Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benimde çok ütüm var ama herif yalvardı ütüleme diye akşam geç gelcek ama illa ben yapcam dedi şimdi rahat rahat oturuyorum

kocişin mi yapacak ütüyü valla tebrik ediyorum enişteyi
biizimkisi yapmaz yapar zora kalıncada ben yaptırmam aslında yaptırmakta iyi fikir bi sürü çamaşırı tek başıma mı ütüleyeyim

aman gülüm iç çamaşırlarını giyceğin zmn ütülemen doğru değilmi mikrobuda kırılır sıcak sıcak giyersin

hadi inş rabbim yardımcıları olsun.ibrahim saraçoğlunun bitkisel ilacı varmış kullanan oldumu acaba bende çarşıya çıkamadım yoksa senin verdiğin kürler için malzeme alacam kontrole 2 ay kaldı en azından keçi boynuzu kürüne başlasak iyi olacak hayırlısı bakalım akşama yine giricem inşallah ben geldiğimde halay başlamış olur

bende ütülüyorum iç çamaşırlarını bebekimm
ama bana bazen yardım ediyor kocişim saolsun
o seviyor ütü yapmasını bekarken hep kendi yaparmış...
evlenmeden önce ben sana hiç ütü yaptırmam hepsini ben yaparım demişti
evlendik sözünü unuttu tabi ama bunada şükür arada yardım ediyor...
hiç yoktan iyidir değil mi

ayyy canım benimmmm benim sen ütüyü seviyorsun demekki tebrikler sana valla
giy gez bidenem feda olsun sana kıyafetlerim.
bakalım çekirge ile uyku nasıl olacak deneyin canım

tabiki canım kolay değil allah şifa versin inşallahhh.
2 ay dediğin nedir çabucak geçer sonrada inşallah şifa olur bol bol spermcikleri görürsünüz hayatım.

saraçoğlunun ilaçlarını kullananlar var canım...
inş şifa olurlar kocişine canım
hayırlısyla seni vck için hazırladığımız halay ekibiyle karşılıycaz inş

Bizimde hormondeğerleri normal ama yükseltmeye çalışıyor.Ben anlamadım waalla bu işten bişey.Şu spermler bulunsun artık

ben bebek konusunu açınca eşim bana kızıyor yinemi bebek muhabbetleri sıkıyo beni diyor hemen tepkisini koyuyor. ben konuşmak istiyorum o içine atmak istiyor. ilk tedavimi olcam sonuç olmusuz olursa hemen evlatlığa yazılcam dedim git yazıl beklemene gerek yok dedi bu kadar umutsuz bi durumdan Allahım bizi kurtasın artık ne diyim (((

kocişin mi yapacak ütüyü valla tebrik ediyorum enişteyi
biizimkisi yapmaz yapar zora kalıncada ben yaptırmam aslında yaptırmakta iyi fikir bi sürü çamaşırı tek başıma mı ütüleyeyim

heee bana hep der sen katlancakları katla ütülencekleri ayır bileklerin incecik zaten der kıyamaz bana herifim ama ben ona bırakmam genelde ben yaparım sonrada kızar niye sen yaptın diye napim kıyamam herifime zaten çok çalışıyor ama bu hafta o yapcak

iyi seneler canım inş herşey daha iyi olacak bu sene
kolay gelsin sana canım daha çok kalacak mı görümcen ??

