Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay şaka gibi mesaj gelmiş bana özel 12li özel prezervatif göndereceklermiş

aynen canım bütün düşünceleirmiz bütün işlerimizi azo ya odaklı yaşıyoruz yanlışlarımıızn farkına vardık buda güzel.
hayatımızın en güzel günlerini sıkıntılı stresli geçiriyoruz ama değmez gerçekten hayat çok kısa bugün var yarın yokuz.
herşeyi doya doya yaşamak lazım.
sonra ertelediğimiz şeyler için çok geç olabilir.birbirimizi üzmeye hiç gerek yok. sağlığımız olsun gerisi boş...
rabbim verdi bu derdi napalım başımızın üstünde tevvekkül edip sabredeceğiz. olur yada olmaz. biz allaha kulluk vazifelerimizi yerine getirelim takdir allahın.....

günaydın kızlar... ayy kaynanalarınızdan bahsetmişiniz içime bi daralma geldi haftaya bugün kaynanacımın yanındayım... tedavi süresince orda kalacaz iyi merkez olsun diye orda kalmayı göze aldım... şimdi sizler yazınca önceki tedavimlerim aklıma geldi aynı şeyleri yaşamışız... sabırla geçecek bu tedavi süreci inşallah tek tesellim tedavi süresince eşim yanımda olacak...

evet gelmediniz yanımıza bir türlü yerimizi tarif etmiştim keşke bitkisellerde kullansaydınız sana ben ondada demiştim size macun filan hazırlardık gelseydiniz artık geçti gerçi bitkiselde kullanılsa naparsan yap bu işler kısmet işi ben buna inanıyorum 1.5 yıl neki daha çok yenisiniz yaşınız genç bizim evliliğimiz 20 yıla girdi benim yaşım 37 ye girdi eşiminki 44 girdi yani biz eskidik allah büyük bakalım inşallah busefer bulunursa bu sene belki bizde bişeyler olur bulunsada olmuyacak oldumu gene olmuyor bu seferde tutma sorunu var kısmetimiz nasıl olacak yaşayıp görecez benim eşimde hep kendini bana karşı ezik hissediyor suçluluk eksiklik oluyor ben her nekadar mutluluk oyunu oynasamda ona iyi davranıp bütün duygularımı içime gömsemde oda bazen diyor senin için daha çok istiyorum çocugumuzun olmasını diye bütün arkadaşlarının var sen içlerinde benim yüzümden eksik kalıyorsun dediği oldu çok zor çaresizlik allah bizi böyle sınadı sınıyorda napalım elden gelen bişey yok sizin tek tarafımı inmemiş şu an yukardamı yerine indirilmişmi bazı tek taraflı inmemiş tessislerde azda olsa sperm çıkışı menisinde var demekki sizin inmiş olanda etkilenmiş sizin şanstan hormanlar yanılta biliyor bazen valla ben hormonlara takmıyorum okadar bütün hormonları normal olup sperm çıkmayan çok kişi var herşeyi normal spermde yok diyen arkadaş çok burda fsh lh yüksek olup sperm çıkan kişide çok yani bu iş kısmetten başka bişey degil bence ...

günaydın canım gülü seven dikenine katlanır.bizimkiler dikenlikten çıkmış çuvaldız olmuşlar ama neyseinşallah canım bu yolda çektiğin son sıkıntı olur bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur.bizede umut olursun.canım bir şey sorucam bizimle aynı sorunlu olan jklm arkadaşımız vardı onlarda tedaviye başlamışlardı fakat haber alamadık kendilerinden senin haberin varmı?

Cnm benim eşimde 2 sene önce varikosel ameliyatı olmuştuu..kaynanaam odadan 1 dk olsun ayrılmadı akşam geç vakte kadar kaldılarr kayınvalidemin niyeti kalmaktı..bende kalim filan dedi anne dedim oda 1 kişilik ikimiz nasıl kalalım hem öle ağır bi ameliyt değilki dedimmm ne gerek var hep beraber kalmaya bozulmuştu ay sinir olmuştum bende benimle daha rahat eder eşim sonuçta tuvaletine filan ben götürürümm sen orda durupta ne yapcannn..bi yatak var zaten ondada ben uzandımm şimdi oda olsaydı biz artık sandalye köşesindemi kalırdım onun yanında daracık yerdemi kalırdımmm...sabah geldi hala söylüyo keşke kalsaydım bende ...anne dedim geçe hiç ağrısı filan olmadı ikimizde uyuduk dedimmmm..ama surat beşkarışşş..ama bizim ilk tesemizde bizi eve getirip önümüze bi yemek bile koymadan giddiler neymiş kızı gelicekmişş..içimden başlarım şimdi kızına diyesim var ama olmuyo işte ..burda oğulları operasyon geçirmişş onlar işin ciidiyetinde değiller yazık transferden sonra yanımızda kimsede yoktu eşimde benimle uğraşmakta adamın dikişleri patladı iltihap olduuu ben hiç unutmuycam onların yaptıklarını bizi öle bırakıp giddilerrr...

