Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese mutlu yıllar arkadaslar.eşimde menı kanalı yoklugu tanısı konuldu yapılan genetık testler sonucu kisitik fibrozis tasıyıcısı oldugu benım de bu testı yaptırmam gerektıgını soyledı doktorumuz.gittik ben de kan verdım ve genetık bilgi verildi.eşimin sonuclarına göre kromozomlarda bir sorun cıkmadı 46 xy.genetık testı sonucu: 5t 9t genotip oldugu yazıyor.bilgi veren profesor esımde yüksek ihtimalle sperm bulunacagını bu 5t 'nin üretımde sorun olmadıgı sadece kanal yoklugundan cıkıs yapılmadıgını pesa işlemı ıle yuzde yuze yakın ıhtımalle sperm bulunacagını bu yuzden benım de kistik fibrozıs testı yaptırmam gerektıgı tasıyıcı cıkarsam pgt yontemı ıle saglıklı embrıyo ve spermlerın secılıp konulacagı soylendı.Ayrıca benım hormon sonuclarım vs testler bakıldı herhangı bı sıkntı yok denıldı.yaza tüp bebege gecıcez.inşallah dıleklerımız gerceklsır.
ayrıcak prof.doktor sızın sorununuz en basit olanı keske herkesın kı sızınkı gıbı basıt olsa dedı.sizin enınde sonunda cocgunuz olur dedi.içimiz rahat bi sekılde gerı donduk inş hayırlısı olur.yazı beklıcez artıkkkk

slm kızlarrrrrrrrrrrr...........
size 2012 nin şans mutluluk ve bebek getirmesini diliyorum....
giremedim dün...

Allahh gönlnüze göre versin inş..
çok sıkma canını..
allah yarddımcınız olsun...

yeni yıl yeni yıl herkeze kutlu olsun yeni yıl yeni yıl herkezi mutlu etsinnnnn.
sanadaa mutlu yıllar canım...

çok beğendimm bende....

yok canım almadım ben zaten kurs öğretmeniyim hepsini kendim yaptım inşallah sana da bebişin için yaparım söz hele bir olsunlar beşik örtüleri benden

bende isterim vck bebek örtüsü.
banane banane

canım kısa bir görüşme oldu seninle.umarım daha sonra rahat rahat oturur konuşuruz.malum implant yüzünden konuşmakta bile zorlanıyordum.halen bile yüzüm şiş.sen gördüğünde en azından şişmemişti yüzüm.çok zarif ve çok incesin.hediyen için gerçekten mahçup ettin beni.maşallah diyeceğim en başında çok güzel gözlerin var.umarım 2012 yılı sana ve tüm arkadaşlara güzellikler getirsin.ayrıca çok da zevkli biri olduğun belli resimler çok hoş daha doğrusu yapan güzel yapmış eline sağlık.

tamam iki top kumaş alıcam biri pembe biri mavi bendensiniz öğle bedava teyze olunmuyor değilmi?

teşekkür ederim canım.dolabımın etrafındakileride ben yaptım kalp sedefler.çok uyguna almıştım birgün değerlendiririm diye sonra yatak odam yeni çıkanlara göre biraz demode olunca süslemeye karar verdim onları yapıştırdım eminönüne gidince zincir şeklinde savorovski taş alıp onları yapıştırıcam çok güzel olacak hemde yenilenmiş olacak.canım benim örtülerim çok pahallı değil sadece yapmak istemek yeterli biliyormusun onları sadece elimde diktim kesinlikle makineyle dikilmedi.çünkü dikiş makinem yok.hangi renk istersen kumaş al.tafta, saten ,kadife hiç fark etmez.çift en olsun sadece 40yada bilemedin 50 tl tutar.sonra ben sana desen gönderirim onu kumaşa uygularsın daha sonra o çizgilerin üzerinden savorovski taş dikersin daha sonra altına elyaf astar.dik.süper olur.dikemem dersen ver yorgancıya diksin.750ytl lik örtü oldu 100tl.canım cibinliğide bim marketten aldım 12 tl.sadece biraz süsledim.canım sende el emeklerini yükle heyecanla bekliyorum.

