günaydın fıstıklar.Başlanmış yine kaynanalar çekiştirilmeye.İyi ki varlar ama di mi yoksa bunalınca kime saracaktık.Şaka şaka anneciğim sabah aradı doğum günüm için hediyemi göndermemiş çünkü salı günü kendi getirecekmiş.Yok ama ya hakkaten iyidir aramız ilk evlendiğimizde verdim ağzının payını o günden sonra el üstünde tutar beni.Oraya gideriz rahat edebilmem için elinden geleni yapar.Sabah kaçta kalkarsınız,kahvaltıda ne istersiniz... o kadar yani nazar değmesin inş.İnsan olarak da çok iyi sadece eşimin babası yok ve 2erkek kardeşler ben tek gelin dolayısıyla kadının her şeyi 2oğlu doğal olarak.Balayına gittiğimizde sabahı aradı ki oğlum ilaçlarını içtin mi diye(kolesterol ilicı)tepem attı ve dönünce aldım onu karşıma bak dedim artık Oğlununun hayatında ben varım ve ben onun düşmanı değil sevdiceğiyim yani en az ben de senin kadar onun iyiliğini düşünürüm o yüzden kıskançlık krizlerini hiç çekemem ve ben eğer istersem oğluna istediğim her şeyi yaptırırım.Ve bu konuşmadan sonra aramızda hiçbir sorun yaşamadık.Hatta biliyorum beni çok seviyo ama ben de onu çok seviyorum.Mecburiyetten anne demiyorum mesela ama biliyorum ki o da mecburiyetten kızım demiyo..
canım özelden görüşelim bence ben sana şimdi yazıyorum
evet bildirilerden bakabilirsingnydın canım tamam bekliyorum msjını ben sadece burda yazısmayı öğrendim yeni olduğum için yazdığın msj bildirimlerden mi göreceğim :)
allah'ım hepsimi aynı olur bunların.benimkide geldi geçen gün zorla götürdüm tabi bana inanmıyordu oğlunda sorun yokmuşta bendeymişte o rüyasında öyle görüyormuşta.bende onu rüyasından uyandırayım dedim.götürdüm 3.5 saatlik yola kadın acıkmış tansiyonu düşermişte yemek yemesi lazımmış.birtek kahvalı yapmış sanki biz lokantadan çıkıp geldik.gel yemek ye yok ben yemem dışarıdaki etler pis dedi.gitti kendine simit aldı.hastanenin bekleme salonunda lüx bir hastane zaten herkes yabancı ingiliz fransız arap orda oturuyorlar.bizimki sen kalk simit ye her taraf susam.neyse eşim doktorun yanına gitti muayene oldu ben girmek istemedim sonra eşim çağırdı annende gelsinmi dedim doktor ne işi var bırak otursun dedi.birde simit yediğini görse kadınınneyse hastaneden çıktık.eşime dedimki yemek yiyelim o da hemen koştu hey allah'ım hani dışarıda yemek yemezdin sırf bizi kıskandığından kadın yemek yedi bitiremedi paket yaptırdı.görseniz kızlar gülmekten bayılırsınz.bariz kıskançlık utanmasa benimle oda doğuracak
çok iyi olur canım yaa sizde balıkesire gelme durumunuz olursa burda bi arkadaşın olduğunu unutma
evet bildirilerden bakabilirsin
sana yazdığımı gördün dimi cnm
merhaba kızlar nasılsınız?Dün İstanbuldan annem geldi.Bana yılbaşı hediyesi almış.3 tane kırmızı nar evinize bereket getirsin dedi.Birde enkücük olan narda evladınız olsun dedi.Bende annemin yüzüne bakıp gülümsedim.İçimden anne bizim çocuğumuz olmuyor belkide hiç olmucak ben hergün yavaşş yavaş ölüyorum ne olur bana yardım et diyip boynuna sarılmak geldi.Ama hiç bir şey diyemedim sadece yutkundum.Annem hiç birşey bilmiyor ayrı şehirlerdde yaşıyoruz.aklı bende kalır diye söylemiyorum.Aslında kimse bilmiyor.çift olarak yaşyoruz zorlukları.Birde yarın eşimin spermiyogramı var hormon tahlileri kötü çıkacağını biliyorum kendimi hazırlıyorum .Annemde bizde çok daha güçlü durman lazım.Arkadaşlar ne olur bizede dua edin.İyiki yanımzdasınız yoksa susmaktan patlıcam.
hay allağım ya biriktirip sana göndereckmiymiş
20 tirilyon biriktir gönder deseydin yoksa olmayacak deseydin
yarın inşallah sperm testininzde spermleri görürsünüz canım dualrım seninle.
