benimde çok ütüm var ama herif yalvardı ütüleme diye akşam geç gelcek ama illa ben yapcam dedi şimdi rahat rahat oturuyorum
valla bilmiyorum canım ben bide sevmiyorum ütüyü ama iç çamaşırlarınıda ütülüyorum. yap yap bitmiyor.
kocişem yaptırsam birazını ne
ahh bebekim benim söylemen yeter biliyorum neler yapacağını bidenemsin benim
iyiyim canım saol hoşgeldin sende nasılsın ??
amin canım benim neşemiz daim olsun inş
canım vcknın sonuçları daha belli olmamış...
mail atıp haber vereceklermiş bugün...
inş güzel haberler alırızda başlarız halaya
valla bilmiyorum canım ben bide sevmiyorum ütüyü ama iç çamaşırlarınıda ütülüyorum. yap yap bitmiyor.
kocişem yaptırsam birazını ne
ahh bebekim benim söylemen yeter biliyorum neler yapacağını bidenemsin benim
benim çamaşırlar balkonda günleniyo) arada çekirgelerde geliyo içlerine giriyo baksana kalsın demi beraber uyuruz üçümüz ne güzel olur
kız ben ütü yapmayı severim ben yaparım ütülerini sen merak etme ütülükleri yolla bana arada güzel kıyafetlerini giyer gezerim bak)))))
mutlu yıllar canım benim
inş 2012 bol bebişli bi yıl olur
aynen öyle bacım atık onunda içine sığmıyor eskisi gibi değil baya belli ediyor çok üzülüyor bakalım 2 ay kullanıcaz ya diyorum neler kullanmadık bakalım ama çok umudum var adam çok olumlu konuşuyor inşallah sperm çıkarda bebişlerimiz olur
hadi inş rabbim yardımcıları olsun.ibrahim saraçoğlunun bitkisel ilacı varmış kullanan oldumu acaba bende çarşıya çıkamadım yoksa senin verdiğin kürler için malzeme alacam kontrole 2 ay kaldı en azından keçi boynuzu kürüne başlasak iyi olacak hayırlısı bakalım akşama yine giricem inşallah ben geldiğimde halay başlamış olur
aman gülüm iç çamaşırlarını giyceğin zmn ütülemen doğru değilmi mikrobuda kırılır sıcak sıcak giyersin
inşaallah canım benim arka arkaya şu bebişleri yapsak.Sonrada burada hamilelliklerimizden konuşakk.aaahhhhhhhhhhh
canım yaa zaten taka taka bir hal olduk..
yok hormonlar yüksek çıkmış yok sperm çıkmamış bazen çok yorulduğumu hissediyorum..
yinede binlerce kere şükrediyorum en büyük derdimiz bu olsun diye..
evet fsh yüksek olupda sperm bulunanların hikayesinide çok okudum burda..
inşallah canım benim ALLAH mı söyletiyo bebekim
aynen öyle bacım atık onunda içine sığmıyor eskisi gibi değil baya belli ediyor çok üzülüyor bakalım 2 ay kullanıcaz ya diyorum neler kullanmadık bakalım ama çok umudum var adam çok olumlu konuşuyor inşallah sperm çıkarda bebişlerimiz olur
kocişin mi yapacak ütüyü valla tebrik ediyorum enişteyi
biizimkisi yapmaz yapar zora kalıncada ben yaptırmam aslında yaptırmakta iyi fikir bi sürü çamaşırı tek başıma mı ütüleyeyim
slm kızlarrrrrrrrrrrr...........
size 2012 nin şans mutluluk ve bebek getirmesini diliyorum....
giremedim dün...
Kılazr ıyı seneler..coktandı gıremıyorum goruncem bızde elım kolum baglı merkaktda edıyorum neler oldu dıye ama bılırsınız kı gorumceler nasıl olur onunla ılgılenmekten zamanım halmıyor ınanın ancak zaman buldum hepnızı cok ozledım tetavıdekı arkadaslarım varsa allah yardımcıları olsun olacaklarda sabır versın hepnızı opuyorum arkadaslarım alllaha emanet olun
heee bana hep der sen katlancakları katla ütülencekleri ayır bileklerin incecik zaten der kıyamaz bana herifim ama ben ona bırakmam genelde ben yaparım sonrada kızar niye sen yaptın diye napim kıyamam herifime zaten çok çalışıyor ama bu hafta o yapcak
ben bebek konusunu açınca eşim bana kızıyor yinemi bebek muhabbetleri sıkıyo beni diyor hemen tepkisini koyuyor. ben konuşmak istiyorum o içine atmak istiyor. ilk tedavimi olcam sonuç olmusuz olursa hemen evlatlığa yazılcam dedim git yazıl beklemene gerek yok dedi bu kadar umutsuz bi durumdan Allahım bizi kurtasın artık ne diyim(((
çok sağolun kızlar bende iyi olmaya çalışıyorum ama beni çok bunaltıyolargeçen akşam fırında kapama yaptım biz kapamaya soğan da koyarız ben öyle gördüm ailemden bende pirince soğan koyarım neyse biz eşimle aldık tepsiyi çıktık kaynanamlara yedik onlara da bıraktık bir tabak.ertesi gün yukarı çıkıyorum onlara zaten hep bağıra bağıra konuşurlar kapıları açıktı beni konuşuyorlar kaynanam ay zor yedim o pilavı soğanda koymuş içine yapmış hamur dedi benim pilavım güzel olur eşim bile hep der senin pilavın çorban güzel oluyor diye kaynanamın o şekil konuşması çok zoruma gitti.ve ben kaç senedir yaparım eşimde afiyetle yer hiç demez soğanı yapmışın ıyyy zoruna yedim diye kendimi çok kötü