kıyamam sana siz isteğin canım feda sizlere lafımı olur örtünün yeterki gelsin şu mis kokulu bebişlerimiz hatta ben biran evvel kumaş almaya çıkayım .boş duranı allah sevmezmiş
canım sizin teseyi kaan hocamı yapacak?
ah be baharım bı okunsa bıtecekte
ınankı halım olsa okurum kusuruma bakma tatlım
yatıyorumda basım sankı egılınce kopacak gıbı oluyo
ıyıleseyım telafı ederım
kızlar beb cıkıyorum kocıse salata yapıcam bırazda dınlenırım ınşşlh gece gorusuruzz
ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON----------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------1 meryem
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------1 yasin 1 meryem
FLZASK----------------------------------------1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------- 1 meryem
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------1 yasin
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
canım benim inşallah sizlerede umut olurum bunu çok istiyorum ama insanların umursamazlığı beni çok sinir ediyor eğer yapamayacaklarsa söylesinler bir şekilde başımızın çaresine bakarız.bu çok zor birşey değilki.kaç kerde aradım tamam göndericez diyorlar bekle bekle cevap yok.canım ben umudumu hiçbir zaman yitirmiycem bugün olmazsa birgün mutlaka olacaktır.herşeyin bir vakti zamanı vardır.rabbime hiçbirşey zor değil.inşallah hepimiz o güzel duyguyu yaşıycaz rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.bunca yıl bekledim birgün daha bekliycem sonu güzel olsun inşallah.senin tedavin ne zaman başlıyor bak topiktekilre söz verdim beşik örtüsü yapıcam diye sende sıraya gir istersen
banada 1 meryem yaz canım adetim daha bitmedi ama bitince okurum
görüşürüz canım dikkat et kendine
yok esmacım biz daha önce memorialde tedavi olmuştuk eşim orda m.tese oldu...şimdi tekrar orda başlayacağız tedaviye....
bende isterimmmmmmmmm.... ama sen beni ağlatacan bebek örgüsü lafı bile açılsa benim gözler doluyor hemen, bu aralar çok hassaslaştım... ne güzel canım çok güçlü birisin, elbette umudumuzu yitirmeyeceğiz Rabbim birgün bizlerede nasip edecek...yeterki sabırla yolumuza devam edelim... bugün iş yerinden izinimi aldım..müdürcüm biraz şaşırdı ama konuyu bildiği için bişey demedi, desede değişen bişey olmayacaktı çünkü yapabileceğim bişey yok bu benim için herşeyden önemli... zaten iş yerinde herkes biliyor 5 yılda 3 deneme yapınca sağır sultan bile duydu... benim tedavi ocak 13 gibi başlayacak adetimde bi şaşma olmazsa tabi.. biz uçak biletlerimizi aldık ocak 11 de istanbuldayım inşallah.....
baharcım nasılsın yalnız kalıyormuşun canım Allah kavuştursun inşallah...orda ailenden kimsen yokmu canım gidebileceğin...
benim koçiş son noktayı koydu teseye şubatta olmam diyo olursa yaz tatilinde diyor.ona bile pek gönüllü değil
ağlama canım benim bende öyle hassasım ama artık ağlama zamanı değil mutlu olma zamanı .üç keremi denedin bilmiyordum yeteri kadar sperm çıkmış o zaman darısı başımıza seninde eşinin testisleri ufakmıydı.benim eşimin biri 6cc diğeri 8ccymiş.fsh ta 39.6 çıkmıştı inşallah spermide görürüz
CANLARIMMMM
hay maşaallah size.:Nazar:
24 sayfamı konuştunuz öğleden beri.
yoksa bii gelişmemi var kaçırdım.
azıcık uyuyayım dedim boynum tutulmuş
nasıldı hemen ayağa kalkabildimi?sperm bulunmuşmuydu?birde ne kadara mal olmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?