- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Amiiiin canım benim bu güzel duan için.Allah mutluluğunu yarın daha da artırsın hayırlı sonuçlar alalım inşallah.
ah aha canım bende aynı dertten muzdaribim.yanlış doktor , yanlış yapılan tedaviler, boşa geçen seneler ve mutsuz yıllar.ve en sonunda kk üyeliğimle değişen hayatım.canım benim eşimde 5 sene önce sperm çıkışı vardı ve gittiğimiz doktor eşimin fsh değeri yüksek olduğu halde klomen ilaç verdi biliyorsun o fsh değerini daha çok yükseltip sperm oluşumunu engelliyor.daha sonrada dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz deyip gönderdi eşimi senelerimiz sıkıntı ve hüzünlerle geçti taki bu foruma üye olup bizim durumumuzda olupta bebeği olanları gördükten sonra neden olmasın bizimde belki şansımız vardır diye düşünmeye başladım .rabbimden hiçbir zaman umut kesilmez.rabbim Hz.Meryem'e babasız evlat vermiş bizi yoktan var etmiş isterse bizim içinde bir mucize yaratır diye düşünmeye başladım ve mucizemin gelmesi için Rabbime el açtım Rabbim açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah
evt cnm 2006 yılında akdeniz üniversitesinde tese olducanım siz kaan hocada tese oldunuz mu?
canım öncelikle sakin ol.
sertoli cell mi çıkmış acaba bunumu söyledi ?
sertoli cell only bizimde patoloji raporunda çıkmıştı.
yani sperm üreten hücremiz yoktu bizimde.
biz kaan hocada tedaviye başladık ama düzenli bir tedavi uygulamadık buna rağmen. bizde sperm kuyrugu görüldü. ve yuvarlak hücre çıktı buna bizde çok sevinmiştik bundan sonrada test filan yaptırmadık birdaha.
bende emre beye mail atım banada olumsuz konuştu ama bende eşime söylemedim.
son kes m.tese olun dedi sonrada uğraşmayın gibi şeyler söyledi.
bitkisel filandan bahsetmiyor. emre beyi tanıyan kişiler biliyor sırf m.tese de başarılı bir dr muş.
takılma buna boşver canım. sen allahın izniyle ilaçlara devam et ne olacağını bilemeyiz. herşeyi evren allah.
olmaz denilen şeyi biranda allah verir.
çünkü ne kaan hoca ne emre hoca sperm yaratamayacak spermi verende allah canım.
sen sakin ol. allaha sığınarak yola devam canım.
yılmadan bu yolda yürüyeceğiz.
allah ne zamn nasip eder bilemiyoruz. ama biz elimzden geleni yapmalıyız canım.
moralini hiç bozma her dr farklı işte...
kaç tane dr lara gittik hepsi moralimizi bozmadımı hep yıkılmadık mı ama kaan hoca umut vererek bizi azimlendirdi inanarak yola devam etmemizi sağlıyor...
bozma moralini hayatım tamam mı
Hayatım b ozma moralini.emre beyin tarzı bu çok iyibir doktor ama m.tesede çok güveniyor kendiniBiz emre Beyde m.tese olduk ama sonuç olumsuz çıktı ve bizm sonucuda patolojiye göndermemişler.sonra kaan aydosa gittik hemen ilaç tedavisine başladık.Hatta emre beyin bir hastasında hiç umut vermediği hastasında balla polenle sperm çıkışı oldu.Emre bey bile çok şaşırdı.Ona demişki ne yaptıysanız devam edin.Yani arkadaşım herşey allahtan.Allahın ol demisini beklicez.Mücadeye savaşa devam edicez.Sıkma canını .
günaydın kızlar
nasılsınız? bu sabah harika bir haberle uyandık. sosyal hizmetlerden aradılar 3 kardeş anne ve babası olmamız için bizi bekliyormuş :)) çok sevindik sonra bu kardeşlerin bize çoook uzakta olduğunu öğrendik hemen komutanlardan izin aldık yola çıkabilmek brokrasi işlemleri sürerken kardeşlerden birinin bir aileye 2 sininde aynı ilde başka aileye uygun bulunduğunu öğrendik. üzüldük ama çok değil çünkü demekki sıra bize gelmiş :)) 3 ay içinde 0-3 yaş bir bebek alabileceğimizi bildirdiler. bu kardeşlerin en küçüğü 1 yaşındaymış. neyseki bir yuva bulunmuş küçüklere. kızlar bugün güzel şeyler oluyor,bizim gibi bir aile kimbilir ne kadar mutlu şimdi :))) yeni yılın en güzel heberiydi benim için.
