Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ah adaşım parçalandım yazdıklarını okudukça.bizde tese arifesindeyiz.cok korkuyordum daha bi korktum.gececek bu günler ama bakalım bizden neler alıp götürecek.rabbim sabir versin.her namazdan sonra sana dua ettim ben .rabbim sabır versin.benim babamın bi lafı vardır 'kara gün kararıp kalmaz' der sizde gün ışıyacak sabır sabır arkadaşım.

Cnm çook üzüldüm gerçekten ,allah sabır versin sizeee..yaşadığınız şeylerin nerdeyse aynısını bizde ilk tesemizde yaşamıştık senin yazdıklarını okuyunca gözümün önüne geldi şimdiii
biz ne kadar söylediğimiz kelimelerle seni tesselli etmeye çalışsakta insan yaşadığı şeyleri kendi bilirrr cnmmm çook zor şeylerrr gerçektennn off offf...
dediğin gibi cnm hayat devam ediyor herşeye rağmennn bunlarda geçiçek inş...siz birbirinize sımsıkı tutunun ,,,,hakkınızda hayırlısı ...rabbim yardımcınız olsunnn cnmm...:26:

baharcım koçişşinle aranızda olanları okudum cok fena be canım ne kadar içinin acıdığını hissedebiliyorum.çok iyi anlıyorum seni

CANIM DÜN ÇOK ÜZGÜNDÜN ZATEN SONRA ANLATIRIM DEYİP GİTMİŞTİN.KOLAY DEĞİL CANIM SİZİN YAŞADIKLARINIZ .SEN ÇOK MÜKEMMELLİYETÇİSİN HERŞEYİN DÖRT DÖRTLÜK OLMASINI İSTİYORSUN.TABİKİ KOCANIN ÜZÜLMESİNİ HASTA OLMASINI İSTEMEZSİN AMA EŞİNİN ÜSTÜNE GİDİNCE O DA İÇİNDEKİLERİ DÖKMÜŞ SANA HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR.İLAÇLARIN YETİŞEMEMİŞ OLMASI SENİN SİNİRLENMEN BELKİDE İYİ OLMUŞ .FARKINA VARMADAN EŞİNİ SIKIYORMUŞSUN.HALBUKİ BİZLER ONLAR İÇİN BU ŞEKİLDE DAVRANIYORUZ.İNŞALLAH BUNDAN SONRA RABBİM EŞİNE HASTALIK VERMESİN SİZİ BİR YASTIKTA KOCATSIN LERİNİZLE KOCAMAN BİR AİLE OLUN

efulum canımsizde de germ hücre varmış inş. onlar sperme dönüşecek
canım seninle aynı gün doğmuşuz doğum günün şimdiden kutlu olsun inş. bu yıl
en güzel hediye senin olsun

ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------1 yasin
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA-------------------------------------------1 yasin 1 meryem
FLZASK----------------------------------------2 meryem
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

allah kabul etsin canım ekledim listeye...
amin aminnnnn ne güzel dualar bunlar canım benim
rabbim bizim için gönlünden geçirdiklerinin daha fazlasını sana versin inş...
amin canım sağlıkla mutlulukla hepimize inşallah
canım inş. birdahakine çıkış olur. ne testi istediklerini biliyormusun?
birkaç test var dedi sadece bi çıksın bunları sonra konuşalım demişti.
tüm dua eden arkadaşlarım allah sizden razı olsun benim ve başka arkadaşlarımız için dua eden arkadaşlararabbim kat ve kat fazlasını versin
evleriniz bebek sesleriyle çınlasın

amin amin bebek sesleri bebek kokuları bebişlerimizn ıslak mendil kokuları ah ne güzel kokular bunlar...
tabi birde eşlerimizin kokuları onlarsız olmaz

tüm dua eden arkadaşlarım allah sizden razı olsun benim ve başka arkadaşlarımız için dua eden arkadaşlararabbim kat ve kat fazlasını versin
evleriniz bebek sesleriyle çınlasın

allah senden de razı olsun canım benim...
rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inş...
doğum gününü kutlamıştım görmedin galiba...
tekrar kutlu olsun canım...

canlarım ben çıkıyorum öptüm sizleri en kocamanımdan

tamam canım görüşmek üzere dikkat et kendine güzel haberlerini bekliyorum

vck anemon sizlerinde doğum günü kutlu olsun bol spermli bol bebişli yıllınız olsun inşallah

allah kabul etsin canım ekledim listeye...
amin aminnnnn ne güzel dualar bunlar canım benim
rabbim bizim için gönlünden geçirdiklerinin daha fazlasını sana versin inş...

Bahar canım heyecan yaptım biraz evel dönemedim sana.Allah eşine sana doğmamış bebeğinizle sağlıklı,uzun ,mutlu yıllar nasip etsin.Hayatımızda böyle giderse gel-gitler hep olacak kolay değil çünkü bizim sınavımız ama sen hepimizden 1-0 öndesin.Çünkü siz bundan daha zor bir sınavı geçmişsiniz Allah'ın izniyle.Belki yeni çıktığın bir sınav olduğu için biraz fazla gerginsin ve farkında olmadan eşini de germişsin.Ama geçti farkettin ya gerisi de gelir zaten diii miii?

baharcım koçişşinle aranızda olanları okudum cok fena be canım ne kadar içinin acıdığını hissedebiliyorum.çok iyi anlıyorum seni

ahh esmacım hala çok kötü oluyorum aklıma geldikçe
farkına varmadan nekadar zarar veriyoruz kocişlerimize
oysa ben onsuz bi hayatı neyapayım..
ben o ve bebişlerimizle geçireceğimiz yılların hayalini kuruyorum...
eğer bebiş isteğimiz ona gerçekten zarar vericekse vazgeçmeye razıyım yemin ederim...
ama o sadece stres istemiyor vck nın dediği gibi ben herşeyi tam olsun istediğim için ona zarar veriyormuşum istemeden
ama artık herşeyin farkına vardım bundan sonra herşey daha farklı olacak allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…