tamam kızlar yine istediğiniz oldu aradım hastaneyi akşam üstü hotmailime gönderecekler bana dua edin kalbim duracak:18::18:
selam kızlar nasılsınız? bi kaç gündür yoktum.. hem yoğumdum misafirlerim vardı hemde bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor nedense... herkes iyidir inşallahhh....
Eseslim ne yaptın cnm hallettinmi çamaşırlarııı
ben işleri bitirdim oturdummm şimdi aslında bugün buranın pazarı ama gitmiycemmm havada güzell
aslında ama hiç gidesimde yokkk
slm kızlar ben geldim nasılsınız
hepinize iyi bi hafta diliyorum ve kocaman
bugün vck'ların sperm testinin sonucu çıkacaktı...
merak ediyorum inş hayırlı haberler alırız
slm kızlar ben geldim nasılsınız
hepinize iyi bi hafta diliyorum ve kocaman
bugün vck'ların sperm testinin sonucu çıkacaktı...
merak ediyorum inş hayırlı haberler alırız
slm herkese yine kimsecikler yok bir sen bir ben kaldık Eseslim.Geçmişi okudum bitti hemen.Sen de varmışın fıstığım sağ-salim evine çok şükür.Ben de senle buluşmak için çıktım ya ondan sonra bir daha dün gece 11gibi geldik eve.Sen gittikten yarım saat sonra eşim geldi yemeğe gittik tam eve gidecektik eşimin arkadaşının eşi beni aradı çok diretti bize gelin ya da Erciyese çıkalım diye ben de dağa çıkmam dedim mecburen onlara gittik ama iyi oldu.Gece geç olunca da bu sefer hadi kalalım muhabbeti başladı sabah kahvaltıya dağa çıkarız derken sonunda çıktık dağa.Gece de yorgun bir şekilde eve döndük
Sen de ucuz atlamışın canım ya elin sarhoşlarını.Bak ben olsam bırakmazdım seni yalnızAlt ederdik sarhoşunu da meyhoşunu da...Yav bak simge kullandım 34 diye bişiy çıktı güldüm kendi kendime ne cahilmişim ben ya bir de soruyorum ya sana ne be 50,70 diye......
selam canlarım
nasılsınız?
Oooo ben bir iki cümle yazıncaya dek gelmiş herkezler.Hoş gelmiş sefa getirmişler.Bu arada tekraradan herkese çoook mutlu yıllar diliyorum
Bir de bugün ben soğan kürüne başladım çikolata kistim var da ondan birçok kişi tavsiye etmişti Saraçoğlu da onu yap sadece deyince ben de başladım bugün hayılısı artık.Ama bilseniz nasıl güzeeelll bir tat!Desem de inanmayın çook kötü de olsa kararlıyım yapacam....
selam canlarım
nasılsınız?
Kız yook ne beraber girmesi dün gece 11de geldik.Biz de 01/01/2012 gece 11:45 sularında kutladık yeni yılımızı.Napim ancak baş başa kalabildik.evet canımcım geldik çok şükür.
ne güzel değişiklik olmuş canım sizede 12 ye kadar durmamışınız ama evinizde başbaşa girmişinizdir.
bizde senden ayrıldıktan sonra kayınpederimin istediği üzerine pastırmasını aldık. pastırmacılar parkına gittik orda alışveriş yapıp yola koyulduk. ankaraya vardık eşimin bi müşterisi vardı ankarada onlarla beraber buluştuk bi otelde yer ayırtmışlar bize.
eğlence vardı ona baktık 11.30 a kadar sonra kızılaya çıktık. o kızılaya giderken işte montlarımızı alayım diye çıktım amann sarhoşlar valla asnsöre atladılar resmen
çok şükür görevliler vardıda yırttım. allah korusun sarhoşun ne yapacağı belli olmaz.
eşim çook pişman oldu ama otel nezih bi yer bişey olmaz diye düşünmüş ama oda panikle geldi yanıma. amann dedi seni bırakmam bidaha diyo. valla bırakırsan kaybedeceksin beni dedim
valla tebrik ederim canımcım ifadeler süper olmuşş
Slm cnm Hoşgeldinnn
iyiyim sen nasılsın nerelerdesinnn
selam canım çok şükür iyiz sen naıslsın ?
yaa başladınmı canım soğan kürüne nasıl içebildin tıkadınmı burnunu
bende canım ayetel kürsinin beni defalarca koruduğuna şahit oldum birde biliyorsun bu ay sefer ayı musibet ve hastalıkların yeryüzüne indiği ay.her dışarıya çıktığımızda muhakkak 3 kere ayetel kürsi okumalıymışız.canım ayetel kürsiden mi kolye yaptırdın yoksa cevşen mi?allah'a emanet olalım cümlemiz
günaydın kızlarrr
yeni yılınız kutlu olsun bol bebişli bir yıl diliyorum herkese
ben giremedim malum evde değildim.
yılbaşına ankarada girdik orda bi otel eğlencesine katıldık.
sonrada biraz dolaştık orda akşam 11 de eve geldik.
şimdide bavul ve çamaşır toplama işi var her yer çamaşır offf...
öyle valla canım değişiklik oldu.
o bavul boşaltması en zor iş heralde birikmiş şeyleri yıkamak ütülemek çok zor valla.
napalım her güzel şeyin sonunda zorluk vardı çamaşır derdi olsun onuda hallederiz.
ay bide otelde korkunç bi olay yaşadım hala şoktayım.
eşim arkadaşı ile otelin aşağısındaki eğlence salonundaydı dışarı çıkacaktık bana dedi ki eşim sen montları al gel çıkalım dedi.
bende çıktım asansöre bindim arkamdan 4 tane erkek hepsi koşa koşa asansöre bindiler ben de apartopar indim adamlar sarhoş
sonra otel görevlisi hemn durumu farketti adamları indirdi asansörden buyurun siz geçin dedi.
ben yukarı odaya çıktım ama nasıl tırsıyorum bi yerden çıkacaklar filan diye:18:
sonra eşimin tlf da ben almışım arkadaşından aradım çık gel yukarı diye.
o geldide beraber indik aşağıya.
sonra eşimde ben çok pişman oldum nasıl seni tek başına gönderdim diyo.
elden gidiyordum haberin olsun deidm
hoşgeldin bebekimm
özledim senii
akşam üzeri mail göndereceklermiş canım bizde merakla bekliyoruz.
Kız yook ne beraber girmesi dün gece 11de geldik.Biz de 01/01/2012 gece 11:45 sularında kutladık yeni yılımızı.Napim ancak baş başa kalabildik.Enişteye de ders olsun tabi bırakmaz artık bi dah
Tıkadım tabii yine de kötü ama 1dakikalık bişey işte içtim gitti darısıda akşamki bardağın başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?