- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
vck sizden genetik test istenmişmiydi?
ağlama canım benim bende öyle hassasım ama artık ağlama zamanı değil mutlu olma zamanı .üç keremi denedin bilmiyordum yeteri kadar sperm çıkmış o zaman darısı başımıza seninde eşinin testisleri ufakmıydı.benim eşimin biri 6cc diğeri 8ccymiş.fsh ta 39.6 çıkmıştı inşallah spermide görürüz
iyiyim canım benim saol sen nasılsın ??
bugün yalnız değilim kociş ya yarın ya öbür gün gidecekmiş izmire 4 gün falan kalacakmış...
yok canım burda kimsemiz ev sahibim var gerçi o artık benim annem gibi
allah razı olsun ondan...
canım sıkılsa inerimde insan evde bi nefes istiyor...
kociş böyle kontrolleri falan olupta gidince o gelene kadar bunalıyorum evde...
ne yapalım sağlık olsunda çalışsın bekliycem artık...
canım sizinde çok az kalmış tedavinize...
inş bu defa kavuşursunuz bebişlerimize...
bu ocak ayı topiğimiz için çok hareketli geçicek...
kimi tedaviye başlıyor kimi ameliyat olacak...
inş hepinizin sonucu yüzümüzü güldürür...
allah yardımcınız olsun canım benim
canım ertesi günü ayağa kalkmıştı ama tabi 1 hafta kadar yürürken biraz zorlandı, herkes aynı olmuyor kimisi daha çabuk iyileşiyor... 2008 yılında tese olmuştu o zaman yaklaşık 1700 tl civarında tutmuştu... şimdi tekrar tese olursa 2000 lira verecez.. sperm bulundu canım 2 tüp dondurulmuş spermimiz var biri burada kayserideki merkezde birisi de istanbulda memorialde...
bende çok şükür iyiyim baharcım... ne güzel ev sahibinle iyi anlaşman, sıkıldığın zamanlar da gider biraz rahatlarsın yalnızlık kötü bişey... topiğimizde ocak ayı dediğin gibi bayağı hareketli geçecek inşallah herkese güzel haberler vermek nasip olur...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
ben şimdilik çıkıyorum kızlar abimler gelecekmiş evi bi toparlayım yatmadan önce tekrar gelmeye çalışacam...öptüm hepinizi...
bizden hiç bu testler istemedi biz sadece hormon testi yaptırdık .
Baharcığım yaptınmı yemeğini canım benim benim yüzümden yemeksiz kalacaktın.
ahh canım ne kavgalar ettik neler yaşadık..yaşım 23 martta 24 giricem ama inan 40 yaşında hissediyorum kendimi..elti bi yandan kaynana bi yandan kayınpeeder bi yandan ve eşimm hep onların ağzına baktığı için ayrılma noktasına geldik 3 ay ayrı yaşadık sonra barıştık ama yok işte adam ailesine tavır koyamıyorr..onlarailem sen karımsın bana onları anlatma aradakalıyorum diyor bana kızıyor..inanın bunalmayıda geçtim artık..sesimi çıkarıyorum ne kavgalar ettik hep ailesi ve bu doktora gidilmemesi üzerine..ama eğer o parayı geri alamasın marta kadar işte o zaman bu binayı inleticem..ağzıma ne gelirse bütün sölemek isteyip sölemediklerimi söleyeceğim..isterseler bir daha yüzüme bakmasınlar..ben kavgacı değilim yetişme yaşayış tarzım ailem çok ama çok farklı onlara göre ama insanı zorla günaha sokuyorlar
yaptın canım yaptım şuan yiyoruz kocişede küstüm canım sıkkın
afiyet olsun canım neden kavga ettin birtanem hayırdır
Uff benim koçişte işten geldi yemeğini yedi ve hemen uyuduuuu şuan karşımdaki koltukta yatıyo mışıl mışıl ama ben yanlız kaldımm
yorulmuş cnmm akşama kadar ama bende tektim akşama kadar
biraz sohbet ederizdedim ooooo çoktan uyumuşşşş ne yapalımmmm
teşekkür ederiz canım benim hoşgeldin
bizi boş bırakırsan kaynatır dururuz işte
yeni bi gelişme yok canım vck nın sonucunu bekledik ama öğrenemedik...
onun dışında hep sohbet ettik işte
geçmiş olsun kıyamam sana...
buarada sen ders çalışmayacak mıydın uykucu
yanlış değilsem öyle okumuştum...
ah ah gözümüz hep onları bekler onlarda gelir ya uyur yada tv karşısında dinlenerek vakit geçirirler biz sabah akşam tek kalmaya mahkum kalmışız sanki inşallah bebeğimiz olurda şu tekliğimizde biter
Evt cnm aynen öyle
ben onu bekliyorum onunla konuşmak istiyorum o ya nette ya tv izler yada böle uyur işte ama inş. bebişimiz olurda kurtuluruz onunla ilgilniriz zaman nasıl geçmiş anlamayızzz
çalıştım canım yemek yedik eşimle uyuyakalmışım koltukta.
şimdi pc ondaydı virüs programı yüklemeye çalıştı yükleyemedi.
ondan çıkmak zorunda kaldım..bende vckyi merak etmştim mail göndermediler sanırım
ay canım bende nedense yükleyemiyorum bir türlü pc çökmüştü daha sonra virüs programı yüklemem gerektiği uyarısı geliyor ama bir türlü yükleme gerçekleşmiyor.evet canım sağ olsunlar çok duyarlı çıktılar kaç kere telefon açtım göndericez dediler sonra mesaileri dolmuş diye çıkmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?