- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
aynen canım azoya kilitlenmişiz inan artık eşimin sevdiği yemekleri bile yapmıyorum.o olmaz bu olmaz şunu ye bunu iç.
onları artık eş olarak görmekten çıkmış sperm yapma makinesi olarak görmeye başlamışız.
dışarı yemek yemeğe çıkarız gördüğümüz hamileler içimizi acıtır özenle onlara bakarız..............................................
saymak ve düşünmek istemediğimiz herşeyde çocuk var.
tabiki öncelikle biz sağlıklı olmalıyız ki sağlıklı nesiller yetiştirelim.
ben artık kabullendim azoyu dün sıfırı görünce herkes sakın üzülme diye telkinde bulunuyor(komşularım)
ama bilmiyorlarki ben bu dertle yoğrulmuşum hiç üzülürmüyüm sperm çıkmamış dünyanın sonu değilya.
herkesin çocuğu yanında ben o sıkıntıdayken acaba bizmi doğursak şimdi ne tatlı olur seneler sonra yeni bir bebek gelir diye espri yapıp gülenler
şimdi söyleyin bana benim üzülmem için bir sebep varmı?
kapımı çalıp bize para ver diyen sonucunuz nasıl çıktı diye düşünmeyen ne sıkıntı dertle uğraşıyorsunuz birşeye ihtiyacınız varmı diye düşünmeyen kocanızın ailesi varken neden üzüleyimki
istiyorumbebeğimi çok sağolasın çok teşekkür ederim antalyadayız bi tanışamadık gittik.inş bi atlatalım bu durumu yanınıza muhakkak geliriz tanışırız.eşim ve ben bugüne kadar böyle acı haber alıp kederlere boğulmamıştık ancak yaşayan anlar.eşim ailesine çok kızgın dünden beri niye ilgilenmemişler v.s diye hıçkıra hıçkıra ağlamadan edemiyor.ve ailesinin telefonlarını açmıyor ve diyor memleketi manisa-salihli 1-2 sene gitmeyeceğim diyor ailesi orada olduğu için.onun tek derdi beni çok sevdiği için sana çocuk veremedim diye içten içe kendini yiyor.allahtan ümit kesilmez biz daha 1,5 yıllık evliyiz daha ilk zamanlar böyle sorunlar yaşıyoruz.eşimle dün kadıköy sahilde MADO'da sahlep içerrken evlatlığa kadar yolu var dedi.hiç düşünmeden evet derim diyor.tabi onun da belli başlı yolları var.dayısının da çocuğu olmadı farklı bi sebebten dolayı onunla uzun uzun konuşmuşlar dayısı şu an evlatlık edindiler 10 yıldır.o ad aynı ameliyatı olmuşş yıllarca çok yıpranmışlar çok para dökmüşer v.s herkesin yaşadığı sorunları dayısı demiş ki belli bir aşamaya kadar uğraş ama daha sonra evlatlığı düşün demiş v.s bakalım bizde kaan hocaya gideceğiz bakalım.mail atmış eeşim onun cevabıını bekliyoruz ne diyecek bir de patoloji sonucunu beklemedeyiz cuma çıkacak.emre bey bende çok merak ediyorum bende çok şaşırdım çıkmadığına diyor.bu şekilde tek taraflı inmemiş testis olup hormon dengede olup LH hariç mikrotese de çıkmayıp daha sonra kaan beyde tedavi olup sperm çıkışı az da olsa var mı merak ediyorum.size şimdiden rabbim hayırlı sonuçlar verir bende muhakak dua edeceğim size ve yasin okuyacağım.allah hepimizin yardımcısı olsun.
ay şaka gibi mesaj gelmiş bana özel 12li özel prezervatif göndereceklermiş
eseslim yaptınmı kahvaltını ikimiz aynı kafadanız
günaydın kızlar... ayy kaynanalarınızdan bahsetmişiniz içime bi daralma geldi haftaya bugün kaynanacımın yanındayım... tedavi süresince orda kalacaz iyi merkez olsun diye orda kalmayı göze aldım... şimdi sizler yazınca önceki tedavimlerim aklıma geldi aynı şeyleri yaşamışız... sabırla geçecek bu tedavi süreci inşallah tek tesellim tedavi süresince eşim yanımda olacak...
