kızlar nerdesiniz yoksa büyük ikramiyemi vurdu size bizi unuttunuz
merhaba canım evet bu topik iyice sessizleşti .bir iki kişiden başka gelen giden yok.inşallah canım güzel haber veririm sizlere ama kociş bugün gidip sonucu alamayacağını söyledi.hergün iş yerinden izin alamazmış.bende gidemiyorum çok uzak.birde çıkan sonuçlara göre tedaviye başlayacağımız için birlikte gitmemiz lazım ben nasıl sabredicem bilemiyorum.
Aman da aman kim gelimişş hoaşgeldin tatlımmmm
Seninde yeni yılın kutlu olsun cnmmm
off o bavul boşaltma işi yokmu sıkıcı
olsun ama halledersin cnm
kolay gelsin sana
hoşgeldin canım benim iyi yapmışsın farklı ortamlarda ferahlık vardır.sana katılıyorum tatil gezme iyide sonra çamaşırı temizliği ütüsü yıkaması bir dert.bir dinlen iki yorul.ama olsun evde olduğun zamanda yemek yap temizlik yap derken yine iş bitmiyor ki.en azından şimdi güzel birkaç gün geçirdiğin için mutlu olmuşsundur.buda herşeye değer.bizim içinde eğlenseydin tekrar hoşgeldin
gunaydın kızlarrrrrr
nasılsınız ben cok kotuyum gene grıp benı yakaladı offfffffffffffff
kayınvaldemler gece gıttı bende etrafı topladım sızı merak ettım ama fazla yazmamıssınız
bugun kurs var ogleden sonra gorusuruz
sanada ıyı seneler tatrlım
oh degısık yerler gezıp gormek guzel bı sey
ama bıde dedıgın gıbı toplanma derdı yokmu öff en sınırıde o yanı
kolay gelsım cnm bu yıl hepımızı anne ve eslerımızıde baba yapsın hepımız bu sene
şişirelim göbişleri
kızlar ben cıkıyorum gorusuruzzzzzzzzzzzzzz
aman sızde hastalanmayın sakın kendınıze ıyı bakın
vck test sonucunu ogrenın yaaaaaa
kokoşş senii
evinin diğer yerlerini az çok tahmin ettim taşlı maşlı her yer heralde
çok güzel canım allah huzur versin inşallah.
ama herkese örtü yapacakmısın banada yapacakmısın
ya canım biz bilet aldık kayınpederim kayınvalidem ile bize çektirdi siz çekin dedi biz çektik biletlere el koydu
bişi çıktımı çıkmadımı hiç bilmiyourm valla
belkide çıkmıştır dimi
ya canım böyle güzel haberi almaya neden gidemeyeceksiniz canım ya ben çok merak ettim.
tlf da sorsanız sölemezlermi?
en azından varmı yokmu öğrenirsiniz bilgi vermezlermi ki ?
sendemi istiyorsunkokoşum hemde ne. temiziliğide zor oluyor salonu görme.
her gören hergün nasıl bu kadar şeyin tozunu alıyorsun diyor.geçen gün yiğenlerim geldi almışlar ellerine ıslak mendil teyze sana yardım ediyoruz diyorlar.küçük olanı da eline poşet almış teyze bu bizim olarmı diyip poşete dolduruyorkız sende mi istiyorsun o zaman elinizi çabuk tutun hamile kalmadan kim bana müjde verirsen ona yapıcam ama sona kalan dona kalcak unutmayın.bende sonra ikizlerimle uğraşıcam herhalde
canım benide aklıma geldi telefonla sormak ama verirlermi bilgi bilemiyorum eşim hayatta aramaz bende sormaya utanırım ama meraktan ölücem belki şimdi spermlerimiz bizi bekliyordur
öyle valla canım değişiklik oldu.
O bavul boşaltması en zor iş heralde birikmiş şeyleri yıkamak ütülemek çok zor valla.
Napalım her güzel şeyin sonunda zorluk vardı çamaşır derdi olsun onuda hallederiz.
