kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun 2012 bütün herkese hayırlı olur inş.salı günü eşim mikrotese ameliyatı olacak herkesin dualarını bekliyorum ve bende çıkan sperm ile OPU (yumurta toplama) işlemi olacak.inş hayırlısı olur arkadaşlar heyecanımız dorukta.tedaviye başlayalı 10 gün oldu ben bu gece 02,30 da 2 tane decaapeptyl 0,1 mg yumurta çatlatma iğnesi olacağım.ve eşim salı sabah 10,00 gibi umut tüp bebek merkezinde emre beyde ameliyat olacak.dualarınızı bekliyoruz.
İyi geceler kızlar bugün topik çoook sessiz yarın canlanır inş...
Vck cnm güzel haber verirsin inş..yarınnn. bizlere heyecanla bekliycem yarını ....yaaa inş... bol bol spermler çıkarrrr:26: senenin ilk güzel haberi senden olsunnn
tatlım aldım cevapladım okuyabildin mi ? araşırız artık.
canım benim çok geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefere acısını çıkarırız.teşekkür ederim canım benim o senin güzelliğin Allah razı olsun seninde emeklerini boşa çıkarmasın en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın.amin birtanem sanada hayırlı olsun istemediğin kadar çok mutlu olursun yeni yılda.tekrara teşekkür ederim bu arada senin içinde bebek beşik örtüsü yaparım inşallah sende ikizlerini alırsın kucağına
kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun 2012 bütün herkese hayırlı olur inş.salı günü eşim mikrotese ameliyatı olacak herkesin dualarını bekliyorum ve bende çıkan sperm ile OPU (yumurta toplama) işlemi olacak.inş hayırlısı olur arkadaşlar heyecanımız dorukta.tedaviye başlayalı 10 gün oldu ben bu gece 02,30 da 2 tane decaapeptyl 0,1 mg yumurta çatlatma iğnesi olacağım.ve eşim salı sabah 10,00 gibi umut tüp bebek merkezinde emre beyde ameliyat olacak.dualarınızı bekliyoruz
canım benim tedavin hayırlı olsun .inşallah Rabbim yüzünü güldürsün.eşinde bol bol spermler çıksın.sonrada gelsin bebişler dualarımızdasın unutma
evet canım aldım.
şimdi dışarı çıkıyordum bende.
eğer halledebilirsem işimi arar habeer veririm sana
araşırızz tabii..
allah razı olsun senden
Günaydınnn herkesee
Günaydınnn herkesee
Allah senden de razı olsun.benim gibi beceriksiz biri bile heveslendi inan.Allah'tan aynı şehirdeyiz baktım beceremedim bi koşu kapar gelirim yanına.yeni yılda yeni güzel haberlerinizi bekliyorum.duların içinde canı gönülden amin ceylan gözlü arkadaşım
gunaydın kızlarrrrrr
nasılsınız ben cok kotuyum gene grıp benı yakaladı offfffffffffffff
kayınvaldemler gece gıttı bende etrafı topladım sızı merak ettım ama fazla yazmamıssınız
bugun kurs var ogleden sonra gorusuruz
gunaydın kızlarrrrrr
kayınvaldemler gece gıttı bende etrafı topladım sızı merak ettım ama fazla yazmamıssınız
gunaydın kızlarrrrrr
Ay cnm geçmiş olsunnnn allah şifa versin düzelirsin bir an önce inş..
kurstan sonra dinlenirsinnn dikkat et kendineee tatlımmm
görüşürüzzz
geçmiş olsun birtanem.aman kursa giderken sıkı giyin hastalığın daha fazla ilerlemesin.kendine iyi bak bizi sensiz bırakma
günaydın kızlarrr
yeni yılınız kutlu olsun bol bebişli bir yıl diliyorum herkese
ben giremedim malum evde değildim.
yılbaşına ankarada girdik orda bi otel eğlencesine katıldık.
sonrada biraz dolaştık orda akşam 11 de eve geldik.
şimdide bavul ve çamaşır toplama işi var her yer çamaşır offf...
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?