bizde seni ozlüyoruz bidenem
gel tabi azcık kaynatmaktan bişi çıkmaz
bidenem ben sana kızdım yaa...
neden kocişine okuttun esmaların durumunu keşke hiç belli etmeseydin...
sen yeterince üzülüyorsun bari oda daha da strese girmeseydi...
olan olmuş ama sen anlat olumlu olan sonuçlarıda...
iyice olumsuza odaklamasın kendini...
hepimizin duası sizinle biliyorsun...
inş allahın izniyle bol bol sperm bulunacak
arkasından sen tedaviye başlayacaksın ve kaliteli kaliteli yumoşların oluşacak
sonra spermciklerinizle yumoşlarınız döllenecek ve senin göbişine konacak
onu karnında bi güzel büyüteceksin ve hayırlısıyla kavuşacaksın bebişlerine
inş ogünlerin gelmesi çok yakın...
rabbim yolunuzu açık etsin bidenem[/QUOTE
dün bende kocişe okudum esmaların durumunu ama yazdıklarının hepsini değil etkileneceği kısımları değil..
kocişe bahsetmiştim esmaların durumundan ameliyat olacaklarını biliyordu zaten kendisi sordu..
ayy okumasamıydım acaba :26:
bak şimdi içime kurt düştü zaten anlatınca akşam adamın rengi kaçtı resmen
merhaba kızlar nasılsınız?Dün İstanbuldan annem geldi.Bana yılbaşı hediyesi almış.3 tane kırmızı nar evinize bereket getirsin dedi.Birde enkücük olan narda evladınız olsun dedi.Bende annemin yüzüne bakıp gülümsedim.İçimden anne bizim çocuğumuz olmuyor belkide hiç olmucak ben hergün yavaşş yavaş ölüyorum ne olur bana yardım et diyip boynuna sarılmak geldi.Ama hiç bir şey diyemedim sadece yutkundum.Annem hiç birşey bilmiyor ayrı şehirlerdde yaşıyoruz.aklı bende kalır diye söylemiyorum.Aslında kimse bilmiyor.çift olarak yaşyoruz zorlukları.Birde yarın eşimin spermiyogramı var hormon tahlileri kötü çıkacağını biliyorum kendimi hazırlıyorum .Annemde bizde çok daha güçlü durman lazım.Arkadaşlar ne olur bizede dua edin.İyiki yanımzdasınız yoksa susmaktan patlıcam.
Allah kovuştursun canım.Hafta sonu eşine süpriz yapsana.Hem bizde tanışmış oluruz.
olsun bebekim ya illaki sabahtan akşama çalışmana gerek yokki...
sen sıkıldıkça gel yanımıza
evet canım oteli beğenirde çağırırsa gidicem...
bende nezamandır biyere gitmiyorum değişiklik olur...
olmazsada yarıyıl tatiline az kaldı ozamana kalır artık...
Merhaba kızlar ben yine 1 haftadır topiğe giremiyorum esma16 ve vck nın eşlerinin test sonuçları nasıl çıktı çok merak ettim inşlh olumlu güzel sonuçlar çıkmıştır ben sayfaları okumaya gidiyorum herkesinde yeni yılı kutlu olsun inşlh 2012 yılı tüm azoluların yılı olrda hep ikiz ikiz bebeklerimize kavuşuruz..
ooff baharcığım söylediklerin içimi yaktı allahım inşlh size birdaha o günleri yaşatmaz bebeğinizede en kısa zamanda kavuşursunuz inşlh bunları bende zaman zaman yapıyorum istemedende olsa geriliyoruz ne yapacaksın rabbim kocalarımıza acil şifalar versin inşlh ..
kaynatıcaz tabiii ohh sefamız olsun
canım dün sancın vardı senin nasıl oldun şimdi iyimisin..
adaçayı adet sancısına çok iyi geliyormuş bilgin olsun bebekim..
evet bebekim çabucak geçer zaman anlamazsın inşalah. ama sende bu arada kociş yok diye evde yemek yapmamazlık yapma.
gerçi ev sahibin seni kontrol eder tahminimce.
evet bitanem içiyorum ihmal etmiyorum.
ama ,iğneye gitmedim daha adet oldum bitince gitmek istiyorum.
dünde kociş tirip yapıyo bana iğneye vurdurmaya gitmiyorum diye.
benimle uğraşamıyor bu aralar yoksa zorla götürürde sayıma başladı.
bidenem ben sana kızdım yaa...
neden kocişine okuttun esmaların durumunu keşke hiç belli etmeseydin...
sen yeterince üzülüyorsun bari oda daha da strese girmeseydi...
