sağol iyi kalpli arkadaşım Allah razı olsun Rabbim tüm kapalı kapılarını açsın ve en yakın zamanda bebişine kavuştursun seni beni ve tüm isteğenleri
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA REZZAK YA GAFFUR, YA AZİZ, YA METİN, yarabbim bu güzel isimlerinin hürmetine, peygamber efendimiz Muhammet Mustafa (Sav) hürmetine, şu an okunan öğle ezanları ve cuma gününün hürmetine, tüm sevdiğin kullarının hürmetine,
Benim , Ailemin, tüm dua dostlarımın ve müslüman kardeşlerimin maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider yarabbim. Senden başkasına muhtaç etme. Rızandan ayırma, af ve mağfiret ettiğin efendimizin şefaatine nail olan kullarından eyle yarabbim.
Sen dilersen olmazlar olur, sen dilemezsen yaprak kımıldamaz, yarabbim ne olur sıkıntılarımızı gider, eman ver.
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
canlarım bu arada hepimizin bildiği gibi sefer ayındayız ve bu ay yeryüzüne 320000 hastalık ve musibet inermiş.evden her dışarıya çıkışınızda 3 kere ayetel kürsi okumayı unutmayın.Allah'a emanet olun
bitirmişsindir inş işlerini canım...
baya yorulcaksın bu hafta...
geldim tabiki iyi etmişsin beni kontol etmekle
sende gelmeseydin tek başıma kalacaktım
Günaydın canım.Beklenen gün geldi sanırım Allah bundan sonraki süreçte de her şeyi gönlünüze göre versin.Yeni yıla bebeklerinle yeni bir başlangıç yaparsınız inşallah.Bu kez olmadı ya yakın zamanda olacaktır.
Ben de giremedim bir kaç gün ama yeni bişiy yok sanırım yakın zamanda test yaptıracak ve tese ameliyatı olacaklar var ondan sonra alacaz inşallah güzel haberler.Haa baak Baharın eşi Ankarada sperm testinde 1tane bulundu ve donduruldu.Kim bilir belki de yavrusu hayata dönmek için annesinin okulu bitirip gelmesini bekliyo GENART'DA:)))
Bitirdim sayılır cnm çamaşırlarla uğraşıyorum kurumuyoki havada kötü
evt yorulucam kayınvalidem aradı biraz önce onlar aslında bugünden geliceklerdi
ama eşimin amca torunu ameliyat olmuş onların orda oturuyolar o yüzden gelemedik diyo bekleme diye aradım
yarın sabah geliceklermişş
tabiki kontrol ediyorum seniin geliş saatlerini biliyorum artık
ben varım tatlım yanlız kalmadın
iyi bari canım sevindim işlerini bitirmene...
evet ya bu havada çamaşır kurutmak ayrı bi dert...
canımsın yaaa
iyi ki geldin valla kimse olmayınca topikte çok garip oluyor...
günaydın kızlar
nasılsınız? bu sabah harika bir haberle uyandık. sosyal hizmetlerden aradılar 3 kardeş anne ve babası olmamız için bizi bekliyormuş :)) çok sevindik sonra bu kardeşlerin bize çoook uzakta olduğunu öğrendik hemen komutanlardan izin aldık yola çıkabilmek brokrasi işlemleri sürerken kardeşlerden birinin bir aileye 2 sininde aynı ilde başka aileye uygun bulunduğunu öğrendik. üzüldük ama çok değil çünkü demekki sıra bize gelmiş :)) 3 ay içinde 0-3 yaş bir bebek alabileceğimizi bildirdiler. bu kardeşlerin en küçüğü 1 yaşındaymış. neyseki bir yuva bulunmuş küçüklere. kızlar bugün güzel şeyler oluyor,bizim gibi bir aile kimbilir ne kadar mutlu şimdi :))) yeni yılın en güzel heberiydi benim için.
