Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amiiiin canım benim bu güzel duan için.Allah mutluluğunu yarın daha da artırsın hayırlı sonuçlar alalım inşallah.

sağolasın canım benim Allah razı olsun amin inşallah biliyorum ki benim sevincimle mutlu olacak ve benim hüznümle hüzünlenecek kaderdaşlarım var.Rabbim bizi bizden ayırmasın hepimizin kucağını en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlarımızla doldursun inşallah

Bizdede sperm çıkışı vardı ama artık yookNe kadar güzel düşünüyorsun.İnşaallah allah içindeki bu umudu hiç almaz ve en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

günaydın kızlar
nasılsınız? bu sabah harika bir haberle uyandık. sosyal hizmetlerden aradılar 3 kardeş anne ve babası olmamız için bizi bekliyormuş :)) çok sevindik sonra bu kardeşlerin bize çoook uzakta olduğunu öğrendik hemen komutanlardan izin aldık yola çıkabilmek brokrasi işlemleri sürerken kardeşlerden birinin bir aileye 2 sininde aynı ilde başka aileye uygun bulunduğunu öğrendik. üzüldük ama çok değil çünkü demekki sıra bize gelmiş :)) 3 ay içinde 0-3 yaş bir bebek alabileceğimizi bildirdiler. bu kardeşlerin en küçüğü 1 yaşındaymış. neyseki bir yuva bulunmuş küçüklere. kızlar bugün güzel şeyler oluyor,bizim gibi bir aile kimbilir ne kadar mutlu şimdi :))) yeni yılın en güzel heberiydi benim için.
sizde güzel haberler varmı şekerlerim :)

canım siz kaan hocada tese oldunuz mu?
evt cnm 2006 yılında akdeniz üniversitesinde tese oldu
10 ekim 2011 de de gen art da kaan bey mikro tese yapmıştı

offf eseslimciğim bilmiyorum bu dr benim içimi kararttı kaan bey olgunlaşmamış elonge hücreler var dedi emre beyde sertoli diyor elonge yok diyor şaştım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum hiç bişi kullanmasın boşuna dökülüp saçılmayın dedi bunlar ne demek kaan bey gerçekten inanıyordur para için ümitlerimizle oynamıyordur inşlh insanın aklına herşey geliyor rabbim yardımcımız olsun inşlh çok zor çok(

arısütü bal polen bizde kullanıyoruz cnm 1 ay oldu inşlh şifa olur sen tanıyormusun o kişileri sorun neymiş neler kullanmışlar(

Günaydın canım.Beklenen gün geldi sanırım Allah bundan sonraki süreçte de her şeyi gönlünüze göre versin.Yeni yıla bebeklerinle yeni bir başlangıç yaparsınız inşallah.Bu kez olmadı ya yakın zamanda olacaktır.
Ben de giremedim bir kaç gün ama yeni bişiy yok sanırım yakın zamanda test yaptıracak ve tese ameliyatı olacaklar var ondan sonra alacaz inşallah güzel haberler.Haa baak Baharın eşi Ankarada sperm testinde 1tane bulundu ve donduruldu.Kim bilir belki de yavrusu hayata dönmek için annesinin okulu bitirip gelmesini bekliyo GENART'DA:)))

hayat bazen böyle zorluyor insanı üzülme sıkma canını imkansız dedikleri şey zaman alır isteyen için Allahın izniyle emeğiniz boşa çıkmayacaktır. bu süreçte moral çok önemli sende biliyorsun eşinide kendinide yıpratma arkadaşım.

canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah salih evlatların olsun hem kanından canından hemde yetim evlatların olsun onların başını her okşayışında binlerce sevap alacaksın Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatmaz kıymetini bil ve Rabbimin seni ne kadar çok sevdiğini aklından hiç çıkarma.inşallah yeni yıl yeni umutların olsun yuvan huzur bulsun

inşallah canım bekliyoruz :) bahardan haberim var inşallah temmuzda iyi haberini alcağız baharın :))

yeni yıl güzel haberlere gebe desene :))

ah ne güzel dilekler bunlar teşekkür ederim canım. kalbimiz bir biliyorsun değil mi :)))

tanımıyorum ama.Önemli olan emre bey'in tezini çürütmeleri.Yani ne kadar olumsuz konuşmuş ama normal yolla çıkış sağlamışlar.Sende sıkma canını bitkisellere devam.Bir misafirliğe gittiğimizde kapıyı bile 3 kere tıklatıyoruz.İlk tıktadığımızda kapıyı hemen açmıyorlar.bizde kapıları tıklatmaya devam edicez elbet bir gün açılacak.allahın açmasını beklicez.

ahh cnm saolasın söylediklerin beni çok duygulandırdı evt ben o kapıyı sonsuza dek çalacağım o günden beridir çok huzursuzum keşke ona hiç mail atmasaydım eşime ilaçlarını verirken bitkisel şeyleri verirken bunların hepsi boşmuş diyorum içimden kahroluyorum onun zorla yutkunduğunu görmek beni bitiriyor bu göz yaşlarımızı rabbim en kısa sürede dindirir inşlh bu yıl bu dertten muzdariplerin yılı olurda hepimizin evleri şenlenir inşlh..

