kızlar merhaba güzel dilekleriniz için çok teşekkürler allah kimsenin başına vermesin bu derdi bu imtihanı duyguları çok yıpratıyor.yeni geldik rezidans bize dar gelmeye başladı duvarlar sanki üzerimize doğru geliyor eşim gel biraz kafa dağıtalım kadıköye sahile inelim sahlep içelim çay v.s dedi yeni geldik hıçkırıklarla ağlamayı biraz daha konuşmaya bıraktık rahatladık biraz.ama hala geçmedi hafifledi.bizler ne yapacağımızı bilemiyoruz patoloji cuma günü çıkacak emre bey bende merak ediyorum sonucu dedi ama ilk soluğu kaan hocada alacağız.tavsiyeleriniz neler olabilir.kaan hocanın tedavisi emre beyden farklı galiba biraz.bizim hormonlar normal seyrinde sadece LH farklı bu durumda ne yapılabilir acaba.cevaplarınıza çok ihtiyacım dostlar.
kızlar merhaba güzel dilekleriniz için çok teşekkürler allah kimsenin başına vermesin bu derdi bu imtihanı duyguları çok yıpratıyor.yeni geldik rezidans bize dar gelmeye başladı duvarlar sanki üzerimize doğru geliyor eşim gel biraz kafa dağıtalım kadıköye sahile inelim sahlep içelim çay v.s dedi yeni geldik hıçkırıklarla ağlamayı biraz daha konuşmaya bıraktık rahatladık biraz.ama hala geçmedi hafifledi.bizler ne yapacağımızı bilemiyoruz patoloji cuma günü çıkacak emre bey bende merak ediyorum sonucu dedi ama ilk soluğu kaan hocada alacağız.tavsiyeleriniz neler olabilir.kaan hocanın tedavisi emre beyden farklı galiba biraz.bizim hormonlar normal seyrinde sadece LH farklı bu durumda ne yapılabilir acaba.cevaplarınıza çok ihtiyacım dostlar.
İyi geceler kızlar çıktım ben yarın görüşürüz.
canlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum...
yarın görüşürüz kocaman öptüm hepinizi
mrb cnm ben sordum bursalı varmı diye sevindim bende bursadayım sen nerde oturuyosun doktorun kim
zaman kardeşim size birşey soracağım başınızı ağrıtıp eski günlere döndürmek istemem ama durumumuz 3 aşağı 5 yukarı aynı biliyorsunuz biz yeni dün tese olduk emre beyde büyük bir yıkıma uğradık sizlerde yaşamışsınız aynı durumları.özel olmazsa başınızdan geçenleri tedavilerinizi ve şu an kimde tedavi olduğunuzu neler yaptığınızı ve de en önemlisi mikrotese sonrası patoloji sonucunuz neydi acaba ? mikrotese sonrası tedavi olup sperm çıkışı v.s oldu mu ? şu an kafamızda bir yığın sorular v.s başımızdan kaynar sular dökülüyor sanki...
kızlar bu arada sizlere çoooook ihtiyacım var büyük bir çoğunluğunuz kaan hocada tedavi görüyorsunuz gliba.kaan hocanın özel muayenesi mi var yoksa üniversite hastanesi mi ? heemen randevu alınabiliyor mu ? yoksa 1 ay sonrasına felan mı ? kaan hoca anladığım kadaarıyla bizim 20 aydır kullandığımız ovitrelle ve de menegon , fostimon , merional tarzı ilaçlar kullanmıyor galiba.ne tür bir tedavi uyguluyor acaba ? desteğinize o kadar çoooook ihtyacım var ki anlatamam ...
kızlar bu arada sizlere çoooook ihtiyacım var büyük bir çoğunluğunuz kaan hocada tedavi görüyorsunuz gliba.kaan hocanın özel muayenesi mi var yoksa üniversite hastanesi mi ? heemen randevu alınabiliyor mu ? yoksa 1 ay sonrasına felan mı ? kaan hoca anladığım kadaarıyla bizim 20 aydır kullandığımız ovitrelle ve de menegon , fostimon , merional tarzı ilaçlar kullanmıyor galiba.ne tür bir tedavi uyguluyor acaba ? desteğinize o kadar çoooook ihtyacım var ki anlatamam ...
Kızlar yine kalbim tuttu canım çok acıyor ben eşime çaktırmadan yatayım yoksa yine neden doktora gitmiyorsun bende gitmiycem diye tutturur.kaç gündür sıkıntı yaptım ondandır herhalde
eseslim bebekimmm napıyorsun
sayfa açıktı kocişle vakit geçirdik o şimdi tv izliyor bende bi bakayım size dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?