hissettim kayınpederde onu destekliyor o senin gibi yapabilirmi zaten şimdiki gençler hiç yemek yapmayı bilmiyo diyor evime gelir herşeyime karışır tencereyi açar ille bişey der giydiğime ille bişey der biraz evden ayrılayım evde yoktun nerdeydin der bi arkadaşım gelse hemen damlar kim var diye eşime söylüyorum yaşlı onlar takma napayım o annem sen karımsın ben arada kalıyorum onlar bugün var yarın yok kalp kırmak istemiyorum diyor ve benim akllı kocam neyapmış bunun babası bize varlık içinde yokluk çektiriyo 5 senedir bi kuruş vermedi hep buğdaylar ekilsin buğdaylar biçilsin şu ekilsin bu biçilsin o zman gidersiniz hep oyaladı 5 sene oluyor bizde tedavi paramızı falan kendimiz para biriktirdik babası 2 traktör aldı araba aldı çeşitli tarım araçları aldı ama bize gelince tedaviye boşa gitçek para diye bakıyor.bizde kendimiz yıllardır biriktirdik gölcüklü aktarın macununu 2 ay kullanıp marta doğru başlıcaktık tedaviye ama benim akıllı kocam aklına şaşayım bütün biriktirdiğimizi babasına vermiş babası traktörle arabanın taksidini ödeyecekmiş bizimkine para lazım demiş kocamda vermiş eşim bir söledi sanki bebeğim olmuşta elimden almışlar gibi oldum..bende açtım ağzımı sölendim baban bizim paramızı versinde yapacağı yardım eksik kalsın falan dedim çok ama çok sinir oldum kızlar babasının durumu iyi ve o bize vereceğine bizim biriktirdiğimizi aldı eşimde veremem diyememiş vermiş yıllardır bizi tedavi ettireceğine hep mala para harcadı ve gelip taksitlerini benim yavrumun parasınla ödedi
okudum şok oldum hadi pilavi falan bir kenara koyda ya eşin nasıl verir parayı demekki eşininde ümidi yok kayınpederinede Allah sorsun sen burda yanarken o traktörlerine mi sarılıyor torun diye aynı ya hep aynı benimkilerde böyle hepsi aynı Allah sabır versinçok sağolun kızlar bende iyi olmaya çalışıyorum ama beni çok bunaltıyolargeçen akşam fırında kapama yaptım biz kapamaya soğan da koyarız ben öyle gördüm ailemden bende pirince soğan koyarım neyse biz eşimle aldık tepsiyi çıktık kaynanamlara yedik onlara da bıraktık bir tabak.ertesi gün yukarı çıkıyorum onlara zaten hep bağıra bağıra konuşurlar kapıları açıktı beni konuşuyorlar kaynanam ay zor yedim o pilavı soğanda koymuş içine yapmış hamur dedi benim pilavım güzel olur eşim bile hep der senin pilavın çorban güzel oluyor diye kaynanamın o şekil konuşması çok zoruma gitti.ve ben kaç senedir yaparım eşimde afiyetle yer hiç demez soğanı yapmışın ıyyy zoruna yedim diye kendimi çok kötü hissettim kayınpederde onu destekliyor o senin gibi yapabilirmi zaten şimdiki gençler hiç yemek yapmayı bilmiyo diyor evime gelir herşeyime karışır tencereyi açar ille bişey der giydiğime ille bişey der biraz evden ayrılayım evde yoktun nerdeydin der bi arkadaşım gelse hemen damlar kim var diye eşime söylüyorum yaşlı onlar takma napayım o annem sen karımsın ben arada kalıyorum onlar bugün var yarın yok kalp kırmak istemiyorum diyor ve benim akllı kocam neyapmış bunun babası bize varlık içinde yokluk çektiriyo 5 senedir bi kuruş vermedi hep buğdaylar ekilsin buğdaylar biçilsin şu ekilsin bu biçilsin o zman gidersiniz hep oyaladı 5 sene oluyor bizde tedavi paramızı falan kendimiz para biriktirdik babası 2 traktör aldı araba aldı çeşitli tarım araçları aldı ama bize gelince tedaviye boşa gitçek para diye bakıyor.bizde kendimiz yıllardır biriktirdik gölcüklü aktarın macununu 2 ay kullanıp marta doğru başlıcaktık tedaviye ama benim akıllı kocam aklına şaşayım bütün biriktirdiğimizi babasına vermiş babası traktörle arabanın taksidini ödeyecekmiş bizimkine para lazım demiş kocamda vermiş eşim bir söledi sanki bebeğim olmuşta elimden almışlar gibi oldum..bende açtım ağzımı sölendim baban bizim paramızı versinde yapacağı yardım eksik kalsın falan dedim çok ama çok sinir oldum kızlar babasının durumu iyi ve o bize vereceğine bizim biriktirdiğimizi aldı eşimde veremem diyememiş vermiş yıllardır bizi tedavi ettireceğine hep mala para harcadı ve gelip taksitlerini benim yavrumun parasınla ödedi
kız aranızı bozmayın bacım ya biz ilk evlendiğimiz zamandan daha aşıgız birbirimize hani evlilik aşkı öldürür derlerya yok öyle bişey bizimkisi ana babasına azoya ragmen artarak sürüyor onun ter kokusuna nefes kokusuna bile hayranım benvayyyy bee kız benim bileklerde kopcak durumda ama benimki hiç böle bişi demedi
dur ben gelince sorayım hesabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?