Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım 3 kere denedik... eşim bi kez tese oldu sonraki tedavilerim dondurulmuş spermle oldu...eşim testisleri ufak canım fshnizde bizimle aynı nerdeyse eşiminkide 41 di... inşallah canım hepimiz bu azodan kutulacağız bi gün...

bende çok şükür iyiyim baharcım... ne güzel ev sahibinle iyi anlaşman, sıkıldığın zamanlar da gider biraz rahatlarsın yalnızlık kötü bişey... topiğimizde ocak ayı dediğin gibi bayağı hareketli geçecek inşallah herkese güzel haberler vermek nasip olur...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

ben şimdilik çıkıyorum kızlar abimler gelecekmiş evi bi toparlayım yatmadan önce tekrar gelmeye çalışacam...öptüm hepinizi...

sağol canım bakalım benim koçiş olmaz diyo bu akşam bi düşünsün bakalım bende bi araştırmaya devam edeyim bakalım biz yaptıracakmiyiz bilmiyoruz.rabbim hepimize şifa versin

çok iyi anlaşıyoruz allaha şükür
her konuda destek bize kendi annemden göremediğimiz ev sahibimden görüyorum...
allah razı olsun ondan...
dediğin gibi sıkıldığım zaman iniyorum iyi geliyor bana kafam dağılıyor...
inş ocak ayında alacağımız güzel haberler yeni yıl hediyemiz olur

ben şimdilik çıkıyorum kızlar abimler gelecekmiş evi bi toparlayım yatmadan önce tekrar gelmeye çalışacam...öptüm hepinizi...

tamam canım kolay gelsin sana öpüyorum bende

bizden hiç bu testler istemedi biz sadece hormon testi yaptırdık .

canım demekki kaan hoca gerek duymamıştır.onlar bizden daha iyi biliyorlar.bizim hormon değerlerimiz yüksekti ayrıca testis boyutuda ufaktı belki sizin böyle sorununuz olmadığı için doktor gerek görmemiştir.canım benim eşimde hep erteliyor.onlar bizim gibi değpiller onlarıda anlamak lazım bizimde bugün sonuçlar çıkacaktı fakat gitmedi neymiş efendim işten hergün izin alamazmış ama arabası için birşey lazım olsa işe bile gitmiyorbende ne yapayım onu çok fazla sıkmadan birşeyleri halletmeye çalışıyorum .herşeyin vakti zamanı vardır sıkma canını belki gerçeklerle yüzleşmeye hazır değildir

Baharcığım yaptınmı yemeğini canım benim benim yüzümden yemeksiz kalacaktın.

erkekler ailelerine hep düşkünler cnm benimkide laf söyletmiyo ailesine önce onlar sonra ben geliyorum.ayrıca sanada söylicek bişey bulamıyorum yaşın küçük ama yaşadıkların büyük ((Allah gönlüne göre evlat versin

Uff benim koçişte işten geldi yemeğini yedi ve hemen uyuduuuu şuan karşımdaki koltukta yatıyo mışıl mışıl ama ben yanlız kaldımm
yorulmuş cnmm akşama kadar ama bende tektim akşama kadar
biraz sohbet ederizdedim ooooo çoktan uyumuşşşş ne yapalımmmm

ah ah gözümüz hep onları bekler onlarda gelir ya uyur yada tv karşısında dinlenerek vakit geçirirler biz sabah akşam tek kalmaya mahkum kalmışız sanki inşallah bebeğimiz olurda şu tekliğimizde biter

çalıştım canım yemek yedik eşimle uyuyakalmışım koltukta.
şimdi pc ondaydı virüs programı yüklemeye çalıştı yükleyemedi.
ondan çıkmak zorunda kaldım..bende vckyi merak etmştim mail göndermediler sanırım

ah ah gözümüz hep onları bekler onlarda gelir ya uyur yada tv karşısında dinlenerek vakit geçirirler biz sabah akşam tek kalmaya mahkum kalmışız sanki inşallah bebeğimiz olurda şu tekliğimizde biter

Evt cnm aynen öyle
ben onu bekliyorum onunla konuşmak istiyorum o ya nette ya tv izler yada böle uyur işte ama inş. bebişimiz olurda kurtuluruz onunla ilgilniriz zaman nasıl geçmiş anlamayızzz

Evt cnm aynen öyle
ben onu bekliyorum onunla konuşmak istiyorum o ya nette ya tv izler yada böle uyur işte ama inş. bebişimiz olurda kurtuluruz onunla ilgilniriz zaman nasıl geçmiş anlamayızzz

en kısa zamanda sende kucağına alırsın inşAllah meleğini..
o zaman canın hiiiç sıkılmaz
aaayyy düşücesi bile gzel değil mi??

ay canım bende nedense yükleyemiyorum bir türlü pc çökmüştü daha sonra virüs programı yüklemem gerektiği uyarısı geliyor ama bir türlü yükleme gerçekleşmiyor.evet canım sağ olsunlar çok duyarlı çıktılar kaç kere telefon açtım göndericez dediler sonra mesaileri dolmuş diye çıkmışlar.

hayret bişey ya..
sen o kadar bekliyorsun göndereceğiz deyip göndermiyorlar.
bizim neler yaşadığımıza anlamadıkları için normal yani..
herkes şini düzgün yapsın ya..
kızdım bakk şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…