çok sağolun kızlar bende iyi olmaya çalışıyorum ama beni çok bunaltıyolar geçen akşam fırında kapama yaptım biz kapamaya soğan da koyarız ben öyle gördüm ailemden bende pirince soğan koyarım neyse biz eşimle aldık tepsiyi çıktık kaynanamlara yedik onlara da bıraktık bir tabak.ertesi gün yukarı çıkıyorum onlara zaten hep bağıra bağıra konuşurlar kapıları açıktı beni konuşuyorlar kaynanam ay zor yedim o pilavı soğanda koymuş içine yapmış hamur dedi benim pilavım güzel olur eşim bile hep der senin pilavın çorban güzel oluyor diye kaynanamın o şekil konuşması çok zoruma gitti.ve ben kaç senedir yaparım eşimde afiyetle yer hiç demez soğanı yapmışın ıyyy zoruna yedim diye kendimi çok kötü hissettim kayınpederde onu destekliyor o senin gibi yapabilirmi zaten şimdiki gençler hiç yemek yapmayı bilmiyo diyor evime gelir herşeyime karışır tencereyi açar ille bişey der giydiğime ille bişey der biraz evden ayrılayım evde yoktun nerdeydin der bi arkadaşım gelse hemen damlar kim var diye eşime söylüyorum yaşlı onlar takma napayım o annem sen karımsın ben arada kalıyorum onlar bugün var yarın yok kalp kırmak istemiyorum diyor ve benim akllı kocam neyapmış bunun babası bize varlık içinde yokluk çektiriyo 5 senedir bi kuruş vermedi hep buğdaylar ekilsin buğdaylar biçilsin şu ekilsin bu biçilsin o zman gidersiniz hep oyaladı 5 sene oluyor bizde tedavi paramızı falan kendimiz para biriktirdik babası 2 traktör aldı araba aldı çeşitli tarım araçları aldı ama bize gelince tedaviye boşa gitçek para diye bakıyor.bizde kendimiz yıllardır biriktirdik gölcüklü aktarın macununu 2 ay kullanıp marta doğru başlıcaktık tedaviye ama benim akıllı kocam aklına şaşayım bütün biriktirdiğimizi babasına vermiş babası traktörle arabanın taksidini ödeyecekmiş bizimkine para lazım demiş kocamda vermiş eşim bir söledi sanki bebeğim olmuşta elimden almışlar gibi oldum..bende açtım ağzımı sölendim baban bizim paramızı versinde yapacağı yardım eksik kalsın falan dedim çok ama çok sinir oldum kızlar babasının durumu iyi ve o bize vereceğine bizim biriktirdiğimizi aldı eşimde veremem diyememiş vermiş yıllardır bizi tedavi ettireceğine hep mala para harcadı ve gelip taksitlerini benim yavrumun parasınla ödedi

vayyyy bee kız benim bileklerde kopcak durumda ama benimki hiç böle bişi demedi
dur ben gelince sorayım hesabını

benim herifte öyleydi ama şimdi şu son aylarda çok değişti artık anlatıyor dışınada yansıyor önceden ben evlatlık dediğimde bakarız derdi sonra tedavilerde boş çıkınca kesinlikle olmaz dedi yani aslında adamlar evlatlık almak istemiyor kendilerinin olmuyor ya çok zorlarına gidiyor bizde söyleyince işte böyle ters tepki veriyorlar aslına bakarsan ben herifi hep takmayan boşvermiş benim kadar önemsemediği üzülmediği için çok kızardım artık adam içinde tutamıyor kalay değil 5. yıla girdik ve bu azo 3. görüşmemizden beriaramızda hep vardı artık oda taştı fark ediyorum

ah canım ya okuyunca benimde canım sıkıldı
yapmış götürmüşsün daha ne istiyorlarda arkadandan laf ediyorlar densizler ya
çekemediklerinden yapıyorlar canım benim emin ol ki öyledir...
ayrıca eşinede çok kızdım 5 senedir yardım etmek için oyalayıp duran adama bide biriktirdiğini niye vermiş
ağzını açmakta sonuna kadar haklısın ben olsam neler yapardım ona valla
inş biriktirdiğinizi kurtarırsınız canım benim çok üzüldüm inan ki bende...

okudum şok oldum hadi pilavi falan bir kenara koyda ya eşin nasıl verir parayı demekki eşininde ümidi yok kayınpederinede Allah sorsun sen burda yanarken o traktörlerine mi sarılıyor torun diye aynı ya hep aynı benimkilerde böyle hepsi aynı Allah sabır versin
vayyyy bee kız benim bileklerde kopcak durumda ama benimki hiç böle bişi demedi
dur ben gelince sorayım hesabını
kız aranızı bozmayın bacım ya biz ilk evlendiğimiz zamandan daha aşıgız birbirimize hani evlilik aşkı öldürür derlerya yok öyle bişey bizimkisi ana babasına azoya ragmen artarak sürüyor onun ter kokusuna nefes kokusuna bile hayranım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…