merhaba canım bizim topik kaynıyor maşallah maşallah.
yarın bizimde sperm testi var acıbademde yaptırıcaz bu sefer. cıkarsa dondurtucaz. ben adetim malum banada cok okuyun lütfen.bu sefer hayırlısıyla cıkar inşallah.sıfırımızı alıp gelmeyiz inşallah.
a.s canım hoşgeldin hayırlı cumalarselam arkadaşlar
herkese hayırlı cumalar...
cumanız hayrolsun canlarımm
Allah ne muradınız varsa versin inş...
hayırlı cumalar canlarım
Rabbim bu güzel günün hürmetine gönlümüzden geçen muradlarımızı kabul etsin inşallah
içimizde yanıp sönen sonra yeniden alevlenip kocaman alev topuna dönen evlat hasretimizi en kısa zamanda dindirsin inşallah
AMİN AMİN AMİN
selam arkadaşlar
herkese hayırlı cumalar...
inşlh rabbim bundan sonra dert verip derman aratmasınüzülme ne olur derdi veren illaki dermanınıda vercek sen tevekkülü elden bırakma herşey insan için unutma her derdin bir dermanı varağlama ne olur. Böyle ağlamalar altüst ediyor beni.
hayırlı cumalar canlarım .allah dualarımız kabul etsin inşallah.
biz kayseriye geldik sağ sağlm çok şükür. şimdi oteldeyim.
sizler nasılsınız ?
selam canım hoşgeldin gel canım senlede kaynatırız biz nede olsa yarın bugün burda olmayanlara eziyet olsunda aramızdan ayrılmasınlar.oku oku bitiremesinler.bizi bırakıp kayseriye gitmek neymiş anlasınlar
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA REZZAK YA GAFFUR, YA AZİZ, YA METİN, yarabbim bu güzel isimlerinin hürmetine, peygamber efendimiz Muhammet Mustafa (Sav) hürmetine, şu an okunan öğle ezanları ve cuma gününün hürmetine, tüm sevdiğin kullarının hürmetine,
Benim , Ailemin, tüm dua dostlarımın ve müslüman kardeşlerimin maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider yarabbim. Senden başkasına muhtaç etme. Rızandan ayırma, af ve mağfiret ettiğin efendimizin şefaatine nail olan kullarından eyle yarabbim.
Sen dilersen olmazlar olur, sen dilemezsen yaprak kımıldamaz, yarabbim ne olur sıkıntılarımızı gider, eman ver.
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
canlarım bu arada hepimizin bildiği gibi sefer ayındayız ve bu ay yeryüzüne 320000 hastalık ve musibet inermiş.evden her dışarıya çıkışınızda 3 kere ayetel kürsi okumayı unutmayın.Allah'a emanet olun
hayırlı cumalar canlarım
Rabbim bu güzel günün hürmetine gönlümüzden geçen muradlarımızı kabul etsin inşallah
içimizde yanıp sönen sonra yeniden alevlenip kocaman alev topuna dönen evlat hasretimizi en kısa zamanda dindirsin inşallah
AMİN AMİN AMİN
esesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm hoşgeldiiinnnn
gördüm seni
hayırlı cumalar canım amin
canım niye kayseridesiniz eşinin işiyle alakalı mı?
hoşbulduk bidenem
bende snei gördümmm
evet canım eşimin işleri dolayısıyla geldik.
yarın dönecez o müşterisinin yanına gitti bende oteldeyim.
s a.hayırlı cumalar...birkaç gündür giremedim dün misafirlerim vardı haftalık sohbet gurubum...sizlerde iyisiniz inş..dualarımız kabul olsun..RABBİİİ HEBLİİ MİNESSAALİHIIİN. RABBİM SALİHLEHLERDEN EVLAT VER. AMİİN...
hayırlı cumalar canlar
allah dualarınızı kabul etsin inş...
nasılsınız bakalım bugün
beni bugün okul çıkışı ev sahibim davet etti oraya gittim..
yeni geldim daha bi geçmişi okuyup geleyim bakalım neler kaynattınız
Sanada cnm hayırlı cumalar
amin inş..
iyiim tatlım temizlikle uğraştım bugün
az öncede markete gidip geldim bi bakayım dedim baharcık gelmişmi
iyi oukuda ge bakalım cnm ..
hayırlı cumalar canlarım .allah dualarımız kabul etsin inşallah.
biz kayseriye geldik sağ sağlm çok şükür. şimdi oteldeyim.
sizler nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?