Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi inşAlah 2012 nin ilk güzel haberini senden bekliyoruz....
Allah yardımcınız olsun...
dualarım seninle

merhaba canım evet bu topik iyice sessizleşti .bir iki kişiden başka gelen giden yok.inşallah canım güzel haber veririm sizlere ama kociş bugün gidip sonucu alamayacağını söyledi.hergün iş yerinden izin alamazmış.bende gidemiyorum çok uzak.birde çıkan sonuçlara göre tedaviye başlayacağımız için birlikte gitmemiz lazım ben nasıl sabredicem bilemiyorum.

Allah senden de razı olsun.benim gibi beceriksiz biri bile heveslendi inan.Allah'tan aynı şehirdeyiz baktım beceremedim bi koşu kapar gelirim yanına.yeni yılda yeni güzel haberlerinizi bekliyorum.duların içinde canı gönülden amin ceylan gözlü arkadaşım

Günaydınnn herkesee

günaydın canımm....
seni ve tüm topiği öpüyorum...
ben güya bugün erkekn kalkıp ders çalışacaktım.
yastıktan kafayı kaldıramadımki.
öğleye yemegimde yok eşim gelecek yemeğe..
şimdide dışarı çıkyorum.
çok bilinmeyenli denklem gibi oldun yaaa:44::44:
neyse ben şimdi hepsini hallederim..
görüşürüz canlarımmm

amin canım .canım bende hiç sevmezdim el sanatlarını filan tek derdim okuyup doktor olmak.üniversiteyi de kazanmıştım.Gata da okuyacaktım ama sağolsun babam başka şehire gönderemezmiş.okul için bütün evraklarımı hazırlamıştım babam önce göndericem dedi sonra gideceğim gün seni gönderemem sen gidersen geri gelmeyecekmişsin gibi geliyor bana asla gidemezsin deyip beni göndermedi.onlarda taşınamadılar ankara'ya olan bana oldu.okutmadığı için çok fazla vicdan azabı çekti sonrada el sanatları öğrenmem için beni ikna ettiler şimdide doktor olmak istediğim içinmidir bilmem öğretmelik yapmaktan hep kaçıyorum .içimde kabuk tutmuş yaram kanıyor.diyeceğim o ki hayat beni en nefret ettiğim işi yapmaya mecbur bıraktı .ama insan isterse yapamayacı hiç birşey olamaz.eminim ki sen benden daha güzel şeyler yaparsın.istediğin herzaman ben yardımcı olabilirim

irem canım dişin iyileştimi biraz diş ağrısıda çok kötü implantın acısının bu kadar zor olduğunu düşünmüyordum.ben eşimin kıskançlığı yüzünden sadece 2 gün bize çok yakın avrupa diş diye bir yer var orda asistan olarak çalıştım.yapılışı çok kolay geliyordu bana ama sonrası acılı ve sıkıntılıymış anladım.benim eşiminde yaptırması lazım ama ilaçlarını bile zorlan içiyor dişçiye hayatta gitmez

gunaydın kızlarrrrrr
nasılsınız ben cok kotuyum gene grıp benı yakaladı offfffffffffffff
kayınvaldemler gece gıttı bende etrafı topladım sızı merak ettım ama fazla yazmamıssınız
bugun kurs var ogleden sonra gorusuruz

Ay cnm geçmiş olsunnnn allah şifa versin düzelirsin bir an önce inş..
kurstan sonra dinlenirsinnn dikkat et kendineee tatlımmm

görüşürüzzz

geçmiş olsun birtanem.aman kursa giderken sıkı giyin hastalığın daha fazla ilerlemesin.kendine iyi bak bizi sensiz bırakma

görüşürüzzz

geçmiş olsun birtanem.aman kursa giderken sıkı giyin hastalığın daha fazla ilerlemesin.kendine iyi bak bizi sensiz bırakma

kızlar tesekkur ederım cnm
ya bı gelıp bı gıdıyo su grıp bende bıde buronsıt var tam oluyo yanı hastalık
ama sızınle konusmadanda ıyılesemem kız sızx ılac gıbısınız bana

günaydın kızlarrr
yeni yılınız kutlu olsun bol bebişli bir yıl diliyorum herkese
ben giremedim malum evde değildim.
yılbaşına ankarada girdik orda bi otel eğlencesine katıldık.
sonrada biraz dolaştık orda akşam 11 de eve geldik.
şimdide bavul ve çamaşır toplama işi var her yer çamaşır offf...

sanada ıyı seneler tatrlım
oh degısık yerler gezıp gormek guzel bı sey
ama bıde dedıgın gıbı toplanma derdı yokmu öff en sınırıde o yanı
kolay gelsım cnm bu yıl hepımızı anne ve eslerımızıde baba yapsın hepımız bu sene
şişirelim göbişleri

Aman da aman kim gelimişş hoaşgeldin tatlımmmm
Seninde yeni yılın kutlu olsun cnmmm
off o bavul boşaltma işi yokmu sıkıcı
olsun ama halledersin cnm
kolay gelsin sana

hoşgeldin canım benim iyi yapmışsın farklı ortamlarda ferahlık vardır.sana katılıyorum tatil gezme iyide sonra çamaşırı temizliği ütüsü yıkaması bir dert.bir dinlen iki yorul.ama olsun evde olduğun zamanda yemek yap temizlik yap derken yine iş bitmiyor ki.en azından şimdi güzel birkaç gün geçirdiğin için mutlu olmuşsundur.buda herşeye değer.bizim içinde eğlenseydintekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…