valla yaa kaynanamın ne işi var kadın rüyamda bile faliyetteonun şöyle işi var aslında bundan yılllar öncesi eşim doktor ille varikosel amaliyatı dedi neyse amaliyata girdiğinde anneside gelmişti bir gece hastanede yatmıştı eşim anneside bizle kalmıştı hastanede sinir olmuştum bişey diyemedim içimden gıcık oluyordum bir kişi yanında yetmiyormu oda kaldı demiştim karısı var sanki ona kalmış gibi oda kalmıştı kıskançlıngından hatta sabah pansumana inmiştik pansumancı eşimin hertarafını açtı adam bana eşiyim diye çık filan demedi bi baktım kendide daldı kaynanam ay teyze sen çık hertarafı açık dedim pansumancıda kızmıştı çık dedigimiz yerde gördü zaten merak ettiği yerleri akılsız benimkide sinir olmuştu sanki ben bebegim filan demişti eee gelinle kakışcak yaa orayada geldi dalıyor sanki ben yetmiyorum eşimin elinden tutmaya eşortmanını indirmeye çekmeye güya yardım etçek bence oyüzden yanımızda gelmiş olarak ğördüm .
günaydın kızlar... ayy kaynanalarınızdan bahsetmişiniz içime bi daralma geldi haftaya bugün kaynanacımın yanındayım... tedavi süresince orda kalacaz iyi merkez olsun diye orda kalmayı göze aldım... şimdi sizler yazınca önceki tedavimlerim aklıma geldi aynı şeyleri yaşamışız... sabırla geçecek bu tedavi süreci inşallah tek tesellim tedavi süresince eşim yanımda olacak...
günaydın canım
ayy sende mi kaynananın kıskançlıklarını çekiyorsun
amannn napam onlarda oğullarının şeyini görmeye meraklı
cnm benim eşimde 2 sene önce varikosel ameliyatı olmuştuu..kaynanaam odadan 1 dk olsun ayrılmadı akşam geç vakte kadar kaldılarr kayınvalidemin niyeti kalmaktı..bende kalim filan dedi anne dedim oda 1 kişilik ikimiz nasıl kalalım hem öle ağır bi ameliyt değilki dedimmm ne gerek var hep beraber kalmaya bozulmuştu ay sinir olmuştum bende benimle daha rahat eder eşim sonuçta tuvaletine filan ben götürürümm sen orda durupta ne yapcannn..bi yatak var zaten ondada ben uzandımm şimdi oda olsaydı biz artık sandalye köşesindemi kalırdım onun yanında daracık yerdemi kalırdımmm...sabah geldi hala söylüyo keşke kalsaydım bende ...anne dedim geçe hiç ağrısı filan olmadı ikimizde uyuduk dedimmmm..ama surat beşkarışşş..ama bizim ilk tesemizde bizi eve getirip önümüze bi yemek bile koymadan giddiler neymiş kızı gelicekmişş..içimden başlarım şimdi kızına diyesim var ama olmuyo işte ..burda oğulları operasyon geçirmişş onlar işin ciidiyetinde değiller yazık transferden sonra yanımızda kimsede yoktu eşimde benimle uğraşmakta adamın dikişleri patladı iltihap olduuu ben hiç unutmuycam onların yaptıklarını bizi öle bırakıp giddilerrr...
çok ayıp
allah'ım hepsimi aynı olur bunların.benimkide geldi geçen gün zorla götürdüm tabi bana inanmıyordu oğlunda sorun yokmuşta bendeymişte o rüyasında öyle görüyormuşta.bende onu rüyasından uyandırayım dedim.götürdüm 3.5 saatlik yola kadın acıkmış tansiyonu düşermişte yemek yemesi lazımmış.birtek kahvalı yapmış sanki biz lokantadan çıkıp geldik.gel yemek ye yok ben yemem dışarıdaki etler pis dedi.gitti kendine simit aldı.hastanenin bekleme salonunda lüx bir hastane zaten herkes yabancı ingiliz fransız arap orda oturuyorlar.bizimki sen kalk simit ye her taraf susam.neyse eşim doktorun yanına gitti muayene oldu ben girmek istemedim sonra eşim çağırdı annende gelsinmi dedim doktor ne işi var bırak otursun dedi.birde simit yediğini görse kadınınneyse hastaneden çıktık.eşime dedimki yemek yiyelim o da hemen koştu hey allah'ım hani dışarıda yemek yemezdin sırf bizi kıskandığından kadın yemek yedi bitiremedi paket yaptırdı.görseniz kızlar gülmekten bayılırsınz.bariz kıskançlık utanmasa benimle oda doğuracak
Arkadaş sizden bir ricam var, Kaan hocanın muayenesine gidenler ayrıntılı bir şekilde bana yerini tarif edebilirler mi? Biz ilk defa gidicez hiç bir şey bilmiyoruz?
