canlarım yeni yılınız kutlu olsunyeni yıl sizlere bol sperm bol
sağlık huzur mutluluk getirsin yeni yılda tüm güzellikler sizin olsun
bahar 1 tane meryem ekledim
anladım canım.
tabiki bebekim senin gibi biri sevilmezmi hiç
ben hala çamaşır yıkıyorum asacak yer kalmadı evde yaaa
selam kızlar nasılsınız
slm nasılsınız bakıyorum herkesin neşesi yerinde allah daim etsin inş.vck ne yapmış ya baktım ama göremedim nasılmış sonuçlar....
bebekim en son 3 makina çalıştırdığını okumuştum kaçıncıyı attın sen
allah iyiliğinizi versin 2 gün için dünyanın kıyafetini mi götürdünüz
aynı ben valla bende hep böyle yaparım sonrada o çamaşırlarla uğraşırken kendime bi güzel sayarım
allah kolaylık versin bebekim yakın olsam yardıma gelirdim valla
kızlar bugün macunların geri kalanlarıda geldi çaylar falan derken herifin macunları tamam oldu adam banada göndermiş bakalım nasıl olcak çok istiyorum içim eriyor hiç bişey yerini dolduramıyor artık şu spermler çıksada bizde kavuşsak bebeklerimize artık herifte dışına vurmaya başladı önceden pek belli etmezdi artık oda bariz belli ediyor
kolay gelsin cnm kalanları bize getir bizim ip boş dermişim) bugün bende çamaşır yıkadım nevresimin içine çekirge girmiş büyük hemde çıkaramadım ya nasıl çıkcak o bilmiyom artık işimiz var bu akşam çekirgeyle ))
valla sorma bebekim ya 4 bitti 5 attım şimdi dahada 1 kere daha var
sorma kaptırıp kendimi çok şey götürdüm gene..birazda evde vardı çamaşır.
şimdide evde asacak yer kalmadı sinir oldum.
bunları ütülemek var şimdi bide
sağol bidenem benimm biliyorum hemen yardımıma koşar gelirdin
kızlar bugün macunların geri kalanlarıda geldi çaylar falan derken herifin macunları tamam oldu adam banada göndermiş bakalım nasıl olcak çok istiyorum içim eriyor hiç bişey yerini dolduramıyor artık şu spermler çıksada bizde kavuşsak bebeklerimize artık herifte dışına vurmaya başladı önceden pek belli etmezdi artık oda bariz belli ediyor
valla sorma bebekim ya 4 bitti 5 attım şimdi dahada 1 kere daha var
sorma kaptırıp kendimi çok şey götürdüm gene..birazda evde vardı çamaşır.
şimdide evde asacak yer kalmadı sinir oldum.
bunları ütülemek var şimdi bide
sağol bidenem benimm biliyorum hemen yardımıma koşar gelirdin
arkadaşlar hepinize merhabalar mutlu yıllaaarrrrrrrr.bol bol spermli yıllar...
gunaydın kızlarrrrrr
nasılsınız ben cok kotuyum gene grıp benı yakaladı offfffffffffffff
kayınvaldemler gece gıttı bende etrafı topladım sızı merak ettım ama fazla yazmamıssınız
bugun kurs var ogleden sonra gorusuruz
ben hem yerlerştirmekten hem boşaltmaktan nefret ediyorum ama el mahkum yapıyorum :))
kalbimiz bir :))) bende kocaman kocaman öpüyorum herkesi
ah bebekimm ya nasıl başedeceksin sen onlarla
valla yakın olsam ütüden nekadar nefret etsemde senin için yardıma gelirdim bebekimm
sağol canım benim ..
valla ne güzel olurdu bende asacak yer kalmadı ben içeri odada tutuyorum çamaşırlığı dışarı sermiyorum.
kocişin çıkarır artık aman sen elleme canım ya boşver kalsın içinde
hadi gözünüz aydın canım.
inşallah şifa olur hem kocişine hem sana.
sonrada spermleriniz bol bol çıkar. sonrada gelsn bebişler
kolay değil hayatım onlar içinde içine atıyorlar ama onlarda bunalıyorlar.
biz yine içimizi burda döküyoruz dertleşiyoruz onlar kimseye söyleyemiyor içlerine atıp dahada stres oluyorlar.
allah eşlerimize biran önce bu hastalıktan şifa versin inşallah. bebişlerimizle herşeyi unutalım.
kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun 2012 bütün herkese hayırlı olur inş.salı günü eşim mikrotese ameliyatı olacak herkesin dualarını bekliyorum ve bende çıkan sperm ile OPU (yumurta toplama) işlemi olacak.inş hayırlısı olur arkadaşlar heyecanımız dorukta.tedaviye başlayalı 10 gün oldu ben bu gece 02,30 da 2 tane decaapeptyl 0,1 mg yumurta çatlatma iğnesi olacağım.ve eşim salı sabah 10,00 gibi umut tüp bebek merkezinde emre beyde ameliyat olacak.dualarınızı bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?