sizde güzel haberler varmı şekerlerim :)
evt cnm 2006 yılında akdeniz üniversitesinde tese oldu
10 ekim 2011 de de gen art da kaan bey mikro tese yapmıştı
offf eseslimciğim bilmiyorum bu dr benim içimi kararttı kaan bey olgunlaşmamış elonge hücreler var dedi emre beyde sertoli diyor elonge yok diyor şaştım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum hiç bişi kullanmasın boşuna dökülüp saçılmayın dedi bunlar ne demek kaan bey gerçekten inanıyordur para için ümitlerimizle oynamıyordur inşlh insanın aklına herşey geliyor rabbim yardımcımız olsun inşlh çok zor çok(
arısütü bal polen bizde kullanıyoruz cnm 1 ay oldu inşlh şifa olur sen tanıyormusun o kişileri sorun neymiş neler kullanmışlar(
canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah salih evlatların olsun hem kanından canından hemde yetim evlatların olsun onların başını her okşayışında binlerce sevap alacaksın Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatmaz kıymetini bil ve Rabbimin seni ne kadar çok sevdiğini aklından hiç çıkarma.inşallah yeni yıl yeni umutların olsun yuvan huzur bulsungünaydın kızlar
nasılsınız? bu sabah harika bir haberle uyandık. sosyal hizmetlerden aradılar 3 kardeş anne ve babası olmamız için bizi bekliyormuş :)) çok sevindik sonra bu kardeşlerin bize çoook uzakta olduğunu öğrendik hemen komutanlardan izin aldık yola çıkabilmek brokrasi işlemleri sürerken kardeşlerden birinin bir aileye 2 sininde aynı ilde başka aileye uygun bulunduğunu öğrendik. üzüldük ama çok değil çünkü demekki sıra bize gelmiş :)) 3 ay içinde 0-3 yaş bir bebek alabileceğimizi bildirdiler. bu kardeşlerin en küçüğü 1 yaşındaymış. neyseki bir yuva bulunmuş küçüklere. kızlar bugün güzel şeyler oluyor,bizim gibi bir aile kimbilir ne kadar mutlu şimdi :))) yeni yılın en güzel heberiydi benim için.
sizde güzel haberler varmı şekerlerim :)
Günaydın canım.Beklenen gün geldi sanırım Allah bundan sonraki süreçte de her şeyi gönlünüze göre versin.Yeni yıla bebeklerinle yeni bir başlangıç yaparsınız inşallah.Bu kez olmadı ya yakın zamanda olacaktır.
Ben de giremedim bir kaç gün ama yeni bişiy yok sanırım yakın zamanda test yaptıracak ve tese ameliyatı olacaklar var ondan sonra alacaz inşallah güzel haberler.Haa baak Baharın eşi Ankarada sperm testinde 1tane bulundu ve donduruldu.Kim bilir belki de yavrusu hayata dönmek için annesinin okulu bitirip gelmesini bekliyo GENART'DA:)))
canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah salih evlatların olsun hem kanından canından hemde yetim evlatların olsun onların başını her okşayışında binlerce sevap alacaksın Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatmaz kıymetini bil ve Rabbimin seni ne kadar çok sevdiğini aklından hiç çıkarma.inşallah yeni yıl yeni umutların olsun yuvan huzur bulsun
evt cnm 2006 yılında akdeniz üniversitesinde tese oldu
10 ekim 2011 de de gen art da kaan bey mikro tese yapmıştı
offf eseslimciğim bilmiyorum bu dr benim içimi kararttı kaan bey olgunlaşmamış elonge hücreler var dedi emre beyde sertoli diyor elonge yok diyor şaştım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum hiç bişi kullanmasın boşuna dökülüp saçılmayın dedi bunlar ne demek kaan bey gerçekten inanıyordur para için ümitlerimizle oynamıyordur inşlh insanın aklına herşey geliyor rabbim yardımcımız olsun inşlh çok zor çok(
arısütü bal polen bizde kullanıyoruz cnm 1 ay oldu inşlh şifa olur sen tanıyormusun o kişileri sorun neymiş neler kullanmışlar(
ya benim eşim azospermiymiş ama onda spermler bulunmuş nasıl diye sorarsanız hormon yenileme ilacı kullanıyor spermler 9.2 milyon olmuş doktor degerler 20 milyon olursa normal yollardan da bebek sahibi olabilirsiniz dedi böle bişeyle karşılaşan var mı
tanımıyorum ama.Önemli olan emre bey'in tezini çürütmeleri.Yani ne kadar olumsuz konuşmuş ama normal yolla çıkış sağlamışlar.Sende sıkma canını bitkisellere devam.Bir misafirliğe gittiğimizde kapıyı bile 3 kere tıklatıyoruz.İlk tıktadığımızda kapıyı hemen açmıyorlar.bizde kapıları tıklatmaya devam edicez elbet bir gün açılacak.allahın açmasını beklicez.
