Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm bana göre süper bir sonuç masalın dediği gibi bizde sıfırı görmekten gına geldi. buna şükret olur bebişin üzülme...

çok şükür canım iyim sen nasılsın ?
şehir dışındaydık 2 gün değişiklik oldu. şimdide evde çamaşırlarla uğraşıyorum..
hadi inşallahh canım perşembe günü yılın güzel haberlerini almaya başlayalım.
dualarım seninle canım.

Allah korusun ya dikkat et ben Ayet-el Kürsi nin koruyuculuğuna çok çok inanıyorum.mutlaka okurum evden çıkarken birşeye başlarken.kolye yaptırdım birde üzerimde olmazsa bi tuhaf oluyorum sanki.

bacım geçmiş olsun dikkat et iyi yapmışsın eşini yukarı çağrımakla 2012 sana da güzellikler getirsin

umutların mutluluğa dönüşsün inşallah seninde güzel haberlerini alırız en yakın zamanda

allah korusun ya dikkat et ben ayet-el kürsi nin koruyuculuğuna çok çok inanıyorum.mutlaka okurum evden çıkarken birşeye başlarken.kolye yaptırdım birde üzerimde olmazsa bi tuhaf oluyorum sanki.
bende canım ayetel kürsinin beni defalarca koruduğuna şahit oldum birde biliyorsun bu ay sefer ayı musibet ve hastalıkların yeryüzüne indiği ay.her dışarıya çıktığımızda muhakkak 3 kere ayetel kürsi okumalıymışız.canım ayetel kürsiden mi kolye yaptırdın yoksa cevşen mi?allah'a emanet olalım cümlemiz

slm kızlar sağlıklı,mutlu,huzurlu,bebişli ve paralı olsun yeni yılımız öpüyorum hepinizi.....mutlu yıllar...

selam canım sanada canım sağlıklı huzurlu mutlu bebişli ve kazasız belasız bir yıl diliyorum parada olsa iyi olur ama bizim en büyük ikramiyemiz spermlerimiz

bacım geçmiş olsun dikkat et iyi yapmışsın eşini yukarı çağrımakla 2012 sana da güzellikler getirsin

çook teşekkür ederim canımcım öyle bi olay geçti başımdan ucuz atlattık allah korusun sarhoşun ne yapacağı belli olmaz.
aminnn inşallahh 2012 sanada güzellik mutluluk bebiş getirsin inşallahh

kızlarrrr nasılsınız ben geldim ama çıkmam lazım...
derse başlayacağım daha bugün hiç çalışamadım.
hepinizi öpüyorum...

selam kızlar nasılsınız? bi kaç gündür yoktum.. hem yoğumdum misafirlerim vardı hemde bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor nedense... herkes iyidir inşallahhh....

selam kızlar nasılsınız? bi kaç gündür yoktum.. hem yoğumdum misafirlerim vardı hemde bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor nedense... herkes iyidir inşallahhh....

slm canım iyiz çok şükür sen nasılsın ?
cuma cumartesi kayserideydim bende efulum arkadaşımızla buluştuk senin kulaklarını çınlattık
yeni yılın kutlu olsun 2012 hayırlı evlatlarını versin sana inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…