Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iiy gelin iyi kaynana....

canım özelden görüşelim bence ben sana şimdi yazıyorum

ben yeni olduğum için özel msj yazmak için 100 msj yazmak gerekiyormuş cnm yaa yazdım sana cvp ama gitmedi.ben os.gazi deyim sen bana özele yaz nasıl başladın tedaviye doktorun kim hangi ilaçları kullanıyorsunuz yaz olurmu

gnydın canım tamam bekliyorum msjını ben sadece burda yazısmayı öğrendim yeni olduğum için yazdığın msj bildirimlerden mi göreceğim :)
evet bildirilerden bakabilirsin

ay Allah iyiliğini versin güldürdün beni

çok iyi olur canım yaa sizde balıkesire gelme durumunuz olursa burda bi arkadaşın olduğunu unutma

dün yazamadım cnm ya k.bakma daha önce demiştim sanırım öğretmenlik mezunuyum eşim balıkesirde askerlik yapmış orası çok güzel diyo orayı tercih etmeyi düşünüyorum kimbilir belki olur.bende bugun aktara gitmeyi düşünüyom senin verdiğin kür vardıya ordaki malzemeleri alıcam ama kaynanamda çarsıda aksilik olurda denk geliriz diyede vazgeçesim de var bakalım :)

merhaba kızlar nasılsınız?Dün İstanbuldan annem geldi.Bana yılbaşı hediyesi almış.3 tane kırmızı nar evinize bereket getirsin dedi.Birde enkücük olan narda evladınız olsun dedi.Bende annemin yüzüne bakıp gülümsedim.İçimden anne bizim çocuğumuz olmuyor belkide hiç olmucak ben hergün yavaşş yavaş ölüyorum ne olur bana yardım et diyip boynuna sarılmak geldi.Ama hiç bir şey diyemedim sadece yutkundum.Annem hiç birşey bilmiyor ayrı şehirlerdde yaşıyoruz.aklı bende kalır diye söylemiyorum.Aslında kimse bilmiyor.çift olarak yaşyoruz zorlukları.Birde yarın eşimin spermiyogramı var hormon tahlileri kötü çıkacağını biliyorum kendimi hazırlıyorum .Annemde bizde çok daha güçlü durman lazım.Arkadaşlar ne olur bizede dua edin.İyiki yanımzdasınız yoksa susmaktan patlıcam.

yarın inşallah sperm testininzde spermleri görürsünüz canım dualrım seninle.
atma içine konuş bizimle canım.
ben alıştım bu dertle alışmaya evet belki hiç olmayacak çocuğumuz ama olsun eşimiz yanımızda olsun sağlıklı olalım inşallah.
hayatta herşey gelenbilir başımıza biizmde bu azo geldi. kaderimizde bu varmış ama dünyanın sonu değil. hayat devam ediyor.
eşlerimize sıkı sıkı sarılıp anı yaşamak en güzeli
yarın inşallah sende güzel haberler verirsin canım bize. dualrım seninle canımcım

hay allağım ya biriktirip sana göndereckmiymiş
20 tirilyon biriktir gönder deseydin yoksa olmayacak deseydin

ya keşke öyle desydim allaha şükür paramız hazır spermsizlikten el kol baglı ben spermmi diyorum beş milyon lazım aşılamaya diye kendi paramı filan diyor biriktirir bende yollarım diyor aman kırkkere anlattım tamam cahil hiç okumamış ama anladıgı dilden uslubunca herzaman anlatıyorum genede işte böyle ogullarına laf kondurmucak ya napsan ne desen boş .

haklısın canım ama insan bazen gönlüne söz geçeremiyor.benim genelde beynimle kalbi ayrı ayrı konuşyor.İkisinin aynı konuştuğunu görmedim

Öyle söyleme iyi düşün iyi olsun.Allah yarın yüzünüzü güldürsün inşallah şimdi namaz kıldım hepimiz için dua ettim.Ama böyle tek başına yaşanmaz bu dert hiç olmazsa en yakının canın ciğerin her şeyin annen bilsin en iyi o anlar en iyi o merhem olur yarana.Ve inan bana paylaştıkça azalıyor insanın derdi korkusu...

öyle valla canım aman laf söylenmesin

Kızlar eşi salı günü ameliyat olacak olan bir arkadaş vardı ondan haber varmı nasıl gelişmeler oldu acaba şimdide aklım ona takıldı inşlh müjdeli haberler verir bize..

canım aleynanın yasin sureleri tamamlandı...
2 meryem suresi kaldı istersen onları oku...
yada diğer arkadaşa sıra geçince ozaman okursun artık...

tamam canım 1 meryem okuyayım akşam okurun inş. bana da okur musunuz 2hafta sonra transferim olucak :)

canlarım nasılsınız bugün
ben kocişi gönderdim bu sabah evde yalnızım 1 hafta
neyseki sizler varsınız dert ortaklarım benim

.....................................

çok doğru söylüyorsun.Ama söyleyemiyorum.Azım mühürleniyor yapamıyorum.Her seferinde tam söylücem annem başka bir sorundan bahsediyor.bana yine yutkunmak kalıyor.Birde bende senin anlayacağın söyleyememe problemi var.aslında bizim çocucuğumuz olmuyor sormayın artık diye haykırmak istiyorum onuda yapamıyorum.Ondan sonra bu sıkıntıda benim içimi kemiriyor.Yavaaş yavaş ölüyorum sanki.Allah namazınıda dualarınıda kabul ettsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…