tabi bebekim en azından içinizde kalmaz acaba sonuçlar yanlık mıydı diye...
esesliminde dediği gibi sonuçta çok da alakalı bi durum değil hormonlarla sperm çıkışı...
fshı çok yüksek olup da sperm bulunanları okuduk burada...
sen onun için hiç kafana takma...
allahın izniyle bol bol sperm bulunacak ve bizde başlıycaz halaya
sonrada gelsin bebişler
kız ben bile alıştım buraya interneti açtım mı direk kadınlar kulubüne giriom başka sayfaları yada face açmıyom bile)) dert bende derman sende misali birbirmizin destekcisiyiz çekilecek dert değil de çekioz birbirimizin sayesinde. en azından dünyada tek çocuksuz kadın olmadığımızı biliyoruz.dün arkadaşım çocuk düşünmüyonmu diye sorduda söyledim sonunda istiyoruz olmuyor dedim Allah aratmasın olur dedi. sorun kimde diye sordu bende bende dedim yumurtlamam olmuyomuş dedim kurtuldum bidahada sormaz heralde gerçi sorsada farketmiyo artık herkese söylüyorum içimde tutatuta dert anası olucaktım bebeğimin anası olamadan ))
aslında regli olmam lazımdı ama bu ay olmadım geçen ayın 25.de regli oldum daha tık yok
ahhhhhhh tutmayın beni
ayy demek tedavinin sonuna geldiniz Rabbim yüzünüzü güldürsün
evet akşamdan kalmıştı gözümü acar açmaz başına kondum bugünde gene 12 ye doğru kalktım sabahları çok geç kalkıyorum
canım yaa zaten taka taka bir hal olduk..
yok hormonlar yüksek çıkmış yok sperm çıkmamış bazen çok yorulduğumu hissediyorum..
yinede binlerce kere şükrediyorum en büyük derdimiz bu olsun diye..
evet fsh yüksek olupda sperm bulunanların hikayesinide çok okudum burda..
inşallah canım benim ALLAH mı söyletiyo bebekim
zamanı tebrik ediyorum sabah kahvaltısında mangal etmiş diye)) o güzelim uyku bırakıp sabah sabah mangal etmek her yiğidin harcı değildir )))
cannlarım ben kaççtım..
yemek yapıcam daha kendinize çok iyi bakın..
cümleten öpüldünüz
evet canım bırakığın anda tekrar yükseliyo fsh..
birde uzun süre kullanıldığında vücut alışıyo vede artık çok fazla etkisi olmuyo gibi geliyo bana..
yarın bidaha yaptırsın tahlili bakalım sonuç aynımı olacak..
evet hakkımızda hayrılı olsun ne diyelim..
cannlarım ben kaççtım..
cümleten öpüldünüz
seninki gibi annesine beni tercih edince biraz bozuluyordu
kıskanıyorum falan diyordu şaka yollu ama ciddi bişey değil tabi...
evet ya benim gibi biri sevilme mi demi bebekimm
tamam iki top kumaş alıcam biri pembe biri mavi bendensiniz öğle bedava teyze olunmuyor değilmi?
allah korumuş canım çok geçmiş olsun .asansörde güvenlik kamarası vardır canım o kadar korkmana gerek yok.sarhoş işte ne yapacakları belli olmaz.eşinde seni birdaha yalnız bırakmaz.bende geçen gün eltime gittim .eve gelmek için asansörü çağırdım asansör tam geldi kapısını açtım içine binicem eltimin kızı yenge telefonunu burda unutmuşsun dedi geri döndüm almak için ama asansörün önüne çantamı koydum.gittim telefonumu aldım yalvarıyor ne olur burda kal seni ne zamandır göremiyorum işin gücün bilgisayarda oturmak artık bize gelmiyorsun falan dedi.bende çocuktur üzülmesin 1 saat daha oturayım sonra giderim dedim.gittim asansörün kapısından çantamı alayım geri döneyim dedim birde ne göreyim 12.kat ve asansörün kabini yok aşağı düşmüş halat kopmuş.inan varya ölümle kaç defadır burun buruna geliyorum allah koruyor beni:18::18::18::18::18::18:
tamam kızlar yine istediğiniz oldu aradım hastaneyi akşam üstü hotmailime gönderecekler bana dua edin kalbim duracak:18::18:
selam kızlar nasılsınız
teşekkürler :81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
aslında regli olmam lazımdı ama bu ay olmadım geçen ayın 25.de regli oldum daha tık yok
anladım canım.
tabiki bebekim senin gibi biri sevilmezmi hiç
ben hala çamaşır yıkıyorum asacak yer kalmadı evde yaaa
cannlarım ben kaççtım..
cümleten öpüldünüz
iyiyim canım hoşgeldin sen nasılsın ??
valla ne yalan söyleyeyim benim de canım çok tatlı istiyor
biri yapsa da yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?