ah ne güzel dilekler bunlar teşekkür ederim canım. kalbimiz bir biliyorsun değil mi :)))
ahh cnm saolasın söylediklerin beni çok duygulandırdı evt ben o kapıyı sonsuza dek çalacağım o günden beridir çok huzursuzum keşke ona hiç mail atmasaydım eşime ilaçlarını verirken bitkisel şeyleri verirken bunların hepsi boşmuş diyorum içimden kahroluyorum onun zorla yutkunduğunu görmek beni bitiriyor bu göz yaşlarımızı rabbim en kısa sürede dindirir inşlh bu yıl bu dertten muzdariplerin yılı olurda hepimizin evleri şenlenir inşlh..
ahh cnm saolasın söylediklerin beni çok duygulandırdı evt ben o kapıyı sonsuza dek çalacağım o günden beridir çok huzursuzum keşke ona hiç mail atmasaydım eşime ilaçlarını verirken bitkisel şeyleri verirken bunların hepsi boşmuş diyorum içimden kahroluyorum onun zorla yutkunduğunu görmek beni bitiriyor bu göz yaşlarımızı rabbim en kısa sürede dindirir inşlh bu yıl bu dertten muzdariplerin yılı olurda hepimizin evleri şenlenir inşlh..
birtanem seni çok umutsuz görüyorum benden hiç ders almıyormusun?ne kadar çok dertle boğuşuyorum bir bilsen sen nasıl ayakta duruyorsun dersin bana
ama hayat bazen mutluluk bazen hüzün getirecek bize önemli olan dimdik ayakta olmak ve Allah'a tevekkül etmek.bizede hiç umut vermediler üstelik dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz dediler bu nasıl birşey sen biliyormusun?ben yine eşime umut olsun diye onu hep telkin ediyorum inanıyorum ki kul kulluğunu yaptığı sürece Rabbimde bize mucizelerini göndermeye devam edecek isyan etmeden ve her musibette Rabbimden dayanma gücünü isteyerek sabrımızın meyvesini toplayacağız.şükürler olsun ki sağlıklıyız şükürler olsun ki inancımız bütün öylesye ne diyoruz gönülden iste ki rabbim seni mükafatlandırsın
azolu kaynana çok hoş çok beğendim ...:))kız ne diyorsun gelininimi koruyacaksın
Oğlunu seneler sonra bul sonra gelininin tarafını tut hiç azolu kaynana değilsin
malesef arkadaşım 3 gündür ben çok karamsar oldum kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum allahım ümitlerimizi tüketmesinArkadaşlar içinizde benim çocuğum olmaasa korkusunu yenen varmı?İçi rahat olan ?Bazen bu korku benim içim sarınca nefes bile alamıyormuşum gibi geliyor
evt cnm doktorların söyledikleri bazen kurşundan ağır geliyor ama inatla inşlh emeklerimizin karşılığında dediğin gebi meyvelerimizi tez zamanda toplarız şu anda okunan ezanların yüzü suyu hürmetinebirtanem seni çok umutsuz görüyorum benden hiç ders almıyormusun?ne kadar çok dertle boğuşuyorum bir bilsen sen nasıl ayakta duruyorsun dersin bana
ama hayat bazen mutluluk bazen hüzün getirecek bize önemli olan dimdik ayakta olmak ve Allah'a tevekkül etmek.bizede hiç umut vermediler üstelik dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz dediler bu nasıl birşey sen biliyormusun?ben yine eşime umut olsun diye onu hep telkin ediyorum inanıyorum ki kul kulluğunu yaptığı sürece Rabbimde bize mucizelerini göndermeye devam edecek isyan etmeden ve her musibette Rabbimden dayanma gücünü isteyerek sabrımızın meyvesini toplayacağız.şükürler olsun ki sağlıklıyız şükürler olsun ki inancımız bütün öylesye ne diyoruz gönülden iste ki rabbim seni mükafatlandırsın
İnşallah dindiricek.Unutma biz çok güçlü insanlarızki bu kadar büyük dertleri allah bizlere verdi.eşin içinde üzülme bebişiniz olunca o içitiklerini hatırlamıcak bile.bu arada bebişin olunca benim içi o poposunda bir kere ısırcaksın sözümü alırım.