olan olmuş ama sen anlat olumlu olan sonuçlarıda...
iyice olumsuza odaklamasın kendini...
hepimizin duası sizinle biliyorsun...
inş allahın izniyle bol bol sperm bulunacak
arkasından sen tedaviye başlayacaksın ve kaliteli kaliteli yumoşların oluşacak
sonra spermciklerinizle yumoşlarınız döllenecek ve senin göbişine konacak
onu karnında bi güzel büyüteceksin ve hayırlısıyla kavuşacaksın bebişlerine
inş ogünlerin gelmesi çok yakın...
rabbim yolunuzu açık etsin bidenem
bugün ağrı kalmadı canım ama dün 3 tane hap yuttum ağrı kalmadı
adaçayını hiç duymamıştım canım ya ağrım yok ama bugün içeyim belki faydası olur
dün bende kocişe okudum esmaların durumunu ama yazdıklarının hepsini değil etkileneceği kısımları değil..
kocişe bahsetmiştim esmaların durumundan ameliyat olacaklarını biliyordu zaten kendisi sordu..
ayy okumasamıydım acaba :26:
bak şimdi içime kurt düştü zaten anlatınca akşam adamın rengi kaçtı resmen
evet yaa kızz zaten çalışmakta gözüm yok bak şimdi tamamen bırakıcam
ben sıkılsamda sıkılmasamda her boşlukta koşuyorum yanınıza can yoldaşlarım benim
evet canım değişiklik olmazmı hiç hemde çok güzel olur..
hayırlısı canım evet şimdi olmazsa yarıyılda tatiliniizi yaparsınız..
bebekimm kociş bie güldü bana sorma
sırf o yokken ben yemek yapmam diye dün baya bi yemek yaptım
artık acıktıkça onları ısıtıp yşyeceğim...
yoksa ben hayatta kalkım kendime yemek falan yapmam
çok çok acıkırsam bi sandviç okadar
neyseki hazır yemek varda onun rahatlığıyla yiycem artık sen merak etme bebekimm
aferin benim arkadaşıma ya devam et böyle canım benim...
inş en kısa zamanda kurtulursun sıkıntılarından...
bak adet bitincede başka şeyler bahane etme tamam mı
bebekimm sen yardıma gitmiyor musun kocişine yeni mi başladılar yoksa ??
günaydın canlarım nasılsınız?ben dün gece çok kötüydüm spermleri görmeden ölmeyeyim diye geçiriyorum içimden.Allah'tan evde ilaçlarım vardı da onları kullandım biraz kendime geldim.sabah uyandığımda eşim başımın ucunda beni bekliyordu.gece hiç uyumamış.pc yi kapatıp gitmiştim.ama yatağa kadar zor atmışım kendimi üzerimi değiştirmeden terliklerimle yatağın üzerine yatmışım eşim geldiğinde beni o şekilde görünce çok korkmuş.hep benim yüzümden hastalanıyorsun benim yüzümden sana birşey olacak diye çok korkuyorum dedi.benimde ona teselli verecek halim bile yoktu.işe üzgün üzgün gitti.şimdi beni uyuyorum sanıyor.ama şu bir gerçek ki şu azo bizi yedi bitirdi.ayakta duracak halimiz kalmadı hergün yeni yıkımlar.yeni hastalıklarla savaşmak zorunda kalıyoruz
bebekimm keşke okumasaydın :26:
bak rengi değişti falan diyorsun hemen etkileniyorlar işte...
sizin durumunuz farklı bide...
istiyorumbebeğimi hmtzl siz ne kaldıki ameliyatınıza...
zaten strese giriyorlardır onlar...
bide böyle olumsuz sonuçları duyunca daha da korkuyorlardır...
neyse bebekimm olan olmuş...
sen bundan sonra olumsuz şeyleri paylaşma bu dönemde kocişinle...
hassa bi dönemdesiniz hepiniz...
inş hepiniz arka arkaya güzel haberler vericeksiniz
dualarım sizlerle canlarım benim
kıyamam yaa biraz dur sonra yine bakarsın canım benim...
bebekimm biz hiç bi fırsatı kaçırmıyoruz
oakadar iyi geliyoruz ki birbirimize her şartta biraraya gelmeye çalışıyoruz
iyi canım geçmiş ağrıların..
sen yinede adaçayını yanıbaşından ayırma mideye,adet sancısına,farenjite birçok şeye iyi geliyor..
rahatlatıyo birde ben sık sık içerim adaçayını çokda faydasını görmüşümdür..