canım benim çok geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefere acısını çıkarırız.teşekkür ederim canım benim o senin güzelliğin Allah razı olsun seninde emeklerini boşa çıkarmasın en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın.amin birtanem sanada hayırlı olsun istemediğin kadar çok mutlu olursun yeni yılda.tekrara teşekkür ederim bu arada senin içinde bebek beşik örtüsü yaparım inşallah sende ikizlerini alırsın kucağına

Slm kızlar
herkes yaptığı şeyleri gösteriyo bende haftaya yaptığım takılıarı gösterim bariiii bakalım beğenecekmisinizz :18:

Kılazr ıyı seneler..coktandı gıremıyorum goruncem bızde elım kolum baglı merkaktda edıyorum neler oldu dıye ama bılırsınız kı gorumceler nasıl olur onunla ılgılenmekten zamanım halmıyor ınanın ancak zaman buldum hepnızı cok ozledım tetavıdekı arkadaslarım varsa allah yardımcıları olsun olacaklarda sabır versın hepnızı opuyorum arkadaslarım alllaha emanet olun

canlarım yeni yılınız kutlu olsun yeni yıl sizlere bol sperm bol
sağlık huzur mutluluk getirsin yeni yılda tüm güzellikler sizin olsun

kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun 2012 bütün herkese hayırlı olur inş.salı günü eşim mikrotese ameliyatı olacak herkesin dualarını bekliyorum ve bende çıkan sperm ile OPU (yumurta toplama) işlemi olacak.inş hayırlısı olur arkadaşlar heyecanımız dorukta.tedaviye başlayalı 10 gün oldu ben bu gece 02,30 da 2 tane decaapeptyl 0,1 mg yumurta çatlatma iğnesi olacağım.ve eşim salı sabah 10,00 gibi umut tüp bebek merkezinde emre beyde ameliyat olacak.dualarınızı bekliyoruz.

canım dualarım seninle allah yardımcın olsun inş. yeni yılın ilk güzel haberini senden alırız inş. en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

bahar 1 tane meryem ekledim

bahar 1 tane meryem ekledim

Sağol cnm seninde yeni yılın kutlu olsunnn inş.
salı günü eşinin mikrotese güzel geçer...senenin ilk güzel haberini alırız. inş......Dualarımız seninle cnm rabbim yardımcınız olsun
..herşeyin hayırlısı ...:26:

İyi geceler kızlar bugün topik çoook sessiz yarın canlanır inş...
Vck cnm güzel haber verirsin inş..yarınnn. bizlere heyecanla bekliycem yarını ....yaaa inş... bol bol spermler çıkarrrr:26: senenin ilk güzel haberi senden olsunnn

teşekkür ederim canım benim, hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun. kalbimiz,niyetimiz iyi inşallah sonucuda iyi olur.

ne tatlısın sen öyle :))) bizim çocuklarımız eve gelmeden inşallah senden iyi haberler alacağız. sabah olsun hayrolsun,güzel haberlerini bekliyorum canım.

seni çok iyi anlıyorum,gerçi burda seni anlamayan yokturya... temmuz ayında aynı heyecanı yaşadım hala hatırlıyorum eşim tese ameliyatındayken ertesi günkü yumurta toplama planı yaptığımızı :))... herşeyin hayırlısı... hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım. dilerim yüzünüz güler :))

ben hem yerlerştirmekten hem boşaltmaktan nefret ediyorum ama el mahkum yapıyorum :))

ne güzel konuşmuş doktorunuz :)) desene yaza karnışında bir can oluşacak seneye bu zamanlar kucağına alma heyecanında olacaksın :))) senin adına çok sevindim. darısı hepimizin başına :)))

kalbimiz bir :))) bende kocaman kocaman öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…