allah'ım hepsimi aynı olur bunların.benimkide geldi geçen gün zorla götürdüm tabi bana inanmıyordu oğlunda sorun yokmuşta bendeymişte o rüyasında öyle görüyormuşta.bende onu rüyasından uyandırayım dedim.götürdüm 3.5 saatlik yola kadın acıkmış tansiyonu düşermişte yemek yemesi lazımmış.birtek kahvalı yapmış sanki biz lokantadan çıkıp geldik.gel yemek ye yok ben yemem dışarıdaki etler pis dedi.gitti kendine simit aldı.hastanenin bekleme salonunda lüx bir hastane zaten herkes yabancı ingiliz fransız arap orda oturuyorlar.bizimki sen kalk simit ye her taraf susam.neyse eşim doktorun yanına gitti muayene oldu ben girmek istemedim sonra eşim çağırdı annende gelsinmi dedim doktor ne işi var bırak otursun dedi.birde simit yediğini görse kadınınneyse hastaneden çıktık.eşime dedimki yemek yiyelim o da hemen koştu hey allah'ım hani dışarıda yemek yemezdin sırf bizi kıskandığından kadın yemek yedi bitiremedi paket yaptırdı.görseniz kızlar gülmekten bayılırsınz.bariz kıskançlık utanmasa benimle oda doğuracak
Cnm benim eşimde 2 sene önce varikosel ameliyatı olmuştuu..kaynanaam odadan 1 dk olsun ayrılmadı akşam geç vakte kadar kaldılarr kayınvalidemin niyeti kalmaktı..bende kalim filan dedi anne dedim oda 1 kişilik ikimiz nasıl kalalım hem öle ağır bi ameliyt değilki dedimmm ne gerek var hep beraber kalmaya bozulmuştu ay sinir olmuştum bende benimle daha rahat eder eşim sonuçta tuvaletine filan ben götürürümm sen orda durupta ne yapcannn..bi yatak var zaten ondada ben uzandımm şimdi oda olsaydı biz artık sandalye köşesindemi kalırdım onun yanında daracık yerdemi kalırdımmm...sabah geldi hala söylüyo keşke kalsaydım bende ...anne dedim geçe hiç ağrısı filan olmadı ikimizde uyuduk dedimmmm..ama surat beşkarışşş..ama bizim ilk tesemizde bizi eve getirip önümüze bi yemek bile koymadan giddiler neymiş kızı gelicekmişş..içimden başlarım şimdi kızına diyesim var ama olmuyo işte ..burda oğulları operasyon geçirmişş onlar işin ciidiyetinde değiller yazık transferden sonra yanımızda kimsede yoktu eşimde benimle uğraşmakta adamın dikişleri patladı iltihap olduuu ben hiç unutmuycam onların yaptıklarını bizi öle bırakıp giddilerrr...
ayyy güldürdün beni bunların hepsi aynı bizdemi kaynana olsak böyle olucazbenim kaynanada bu geldiğinde konuştuk biraz laf lafı açtı diyor sende görünmedimmi ankaraya gittiğinizde acık sende gösterseydin kendini yok görünmedim o gittiğimiz doktor erkeğe bakıyor kadından anlamaz bana bişey yapmıyorlar sperm yok diye dedim sperm olmazsa ben ne diye baktırayım kendime dedim öyle demesinin sebebi yani sendede olmuyor gibi düşünüyorlar bir kere tüp bebek yaptırdık birtane kondu tutmadı ya arkasından birdaha yaptırdık ondada zaten sperm bulunmadı yok onlar onuda sayıyor ikikere oldu tüp bebek tutmadı diyor yani sendede var bişeyler inanmıyorlar bana diyor karşıma oturmuş aşılama yaptırsanıza hem o daha ucuzmuş hem kolaymış filan diye başkalarından akıl alıp konuşuyor bende dedim aşılama yapılması için 5 milyon en az sperm olması lazım oglunda birtane bile yok bi kaç sperm görsek koşa koşa gitcez tüp bebek yaptırmaya dedim hıı beş milyon sperm gerek diyince beş milyon paramı diyor ben size biraz biriktirir yollarım filan diyor ne demek istediğimi anlamıyor bile gözlerinde bendede olmuyor bende sorun olmasaydı şimdiye ille hamile olurdum istediğin kadar sperm yok de boş inanmak istediklerine inanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?