dogum günün kutlı olsun canım.bol bebişli bir yıl olsun inşallah senin için.
mUTLU YILLARA İNŞALLAH CANIM.BİLİYO MUSUN YARIN BENİM DE DOĞUM GÜNÜM.TAMI TAMINA 30 OLACAM
Bahar canım heyecan yaptım biraz evel dönemedim sana.Allah eşine sana doğmamış bebeğinizle sağlıklı,uzun ,mutlu yıllar nasip etsin.Hayatımızda böyle giderse gel-gitler hep olacak kolay değil çünkü bizim sınavımız ama sen hepimizden 1-0 öndesin.Çünkü siz bundan daha zor bir sınavı geçmişsiniz Allah'ın izniyle.Belki yeni çıktığın bir sınav olduğu için biraz fazla gerginsin ve farkında olmadan eşini de germişsin.Ama geçti farkettin ya gerisi de gelir zaten diii miii?
efulum canımsizde de germ hücre varmış inş. onlar sperme dönüşecek
canım seninle aynı gün doğmuşuz doğum günün şimdiden kutlu olsun inş. bu yıl
en güzel hediye senin olsun[/
CANIM BENİM SİZDEDE SPERM ÖNCÜ HÜCRESİ VARMIŞ SONUCUNUZU DOKTORA GÖSTERMEDİNİZMİ ?BAK BENDEN SANA DOĞUM GÜNÜ HEDİYEN GELMİŞ OLDU SPERMİN BEBEKLERİ İNŞALLAH SENİNDE BEBİŞLERİN BU YENİ YAŞINDA GELİR.ŞİMDİDE SENİN İÇİN
CANIM DÜN ÇOK ÜZGÜNDÜN ZATEN SONRA ANLATIRIM DEYİP GİTMİŞTİN.KOLAY DEĞİL CANIM SİZİN YAŞADIKLARINIZ .SEN ÇOK MÜKEMMELLİYETÇİSİN HERŞEYİN DÖRT DÖRTLÜK OLMASINI İSTİYORSUN.TABİKİ KOCANIN ÜZÜLMESİNİ HASTA OLMASINI İSTEMEZSİN AMA EŞİNİN ÜSTÜNE GİDİNCE O DA İÇİNDEKİLERİ DÖKMÜŞ SANA HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR.İLAÇLARIN YETİŞEMEMİŞ OLMASI SENİN SİNİRLENMEN BELKİDE İYİ OLMUŞ .FARKINA VARMADAN EŞİNİ SIKIYORMUŞSUN.HALBUKİ BİZLER ONLAR İÇİN BU ŞEKİLDE DAVRANIYORUZ.İNŞALLAH BUNDAN SONRA RABBİM EŞİNE HASTALIK VERMESİN SİZİ BİR YASTIKTA KOCATSINLERİNİZLE KOCAMAN BİR AİLE OLUN
ahh esmacım hala çok kötü oluyorum aklıma geldikçe
farkına varmadan nekadar zarar veriyoruz kocişlerimize
oysa ben onsuz bi hayatı neyapayım..
ben o ve bebişlerimizle geçireceğimiz yılların hayalini kuruyorum...
eğer bebiş isteğimiz ona gerçekten zarar vericekse vazgeçmeye razıyım yemin ederim...
ama o sadece stres istemiyor vck nın dediği gibi ben herşeyi tam olsun istediğim için ona zarar veriyormuşum istemeden
ama artık herşeyin farkına vardım bundan sonra herşey daha farklı olacak allahın izniyle...
işallah canım dualarınızı eksik etmeyin nolur ....canım sen Ankaralımısın?
görüşürz canımcımkızlar ben cıkıyorum kendınıze ii bakın
iyi akşamlar canımcımkızlar ben çıkıyorum iyi akşamla
canlarım ben çıkıyorum öptüm sizleri en kocamanımdan
mUTLU YILLARA İNŞALLAH CANIM.BİLİYO MUSUN YARIN BENİM DE DOĞUM GÜNÜM.TAMI TAMINA 30 OLACAM
Süpeeer ya bugün aldığım 2.çiçek demeti oldu bu aldım sanki burdan kokularını şöyleee miiis gibi nergis kokusu geldi burnuma ne o yoksa frezya mıydılar Baharcım teşekkürler çoook hem de...seninde şimdiden doğum günün kutlu olsun canım benim bunlar senin için
inş bundan sonra her yeni yaşına evlatlarının mis kokusuyla girersin
allah razı olsun canım benim saol...
evet canım allaha şükür durumumuzun çok iyi olduğunun farkındayız...
tamamen benim fazla gergin olmamdan kaynaklanan bi durum...
kocişim aslında ne kendini çok kapatır ne de çok fazla içini dökerdi...
bazı şeyleri içinde tuttuğunu biliyordum ama bukadarını bilmiyordum...
biz nekadar sakin olsakta onlar zaten stresli oluyor...
