Bizim sebep henüz bulunamadı yani doktora gitmedik daha da hani biz bir sebep bulamadık.FSH YÜKSEK,TESTİSLER KÜÇÜK,GENETİK TEMİZ.çocukken geçirilmiş hatırlanan bir hastalık yok,inmemiş testis ameliyatı yok ama AZO var olmazolasıca...
kızlar demin google amcaya sordum kabızlık göğüs şişmasi iştah artışı ve regli gecikmesi dedim bana hamilelik beltilerini sundu en son 25 kasım da regli oldum daha olmadım imkansız ama insanın hoşuna gidiyor
FSH KAÇ BİZİM 39 SİZİN İKİ GENETİKTE YAPILDIMI BİZİM BİRİ TEMİZ ÇIKTI DİĞERİ 47XXY ÇIKTI.BİZİMDE TESTİSLER UFAK.NEYSE SONUCU GÜZEL OLSUN
kızlar demin google amcaya sordum kabızlık göğüs şişmasi iştah artışı ve regli gecikmesi dedim bana hamilelik beltilerini sundu en son 25 kasım da regli oldum daha olmadım imkansız ama insanın hoşuna gidiyor
Kızlar yine kalbim tuttu canım çok acıyor ben eşime çaktırmadan yatayım yoksa yine neden doktora gitmiyorsun bende gitmiycem diye tutturur.kaç gündür sıkıntı yaptım ondandır herhalde
canım biz balıkesirdeyiz yakınız birbirimize...
inş bursaya gelme fırsatımız olursa buluşuruz
ah ah bilmezmiyim zamancım
bende hep aynı şeyleri düşünüyorum baharcım eşim olmadan bi hayat Allah korunsun düşünmesi bile beni acıtıyor .bebiş için onları ne kadarda kırıyoruz farkına varmadan.bende cok yapıyorum o yüzden seni cok iyi anlıyorum.bende teseyi yaza bırakıcam eşim hiç istemiyo çünkü o istemezken hiç ısrar etmek istemiyorum.kaan hocaya cevapda yazmadım hala kararımızı söylemem lazım
Süpeeer ya bugün aldığım 2.çiçek demeti oldu bu aldım sanki burdan kokularını şöyleee miiis gibi nergis kokusu geldi burnuma ne o yoksa frezya mıydılar Baharcım teşekkürler çoook hem de...
bacım ya çok hoşuma gitti ama eger pazartesiye kadar regli olmazsam artık dra giderim birde gercekten hamileysem şok şok şok olur
Kızlar yine kalbim tuttu canım çok acıyor ben eşime çaktırmadan yatayım yoksa yine neden doktora gitmiyorsun bende gitmiycem diye tutturur.kaç gündür sıkıntı yaptım ondandır herhalde
kızlar bugün gölcükteki aktarın dönderdiği çay ve tozu ilk defa kullandım yoğurtla yenen neysede çay tambir acı yükü tadı çok kötü içtim ve başıma agrı saplandı midem alt üst oldu 2 ay nasıl içicem birde günde 3 defa
inş cnm bursaya yolunuz düşerse mutlaka görüşelim.
allah bizi sevdiklerimizden ayırmasın canım benim...
sende haklısın zorlasan daha çok stres yapacak...
hakkınızda hayırlısı olsun inş en doğru kararı veriyorsunuzdur
çok iyi olur canım yaa sizde balıkesire gelme durumunuz olursa burda bi arkadaşın olduğunu unutma
vaalahi hoca bize 21 ekim demişti kabul etmedik şimdide kabul etmeyecegiz bakalım ne olacak hoca tersliycek bizi diye korkuyorum güvenmiyomusunuz diyecek.esma 1234 neler yaşadığını okudum kız dahabi cok korkuyorum teseden cıkmazsa kendimi nasıl toparlarım eşimi nasıl toparlarım ? of of bilemiyorum. kız diyorumki 6 boyunca bu tedeviden sonra tese yapmak dahamı iyi olur diye düşünmeden edemiyorum.
vallahi ne düşünsem bilemiyorum.bana bi akıl verin ??
kızlar en iyisi ikinizde bana gelin ben tam ortadayım.mustafakemalpaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?