birtanem seni çok umutsuz görüyorum benden hiç ders almıyormusun?ne kadar çok dertle boğuşuyorum bir bilsen sen nasıl ayakta duruyorsun dersin bana
ama hayat bazen mutluluk bazen hüzün getirecek bize önemli olan dimdik ayakta olmak ve Allah'a tevekkül etmek.bizede hiç umut vermediler üstelik dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz dediler bu nasıl birşey sen biliyormusun?ben yine eşime umut olsun diye onu hep telkin ediyorum inanıyorum ki kul kulluğunu yaptığı sürece Rabbimde bize mucizelerini göndermeye devam edecek isyan etmeden ve her musibette Rabbimden dayanma gücünü isteyerek sabrımızın meyvesini toplayacağız.şükürler olsun ki sağlıklıyız şükürler olsun ki inancımız bütün öylesye ne diyoruz gönülden iste ki rabbim seni mükafatlandırsın

İnşallah dindiricek.Unutma biz çok güçlü insanlarızki bu kadar büyük dertleri allah bizlere verdi.eşin içinde üzülme bebişiniz olunca o içitiklerini hatırlamıcak bile.bu arada bebişin olunca benim içi o poposunda bir kere ısırcaksın sözümü alırım.

Hangi terbiyesiz söyledi bunu sana.Nasıl sinirlendim şimdi.Bu söz düşmanına söylenmez.Terbiyesiz

kız ne diyorsun gelininimi koruyacaksın
Oğlunu seneler sonra bul sonra gelininin tarafını tut hiç azolu kaynana değilsin
azolu kaynana çok hoş çok beğendim ...:))
Arkadaşlar içinizde benim çocuğum olmaasa korkusunu yenen varmı?İçi rahat olan ?Bazen bu korku benim içim sarınca nefes bile alamıyormuşum gibi geliyor
malesef arkadaşım 3 gündür ben çok karamsar oldum kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum allahım ümitlerimizi tüketmesin(

evt cnm doktorların söyledikleri bazen kurşundan ağır geliyor ama inatla inşlh emeklerimizin karşılığında dediğin gebi meyvelerimizi tez zamanda toplarız şu anda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine(

inşlh arkadaşım inşlh ah o cennet kokulu meleğim gelse canımı feda ederim söz ısırırımda ....yani yıl için annemle teyzem geldiler yanımıza dün emre beyle konuştuktan sonra ben çok kötü oldum ve hala kendime gelemedim onlara bile sevinemedim tek dertleştiğim yoldaşlarım kader dostlarım sizlersiniz nedendir bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum hayır olsun((

üzülme ne olur derdi veren illaki dermanınıda vercek sen tevekkülü elden bırakma herşey insan için unutma her derdin bir dermanı var ağlama ne olur. böyle ağlamalar altüst ediyor beni.

hayırlı cumalar canlarım
Rabbim bu güzel günün hürmetine gönlümüzden geçen muradlarımızı kabul etsin inşallah
içimizde yanıp sönen sonra yeniden alevlenip kocaman alev topuna dönen evlat hasretimizi en kısa zamanda dindirsin inşallah
AMİN AMİN AMİN

iyim bidenem sen nasılsın ?
evet canım başladım bakalım inşallah hemen düzelirim.
düşünüyorum bakalım bi defa yaptırım belki :44:

bende iyiyim bebekim..
sakın ihmal etme ilaçlarını canım benim..
zaten azo yüzünden yeterince ihmal ettik kendimizi..

niye öyle diyosun canım benim.
benim keyfim var
sadece temilzik yapıyorum gelip yazıyorum ama yinede hatta şimdide bitirdim temilziğimi.

canım ses çıkmayınca kimsenin keyfi yok sandım..
ki benimde dün hiç keyfim yoktu..
amaaaaaa senin keyfin olduğuna sevindim..

evlilik yıl dönümün kutlu olsun canım..
ömürr boyu mutlu huzurlu yuvanız olur inşallah..
birdahaki evlilik yıdönümünüzü bebişinizle kutlarsınız inşallah...

sorma bebekm bizimde avea jet sürekli kesiliyo ömrümü yedi yaaa...
neyseki sizin sorun halledilmiş..
gerçi bayaa uzun sürdü canımcım özledik seni..
bende epey zamandır okumuyordum kitap..
elif şafak'ın aşk ktabını okuyorum şimdi kaç aydır geziyodu kitap ortalıkta okuyamadım birtürlü..
ama kesin kararlıyım 2 günde bitiricem zaten yarıya geldim..
bebekim bundan sonra zülfü livanelinin serenad adlı kitabına başlıycam..
okuduğun seni çok etkileyen güzel bir kitap ismi alabilirim senden...
serenadı bitirdikten sonra senin önerdiğin kitaba başlarım..
33 kitapmı wavvvv bayağı birikmiş tatlım..
zaman buldukça okursun bitirirsin yaza kadar..
kışları zaten yapacak bişey yok..
evet bende aynen senin gibi yapıyorum önce ben okuyorum sonra kocişe veriyorum

Kızlar bu arada eşim cumartesi günü test vercek bizim için dua edin bulunursa dondurulacakmış.ben tefriciye okuyorum henüz 2000 oldu bilenleriniz varsa bana yardımcı olabilirmi?
canım geçen yıl ocak ayında 4444 adet 7 günde kendim okumuştum tefriciye yi birdaha okumak istiyorum ama inan çok yoğun oluyorum kendim tamamlayamam diye korkuyorum bi kaç arkadaşla okuyacağım inşlh biraz şu yoğunluğum geçsinde misafirlerim var ilerki günlerde devam edersen bende okurum

amin amin amin cnm inşlh esmaül hüsnada geçen bu yüce isimlerin yüzü suyu hürmetine rabbim gönüllerimizin muradını versin inşlh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…