atma içine konuş bizimle canım.
ben alıştım bu dertle alışmaya evet belki hiç olmayacak çocuğumuz ama olsun eşimiz yanımızda olsun sağlıklı olalım inşallah.
hayatta herşey gelenbilir başımıza biizmde bu azo geldi. kaderimizde bu varmış ama dünyanın sonu değil. hayat devam ediyor.
eşlerimize sıkı sıkı sarılıp anı yaşamak en güzeli
yarın inşallah sende güzel haberler verirsin canım bize. dualrım seninle canımcım
merhaba kızlar nasılsınız?Dün İstanbuldan annem geldi.Bana yılbaşı hediyesi almış.3 tane kırmızı nar evinize bereket getirsin dedi.Birde enkücük olan narda evladınız olsun dedi.Bende annemin yüzüne bakıp gülümsedim.İçimden anne bizim çocuğumuz olmuyor belkide hiç olmucak ben hergün yavaşş yavaş ölüyorum ne olur bana yardım et diyip boynuna sarılmak geldi.Ama hiç bir şey diyemedim sadece yutkundum.Annem hiç birşey bilmiyor ayrı şehirlerdde yaşıyoruz.aklı bende kalır diye söylemiyorum.Aslında kimse bilmiyor.çift olarak yaşyoruz zorlukları.Birde yarın eşimin spermiyogramı var hormon tahlileri kötü çıkacağını biliyorum kendimi hazırlıyorum .Annemde bizde çok daha güçlü durman lazım.Arkadaşlar ne olur bizede dua edin.İyiki yanımzdasınız yoksa susmaktan patlıcam.
ya keşke öyle desydimallaha şükür paramız hazır spermsizlikten el kol baglı ben spermmi diyorum beş milyon lazım aşılamaya diye kendi paramı filan diyor biriktirir bende yollarım diyor aman kırkkere anlattım tamam cahil hiç okumamış ama anladıgı dilden uslubunca herzaman anlatıyorum genede işte böyle ogullarına laf kondurmucak ya napsan ne desen boş .
haklısın canım ama insan bazen gönlüne söz geçeremiyor.benim genelde beynimle kalbi ayrı ayrı konuşyor.İkisinin aynı konuştuğunu görmedim
canım benim söylediklerini hakediyormuyum bilmiyorum çok teşekkür ederimsenin yüreğinin büyüklüğüne yaklaşamam inan çünkü bir başkasını övmek iyiliğini görmek ve bunu dillendirmek kolay değildir. mütevazilik yüce gönüllü olduğunu gösteriyor. inşallah hayırlı sağlıklı güzel evlatlarımız olur ister doğuralım ister doğurmayalım benim için bunlar önemli değil önemli olan; yüreğimizden bir parça büyütmek benim gibi eşim gibi birini büyütmek, iyiliği öğretmek güzelliği göstermek imkanlarımı paylaşmak yavrum olsun benim olsun... bu işte tek derdim.
NE KADAR GÜZEL CANIM SEN BUNU YÜREKTEN İSTİYORSUNYA RABBİM SENİNDE MUTLAKA KENDİ EVLADINI VERECEK ANNEM HEP YA EVLAT EDİNECEKSİN YADA YETİM EVERECEKSİN RABBİM SANA BUNLARIN MÜKAFATINI VERİR DER İNŞALLAH CNM HERŞEY O GÜZEL GÖNLÜNÜZCE OLSUN SİZ GERÇEKTEN KOCA YÜREKLİ İNSANLARSINIZ..
Kızlar eşi salı günü ameliyat olacak olan bir arkadaş vardı ondan haber varmı nasıl gelişmeler oldu acaba şimdide aklım ona takıldı inşlh müjdeli haberler verir bize..
canım aleynanın yasin sureleri tamamlandı...
2 meryem suresi kaldı istersen onları oku...
yada diğer arkadaşa sıra geçince ozaman okursun artık...
ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------1 yasin
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------1 yasin 1 meryem
FLZASK----------------------------------------2 meryem
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ-------------------------------------------- 1meryem
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Öyle söyleme iyi düşün iyi olsun.Allah yarın yüzünüzü güldürsün inşallah şimdi namaz kıldım hepimiz için dua ettim.Ama böyle tek başına yaşanmaz bu dert hiç olmazsa en yakının canın ciğerin her şeyin annen bilsin en iyi o anlar en iyi o merhem olur yarana.Ve inan bana paylaştıkça azalıyor insanın derdi korkusu...
canlarım nasılsınız bugün
ben kocişi gönderdim bu sabah evde yalnızım 1 hafta
neyseki sizler varsınız dert ortaklarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?