Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız? bi kaç gündür yoktum.. hem yoğumdum misafirlerim vardı hemde bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor nedense... herkes iyidir inşallahhh....

Slm cnm hoşgeldinnn
iyiyim ben çok şükürrr
bende de cumartesi kayınvalidemler vardı çokk yoruldum dün giddiler bende akşama kadar hiç bişey yapmadım dinlendimmmm
sende boşver dinlen sonra yaparsınn cnmmm

Eseslim ne yaptın cnm hallettinmi çamaşırlarııı
ben işleri bitirdim oturdummm şimdi aslında bugün buranın pazarı ama gitmiycemmm havada güzell
aslında ama hiç gidesimde yokkk

slm kızlar ben geldim nasılsınız
hepinize iyi bi hafta diliyorum ve kocaman
bugün vck'ların sperm testinin sonucu çıkacaktı...
merak ediyorum inş hayırlı haberler alırız

Eseslim ne yaptın cnm hallettinmi çamaşırlarııı
ben işleri bitirdim oturdummm şimdi aslında bugün buranın pazarı ama gitmiycemmm havada güzell
aslında ama hiç gidesimde yokkk

yok be canım nerdeee.
3 makina yıkadım daha 2 makina daha var
bunların bide ütüsü var offf.
amann napıyım yavaş yavaş yaparım ütüde insanı çok oyalıyor.
yaa hava alırdın gitseydin canım. evde yoruldun sende.

hoşgeldin bebekimm
özledim senii
akşam üzeri mail göndereceklermiş canım bizde merakla bekliyoruz.

slm herkese yine kimsecikler yok bir sen bir ben kaldık Eseslim.Geçmişi okudum bitti hemen.Sen de varmışın fıstığım sağ-salim evine çok şükür.Ben de senle buluşmak için çıktım ya ondan sonra bir daha dün gece 11gibi geldik eve.Sen gittikten yarım saat sonra eşim geldi yemeğe gittik tam eve gidecektik eşimin arkadaşının eşi beni aradı çok diretti bize gelin ya da Erciyese çıkalım diye ben de dağa çıkmam dedim mecburen onlara gittik ama iyi oldu.Gece geç olunca da bu sefer hadi kalalım muhabbeti başladı sabah kahvaltıya dağa çıkarız derken sonunda çıktık dağa.Gece de yorgun bir şekilde eve döndük
Sen de ucuz atlamışın canım ya elin sarhoşlarını.Bak ben olsam bırakmazdım seni yalnızAlt ederdik sarhoşunu da meyhoşunu da...Yav bak simge kullandım 34 diye bişiy çıktı güldüm kendi kendime ne cahilmişim ben ya bir de soruyorum ya sana ne be 50,70 diye......

Oooo ben bir iki cümle yazıncaya dek gelmiş herkezler.Hoş gelmiş sefa getirmişler.Bu arada tekraradan herkese çoook mutlu yıllar diliyorum
Bir de bugün ben soğan kürüne başladım çikolata kistim var da ondan birçok kişi tavsiye etmişti Saraçoğlu da onu yap sadece deyince ben de başladım bugün hayılısı artık.Ama bilseniz nasıl güzeeelll bir tat!Desem de inanmayın çook kötü de olsa kararlıyım yapacam....

Hoşgeldinnn tatlımmmm
iyiyim cnmmm sen nasılsınnn
bende heyecanla bekliyorum sonuçu akşama doğru maill atacaklarmışşş ne heyecanlıdır şimdi vck
inş.. güzel sonuç çıkarr

evet canımcım geldik çok şükür.
ne güzel değişiklik olmuş canım sizede 12 ye kadar durmamışınız ama evinizde başbaşa girmişinizdir.
bizde senden ayrıldıktan sonra kayınpederimin istediği üzerine pastırmasını aldık. pastırmacılar parkına gittik orda alışveriş yapıp yola koyulduk. ankaraya vardık eşimin bi müşterisi vardı ankarada onlarla beraber buluştuk bi otelde yer ayırtmışlar bize.
eğlence vardı ona baktık 11.30 a kadar sonra kızılaya çıktık. o kızılaya giderken işte montlarımızı alayım diye çıktım amann sarhoşlar valla asnsöre atladılar resmen
çok şükür görevliler vardıda yırttım. allah korusun sarhoşun ne yapacağı belli olmaz.
eşim çook pişman oldu ama otel nezih bi yer bişey olmaz diye düşünmüş ama oda panikle geldi yanıma. amann dedi seni bırakmam bidaha diyo. valla bırakırsan kaybedeceksin beni dedim
valla tebrik ederim canımcım ifadeler süper olmuşş

yaa başladınmı canım soğan kürüne nasıl içebildin tıkadınmı burnunu

Kız yook ne beraber girmesi dün gece 11de geldik.Biz de 01/01/2012 gece 11:45 sularında kutladık yeni yılımızı.Napim ancak baş başa kalabildik.Enişteye de ders olsun tabi bırakmaz artık bi dah

Slm cnm Hoşgeldinnn
iyiyim sen nasılsın nerelerdesinnn

hoşbulduk canımm
bbende iyiyim canım evet epeydir giremedim..
kaçgüdür gelenimiz gidenimiz bitmedi..
akşamları hep misafirlerim vardı birtürlü giremedim..
ama sizi çoook özledim

selam canım çok şükür iyiz sen naıslsın ?

bende iyiyim tatlım yine yolculuk varmış bebekimm..
leyleği havadamı gördünüz
gezin tozun bebekim çünkü bebişler gelmesi yakındır..
eee bebişler olunca biryere kımıldayamıyacağız şimdiden acısını çıkaralım dimi ama

doğru sefer ayı arkadaşım demişti kazalara dikkat diye.kolye canım .benide çok korumuştur Ayet-el kürsi hemde ne kazalardan.anlatsam inanılacak gibi değil.
Rabbim korusun cümlemizi kazalardan afetlerden kötü göz ile bakandan.

ne güzel yapmışsınız bebekimm senin adına çok sevindim...
ama ben seni çok özledim ya ayrılık yaramıyor bana

kıyamam ben bebekime yaa demek sarhoşların tacizine mi uğradın...
dengesizler ya her yerde çıkıyor böyleleri
iyi ki hemen inmişsin mazallah öyle devam etseniz aptallar nasıl davranırlardı
enişte beye de ders olmuştur bu olay artık
bundan sonra asla seni yalnız başına bırakmaz kocişin bebekimm
sen fıstık gibi hatunu gece yarısı tek başına odaya yolla böyle olur işte

hoşgeldin bebekimm
özledim senii
akşam üzeri mail göndereceklermiş canım bizde merakla bekliyoruz.

hoşbulduk bebekimm bende seni çok özledim yaa
mesajını geç saatte gördüm rahatsız etmeyeyim yarın ararım dedi...
ankarada geziyorsunuzdur eve gidince arayayım dedim ama baktım topiğe hiç girmedin rahatsız etmemek için mesaj ettım bende...
nasılsın bebekimm bitirdin mi işlerini

Kız yook ne beraber girmesi dün gece 11de geldik.Biz de 01/01/2012 gece 11:45 sularında kutladık yeni yılımızı.Napim ancak baş başa kalabildik.Enişteye de ders olsun tabi bırakmaz artık bi dah

tabi tabi çok ders oldu artık başka memleketlerde yanlız bi yere göndermez artık

Tıkadım tabii yine de kötü ama 1dakikalık bişey işte içtim gitti darısıda akşamki bardağın başına

ahh ahh ben olsam asla içemem.
tebrik ediyorum seni valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…