üstüne bide benim stresli olmam onu 2 kat fazla etkilemiş...
beni anne yapamadığı için kendi kendini yemiş
ama bunları benimle paylaşması iyi oldu...
bende hatalarımın farkına vardım...
bundan sonra çok sakin olucam...
çünkü kocişimin söylediklerini duyduktan sonra diğer acının bunun yanında hafif kaldığını anladım...
rabbim öncelikle eşime sağlık sıhat versin...
sonrada evimizi şenlendirecek mis kokulu yavrularımızı inş
allah hepimizin gönlünden geçeni versin canım benim
kusura bakma canım ya bir girip bir çıkıyorum eşim bırakmıyo beni yanımda dur diyo çıktım bende geldim ama dur yazayım sonuçlar
viskozite:normal
ph:7
fruktoz:268
volüm:1,6
lökosit(peroksidaz):<1milyon/ml
eritrosit:<1milyon/ml
ımmatur germ hücre:<1milyon/ml
epitelyal hücreler:<1milyon/ml
konsantrasyon:0(pellet bakıldı)
total sayı:0
efulum canımsizde de germ hücre varmış inş. onlar sperme dönüşecek
canım seninle aynı gün doğmuşuz doğum günün şimdiden kutlu olsun inş. bu yıl
en güzel hediye senin olsun[/
CANIM BENİM SİZDEDE SPERM ÖNCÜ HÜCRESİ VARMIŞ SONUCUNUZU DOKTORA GÖSTERMEDİNİZMİ ?BAK BENDEN SANA DOĞUM GÜNÜ HEDİYEN GELMİŞ OLDU SPERMİN BEBEKLERİ İNŞALLAH SENİNDE BEBİŞLERİN BU YENİ YAŞINDA GELİR.ŞİMDİDE SENİN İÇİN
Teşekkürler fıstıkım.Yok daha hiç bir doktora göstermedik haftaya bir test daha yapıp kaana gidecez inş.Bu sonuçlarını yazdığım 3ay önceki test henüz daha bitkisel bişeyler kullanmamıştık.Sonuçları yazdım ya gördün mü bilmiyorum.Sizin sonuçlarda da böyle mi verilmiş birimler,bir de doktora siz ne zaman göstereceksiniz sonuçları hadi gösterin de nasipleneyim ben deŞaka canım şaka hediyen için çoook teşekkürler
Teşekkürler fıstıkım.Yok daha hiç bir doktora göstermedik haftaya bir test daha yapıp kaana gidecez inş.Bu sonuçlarını yazdığım 3ay önceki test henüz daha bitkisel bişeyler kullanmamıştık.Sonuçları yazdım ya gördün mü bilmiyorum.Sizin sonuçlarda da böyle mi verilmiş birimler,bir de doktora siz ne zaman göstereceksiniz sonuçları hadi gösterin de nasipleneyim ben deŞaka canım şaka hediyen için çoook teşekkürler
kızlar bugün gölcükteki aktarın dönderdiği çay ve tozu ilk defa kullandım yoğurtla yenen neysede çay tambir acı yükü tadı çok kötü içtim ve başıma agrı saplandı midem alt üst oldu 2 ay nasıl içicem birde günde 3 defa
kızlar bugün gölcükteki aktarın dönderdiği çay ve tozu ilk defa kullandım yoğurtla yenen neysede çay tambir acı yükü tadı çok kötü içtim ve başıma agrı saplandı midem alt üst oldu 2 ay nasıl içicem birde günde 3 defa
aman ne yapaxaksın sıfa nıyetıne ıceceksın
kız eslerımız neler yıyo onlar ne yapsın yarasın sana sıfa olsun
yaa okadar çok mu kötü tadı canım.
şifa olsun inşallahda tadına katlan canım.
canım şifa olsun ne yapacaksın bebiş için katlanıyoruz bunlara zehir olsa şifa allah'tan deyip içeceksin
Kızlar yine kalbim tuttu canım çok acıyor ben eşime çaktırmadan yatayım yoksa yine neden doktora gitmiyorsun bende gitmiycem diye tutturur.kaç gündür sıkıntı yaptım ondandır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?