azolu kaynana çok hoş çok beğendim ...:))
malesef arkadaşım 3 gündür ben çok karamsar oldum kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum allahım ümitlerimizi tüketmesin(
evt cnm doktorların söyledikleri bazen kurşundan ağır geliyor ama inatla inşlh emeklerimizin karşılığında dediğin gebi meyvelerimizi tez zamanda toplarız şu anda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine(
inşlh arkadaşım inşlh ah o cennet kokulu meleğim gelse canımı feda ederim söz ısırırımda ....yani yıl için annemle teyzem geldiler yanımıza dün emre beyle konuştuktan sonra ben çok kötü oldum ve hala kendime gelemedim onlara bile sevinemedim tek dertleştiğim yoldaşlarım kader dostlarım sizlersiniz nedendir bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum hayır olsun((
iyim bidenem sen nasılsın ?
evet canım başladım bakalım inşallah hemen düzelirim.
düşünüyorum bakalım bi defa yaptırım belki :44:
niye öyle diyosun canım benim.
benim keyfim var
sadece temilzik yapıyorum gelip yazıyorum ama yinede hatta şimdide bitirdim temilziğimi.
kızlar yarın evlilik yıl dömnümümüz:123: bugünde kına gecemin yıl dönümü sanki dün gibi ne çabuk geçiyor zaman herif bana bir tek ilk evlilik yıl dönümünde hediye almıştı dedim bu sene kesin bekliyorum bakalım napcak ne alcak gerci bende süslenip püslenip finali muhteşem kapatim :89:diye düşünüyordum ama nerde ev buzhane iki yorgan altında titriyoruz :78:
hoşbulduk bebekimmm
ahh ahh sorma bebekim bu ttnet beni çıldırttı resmen
ne sorunmuş 4 günde anca çözüldü...
bundan sonra ben okuldan döndükten sonra paso sohbet ederiz bebekim...
ne iyi etmişsin bebekim ben tam kitap kurduyumdur ama yazdan beri bu topik yüzünden saldım iyice...
inş en kısa zamanda toparlayacam yine...
bu sene okumak için alıpta daha okuyamadığım 33 kitabım var...
okuduklarımıda kocişe veriyorum
yeni kitaplarımı benden önce okumasına izin vermiyorum bozuluyor benim ki
canım geçen yıl ocak ayında 4444 adet 7 günde kendim okumuştum tefriciye yi birdaha okumak istiyorum ama inan çok yoğun oluyorum kendim tamamlayamam diye korkuyorum bi kaç arkadaşla okuyacağım inşlh biraz şu yoğunluğum geçsinde misafirlerim var ilerki günlerde devam edersen bende okurumKızlar bu arada eşim cumartesi günü test vercek bizim için dua edin bulunursa dondurulacakmış.ben tefriciye okuyorum henüz 2000 oldu bilenleriniz varsa bana yardımcı olabilirmi?
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA REZZAK YA GAFFUR, YA AZİZ, YA METİN, yarabbim bu güzel isimlerinin hürmetine, peygamber efendimiz Muhammet Mustafa (Sav) hürmetine, şu an okunan öğle ezanları ve cuma gününün hürmetine, tüm sevdiğin kullarının hürmetine,
Benim , Ailemin, tüm dua dostlarımın ve müslüman kardeşlerimin maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider yarabbim. Senden başkasına muhtaç etme. Rızandan ayırma, af ve mağfiret ettiğin efendimizin şefaatine nail olan kullarından eyle yarabbim.
Sen dilersen olmazlar olur, sen dilemezsen yaprak kımıldamaz, yarabbim ne olur sıkıntılarımızı gider, eman ver.
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
canlarım bu arada hepimizin bildiği gibi sefer ayındayız ve bu ay yeryüzüne 320000 hastalık ve musibet inermiş.evden her dışarıya çıkışınızda 3 kere ayetel kürsi okumayı unutmayın.Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?