Ay bide otelde korkunç bi olay yaşadım hala şoktayım.
Eşim arkadaşı ile otelin aşağısındaki eğlence salonundaydı dışarı çıkacaktık bana dedi ki eşim sen montları al gel çıkalım dedi.
Bende çıktım asansöre bindim arkamdan 4 tane erkek hepsi koşa koşa asansöre bindiler ben de apartopar indim adamlar sarhoş
sonra otel görevlisi hemn durumu farketti adamları indirdi asansörden buyurun siz geçin dedi.
Ben yukarı odaya çıktım ama nasıl tırsıyorum bi yerden çıkacaklar filan diye:18:
Sonra eşimin tlf da ben almışım arkadaşından aradım çık gel yukarı diye.
O geldide beraber indik aşağıya.
Sonra eşimde ben çok pişman oldum nasıl seni tek başına gönderdim diyo.
Elden gidiyordum haberin olsun deidm
olmazmı canım ne kadar ayrıntı varsa temizlikte bi o kadar zor oluyor.
Ayy yerim ben o yeğenlerini
Tabi canım herkes istemiş isteyen bi yüzü kara demişler
Bir an önce hamiş kalmaya bakalım dimi ama
Ahh canım ya sor ya tlf da ne olacak utanma canım ya.
Hatırlamaz onlar seni sor gitsin.tlf bilgi verirler belki merak ediyorum dersin.
allah korumuş canım çok geçmiş olsun .asansörde güvenlik kamarası vardır canım o kadar korkmana gerek yok.sarhoş işte ne yapacakları belli olmaz.eşinde seni birdaha yalnız bırakmaz.bende geçen gün eltime gittim .eve gelmek için asansörü çağırdım asansör tam geldi kapısını açtım içine binicem eltimin kızı yenge telefonunu burda unutmuşsun dedi geri döndüm almak için ama asansörün önüne çantamı koydum.gittim telefonumu aldım yalvarıyor ne olur burda kal seni ne zamandır göremiyorum işin gücün bilgisayarda oturmak artık bize gelmiyorsun falan dedi.bende çocuktur üzülmesin 1 saat daha oturayım sonra giderim dedim.gittim asansörün kapısından çantamı alayım geri döneyim dedim birde ne göreyim 12.kat ve asansörün kabini yok aşağı düşmüş halat kopmuş.inan varya ölümle kaç defadır burun buruna geliyorum allah koruyor beni:18::18::18::18::18::18:
vardır canımda onlar bana ulaşasaya kadar ben elden gidebilirdim
Valla canım allah korumuş seni. Iiyki durmuşsun allah korusun valla.
Ben yanlız asansöre binmekten eskiden çok korkardım ama kayınvalidemlere eltimlere filan gittiğimde mecbur kalmazsam binmiyorum.
Biizm evde 1. Katta o yüzden asansör kullanmıyorum.
ya neden gaza getiriyorsun
verilmiş sadakalarımız varmış birtanem.benim evimde 15.kat istesemde merdivenle çıkamam ilk taşındığımızda asansör devreye girmemişti o zaman merdivenleri kullanıyorduk.artık basamaklar gözümün içine içine giriyordu.:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
arkadaşlar hepinize merhabalar mutlu yıllaaarrrrrrrr.bol bol spermli yıllar...
kızlar eşime sperm testi yaptırdık ama sonuç için doktor bişey demedi bize tüp bebk merkezinde tekrar yaptırın dedi
EŞİMİN SPERM TESTİ SONUCU AŞAĞIDADIR. YORUMLARSSANIZ SEVİNİRİM.
Volüm(miktar) 4 CC/ML
Konsantrasyon 12 mil/ML
Molilite (hareket) % 55
a-
b-35
c-20
d-45
Likefasyon zamanı 20 dk
vizkozite ++
aglunitasyon -
ph 8,3
görünüm krem opak
morfoloji
normal 6
baş 40
boyun 22
kuyruk 32
merhaba canım
sanada mutlu yıllar olsun bebişli yıl olsun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?