sizde güzel haberler varmı şekerlerim :)
inşallah canım bekliyoruz :) bahardan haberim var inşallah temmuzda iyi haberini alcağız baharın :))
yeni yıl güzel haberlere gebe desene :))
evt ya kimse olmayınca ne kötü eseslim ne zaman dönüyo cnmm
bugün orda kalıp yarın dönücekler canım...
hayırlısıyla dönerler inş...
bugün topik çok sessiz herkesin işi var galiba...
sorma bebekm bizimde avea jet sürekli kesiliyo ömrümü yedi yaaa...
neyseki sizin sorun halledilmiş..
gerçi bayaa uzun sürdü canımcım özledik seni..
bende epey zamandır okumuyordum kitap..
elif şafak'ın aşk ktabını okuyorum şimdi kaç aydır geziyodu kitap ortalıkta okuyamadım birtürlü..
ama kesin kararlıyım 2 günde bitiricem zaten yarıya geldim..
bebekim bundan sonra zülfü livanelinin serenad adlı kitabına başlıycam..
okuduğun seni çok etkileyen güzel bir kitap ismi alabilirim senden...
serenadı bitirdikten sonra senin önerdiğin kitaba başlarım..
33 kitapmı wavvvv bayağı birikmiş tatlım..
zaman buldukça okursun bitirirsin yaza kadar..
kışları zaten yapacak bişey yok..
evet bende aynen senin gibi yapıyorum önce ben okuyorum sonra kocişe veriyorum
selam arkadaşlar
herkese hayırlı cumalar...
merhaba hayırlı cumalar nasılsınız
hayırlı cumalar zeynepcim iyiyim allaha şükür sen nasılsın ??
Hayırlısıyla kazasız belasız dönerler inş..
evt çok sessiz
senin günü nasıl geçtiii
ben geldim kızlar herkesin cuması mübarek olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin.
bizim yine sıfır kocaman bi sıfır................................................................
bu ay ben kendimi toparlayıp hayata tutundukca bütün umutlarım yitip gidiyor.
sabah kalktık kocaman bi akvaryumumuz var bizim minicik minik balıklarımız var neyse sabah kalktım mutfaga gittim iki balık dogurmuş bir sürü yavru bi işaret Allahım dedim.ama yok yine sıfır aldık.cok doluyum eşim evde yoksa bi ağlayasım var o evde salamıyorum kendimi.
artık oda evlatlık mı arasak demeye başladı.ne olacak böyle :2::2::2::2::2:
biraz yorgunum cnm 2 gündür temizlik yapıyordum birazıda kaldı onuda yarın yapacam adet oldum adetliyken temizliğimi yapayım dedim çok yordum kendimi herhalde çok kanamam var geceden beri bunun dışında iyiyim bende
hayırlı cumalar canlarım
Rabbim bu güzel günün hürmetine gönlümüzden geçen muradlarımızı kabul etsin inşallah
içimizde yanıp sönen sonra yeniden alevlenip kocaman alev topuna dönen evlat hasretimizi en kısa zamanda dindirsin inşallah
AMİN AMİN AMİN
cumanız hayrolsun canlarımm
Allah ne muradınız varsa versin inş...
s a.hayırlı cumalar...birkaç gündür giremedim dün misafirlerim vardı haftalık sohbet gurubum...sizlerde iyisiniz inş..dualarımız kabul olsun..RABBİİİ HEBLİİ MİNESSAALİHIIİN. RABBİM SALİHLEHLERDEN EVLAT VER. AMİİN...
ohh ne güzel canım manayla değişik şehir görmüş oluyosun
bak keyfine canım
s a.hayırlı cumalar...birkaç gündür giremedim dün misafirlerim vardı haftalık sohbet gurubum...sizlerde iyisiniz inş..dualarımız kabul olsun..RABBİİİ HEBLİİ MİNESSAALİHIIİN. RABBİM SALİHLEHLERDEN EVLAT VER. AMİİN...
kolay gelsin canım ama keşke kendini bu kadar yormasaydın hastayken...
benimde çok az olur ya sinir oluyorum bu duruma :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?