günaydın canım
ayy sende mi kaynananın kıskançlıklarını çekiyorsun
amannn napam onlarda oğullarının şeyini görmeye meraklı

allah'ım hepsimi aynı olur bunların.benimkide geldi geçen gün zorla götürdüm tabi bana inanmıyordu oğlunda sorun yokmuşta bendeymişte o rüyasında öyle görüyormuşta.bende onu rüyasından uyandırayım dedim.götürdüm 3.5 saatlik yola kadın acıkmış tansiyonu düşermişte yemek yemesi lazımmış.birtek kahvalı yapmış sanki biz lokantadan çıkıp geldik.gel yemek ye yok ben yemem dışarıdaki etler pis dedi.gitti kendine simit aldı.hastanenin bekleme salonunda lüx bir hastane zaten herkes yabancı ingiliz fransız arap orda oturuyorlar.bizimki sen kalk simit ye her taraf susam.neyse eşim doktorun yanına gitti muayene oldu ben girmek istemedim sonra eşim çağırdı annende gelsinmi dedim doktor ne işi var bırak otursun dedi.birde simit yediğini görse kadınınneyse hastaneden çıktık.eşime dedimki yemek yiyelim o da hemen koştu hey allah'ım hani dışarıda yemek yemezdin sırf bizi kıskandığından kadın yemek yedi bitiremedi paket yaptırdı.görseniz kızlar gülmekten bayılırsınz.bariz kıskançlık utanmasa benimle oda doğuracak

valla hepsi aynı heralde bu kaynanaların.
anlattıkların gözümün önüne geldi gülmekten yırtıldım resmen
simiti yedi geldi bide sizle yemek mi yedi

Arkadaş sizden bir ricam var, Kaan hocanın muayenesine gidenler ayrıntılı bir şekilde bana yerini tarif edebilirler mi? Biz ilk defa gidicez hiç bir şey bilmiyoruz?

Arkadaş sizden bir ricam var, Kaan hocanın muayenesine gidenler ayrıntılı bir şekilde bana yerini tarif edebilirler mi? Biz ilk defa gidicez hiç bir şey bilmiyoruz?

canım detaylı bende tam bilmiyorum çankaya da mahatmagandi caddesinde. çankaya köşküne yakın olduğunu biliyorum.
hep taksi ile gittik o yüzden detaylı bilemiyorum canım.
siz kendi aracınızlamı gideceksiniz? ne zaman gidiyorsunuz? güzel haberlerle gelin inşallah.

ayyy güldürdün beni bunların hepsi aynı bizdemi kaynana olsak böyle olucaz benim kaynanada bu geldiğinde konuştuk biraz laf lafı açtı diyor sende görünmedimmi ankaraya gittiğinizde acık sende gösterseydin kendini yok görünmedim o gittiğimiz doktor erkeğe bakıyor kadından anlamaz bana bişey yapmıyorlar sperm yok diye dedim sperm olmazsa ben ne diye baktırayım kendime dedim öyle demesinin sebebi yani sendede olmuyor gibi düşünüyorlar bir kere tüp bebek yaptırdık birtane kondu tutmadı ya arkasından birdaha yaptırdık ondada zaten sperm bulunmadı yok onlar onuda sayıyor ikikere oldu tüp bebek tutmadı diyor yani sendede var bişeyler inanmıyorlar bana diyor karşıma oturmuş aşılama yaptırsanıza hem o daha ucuzmuş hem kolaymış filan diye başkalarından akıl alıp konuşuyor bende dedim aşılama yapılması için 5 milyon en az sperm olması lazım oglunda birtane bile yok bi kaç sperm görsek koşa koşa gitcez tüp bebek yaptırmaya dedim hıı beş milyon sperm gerek diyince beş milyon paramı diyor ben size biraz biriktirir yollarım filan diyor ne demek istediğimi anlamıyor bile gözlerinde bendede olmuyor bende sorun olmasaydı şimdiye ille hamile olurdum istediğin kadar sperm yok de boş inanmak istediklerine inanıyorlar.

aynen onun yüzünden rezil oldum sandelye üstünde uyuduk sanki açık kalp amaliyatı oldu ogulları allah akıl fikir versin bunlara ne diyeyim .

günaydın fıstıklar.Başlanmış yine kaynanalar çekiştirilmeye.İyi ki varlar ama di mi yoksa bunalınca kime saracaktık.Şaka şaka anneciğim sabah aradı doğum günüm için hediyemi göndermemiş çünkü salı günü kendi getirecekmiş.Yok ama ya hakkaten iyidir aramız ilk evlendiğimizde verdim ağzının payını o günden sonra el üstünde tutar beni.Oraya gideriz rahat edebilmem için elinden geleni yapar.Sabah kaçta kalkarsınız,kahvaltıda ne istersiniz... o kadar yani nazar değmesin inş.İnsan olarak da çok iyi sadece eşimin babası yok ve 2erkek kardeşler ben tek gelin dolayısıyla kadının her şeyi 2oğlu doğal olarak.Balayına gittiğimizde sabahı aradı ki oğlum ilaçlarını içtin mi diye(kolesterol ilicı)tepem attı ve dönünce aldım onu karşıma bak dedim artık Oğlununun hayatında ben varım ve ben onun düşmanı değil sevdiceğiyim yani en az ben de senin kadar onun iyiliğini düşünürüm o yüzden kıskançlık krizlerini hiç çekemem ve ben eğer istersem oğluna istediğim her şeyi yaptırırım.Ve bu konuşmadan sonra aramızda hiçbir sorun yaşamadık.Hatta biliyorum beni çok seviyo ama ben de onu çok seviyorum.Mecburiyetten anne demiyorum mesela ama biliyorum ki o da mecburiyetten kızım demiyo..

hay allağım ya biriktirip sana göndereckmiymiş
20 tirilyon biriktir gönder deseydin yoksa olmayacak deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…