Allahh gönlnüze göre versin inş..arkadaşlar merhaba kaan hocaya tekrar mail attım cevap yazdı ocakta eşime hormon tedavisine başlayacakta haziranda da tüp bebek şimdiden çok korkuyorum ya olumsuz olursa diye ve bir de 1 hakkım var daha sonra 5 yıl sonra yaptırabilirim bunu öğrenmeden önce borca girdik maddi sebepler engel olucak.Rabbim inşallah her isteyen verir.
sanadaa mutlu yıllar canım...yeni yıl yeni yıl herkeze kutlu olsun yeni yıl yeni yıl herkezi mutlu etsinnnnn.
çok beğendimm bende....
yok canım almadım ben zaten kurs öğretmeniyim hepsini kendim yaptım inşallah sana da bebişin için yaparım söz hele bir olsunlar beşik örtüleri benden
canım benim niye pişman oluyorsun ayıp bişey mi sanki...
ev dekorasyonu bölümünde herkes paylaşıyor evinin her yerini...
sen sıkma canını bu arada yatak odanı çok beğendim...
yatak örtülerinin çok güzel ellerine sağlık...
hele bi bebişlerin olsun sen daha neler yaparsın onlara
rabbim en kısa zamanda o odayı bebiş sesleriyle doldursun inş
canım benim yüreğime su serptin gerçekten pişman olunacak birşey yokmu?ben zaman'a söz verdiğim için yalancı konumuna düşmek istemedim sonrada yanlış yaptığımı düşündüm
bende istiyorum bendeay çok mu yüzsüzlük yaptım
yok canım bizlerin birbirine nazımız geçiyor olur inşallah o günler gelsin teyzelerinin canı feda
mutlu yıllar bitanem inş bol spermlihamişli bebişli günler göreceğiz
keşke çıksaydı bitanem ya ne güzel tedavi masraflarını falan düşünmezdik bundan sonra
biz çok geç yattık bugün de uyanamadık doğal olarak
tamam iki top kumaş alıcam biri pembe biri mavi bendensiniz öğle bedava teyze olunmuyor değilmi?Allahh gönlnüze göre versin inş..
çok sıkma canını..
allah yarddımcınız olsun...
sanadaa mutlu yıllar canım...
çok beğendimm bende....
teşekkür ederim
bende isterim vck bebek örtüsü.
banane banane
mutlu yıllar kızlar nasılsınız
vck bacım yatak odana bayıldım gardolabının etrafındaki o parlaklıklar taşmı eger taşsa sen mi yaptın çok şık duruyor yatak örtülerine bittim ya varya benim 1 tane var oda tafta ve kurdele nakışlı kullanışlı değil doğru düzgün kullanmadım bile battaniyeyi çekiyorum üstüne tamam oluyor ayrıca utancak bişey yok bizim evin çok eksiği var borçtanda bişey yapamadık daha ama ileride o cibinliklerden bende alcam cibinliğide senmi yaptın sen yaptıysan nasıl yaptın merak ettim bende birazdan kendi yaptıgım objelerin resimlerini yüklerim birde niye utandın anlamadım ben çok begendim güle güle kullan Rabbim içine beşik ve ikiz ikiz evlatlar nasip etsin
canım kısa bir görüşme oldu seninle.umarım daha sonra rahat rahat oturur konuşuruz.malum implant yüzünden konuşmakta bile zorlanıyordum.halen bile yüzüm şiş.sen gördüğünde en azından şişmemişti yüzüm.çok zarif ve çok incesin.hediyen için gerçekten mahçup ettin beni.maşallah diyeceğim en başında çok güzel gözlerin var.umarım 2012 yılı sana ve tüm arkadaşlara güzellikler getirsin.ayrıca çok da zevkli biri olduğun belli resimler çok hoş daha doğrusu yapan güzel yapmış eline sağlık.
kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun 2012 bütün herkese hayırlı olur inş.salı günü eşim mikrotese ameliyatı olacak herkesin dualarını bekliyorum ve bende çıkan sperm ile OPU (yumurta toplama) işlemi olacak.inş hayırlısı olur arkadaşlar heyecanımız dorukta.tedaviye başlayalı 10 gün oldu ben bu gece 02,30 da 2 tane decaapeptyl 0,1 mg yumurta çatlatma iğnesi olacağım.ve eşim salı sabah 10,00 gibi umut tüp bebek merkezinde emre beyde ameliyat olacak.dualarınızı bekliyoruz.
ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON----------------------------------------1meryem
ASİ---------------------------------------------1 meryem
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------1 yasin 1 meryem
FLZASK----------------------------------------1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------1 yasin
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON----------------------------------------1meryem
ASİ---------------------------------------------1 meryem
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------1 yasin 1 meryem
FLZASK----------------------------------------1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------1 yasin
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun 2012 bütün herkese hayırlı olur inş.salı günü eşim mikrotese ameliyatı olacak herkesin dualarını bekliyorum ve bende çıkan sperm ile OPU (yumurta toplama) işlemi olacak.inş hayırlısı olur arkadaşlar heyecanımız dorukta.tedaviye başlayalı 10 gün oldu ben bu gece 02,30 da 2 tane decaapeptyl 0,1 mg yumurta çatlatma iğnesi olacağım.ve eşim salı sabah 10,00 gibi umut tüp bebek merkezinde emre beyde ameliyat olacak.dualarınızı bekliyoruz.
canım benimmm iyi kalpli arkadaşım
dün okudum güzel bir gelişme olduğunu ama yazamdım.
inşallah 3 ay sonra sana da dünyalar tatlısı bir evlat gelecek. siizn sıcacık yuvanızda mutlu huzurlu büyüyecek. size hayırlı evlat olsun inşallah.
o kadar hayırlı birşey yapıyorsunuz ki o evlatların hürmetine siizn kendi evlatlarınızda gelecektir inşallah.
evet kesinlikle azolu olmak kader anlımızın yazısı. bunu veren allah tevekkül ediyoruz. sabırla bekliyoruz.
çok zorlu süreçler ama inşallah sonunda hepimiizn yüzü gülecek ben buna çok inanıyorum
herdemk canım inşallah ağzından çıkanlar dua hükmüne geçer rabbim sesimizi duyar benimde hiç aklıma gelmemişti ama yılbaşı ikramiyem milyonlarca sperm olsun.ay çok güzel temenniler bunlar .çok teşekkür ederim.pyango biletim canım kocam ikramiyem milyonlarca sperm süpersin
canım yeni yılda gönlünden her ne geçiyorsa rabbim inşallah fazlasıyla versin.sen yüreğinin güzelliği ile herşeyin en iyisini hak ediyorsun.emin ol ki senin o sıcak sevgini o mis kokulu kucağını hak eden çocuk çok şanslı evet belki kendi öz ailesi tarafından sokağa bırakılmış olacak ama sizin gibi süpeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr bir ailesi olacak.şimdiden yılan ailesi ödülü sizin
iyi olmuş canım sende dinlenmişsindir bugün...
zaten uyuyamamışsında bigün daha kalsalardı daha fazla yorulurdun...
sevindim valla gittiklerine
canım inanır mısın eskiden ben kendime çok kızardım ne kadar üşengeçim diye
millet bulaşığı elde yıkıyor ben makinayı boşaltmaya üşeniyorum diye...
sonra kuzenimiz geldi onun eşide öğretmen kuzenimde başçavuş...
ablam nefret ediyorum makinayı boşaltmaktan hep abine boşaltıyorum dedi
bende aa bitek ben varım böyle diye düşünüyordum dedim
kocişede anlatmıştım hatta bak bi tek ben yokmuşum diye...
şimdi senide öğrendim iyice rahatladım
gerçekten bende hiç sevmiyorum canım ya biri benden önce boşaltsa ne güzel olacak...
herkese mutlu yıllar arkadaslar.eşimde menı kanalı yoklugu tanısı konuldu yapılan genetık testler sonucu kisitik fibrozis tasıyıcısı oldugu benım de bu testı yaptırmam gerektıgını soyledı doktorumuz.gittik ben de kan verdım ve genetık bilgi verildi.eşimin sonuclarına göre kromozomlarda bir sorun cıkmadı 46 xy.genetık testı sonucu: 5t 9t genotip oldugu yazıyor.bilgi veren profesor esımde yüksek ihtimalle sperm bulunacagını bu 5t 'nin üretımde sorun olmadıgı sadece kanal yoklugundan cıkıs yapılmadıgını pesa işlemı ıle yuzde yuze yakın ıhtımalle sperm bulunacagını bu yuzden benım de kistik fibrozıs testı yaptırmam gerektıgı tasıyıcı cıkarsam pgt yontemı ıle saglıklı embrıyo ve spermlerın secılıp konulacagı soylendı.Ayrıca benım hormon sonuclarım vs testler bakıldı herhangı bı sıkntı yok denıldı.yaza tüp bebege gecıcez.inşallah dıleklerımız gerceklsır.
ayrıcak prof.doktor sızın sorununuz en basit olanı keske herkesın kı sızınkı gıbı basıt olsa dedı.sizin enınde sonunda cocgunuz olur dedi.içimiz rahat bi sekılde gerı donduk inş hayırlısı olur.yazı beklıcez artıkkkk
iyi pazarlar kızlar
hepinizin yeni yılı kutlu olsun
inş 2012 hepimize öncelikle bebişlerimizisağlık, mutluluk, huzur ve para getirir
2012 bizim yılımız olacak inş
topiğimiz hamişlerle bebişlerle dolup taşacak
nice güzel senelerde hep biarada olmak dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
irem merhba..
mail attım sana.
geldi değilmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?