bende isterimmmmmmmmm.... ama sen beni ağlatacan bebek örgüsü lafı bile açılsa benim gözler doluyor hemen, bu aralar çok hassaslaştım... ne güzel canım çok güçlü birisin, elbette umudumuzu yitirmeyeceğiz Rabbim birgün bizlerede nasip edecek...yeterki sabırla yolumuza devam edelim... bugün iş yerinden izinimi aldım..müdürcüm biraz şaşırdı ama konuyu bildiği için bişey demedi, desede değişen bişey olmayacaktı çünkü yapabileceğim bişey yok bu benim için herşeyden önemli... zaten iş yerinde herkes biliyor 5 yılda 3 deneme yapınca sağır sultan bile duydu... benim tedavi ocak 13 gibi başlayacak adetimde bi şaşma olmazsa tabi.. biz uçak biletlerimizi aldık ocak 11 de istanbuldayım inşallah.....
cnm devamlı aynı seyı esıne hatırlatmabenim koçiş son noktayı koydu teseye şubatta olmam diyo olursa yaz tatilinde diyor.ona bile pek gönüllü değil
hepinize iyi gecelr tatlı ruyalar canlarım..
ruyanızda bebeiğinizi görün emi..
ahh bebekimmm benim çok saol
tabiki uzaklık çok kötü yakın olsaydık böyle durumlarda destek olurduk birbirimize
beraber kalırdık ama artık burdan desteğinle idare edicem bebekimmm benim
sağolun varolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için.çok heyecanlıyız ama işin gairibi de ne eşim ne ben heyecanımızı içimize atıp soğukkanlı gibi gözükmeye çalışıyoruz eşimin gözlerinden anlıyorum.yarın bizim için büyük gün.dua eden arkadaşlara isim vereyim benim ismim (Esma candaş & Nuri candaş) rabbim inş yarın bol bol sperm verir.emre bey ümitlendirdi ama hala eşim ve ben tereddütler içerisinde kalıyoruz kafamız karma karışık.20 aylık emeğimizin karşılığını alırız inş.
hakkınızı helal edin böyle olmasını istemezdim ama bir laf vardır.el elin eşeğini ıslık çalarak ararmış diye onların umrunda değilizki.mesai dolunca herkes çantasını koluna takar evinin yolunu tutar bizde burda umutla onların yolunu gözleriz.neyse inşallah sonucu güzel olur beklediğimize değer.
günaydınlar herkese..
bu sabah kargalar kahvaltı yapmadan kalktık kocişle.
bi güzel kahvaltı yaptıkk..
onu işe gönderdim bende ortalığı toparlayıp derse oturdum..
aklıma düştünüz bi günaydın diyeyim dedim..
hepinize çoook güzel bi gün diliyorum..
esma112233 ün bugün yumurta toplama işlemi ve eşinin tese ameliyatı vardı sanırım.
dualarım onunla.
inşAllah güzel geçer...
hepinizi seviiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkeze günaydınlar inşallah buğün esmadan vck den sperm bulundu haberleri gelir güzel bir gün olsun halay çekelimmm .
inşAllah canımm..herkeze günaydınlar inşallah buğün esmadan vck den sperm bulundu haberleri gelir güzel bir gün olsun halay çekelimmm .
geçmiş olsun tatlım..günaydın canım arkadaşlarım
bugün acayip belim ağrıyor adet oldum
karnımda ağrıyor...
hap yuttum yine bugünüm hep ağrı içinde gececek
sağolasın canım ama sen izle bize anlatırsın olurmu?arkadaşlar kanal d de doktorum programında kök hücreyi anlatacaklarmış.
haber vereyim dedim ben şimdi izliyorum....
günaydın canmcım
ohh ne güzel bizde uyuyakalmışık
çok erkencisin maşallah canım
iyi dersler arada gel canım özletme kendini
bende seviyorummmmmmmmmm
inşallah
gecmıs olsun cnm offfff ne agrıdır o ıyı gene sen hap ıcebılıyosungünaydın canım arkadaşlarım
bugün acayip belim ağrıyor adet oldum
karnımda ağrıyor...
hap yuttum yine bugünüm hep ağrı içinde gececek
olsun uyuyun bende öğle arası yatmayı düşünüyorum zaten
erken kalkıp ders çalışayım dedim.
sizden de kopamıyorumama napiimm ya alışkanlık yaptınız valla
geçmiş olsun tatlım..
hemen duş al istersen güzel olur..
ahhh bu kadınların çektikleri..
erkekler çekse ölüyoruz zanneder
sağolasın canım ama sen izle bize anlatırsın olurmu?
ben şimdi izleyemiyorum
malum
valla alışkanlık oluyor bende sabah gözümü açtımmı gelip buraya bakıyorum ilk işyaa evet buğün ilk busenenin ilk mikrotesesi yapılacak esmadan başladık inşallah iyi haberler gelir allah yardımcıları olsun valla sabahtan beri onlar için yasin okudum çok dua ettim inşallah spermleri bulunur agladım büssürü dua ettiğim yerde kendimizide düşündüm tabi ğün yaklaşıyor korku sardı ikinci biziz heralde üçüncü siz allahım hepimizi sevindirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?