Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tülaycım sağ salim tamalarsınız inşallah bebişinle günlerinizi ve kucağına alırsın sağlıcakla

günaydın bacılar nasılsınız kaç gündür girmiyordum topiğe geçmişi bi okudum tülay bacım hadi hayırlısı inşallah 9 ayı tamamlıcaksın sen bol bol yat şimdi nasıl olsa bebişler gelince oturucak vaktin olmicak
bacılar buarada biz bu ayın 30unda 21.05 de inşallah ucuyor olucaz umreye gidiş tarihimiz bu bacılarım dert ortaklarım topikteki nikinizle ile tospiğin düzelttiği listedeki yeni hali ile hekeze dua edicem ama isteyen olursa özelden msj atıp ismen dua edebilirim yada istediğiniz başka dualar varsa dua edebilirim deftere yazmaya başladım
harzem bacım ben hala regli olmadım cumartesi eşimle dr gittik hap verdi bugün bitti sonuncusunuda aldım bakalım bekliyorum inşallah bugün yarın olurum
belginciğim anneler hala sendemi baban nasıl kendini epey toplamıştır herhalde

slm kızlar eşimin patoloji sonuçları geldi sperm üretimi yokmuş malesef dr 6 ay sonra gelin görüşelim demiş aldığımız parçalar yenilensin demiş ve e vitamini vermiş kızlar ne olur yardım edin başka ne verebilirim eşime çok çaresizim...:1no2:

sultan
senin esin tese mi olmustu yoksa mikrotese mi?

günaydin herkese.
Kaç gündür sabah erken uyaniyorum.
Aklimdan randevumuz geçiyor iki gün kaldi çok heyecanliyim.
Sultancim sana gelince bos verme esine bol vitamin kürleri uygula bitkisel ilaçlar al birde sen türkiyedesin imkaniniz varsa kaan aydosa görünsün derim esin.
Ben fransa'dan olumsuz sonuçlar alirsam eylül'de gelicez türkiye'ye.

espoir fr senin esine kullandigin ilaclara baktimda,bunlari dr mu veriyor yoksa kendin arastiripmi aliyosun?

Ben kendim arastirdim aldim ve burdaki kullanan arkadaslardan duyup aldim.
Benim esim baya bir ilaçlar içiyor.

bitkisellerden çok fayda gören var arkadaşlar burada da çok okudum... inşallah herkese faydası olur zaten Allah herşeyin şifasını vermiş bence herşey doğada gizli :)))ben fatih te oturduğum için şu eyüp sultandaki aktara da gitmeyi düşünüyorum. Belki şifa olur bize de... bir kutu vitamin zaten 60 lirayı buluyor kavanozu 90 lira imiş keşke şifa olsa da giden para olsa :)

bende türkiyeye gelirsem eylül-ekim'de aktara gidicem eyüpt sultanda ve kaan aydosa.
Bunlarin ikisi aklimdan geçiyor.

zamancım hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah. hepimizin dualarına ihtiyacı var. biliyosun sultan gibi bizim de üretim yok. beni de listene eklesin çok sevinirim.rabbim herkese sağlılklı hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:

sultancım benm eşimde de üretim yok. ben şimdilik ginseng ve tribulus veriyorum. kaan hocaya yazdığımda o bana klomen kullanın 1 ay ve sonra test yaptırın tekrar yazın demişti. sizin doktor kim?

teşekkür ederim kızlar işallah hepimiz sağlıklı sıhatlı bebeklerimizi alalım kucağımıza kendinize iyi bakın..

sultan bacım Allah büyüktür şimdi sperm üretimi yok derken hiçmi yok yani sperm evreleridemi yok bak bizede dr sperm üretimi yok deyip göndermişti daha sonra ben nette arştıra araştıra ögrendimki spermin evreleri var ama olgun sperm yok bize bunu emre beyde söyledi kaan hocada ama mtese yapan dr sperm üretimi yok demişti hemen yıkılma araştır bak biz zamanında bilmiyorduk bize yol gösterende olmadı gittik üfürükten biyerde yaptırdık ii bir yere gidin ben kaan hocayı tavsiye ederim buarada benim eşimde yyarın gidicek argimeks kullanıyordu yarın için çagırmıştı bakalım ne dicek

gamzecim diyarbakırda askeriyeden bir hoca araştırdık çok iyi bir doktor dediler ama sadece vitamin vermiş eşime başka çözüm yolları yokmu bende kaan hocayı arıyacam bugün bakalım ne diyecek.. eşim tese olsu bu arada..

zamancım çok saol hayatım bende şimdi kaan hocaya ulaşmaya çalışıyorum onunla görüşücem şimdi benim anlamadığım üretim olmayan hastalara ilaç verilmiyormu...

zamancım çok saol hayatım bende şimdi kaan hocaya ulaşmaya çalışıyorum onunla görüşücem şimdi benim anlamadığım üretim olmayan hastalara ilaç verilmiyormu...

sultan inanmıyorum tesemi oldu neden kabul ettiniz tesede daha çok parça alınıyor mikro tesede ise daha az parça alınıyor ve biçok yerden alınıyor tesede bulanma ihtimalı ise mteseden daha az yani tese çok önceden yapılıyordu artık mtese yapılıyor kaan hoca tahlil istiyor çıkan sonuca göre ilaçlar vererek testislerdeki üretimi oldugunca arttırmaya çalışıyor yani hadi gel hemen yarıp bakalım demiyor ilaç tedavi uyguluyor olabildiğince üretime baskı yapıyor ya normal yoldan çıkıyor yada en son olraka mtese yapıyor

zamancım bizde 1 ay kadar fostimon diye bir iğne kullandık zten hemen olmadık 1 ay sonra iğneler bittikten sonra olduk ama çıkmadı dr eşime 6 ay bekleyelim demiş ama sadece e vitamini vermiş ben kaan hocanın hastalarından okuduğum kadarıyla kaan hoca hepsine ilaçlar vermiş ve bir çok hastasıonda kendiliğpinden sperm çıkışı olmuş bende saat 1.30 da arıyacam telefonda bilgi veriyormu zamancım haberin varmı...

Zaman ve sultan arkadaşım biz sadece test yaptırdık iki kere sonuç sperm yok dediler daha hiç doktora gitmedik.kaan bey hangi ilde hangi hastanede çalışıyor.lütfen yardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…