Bulamıyacağımızdan korktugumuz için uçakla gidicez ben izmirde oturuyorum izmirden uçakla esenboğa.. oradan sonrası muamma?
Öz annen mi canım? Yani kayınvaliden değil sanırım.. Keşke benim annem hayatta olsada paylaşabilsem onunla.. bizi en iyi annelerimiz anlar bence onunla dertleşmelisin seni anlıyacak derdine gerçekten ortak olucak tek kişi annen.. ne komşun, ne arkadaşların, ne de bir başka yakın gördüğün...
ya şimdi akşam akşam günahlarını alıyoz kaynanaların ama benimkide aynı bilmediği bir konuda bile sanki o konunun profösörü gibi davranması beni deli ediyor.sırf ben doğrusunu bilirim havalarında ama ben hiç sesimi çıkarmam eşim gerekeni yapar çoğu zaman küser oğluna beni azarlıyon diye sonra yine aynı ama adı üstünde kaynana işte illa kaynayacak kaynatacak :)
iyi ozaman canım benim yarın alırsınız kocişinle...
demek senin kayınvalide fena haa
allah kolaylık versin canım boşver sen onun dediklerini...
canın yanıyordur ama ne yapacaksın...
eşin üzülmesin yeter...
o kendi anlatmak isterse ozaman anlatırsınız daha iyi olur...
aminnnn bebekimmm benim
kız biz telde kaynatırken beyazmeleğin mesajlarını görmemişiz
merhaba canım iyiyim saol...
canım benim öyle düşünme inş en yakın zamanda herşey yoluna girecek...
umutsuzluğa kapılma asla inş sende kavuşacaksın bebişine
canım inş yarın hormon sonuçlarınız iyi çıkar...
ve sperm testi sonucunda bi sürü sperm görürsünüz
dualarım seninle canım benim inş güzel haberlerle döneceksin ve senin için başlıycaz halaya
saol canım benim kocişte çık gel diyor...
bakalım oteli beğenirse cuma günü gidip pazara dönerim...
canım kociş aliağada bu defa olmasada inş yarıyıl tatilinde gelince görüşürüz
Öle valla canım profösör biizmkiler
bende kızsamda etsemde hiç bişi demem eşim gerekeni söylüyor yerinde iyi oluyor anlıyorlar
fena ama bana zararı dokunmuyor allahtan eşim gerekeni yapıyor yanlış varsa aman annenm babam deyip susmaz cevabını verir bende hiç sesimi çıkarmam zaten söyler söyler susar ne yapalım eşlerimiz için katlanıyoz herseye allah eşlerimize şifa versin gerisi boş
fena ama bana zararı dokunmuyor allahtan eşim gerekeni yapıyor yanlış varsa aman annenm babam deyip susmaz cevabını verir bende hiç sesimi çıkarmam zaten söyler söyler susar ne yapalım eşlerimiz için katlanıyoz herseye allah eşlerimize şifa versin gerisi boş
canım eşin arkanda duruyorsa sorun yok maaşallah..
eseslim bahar ekledim sizi face den.. şimdi yemeğe çıkıyorum kızlar :) ziyafet mi desemsonra yine gelicem inş. hepinizi
yani ne gerek var kalp kırmaya su 3 günlük hayatta cnm benim benim kaynanam master yapmış 6 gelini var ben 6.yım bana gelene kadar durulmuş yine aman çook şükür bir zararı yok karışmaz bişeye arada laf sokmaları felan oluyor onuda duymazdan geliyom ne yapayım
canım eşin arkanda duruyorsa sorun yok maaşallah..
eseslim bahar ekledim sizi face den.. şimdi yemeğe çıkıyorum kızlar :) ziyafet mi desemsonra yine gelicem inş. hepinizi
öle valla bebekim
hemen cvp ladım bende ama çıktı sanırım geç kaldık
tabi canım benim yeterki eşlerimiz sağlıklı olsun yanımızda olsun...
allah şifa versin kocişlerimize
kocişin gerekeni yapıyormuş zaten aman ne yapacaksın işte...
ne kötü kayınvalideler var bunada şükür...
süper olur.hatta eşlerimizide tanıştırırız.Güzel bir yemek yeriz beraber.
ben yetiştimekledim o beni canım ben sana önereyim sende ekle
siz de arkadaş olmuşsunuz pardon
ooo maşallah benim babaannem gibiymiş kayınvaliden
karışmayınca sorun yok zaten. benimkide bana karışmaz laf da sokmaz. sadece oğlunu kıskanır
ekledim bende canım seni
afiyet olsun canım
kızlar aranızda dişi ısırgan tohumu kullanan var mı nerden bulabiliriz!!!!!!!!!!!!
aminnnnn öyle valla eğer öyle gelinine çektiren kaynanalar varsa ki kesin vardır allah ıslah etsin inş bizde kaynana oluruz valla ben hiç karışmam kaynana olsam ya da karışsam mı acaba:)benim ablam benden 1 yıl sonra evlendi şimdi 6 aylık oğlu var arada diyor büyüyünce şöyle yapsın bunu yapsın bak dedim gördünmü kaynana olmak zormuş dimi diye onların evladı sonucta ama sunu bilmiyor bazıları artık onların hayatı bizimle paylaşıyor bazıları zor kabulleniyor allah onlara yardım etsin dediğin gibi çokk şükür halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?