Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın mkızlar gününüz güzel geçsin bugün.
burada hava çoook soğuk.
eşim ilaçlarını unuttu sabah onları vermeye gittim dondum resmen hala ısınamadım.

günaydın mkızlar gününüz güzel geçsin bugün.
burada hava çoook soğuk.
eşim ilaçlarını unuttu sabah onları vermeye gittim dondum resmen hala ısınamadım.

günaydın eseslim.... evet canım burda da hava buz gibi işe gelene kadar dondum valla... bu arada sonuçların çıkmış canım... demir eksikliği bende de var ama seninki kadar değil...iğnelerini kulanmamazlık yapma canım... çok geçmiş olsun kendine dikkat et... ...

günaydın canım
sizin orası ile biizm burasının soğuklukları nerdeyse aynı canım.
evet canım ya benim sınırın çok çok altına düşmüş. bide b12 düşmüş.
valla iğnede çok tereddütlüyüm canım korkudan. hapları içiyorum da bakalım cesaretlenenip yaptırırsam inşallah olacak.
sen nasılsıncanım ?

canımya eskişehir zaten çok soğuk bi memleket,organize de buz kesiyo resmen.muhasbe bürosunda 2 petek,bide ufo yakıyoz ama genede böbreklerimi üşütüyorum.dün akşam 9 da yattım böbreklerim ağırdı.eskişehirin kışı hiç çekilecek gibi değil valla.buarada ben 14. caddedeyim organize de siz kaçıncı caddeye taşınacaksınız.belki komşu oluruz.

günaydın canım nasılsın ?
evet valla bugünde kesiyor soğuk aman dikkat et kendine canım ayaklarını sıcak tutmaya çalış.
valla biz alıştık bu soğuğa
canım biizm yerimiz 28. cad vermişler. sonlarında yani. şuan ordada inşaatlar var. bizde 2.3. ayda başlayacaz nasip olursa inşaata 1-2 ay içinde bitirmeyi planlıyoruz ama işte nasip yinede.
ben gelip giderken uğramaya çalışırım kısmetse senin yanına. yaza kadar anca olacak biizm işimiz sanırım.
o zamana kalmadan görüşürz belki seninle

günaydın canım.evet en önemlisi ayakları sıcak tutmak ama en çok ayaklarım üşüyor.cidden çok soğuk bi memleket eskişehir.sabahları servis beklerken bazen ağladığım bile oldu biliyomusun.dayanamıyorum çok soğuk.neyse demek 28.cadde ye taşınacaksınız kısmetse.hayırlısı olsun inş.aslında yazın yürüne bilir çok da uzak sayılmayız herhalde ama okadar çok köpek varki durağa inmeye korkuyorum.ben senle görüşüp konuşmak istiyorum aslında ama cumartesileri çalışıyorum hemde 6 ya kadar.pazar da anca ev işi yapıyorum. iş çıkışı bigün görüşelim olmazsa.

sen iğnene,ilaçlarına başladın mı.buarada bahar yok ya nerelerde bizim kız?

offf ya bıktım valla agla agla sanki eşimin umrunda degil
benimde adetlerimde az kan geliyordu canım normalden çok çok azdı.
valla ben çaydan vazgeçemem canım ya
bakalım kociş benim için liste hazırlayacakmış onları yicekmişim
sende şimdi ona naz yap yemiyecem ayy igrenç kokuyor
yok canım ksıançlık değil özlem. sende hamiş olmayı bebişin olmasınıu özlediğin için oluyor ağla içini rahatlat canım.
ama kendini yıpratma emi
aglarım aglarım ama rahatlamam ya kendimi dışarıya atacam

valla canım eskişehirin ayazı meşhur biliyorsun biz alıştık sende yavaş yavaş alışırsın canım
evet canım biraz uzak ama dediğin gibi yürüyerek gidelecek mesafede. valla ya ne köpekler var orda öyle. dün arabayla geçerken kaç tanesi takıldı peşimize. kocişe dedim valla bende arabayla gelirken yanlızken buna saldırsa arabayı durdururm heralde dedim. oda durda köpeği içeri al dedi
bas geç diyo bide durulurmu diyo bendekide akıl işte..
valla canım ya görüşelim bende çok istiyorum.
iş çıkışlarıda olur neden olmasın pazar günleride benim kociş bazen olmuyor ya her zman değil tabide arada olmadığı zamanlarda görüşebilirz. hatta sen kocişini bi ayarlasan akşamları hep beraberde otururz.
iğnem haftada bi tane olacak canım ama başlamadım ona daha
ama hapları içiyorum.
baharın internet hatlarında sorun varmış daha hallolmamıştı ne zamn olacakta bilmiyorum.

selam canlar ben geldim
var mı beni özleyen
ben hepinizi çok özledim
en son pazar gecesi girebildim...
burada hatlarda sorun var net yok sinir oldum kaç gündür
bizim sınıf boyanıyor başka sınıfa geçtik çocuklar beslenme yaparken ordan giriyim dedim
kaç gündür aklım sizde ben hemen geçmişi okuyayım

Selamun aleyküm nasılsınız can kuşlarım.bende daha kahvaltı yapmadım hadi hazırlıyorum koşun gelin

hoşgeldin canım hepimiz çok özledik yerin çok görünüyor.kız geçmişi sonra okursun yanımıza gel özledik seni

hepınıze gunaydınnnnnnnnnn
valla bugun uyumusum
cay ıcıyorum hadı sızede doldurayım gelın kızlarrrr
BAHARIM ASK OLSUN ÖZLEMEZMIYIZ kızzzzzzzzzzzzz

canım ben giriyorum arada bir ama sen yoksun .olur çaylar senden olsun dileyin benden ne dilerseniz.emrinize amadeyim

soylemen yeter kız
dogru ben cok sık gıremıyorum olsun gonuller bır tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…