kız haklısında esmadan haber beklerken esmada birtürlü yazamadı hadi yaz noldu filan dedik hatta o sırada kapı çaldı benimki hergün 8.30 dogru gelen birsaate yakın erken gelecegi tuttu o gelince ben hemen sofrayı hazırladım koydum biyandan tabi aklım burda esma yazdımı geçtim baktım yazmış hatta benimki kızdı iyce tiryakisi oldun bakıyorumda yemege oturacagına oraya bakıyon dedi bende dur geliyom çok önemli dedim koştu geldi kendide okudu benle beraber ben zaten bulundu şöyle böyle diye anlatacak diye başlamıştım yazıyı ilk okurken okurken valla yüzüm kıpkırmızı oldu nefesimi zor aldım aglamamak için zor tuttum kendimi kendiside öyle oldu sofra meydanda valla 10 dakika öyle oturduk sonra geçtik yedik yediğim yerde nereme gitti anlamadım bogazıma dizildi sanki lokmalar tabi ben hemen asena gibi kıvırdım canım hemen benimkiin yüzü degişti işte bu dedi okur okumaz bu sondan korkuyorum dedi dedim allah büyük onlarda çıkmadı diye bizdede çıkmıcak anlamına gelmiyor senin ilk sperm testinde daha önce sperm çıkmıştı sonra ilk tesede bulundu şimdi bir ölü var falan filan bitkiselde çok kullandın inşallah çıkar bizimki filan diye iyce kıvırdımnapayım inşallah dediğin ğibi olurda canım seneye bebişimiz kucagımda olur allahım hepimizin yolunu açık etsin ikiz ikiz versin hepimize.
canım detaylı bende tam bilmiyorum çankaya da mahatmagandi caddesinde. çankaya köşküne yakın olduğunu biliyorum.
hep taksi ile gittik o yüzden detaylı bilemiyorum canım.
siz kendi aracınızlamı gideceksiniz? ne zaman gidiyorsunuz? güzel haberlerle gelin inşallah.
merhaba kızlar nasılsınız?Dün İstanbuldan annem geldi.Bana yılbaşı hediyesi almış.3 tane kırmızı nar evinize bereket getirsin dedi.Birde enkücük olan narda evladınız olsun dedi.Bende annemin yüzüne bakıp gülümsedim.İçimden anne bizim çocuğumuz olmuyor belkide hiç olmucak ben hergün yavaşş yavaş ölüyorum ne olur bana yardım et diyip boynuna sarılmak geldi.Ama hiç bir şey diyemedim sadece yutkundum.Annem hiç birşey bilmiyor ayrı şehirlerdde yaşıyoruz.aklı bende kalır diye söylemiyorum.Aslında kimse bilmiyor.çift olarak yaşyoruz zorlukları.Birde yarın eşimin spermiyogramı var hormon tahlileri kötü çıkacağını biliyorum kendimi hazırlıyorum .Annemde bizde çok daha güçlü durman lazım.Arkadaşlar ne olur bizede dua edin.İyiki yanımzdasınız yoksa susmaktan patlıcam.
bende yeşil çayı içerim normal çay yapmadıysam ama genelde normal çayla geçiyor günüm ama bu aralar onuda azalttım artık.
yanii ben olsam bende yapmam kendime yemek tek başına yemek mi yapılır diye.
iyi bari ısıt ısıt ye canımcım. kociş yokken dkkat et kendine. ihmal etme kendini.
valla bakcaz artık duruma bitanem bahane üretebilirim
bugün başladılar akşamları gidiyorum ben ama bu akşam gitmiycem sanırım.
onlarda geceye kadar çalışmayacaklarmış.
belki yarın giderim. yarın bizim cadıya bakcam bide ben
bidaha okumam bebkim bende okuduktan sonra pişman oldum..
evet hassaa bir dönemdeyiz zaten zorlanıyoruz işleri dahada zorlaştırmayalım..
artık paysos derse devam zaten pc nin şarjı bitiyo ötüp duruyo akşama görüşürüz yine..
kendinize iyi bakın canlarım cümleten öpüldünüz
ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------1 yasin
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------1 yasin 1 meryem
FLZASK----------------------------------------2 meryem
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------1 meryem
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Bulamıyacağımızdan korktugumuz için uçakla gidicez ben izmirde oturuyorum izmirden uçakla esenboğa.. oradan sonrası muamma?
Öz annen mi canım? Yani kayınvaliden değil sanırım.. Keşke benim annem hayatta olsada paylaşabilsem onunla.. bizi en iyi annelerimiz anlar bence onunla dertleşmelisin seni anlıyacak derdine gerçekten ortak olucak tek kişi annen.. ne komşun, ne arkadaşların, ne de bir başka yakın gördüğün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?