya

AH CANIM BENİM YAA çok üzüldüm kendimi ğördüm birden iki oldu eşimden gizli test aldım yaptım bir hafta gecikme olmuştu ama benimkinde tek çizgi çıktı gölgesi bile yoktu azoya ragmem içimizde her ay acabamı gerçegi var belli olmaz bir mucize olur görüşümüz var keşke olsa ama seninki nasıl çift çıktı baya koyumuydu ikinci çizgi yoksa çokmu hafifti eger çok belirli belirsizse bazı markalarda çıkıyor öyle kanda ne çıktı sonucu almadınmı üstüne görme filan olmasın inşallah öyledir allahım tüm isteyenlere biran önce göstersin .

kan sonucu ne gatif cıkt.çok belirgin değildi ama silikte olsa vardı bi cizgi daha beni de umutlandırmaya yetti.üstüne görme olamaz herhalde normal adet görüyorum az bir lekelenme falan değil yani.şu an böyle kendimi toparlayamıycakmışım gibi geliyor......ama toparlıycam .
iyiki diyorum cift cizgiyi görünce eşime de söylememişim hala hayret ediyorum nasıl sabredebildim.o daha cok üzülürdü hem yarın sperm testi var.

kıyamam canım benim ağlama yaa.
biliyorum kolay değil ama elden bişi gelmiyor işte.
zamanı var daha. ama bu yıl bizim yılımız olacak inşallah canım benim.
benimde öyleydi canım hiç geçikmez 2 ay benimde 3-4 gün geçikmeli geldi hep bende acaba diyip test yaptım.
ama stresten sanırım geçikiyor canım.
yaşadıklarımız çok stres yapıyor bize buda adeti geçiktiriyor.
inaşllah zamanı gelince herşey güzel olacak canım

inşallah inşallah

Esmacım paramparça ettin beni.şuan yanında olup sana sımsıkı sarılıp ağlamak istiyorum.demişsin ya ''hala o cift cizgi çıkan testi atmadım ne bileyim belki bi daha hiç cift çizgi göremem''diye.işte bu cümlen yoketti beni.inan düğümlendim bende.bu sitede olupta bu korkuyu yaşamayanımız yokki.dile getirmek istemiyoruz,kabullenmiyoruz ama hep içimizde ''ya olmazssa'' diye bi korku hep var bi köşede.rabbim acisin bizlere.bizede ''tebrikler,hamilesiniz'' sözünü duyurtsun rabbim.öpüyorum seni.dediğin gibi bunuda atlatırsın.

esma 16 bacım yıktın beni be kan sonucun negatif çıktıysa yoktur bazen böyle yapıyor o testler bende yeni evlendiğimiz zaman yaklaşık 3 4 aylık evliydik olmadım 40 gün falan oldu test yaptım çok silik ikinci çizgi var test elimde bakıp bakıp duruyorum gözümü kapatıp bekliyodum acaba yanlışmı görüyorum diye herifde ankaraday dı sonra ben bir sevinçheyecan sabah dr gitcem derken gece regli olmuştum hemde ne agrılı benimde içimde hep o kalmıştır acaba varmıydı acaba yeniydide düştümü kan degerlerin nasıldı en düşük degere yakın idiyse o zaman daha hücreyken düşmüşoluyor tutunamamış yani buda negatif çıkıyor kan değerin en düşük degerin sınırına yakınmıydı ona bak

yazdıklarınızı okuyunca resmen içim yandı..çok üzüldüm..eğer sizin yerinizde ben olsaydım tutamazdım kendimi...sizi tebrik edrim..yazacak bişey diyecek kelime bulamıyorum çok ama çok üzüldüm..rabbim tez zmanda hepimizin yüzünü güldürür inşallah..

canım benim yazını sabırla okudum ve sonucunun bizde umut olacağını düşünerek gözümü bile kırpmadan yazını bitirdim.evet yazının sonu gelmişti ama bu hikaye burda bitemezdi sana asla üzülmemeni ve yarın bize verceğin mutlu haberini beklediğimi yazmak istedim.inanıyorum birgün rabbim hepimizin yüzünü güldürecek

canım hoşgeldin nasılsın bugün .ilaçları kullanıyormusunuız.varmı bir değpişiklik.elticiğin ne yapıyor bebeği iyimi?

ah cnm benım allh tez vakıtte gercegını gorursun inşllh hepımıze muhakkak boyle seyler oluyor
bende gecen sene bı ayda adetım gecıktı o gunde babamlara gıttım
orda kaldım ertesı sabah kosa kosa hast gıdıp kan testı yaptım ama hıc adet belırtısı yok
2 saat sonra sonuc cıkar dedı hemsıre
o gunde mevlud vardı aradım hastaneyı mesgul cıktı bende o ara tuvalete gıttım
bı baktım gelmıss
o ara hastaneden aradılar negatıf sonuc dıye.............
mevlıdde bı doldum kı nasıl aglıyorum ama herkse dedı ne oldu bende yalan soyledım allh affetsın
dedım kı cok duygulandımda dedım aslında bılseler neye agladıgımı.........
oluyor hersey sonunda guzel olsun yarınkı testtınızın ınşllh halayını cekerızzzzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:

benimde gercekten beni anlayan birine sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlayasım var.kimseye söyleyememek söylediğimiz 3 -5 insanın da umarsızlılığı beni bu kadar yoran.rabbim hepimize hayırlı evlatlarımızı nasip eder inşallah.

kızlar ben geldim..çok üzgünüm canım sıkkın..sorunum kendimin değil ama çok etkilendim..üst mahallede komşu kızı 6 aylık bebeğini bırakıp kocasını terk etmiş başka bir adama kaçmış...şok oldum..hadi koca bir yana insan yavrusunu nasıl bırakabilir?ve kocasıda ben kabul ederim geri gelsin bulun karımı diye ağlarmış..çok üzüldüm bebeğe..ve burada bir ailenin kızı ailesinin istemediği biriyle evlilik yaptı..henüz 2 ay olmamıştır doğum yaptı..ve kızın ailesi kızını geri aldı..kızda ben ailemi bir daha kıramam deyip kocasını terk etmiş..kocasınla araları çok iyiydi..hep elele gözgöze..zaten kendileride diyolar benim karımla kocamla sorunum yok die..sırf ailesi istemiyor diye bırakmış kocasını.kızın annesi emzirme şu bebeği dermiş..istemezlermiş bebeği..herkesin ağzında memlekete dönüyorlarmış orada yuvaya verilecekmiş diye..bugün bu bebeklerin haberlerini alınca çok üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…